Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Selam.
Bende hastanedeyim.Şeker yüklemesi yapılıyor.. Malesef riskli çıktım..Ayşegülden haber yok heralde. Umarım iyi haber alırız... Melisss çok züüzldüm. Benzer durumu yaşadığım için anlıyorum.Çok geçmiş olsun. Sanada sonrasında ebbiş hatta bebişler nasip etsin.Sevgiler

ayy ama üzülme çünkü bu durum nedense herkezde oluyor benimkide 3 hafta sonra bendede riskli çıkıcak yüksek ihtimalle bilmiyorumkismile

gececim üzülme zaman o kadar uzun bir zaman değil, ekimde yapılacağına göre inşallah sorunsuzca aşamaları geçersin ve herşey güzel sonuçlanır.

ben bu gün hastanede olucam mağlum kürtaj için
sevil hanıma bi sorarım öğrenebileceğim birine yönlendirir ama yanına gitmiyyim hem rahatsız etmiyyim hem de beni sorar filan gerek yok...

çoook geçmiş olsunn canım, allah yardımcın olsun , güç kuvvet versin.... ben bebeğimi kaybedeceğimi öğrendiğimde , bu kadar zamandır içimde bir kalp daha taşıyıp, onun için hayaller kurup planlar yapğmışken bir anda elimden uçup gitmesine nasıl dayanacağım demiştim, bu acı geçer mi demiştim. Ama Allah yardım ediyor ve acısını hafifletiyor , inşallah önümüzdeki süreçte bebeğimize sağlıkla kavuşabilmek için önce bizim iyi olmamız gerekiyor.

ayy ama üzülme çünkü bu durum nedense herkezde oluyor benimkide 3 hafta sonra bendede riskli çıkıcak yüksek ihtimalle bilmiyorumkismile

şimdiden ön kabul yapma mystrycim :))

gebelikte olabiliyor herhalde bu genelde hamilelik şekeri diyorlar, diyetine dikkat edersin, inşallah hiçbişeycik olmaz nilsucum...

Kizlar selam......
Az once Aysegulu aradim telefonu kapaliydi. Dun bütün gun telefonu elime aldim ama arayamadim cok uzuluyorum. Dun birde dogum gunuydu kutlayamadim

Meliscim canim senin icinde zor birgun insallah bu yolda son uzuntun olacak. Hemencik kendini toparlayacaksin ben inaniyorum

Kizlar selam......
Az once Aysegulu aradim telefonu kapaliydi. Dun bütün gun telefonu elime aldim ama arayamadim cok uzuluyorum. Dun birde dogum gunuydu kutlayamadim

bende aradım canım evet malesef kapalı telefonu böyle oluncada merak ediyor insan napsak nasıl öğrensek bugün nasıl gece nasıl geçmiş

nilsu biliyorsun bende de cikti gebelik sekeri diyetle bir hafta bile surmeden dustu. Hatta simdi dusuk bile cikiyor. Insan diyet yapinca hem daha saglikli besleniyor. Takma kafana yani...

sancux bu arada akşam aramışsın beni telimin sesi kısıktı sonrada aramak istedim ama şarjm yoktu bide şarjı ofiste unutmuşum bugün anca şarj edebildim telimi bişi yok umarım arıyımmı seni?

Mrb kizlar,
aysegulu merak ediyoruz hepimiz. Oda numarasi 2014 du sanirim. 2.kat (dogum kati) 14 numara.
Eger aksama kadar ulasamazsak hastaneden odasina ulasmaya calisiriz.
Belki sarji bitmistir yada uyuyordur. Iyi seyler dusunelim.

Meliss'cim cok gecmis olsun.
Dikkat et kendine ve evde dinlen lutfen. Sicak tut kendini.
Ben 3 gun rapor almistim kurtajdan sonra. 3 gun pek agri sizi kanama olmadi AMA 4. Gun cok zor gecmisti. Sakin biseyim yok deyip yorma kendini.

Bu gunlerde gececek guzel mutlu gunler gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…