Hehehhh telefon niye mesgul belli oldu :)
mystry sancux utkumm ve ben :))
aman neyse durum iyiye gidiyo biraz daha sabir.
Hehehhh telefon niye mesgul belli oldu :)
mystry sancux utkumm ve ben :))
aman neyse durum iyiye gidiyo biraz daha sabir.
Kızlar Ayşegül'e hastaneden ulaştım. Konuştuk sesi iyiydi. Önümüzdeki 2 gün çok önemliymiş.
Ayyy bir an gözümde canladı o tablo :)))))))))))))))))
Bu akşam yeni makinem geliyor :))))))))))))))))
ama o daları çilekten seçtiğin oda safariydi galiba değil mi?
yok canım sevimli ayı
Sevimli ayiya baktim, ahsap uzerine ayi sekli var. Denizciyle kombin etmek sacma olacak. Aslinda cilek'in sayfasinda da odaya uygun dik cizgilerden olusan bi duvar kagidi yapmislar guzel olmus. Acikta kalan bir duvar kismini yapabilirsiniz. Perde krem-ekru gibi bir renk uzerine hayvanciklar islenmis olabilir.
Pek bebe modasini bilmiyorum AMA cok guzel magazalar var, almasanda fikir calabilirsin. Sonra terziye isletirsin)
iç mimar değilim, mimarım. ama susmana hiç gerek yok. gayet güzel tasvir ediyorsun bence :)
ay şimdi bir daha baktım çok güzeeeelllll mavi boya açık renk perde hayali bile çok güzel
Sevimli ayiya baktim, ahsap uzerine ayi sekli var. Denizciyle kombin etmek sacma olacak. Aslinda cilek'in sayfasinda da odaya uygun dik cizgilerden olusan bi duvar kagidi yapmislar guzel olmus. Acikta kalan bir duvar kismini yapabilirsiniz. Perde krem-ekru gibi bir renk uzerine hayvanciklar islenmis olabilir.
Pek bebe modasini bilmiyorum AMA cok guzel magazalar var, almasanda fikir calabilirsin. Sonra terziye isletirsin)
sancux dolabi falan da mi cift aldiniz???
bu arada senin karninin genisligi ne oldu, olctun mu hic? bulusmamizda bile onden onden gidiodu, simdi hayal bile edemiyorum... resim cekiniyorsundur umarim, sismanim falan die cekinmemezlik yapma...
tmm izni aldim konusmaya dvm ediyorum:)
bu arada aklima cibinlik fikri de geldi... sancux sizin evde sivri oluyormuydu bilmiyorum, gerci bu seneyi de kurtardin ama, yazik bebisleri yemesinler, onun icin cibinlik de alabilirsin... odaya degisik bi havada katar. cibinlik deyince, benim duvagim biraz uzundu ve pahaliydi, esimin yuregine inme inmasi esnasinda satici kiz, ilerde bebeginize cibinlik olarak kullanirsiniz terzide yaptirip demisti de esimin bayilmasina ramak kalmisti:):):)
bu arada snr yaparim, alirim dedigin sey genelde kalir onun icin sana tavsiyem ilk basta aklinda olan herseyi al... biz antreye bi yolluk alacaktik, amaaan heris bitti de bi yolluk mu kaldi nsl olsa alirim dedim, 2 sene oldu daha bi alamadim
ha birde bi sepet al, bebisi olan arkadaslardan gordugum kadariyla bebegin bezini, islak mendilini, biberonunu vs vs sigdirabilecegin bisey olsun. farkli odalarda alt degistiriyorsun veya mama hazirliyorsun, tek tek tasinmasi zor oluyormus. arkadasim hasir bi sepet alip, icini kumas kaplatmisti. sık olmustu. hatta simdi yurtdisinda bu sepet olayi cok gelismismis, burda yok die kafasinda is projesi var. sepet, yataga asilacak, bebegin acil esyalarini koyabilecegin bezden bi aparat, yatak basi fikri var. bu yatak baslari nevresim ile bir satiliomus, ayri pek olmuomus sanirimda... bakalim su anda projenin olabilitesini arastiriyor. baya lazimmis bunlar ole diyor...
2 yatak, 1 dolap ve 1 şifonyer aldık canım 2 dolaba gerek yok zaten yerde yok. 2 yatak çok yer kaplıyor.
Resim pek çektirmedim çok kötü çıkıyor kafamçokkarıştı
Valla karnımın genişliğini ölçmek hiç aklıma gelmemişti bir ara ölçer yazarım sizlere delikafadulden
onlar analarının karnında sıkışmaya hazırlıklılar sorun olmaz tek dolap ve şifoniyer
onlar analarının karnında sıkışmaya hazırlıklılar sorun olmaz tek dolap ve şifoniyer
:)
6 aylik olana kadar heryere sigarlar. Emeklemeye ve yurumeye baslayinca tum ev onlarin olcak zaten.
Birde kagit icin acele etme. Duvarlardaki leke calismalarini kapamak icin ilerde yaparsiniz
ne aldin grapes makineni???
bu arada aysegulle ilgili olarak diorum bende okurken bunlar neden ayni anda ariyor die:) bi yandan yaziyorlar ama bi yandan da okumuyorlar mi diyordum, bu durumdan oturu hepiniz ulasamamissiniz ztn onaneyse ii hbrler gelmeye dvm eder ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?