Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sancux mavi duvarlara beyaz-krem perde guzel fikir. Denizci odasi gibi dekore edebilirsiniz. Yada baliklarla. Turuncu da maviye yakisir.
Dekorasyon isin zevkli kismi. Keyfini cikar.

Gece'cim muayene sonucunu olumsuz degerlendirme, zaten ileriye atmayacaktin bir sonraki denemeyi. Bu Sefer olacak insallah. Incir kuru iyi fikir. Uzun protokolu de gorus bence. Daha cok daha kaliteli yumurta konusunda faydasi olabilir.

ayşegülü çok merak ediyorum teli kapalı evet 30 agustos dogum gunuydu kızlar inş. hiçbişey olmas ama durum sanki kötü gibi

Suyu artık gelmiyormuş kan gelmeye devam ediyormuş.
Ben yanlış biliyormuşum bebeklerin suyu tekrar yerine gelebiliyormuş. O nedenle sürekli serum veriyorlarmış. Ama Ayşegülün damarları iflas etmiş ağız yoluyla su alıyor belli miktarda.

Bebekler hala hareketli, rahimağzı kapalı bunlar iyiye işaret. Ama beklemekten başka yapacakları birşey yok. Bundan sonrası Allah'ın takdiri.

kızlar ben aradım hastaneyi hatta şu an telefon kulağımda canlı bilgi aktarıcam ayşegülden.

odasının telefonu cevap vermiyormus eşine ulaşamadılar, birinci derece ykaınlarına bilgi veriyoruz diyorlar(
Allah'ım lütfen Ayşegül iyileşsin bebişler sapasaglam dursun saglıkla zamanında dünyaya gelsin..
sancux canım senin ogluşlarda güle güle kullansınlar odalarını hangi oda takımını aldın? bu arada fotograf eklersin bebişler dogduktan sonra:)

Son düzenleme:
Sancux mavi duvarlara beyaz-krem perde guzel fikir. Denizci odasi gibi dekore edebilirsiniz. Yada baliklarla. Turuncu da maviye yakisir.
Dekorasyon isin zevkli kismi. Keyfini cikar.

Birinin uyku seti denizci birinin ayılı aynı olması dedim farklı aldım. Ama ikisi de mavi.

Denizci odası gibi dekore etmek güzel fikir ladycim. Neler yapabilirim?

aa iyi hadi sevindim inşallah bi daha suyu gelmez kanama da biter, gene mi 2 gün koydular önümüze, hadi o zaman duaya devam..

kesilmiş suyunun gelmesi çok şükür kanamada biraz azalmış kızlar bir kaç güncük daha sabır sonra selamet oğlanın suyu azcık sızmasına rağmen aydın bey suları yeterli demiş kızın suyunda zaten sorun yok az kaldı az dualarımızla çıkıcaklar evlerine dönecekler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…