Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ayyy bir an gözümde canladı o tablo :)))))))))))))))))
Bu akşam yeni makinem geliyor :))))))))))))))))

ne aldin grapes makineni???

bu arada aysegulle ilgili olarak diorum bende okurken bunlar neden ayni anda ariyor die:) bi yandan yaziyorlar ama bi yandan da okumuyorlar mi diyordum, bu durumdan oturu hepiniz ulasamamissiniz ztn ona neyse ii hbrler gelmeye dvm eder ins

Sevimli ayiya baktim, ahsap uzerine ayi sekli var. Denizciyle kombin etmek sacma olacak. Aslinda cilek'in sayfasinda da odaya uygun dik cizgilerden olusan bi duvar kagidi yapmislar guzel olmus. Acikta kalan bir duvar kismini yapabilirsiniz. Perde krem-ekru gibi bir renk uzerine hayvanciklar islenmis olabilir.
Pek bebe modasini bilmiyorum AMA cok guzel magazalar var, almasanda fikir calabilirsin. Sonra terziye isletirsin )

sancux dolabi falan da mi cift aldiniz???
bu arada senin karninin genisligi ne oldu, olctun mu hic? bulusmamizda bile onden onden gidiodu, simdi hayal bile edemiyorum... resim cekiniyorsundur umarim, sismanim falan die cekinmemezlik yapma...

simdi bende baktim:):) dedigin gibi denizci kombinasyonu cok kel alaka olur bencede. duvar kağıdı olayı benimde çok hoşuma gidiyor. bi bebis gelse neler yapicam neler ama fol yok yumurta yok ortada.. bu arada gercekten yumurtada yok ha
bordur de yapabilirsin. sen boyadin gerci ama benim kafamda aldigim takimlada uyumlu yariya kdr duvar kagidi, ustu boya kombinasyonu var... ara ara duvara serpistirilen yine takima uyumlu duvar kagitlari olabilir mesela. ama tek duvari duvar kagidi yapmak da hos bir fikir. yatak basi olabilir mesela. odanin sekli de onemli tabi... bi hamile kalabilsek neler yapicaz neler
perdeyi krem dusun bence... ben takimina baktim, beyaz siritir gibi geldi. inci beyazi olabilir belki ama.... duz bir perde yapip, yan taraftaki guneslikleri desenli bir sey secebilirsin... o desene uygun bi duvarini duvar kagidi kaplatabilirsin... boya isi bitmisken bu duvar kagidi olayi esinin hosuna gitmeyebilir ama:):):)
sen kafanda neler var soyle, biz fikri gelistirelim... bu arada ladybird sen ic mimar falan misin yoksa, kizlar bole konusunca merak ettim. hayir ic mimar falansan ben susayim

iç mimar değilim, mimarım. ama susmana hiç gerek yok. gayet güzel tasvir ediyorsun bence :)

tmm izni aldim konusmaya dvm ediyorum:)
bu arada aklima cibinlik fikri de geldi... sancux sizin evde sivri oluyormuydu bilmiyorum, gerci bu seneyi de kurtardin ama, yazik bebisleri yemesinler, onun icin cibinlik de alabilirsin... odaya degisik bi havada katar. cibinlik deyince, benim duvagim biraz uzundu ve pahaliydi, esimin yuregine inme inmasi esnasinda satici kiz, ilerde bebeginize cibinlik olarak kullanirsiniz terzide yaptirip demisti de esimin bayilmasina ramak kalmisti:):):)
bu arada snr yaparim, alirim dedigin sey genelde kalir onun icin sana tavsiyem ilk basta aklinda olan herseyi al... biz antreye bi yolluk alacaktik, amaaan heris bitti de bi yolluk mu kaldi nsl olsa alirim dedim, 2 sene oldu daha bi alamadim
ha birde bi sepet al, bebisi olan arkadaslardan gordugum kadariyla bebegin bezini, islak mendilini, biberonunu vs vs sigdirabilecegin bisey olsun. farkli odalarda alt degistiriyorsun veya mama hazirliyorsun, tek tek tasinmasi zor oluyormus. arkadasim hasir bi sepet alip, icini kumas kaplatmisti. sık olmustu. hatta simdi yurtdisinda bu sepet olayi cok gelismismis, burda yok die kafasinda is projesi var. sepet, yataga asilacak, bebegin acil esyalarini koyabilecegin bezden bi aparat, yatak basi fikri var. bu yatak baslari nevresim ile bir satiliomus, ayri pek olmuomus sanirimda... bakalim su anda projenin olabilitesini arastiriyor. baya lazimmis bunlar ole diyor...

Dogru denizci olmaz bizim mobilyalara hiç düşünemedim. Kızlar benim kafa gitti iyice. Eskiden olsa her ayrıntıyı düşünürdüm şimdi ayrıntılar beni sıkıyor.
Kağıt fikrini eşimle paylaştığımda pek sıcak bakmadı.
Odayı zor boyadı zaten. Gerçi ona da kızamıyorum işleri çok yoğun ve stresli bu aralar.
Zamanı yok benimde halim yok. mirmirmirmir
Keşke mağaza mağaza gezebilsem ama bu halde market alışverişine zor gidiyoruz. akannehir
Aslında bebek odasını hamileliğin başında yapmak lazım ama o zamanda insan tedirgin oluyor ya birşey olursa falan diye. Aman neyse boya tamam perşembe mobilyalar da geliyor.
Tül perde işini de anneme bırakıcam artık açık renk krem-beyaz falan birşeyler ayarlasın.
Olmadı bebekler doğduktan sonra süsleme işlerini yaparız.

sancux dolabi falan da mi cift aldiniz???
bu arada senin karninin genisligi ne oldu, olctun mu hic? bulusmamizda bile onden onden gidiodu, simdi hayal bile edemiyorum... resim cekiniyorsundur umarim, sismanim falan die cekinmemezlik yapma...

2 yatak, 1 dolap ve 1 şifonyer aldık canım 2 dolaba gerek yok zaten yerde yok. 2 yatak çok yer kaplıyor.
Resim pek çektirmedim çok kötü çıkıyor kafamçokkarıştı
Valla karnımın genişliğini ölçmek hiç aklıma gelmemişti bir ara ölçer yazarım sizlere delikafadulden

Sepet ve cibinlik alıcam ama daha hiç bakmadım.

onlar analarının karnında sıkışmaya hazırlıklılar sorun olmaz tek dolap ve şifoniyer

onlar analarının karnında sıkışmaya hazırlıklılar sorun olmaz tek dolap ve şifoniyer

:)
6 aylik olana kadar heryere sigarlar. Emeklemeye ve yurumeye baslayinca tum ev onlarin olcak zaten.

Birde kagit icin acele etme. Duvarlardaki leke calismalarini kapamak icin ilerde yaparsiniz

Canon 550 D canım akşam görücem bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…