Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Umarım yarın güzel habelerini alırız.Çok zor böyle beklemek.Dualarımız Aşegülle...

Bade bayramin ilk gunu calismiyorlar, 2.gun calisiyorlar. 3.gunden (cts) emin olmamakla birlikte calistiklarini tahmin ediyorum. Kisacasi problem olmayacaktir.
Odemeyi toplama islemi esnasinda istiyorlar.
Hayirli olsun ve bol sans simdiden.
Sevgiler

off yaaa iyi haberi görmek için girmiştim ama...ayşegülcümm dua ediyorum inşallah bu sıkıntıdan da kurtulursunuz bir an önce ...

Son düzenleme:
İnsallah rabbim meleklerimizi bizlerden almasin ne olur duysun sesimizi emek sarfeden tum isteyenlerin dualarini kabul etsin

ayşegül'den beklediğimiz iyi haber gelmedi değil mi ( dilerim yarın sabah güzel haberler alırız. yarın hastaneye giden yok değil mi? neyse ilk iletişim kuran buraya bilgi versin ltf. ve ne olur haber güzel olsun...

ben de cuma kontrolümü yazmadım haklısın mystryy. habeler çok iyi olmayınca yazasım gelmedi hiç...
cuma muayenede aydın bey estrofemin etkisiyle yumurtaların dengesiz büyüklüklerde olduğunu görüp, bu ay microgynon kullanalım dedi. tedaviyi gelecek aya erteledik böylece... bu arada ben hormon testini yaptıralı bir yıl oldu belki birşeyler değişmiştir diye kaygımı paylaştım aydın beyle, o da yenilemekte yarar var dedi. hemen kan verdim ve öğleden sonra değerler mailime geldi. fsh 18'di. c.tesi aydın beyi aradım, bu ne demek diye... bu yumurtalık rezervimin azalmakta olduğu anlamına geliyormuş. dondum kaldım telefonda ve aydın bey vakit kaybetmeden ikinci denemeyi yapmalıyız dedi ki ben de öyle düşünüyorum. eylül pas, ekimde yeni sürece başlıyorum.... bugün incir kürüne başladım, eşime de biraz bakım yapacağım....

ben bu gün hastanede olucam mağlum kürtaj için
sevil hanıma bi sorarım öğrenebileceğim birine yönlendirir ama yanına gitmiyyim hem rahatsız etmiyyim hem de beni sorar filan gerek yok...

canim bu pek guzel bi hbr degilmis gibi duruyor ama sonuc itibariyle 10 yil snr tekrar bebis isteyecek degilsin. bu sene kucagina bir veya birden fazla bebis versinde, snr 5yilda mi biter 10yilda mi biter onu kafana takma... yanlis mi dusunuyorum... yok ben 5 yil snr yine bebek isterim diosan butun yazdigim bosa gider, bi 5 yil snr isteme, yakin zmnda iste bare saka bi yana, bunu dert etme, hayirlisi ile 2011de bebisin kucaginda olacak insallah
ay biz de bu iftar muhabbetleri yuzunden aksam eve cook gec gelmeler vs sebebiylen muhtemel gunleri kacirdik biraz ya bu ay da bende bisi yok gibi gorunuyor bu durumda, aydin beyde kesin deneyin demisti bu ay, kismet diilmis artik ole dicem gec yumurtlarsam belki durum degisebilir ama bakalim...

sevil hanıma bi sorarım öğrenebileceğim birine yönlendirir ama yanına gitmiyyim hem rahatsız etmiyyim hem de beni sorar filan gerek yok...

cnm cok cok gecmis olsun sana... senden ii hbrler bekliyoruz. hem kurtajinin sorunsuz gectigi ve iyi oldugun hbrini hem de aysegul ile ilgili guzel hbrleri veriyorsun hemen hastahaneden doner donmez bize optum coook

gunaydın kızlar,
gecmisi okudum biraz melissin durumundan haberim vardı ama aysegulden haberim yoktu cok uzuldum insallah bunu da atlatacak
meliss ve aysegul dualarım sizinle canım.. bu ikiniz icin de son olacak insallah..
mystryy online gorunuyorsun nasılsın?

kızllaaar doğuma beklerim makinenizle karnınız burnunda sizleri:)

ooohhh boyada bitmiş ellerine sağlık kocanın ve kuzeninin perdeee boshayallersmile valla bu konu önemli çok değiştiriyor odayı amaa haklısın mavi bencede bayar açık renk iç açar:)

hadi yaa neden ama böyle olmuş gene ben aramamıştım rahatsız etmemek için bugün ararım sizlerede bilgi veririm umarım tekrar olmamıştır azalsın azalsın bitsin artık nolur yaa neyseki emin ellerde ve rahim ağzı açılmamış ve bu tabii çok önemli.

gecee hiçte kötü değil haberler 1 ay bırak dinlensin ki kaliteli üretime geç sonra canım sen zaten vakit kabetmek istemiyorsun ki ekimde olucak hatta inşallah ikinci bebek için bile donmuşlar olucak:))incir kürünü iyi yapmışsın tazesinide bool bol ye eşinede havuç suyu ve e vitamini (evicap içir günde 1 tane) beslenin bol bol biraz kilo alırsınız boşveeer ceviz bol bol fıstık ne varsa stoklayın ve herşeyden önce stres yook heyecanla bekleyin bebişinizin gelişini inşallah.

canım benim hadi sende atlat kolaylıkla bugünü üzülüceksin için acıycak tabii ama nolur iyi tarafından bak inan sonradan olması çok daha acı bundan sonrası çok güzel olucak örnekleri var biliyorsun seni kocaman öpüyorum kalbimiz seninle dönünce ve kendini iyi hissedince yaz bize.

Ohh canım iyi olmuş bitmiş sonunda sende rahatlamışsındır. Tül perde işinde nasıl modeller var bilmiyorum , bebek odaları için setler oluyor ablamın beyaz tül yanlarda mavi beyaz kapitoneli kumaştan fon yapmışlar , bebek uyku setiyle uyumlu :) yada sadece bebek odaları için çizgi film karakterli tüller var onları pek sevmiyorum ben modası geçti sanki.
e bebekte setler bence hoş bir bak istersen

Haber kötü falan değil Gececim bir ay daha dinlen bende laparoskopi sonrası hemen başlıcaz vakit kaybetmeyelim diye düşündük o ay rahim zarı incelmemişti böyle başlayamayız dediler. Kısmet bu aymış .
fsh değerinin yükselmesi o ay kullandığın estrofemden olabilirmi? benim aklıma o geldi Aydın Beye bir sor istersen canım Doğum kontrol hapından sonra düzelebilir

Canım çok geçmiş olsun, kısmet başka hiç bir şey diyemiyorum. Biz ne yaparsak yapalım yaşanması gerekenler yaşanıyor 5 ay sonra inşallah sağlıklı bir hamileliğin olacak
opuyorumnanaktan

iyiyim çok şükür sen nasılsın asıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…