İyiyim canım kendimi yormadan evdeki işlerimi hallediyorum :)
Cumartesi hastaneden sonra ablama gittim doğum günüydü akşama kadar ordaydık dün evdeydik iftara eşimin arkadaşlarına gittik öyle geçti canım.
Sen nasılsın bugün yine sıcak
Canım teşekkürler yine 12 günlük bekleyiş başlıcak bakalım :)
Facete yeni resimleri gördüm baya güzel çıkmışlar. Bende kışın fotoğrafçılık kursuna gittim ama üzerinde fazla durmadığım için öylesine geçti. Bizde makineyi değiştiriyoruz belki heveslenir de başlarım çekmeye
Selam kızlar........
Dün akşam konuştuk Ayşegülle sesi iyi geliyordu. Kanaması devam ediyordu ama rengi koyulaşmış belki şu an bitmiştir.
Aydın bey kanama bitmeden taburcu ettirmeyecekmiş.
Bu arada Ayşegül'ün bugün doğum günü.
Bugün inşallah kanaması da biter de taburcu olurlar güzel bir doğum günü hediyesi olur.
Utkumm cnm sigortan hayırlı olsun. 5 ayda çabucak geçer sonrasında bebeşin gelir hayırlısıyla.
Aman oda hazırlamada en zor kısmı boyaydı bitti Allahtan. Şimdi tür perde işini halletmem gerekiyor.
Renk konusunda kararsız kaldım. Oda mavi çok açık değil ama rengi. Sizce ne renk güzel olur kızlar? Ben ilk zamanlar mavi olsun diyordum ama renk koyu olunca mavi mavi boğar çok.
Herhalde krem beyaz iyi olur gibi.
Yaa kizlar Aysegulle gorustum az evvel gece 4'de gene kan ve su gelmis. Persembe gunune geri donduk dedi. Rahim agzi acilmamis henuz. Bebekler hareketli suyu iyiymis ama tabi kasilmalar var morali sifir, agliyoroofff yaa artik kizcagizin sinirleri iyice altust oldu. Insallah duzelicek. Biz gene dualarimizi edelim ve gecsin insallah bu durum.
Yaa kizlar Aysegulle gorustum az evvel gece 4'de gene kan ve su gelmis. Persembe gunune geri donduk dedi. Rahim agzi acilmamis henuz. Bebekler hareketli suyu iyiymis ama tabi kasilmalar var morali sifir, agliyoroofff yaa artik kizcagizin sinirleri iyice altust oldu. Insallah duzelicek. Biz gene dualarimizi edelim ve gecsin insallah bu durum.
suyu gelmesiiiiin
peki bu su kendi kendine tekrar artan bisey mi? genel olarak soruyorum su gelmez durursa snr eskisi gibi artio mu, eski haline gelio mu yani???
ben malesef gelmiyor diye biliyorum
Yaaa niye boyle oluyor neden suyu ve kan geliyor.amniyosentezden dolayi mi.sebebini bilen var mi .yarabbim allah yardimcilari olsun kuzucuklari aysegulcugumuzle beraber saglikla kalsin.uzulmemek elde mi ancak dua edebiliyoruz allah dualarimizi kabul etsin bir an once saglikla evlerine donsunler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?