Ayyy bir an gözümde canladı o tablo :)))))))))))))))))
Bu akşam yeni makinem geliyor :))))))))))))))))
merhabalar kızlaarrr
Selam.
Bende hastanedeyim.Şeker yüklemesi yapılıyor.. Malesef riskli çıktım..Ayşegülden haber yok heralde. Umarım iyi haber alırız... Melisss çok züüzldüm. Benzer durumu yaşadığım için anlıyorum.Çok geçmiş olsun. Sanada sonrasında ebbiş hatta bebişler nasip etsin.Sevgiler
ben de cuma kontrolümü yazmadım haklısın mystryy. habeler çok iyi olmayınca yazasım gelmedi hiç...
cuma muayenede aydın bey estrofemin etkisiyle yumurtaların dengesiz büyüklüklerde olduğunu görüp, bu ay microgynon kullanalım dedi. tedaviyi gelecek aya erteledik böylece... bu arada ben hormon testini yaptıralı bir yıl oldu belki birşeyler değişmiştir diye kaygımı paylaştım aydın beyle, o da yenilemekte yarar var dedi. hemen kan verdim ve öğleden sonra değerler mailime geldi. fsh 18'di. c.tesi aydın beyi aradım, bu ne demek diye... bu yumurtalık rezervimin azalmakta olduğu anlamına geliyormuş. dondum kaldım telefonda ve aydın bey vakit kaybetmeden ikinci denemeyi yapmalıyız dedi ki ben de öyle düşünüyorum. eylül pas, ekimde yeni sürece başlıyorum.... bugün incir kürüne başladım, eşime de biraz bakım yapacağım....
ben bu gün hastanede olucam mağlum kürtaj için
sevil hanıma bi sorarım öğrenebileceğim birine yönlendirir ama yanına gitmiyyim hem rahatsız etmiyyim hem de beni sorar filan gerek yok...
ayy ama üzülme çünkü bu durum nedense herkezde oluyor benimkide 3 hafta sonra bendede riskli çıkıcak yüksek ihtimalle bilmiyorumkismile
Selam.
Bende hastanedeyim.Şeker yüklemesi yapılıyor.. Malesef riskli çıktım..Ayşegülden haber yok heralde. Umarım iyi haber alırız... Melisss çok züüzldüm. Benzer durumu yaşadığım için anlıyorum.Çok geçmiş olsun. Sanada sonrasında ebbiş hatta bebişler nasip etsin.Sevgiler
Kizlar selam......
Az once Aysegulu aradim telefonu kapaliydi. Dun bütün gun telefonu elime aldim ama arayamadim cok uzuluyorum. Dun birde dogum gunuydu kutlayamadim
bende aradım canım evet malesef kapalı telefonu böyle oluncada merak ediyor insan napsak nasıl öğrensek bugün nasıl gece nasıl geçmiş
Bilmiyorumki ne yapsak
bende aradım canım evet malesef kapalı telefonu böyle oluncada merak ediyor insan napsak nasıl öğrensek bugün nasıl gece nasıl geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?