Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

İyiyim canım bende.
Sabah serindi çok, ama öğlene doğru sıcak olmaya başladı maelesf.

Bizim haftasonu boya ile geçti. Dün tam iftara bir saat kala bitti, hemen dışarı attık kendimizi iftar için yemeğe gittik.
Eşim oruçta tuttu bu sıcakta boya yaparken üzüldüm yoruldu çok. Neyseki bitti rengi güzel oldu da boya süper olmadı.
Su bazlı satene dönmek çok zormuş. Eşimle kardeşi birlikte yaptılar, söylene söylene arada ufak ufak atıştılar. sempatiksalakcinni (bana komik geldi halleri sırnaşık şey)

Aman oda hazırlamada en zor kısmı boyaydı bitti Allahtan. Şimdi tür perde işini halletmem gerekiyor.
Renk konusunda kararsız kaldım. Oda mavi çok açık değil ama rengi. Sizce ne renk güzel olur kızlar? Ben ilk zamanlar mavi olsun diyordum ama renk koyu olunca mavi mavi boğar çok.
Herhalde krem beyaz iyi olur gibi.

Grapes cumaya da az kaldı. 4 günün var iyi değerlendir eşinle akşamları çıkın dışarı, gezin yürüyüş yapın...bunların hepsini özleyeceksin........

Yaa kizlar Aysegulle gorustum az evvel gece 4'de gene kan ve su gelmis. Persembe gunune geri donduk dedi. Rahim agzi acilmamis henuz. Bebekler hareketli suyu iyiymis ama tabi kasilmalar var morali sifir, agliyor oofff yaa artik kizcagizin sinirleri iyice altust oldu. Insallah duzelicek. Biz gene dualarimizi edelim ve gecsin insallah bu durum.

basla basla cnm... bebis gelince onun guzel guzel resimlerini cekersin

ay hadi bakalim, guzel guzel hbrler geliyor, cok guzel... dogum gununu de gorusurseniz benim adima da kutlayin...

Utkumm cnm sigortan hayırlı olsun. 5 ayda çabucak geçer sonrasında bebeşin gelir hayırlısıyla.

utkumm ama bi noktayi atlama... adetinin ilk gunu 5 ayin disinda kalacak. icinde kalirsa saymiolar. benim ark 10gun ile kaybetti, faydalanamadi sigortadan...

vallahi cnm ben koyu odalari pek sevmem... beni bogar. aydinlik, ferah ortamlari daha cok severim. bu acidan benim tercihim acik renk perdeden yana olur. dedigin gibi krem olabilir. simdi uzeri suslu perdeler falan yapilio, beyaz olup ustunde karakterler falan olabilir. mobilyalar ne renk???

haydeeeeeee.... ay bende sinir oldum simdi neden ya neden senağlama :Saruboceq: :Saruboceq:

inanmıyorum ne güzel suyu gelmiyordu........

yaaa (( çok üzüldüm inşallah düzelir bir an önce

bende birazdan aramayı düşünüyordum artık akşam ararım ne diyeceğimi de bilemiyorum. inşallah biter artık kanda suda gelmesin.............

suyu gelmesiiiiin
peki bu su kendi kendine tekrar artan bisey mi? genel olarak soruyorum su gelmez durursa snr eskisi gibi artio mu, eski haline gelio mu yani???

sancux selam canmım nasılsın oda hazırlıkları falan başlamış doğuma az kaldı değil mii sıkıntılı olan arkadaşlar var galiba şu an allah yardımcıları olsun

Yaaa niye boyle oluyor neden suyu ve kan geliyor.amniyosentezden dolayi mi.sebebini bilen var mi .yarabbim allah yardimcilari olsun kuzucuklari aysegulcugumuzle beraber saglikla kalsin.uzulmemek elde mi ancak dua edebiliyoruz allah dualarimizi kabul etsin bir an once saglikla evlerine donsunler...

Yaa inanmıyorum bende şimdi telefon açacaktım bir kulübe bakayım dedim.
Arayamam ben şimdi ne diyeceğim, yeter artık yaa

Sebebi amniyosentez canım . O gün hastanede konuştuk ondan birşey çıkmayacak eminiz diyorlar ama buna sebep oldu keşke yaptırmasaydı diyorum.
Allahım yardımcı ol güç kuvvet ver ona ve bebişlere

yaa ben de tv programında amniyosentezin risklerini izlemiştim evvelden
yaptırıcaklarını ve ayşegülün rahatlığını görünce heralde benim izlediğim başka bi işlemdir diye düşünüp bişiy sormamıştım ama şimdi baktım netten gerçekten riskli olan işlem oymuş... ay inşallah geçer

Mariner, grapes de yazmis sikintinin nedeni amniyosentez.
Eger durum normale donerse kesenin icindeki suyu vucut tekrar yapabiliyormus ama su biterse bu isin donusu olmuyor ne yazikki. O nedenle bir an once suyun ve kanamanin da durmasi icin dua ediyoruz. Kasilmalarin da durmasi icin magnezyum vermis dr.

O kadar zamandir damar yolu ile tedavi goruyor ki, artik damarlardan sivi gitmiyormus, agrikesiciyi agizdan veriyorlarmis. Serumu nasil verdiklerini tam anlayamadim. Aslinda isler duze ciksa tum cekilenler biranda unutulur. Insallah da unutucaz, bu gunlerde atlatilacak.

Kizlar telefondan yazdigimdan kisa yaziyorum, eksik bisiler de kalmis olabilir, gorusen oldugunda paylassin bizlerle.

iyi akşamlar sizleri hemen hemen her gün takip ediyorum bir kaç defada sorularım oldu. bizde eylül başında düşünüyoruz tüp bebeği. bir kaç sorum olacak adetim bayramdan hemen önce ön görüşmeye gittiğimizde Aydın Bey adetin 2. veya 3. günü gelin demişti fakat büyük bir ihtimalle bayrama denk geliyor acaba Aydın Bey yada Ebru Hn. orada olurlarmı? birde yarın çidere üye olacağım böylelikle 3000 tl ödeyeceğim sanırım bunun dışında bir ödeme yapılıyormu ve ödemeyi hemen başlarken mi yapıyoruz. beni bilgilendirirseniz çok sevinirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…