Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kızlar az önce Ayşegülle konuştum hepinize selamı var özellikle Utkumm senin çok endişelendiğini söyledim
Kanaması az devam ediyormuş sabah 10:30 Aydın Bey bakmış bebeklerin suyu iyiymiş
İnşallah cumaya kalmaz hastaneden çıkar

tabi ki sonra da yapılır süslemeler, yorulmadan doğuma git sakin sakin, sonra da olur ....ben allah ansip eder de o günleri görürsem bebek doğana kadar hiçbişey yapmamayı düşünenlerdenim... kötü tecrübeler yaşayınca öyle oldum

sırnaşık şeykaydirigubbakcemile5 keşke her hafta bir resim çekinseydin sonra yanyana kyoup bakardınsırnaşık şey

çok sağol canım , biz de çok endişeliyiz, dua ediyoruz hep, az kaldı bu da geçecek inşallah...

ben bu gün hastanede olucam mağlum kürtaj için
sevil hanıma bi sorarım öğrenebileceğim birine yönlendirir ama yanına gitmiyyim hem rahatsız etmiyyim hem de beni sorar filan gerek yok...

canım dilerim rahat geçmiştir operasyon ve bundan sonra bir daha böyle bir üzüntü yaşamassın. haberlerini bekliyoruz...

Son düzenleme:

canım dilerim rahat geçmiştir operasyon ve bundan sonra bir daha böyle bir üzüntü yaşamassın. haberlerini bekliyoruz...
..

Canım çok geçmiş olsun, kısmet başka hiç bir şey diyemiyorum. Biz ne yaparsak yapalım yaşanması gerekenler yaşanıyor 5 ay sonra inşallah sağlıklı bir hamileliğin olacak
opuyorumnanaktan

Selam.
... Melisss çok züüzldüm. Benzer durumu yaşadığım için anlıyorum.Çok geçmiş olsun. Sanada sonrasında ebbiş hatta bebişler nasip etsin.Sevgiler

Meliscim canim senin icinde zor birgun insallah bu yolda son uzuntun olacak. Hemencik kendini toparlayacaksin ben inaniyorum
sağolun kızlar iyi ki varsınız operasyon hemen oldu bitti zaten gelince yattım . cansız da olsa içimde olmaması garip hissetiriyo ama naapalaım alınmasa kendi çıkıcak kararını vermiş neyse iyi sayılırım, doğru daha sonra olsaydı çok daha zor olurdu ben sadece bi kere gördüm o da ilk kontrolde. sağlıksızmış ve erken olması daha iyi...inşallah bi daha yaşamam bi sonraki sağlıklı gelişir ama heralde bi sonraki hamileliğimde artık her hafta kontrole giderim :)
saol cnm evet senin de yaşadığını hatırlayıp sana sorup deşmek yerine o sayfaları geçen gün dikkatlice okumuştum. dikkat edicam. aydın bey e de ne zaman regl olucağımı sordum o da 4-5 hafta sonra dedi ve bitince kontrol ederiz dedi bakalım bu hafta dışarı pek çıkmayı düşünmüyorum. evet cnm geçicek ....
çok güzel yaa ben bu gün soramadım çünkü başka bölümdeydim falan bi de annem kayınvalidem de vardı biraz son dakka da orda olunca ama ben de çok merak ettim sonra aydın beyi keyifli görünce rahatladım. sonuçta kötü bişiy olsaydı o da üzgün olurdu diye düşündüm. sırf bi test yüzünden sağlıklı bebeklerini kaybetme riski yaşaması çok kötü ben bu kadar gerildim ayşegülü düşünemiyorum ama atlatıcak inanıyorum.

öpüyorum hepinizi ...

Son düzenleme:
gececiğim rezervim azaldı filan diye üzme kendini lütfen
tükenmemiş sadece azalmış sonuçta 1 ay sonra tedavine başlıycaksın. moralini yüksek tut lütfen
beslenmene dikkat et rahat ol çok güzel geçicek ve bu sefer olucak...
yumurta kalitesi için arı sütünü bi araştır istersen bayağ yararlı olabiliyomuş
öpüyorum cnm

a.s.
Öncelikle herkese günaydın,
bu sonbaharın ilk günü kendisini nasılda hissettirdi degil mi?
serin bir sabaha uyandık özlemişiz:)
Flaş Haberleri Veriyorum:)
Dün gece bir iftar davetine katıldık ertesinde, 22:30'dan sonra Ayşegülü ziyarete gittik 10:00-22:00 saatleri arasında ziyaret oldugunu söyleyip bizi içeri alamayacaklarını söyleediler ama Ayşegülcügüm hemsire hanımla konustu ve güvenlik görevlisi bizi yanlarına götürdü..Çok iyi gördüm Ayşegülü, MAŞALLAH!!! tabii ki yorgundu yıpranmıstı ama yüzündeki tebessüm harikaydım Rabbim bebeklerini Eşiyle birlikte saglıklı mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsin.

Melis canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inş. kendine dikkat et tansiyonun falan düşmesin dikkatli ol..ben yataktan kalkamıyordum birkaç gün ama benimkinin sebebi aşırı kan kaybıydı sanırsam...
Canon 550 D canım akşam görücem bakalım :))

hayırlı olsun canım güle güle kullan bol bol bebek fotografı çek inşallah..eşimle bizde istiyoruz profesyonel bir makina ama daha arastırma fırsatı bulamadık

yaa ole yapma, hamile arkadasimda gobegini sakliodu, onune birini geciriyordu resim cekinirken, cok sisko gorunuyorum diye. ay biz ole olabilmek icin ugrasiyoruz o kdr:):) sende cektir, ilerde buyuk bir hatira olacak sana... her zmn ikiz doguracak diilsin ya:)

Sepet ve cibinlik alıcam ama daha hiç bakmadım.

ya iste dedigin gibi ilk basta bakilmiyor ama snr karin iice buyuyuncede yurumek bile zor oldugu icin bi yere cikilmiyor. bebekler dogduktan snr da belli bi sure bi yere cikamazsin herhalde, yani cok gezgin bi insan diilsen... genelde gordugum millet bi eve kapanio, kirkini falan bekliolar vs vs... sayili gunlerin kaldi, acil ihtiyaclar tmm olsun digerleri nsl olsa alinir cnm... en kotu kapakli plastik bi saklama kabini kullanirsin sepet olarak cok ihtiyac duyarsan

onlar analarının karnında sıkışmaya hazırlıklılar sorun olmaz tek dolap ve şifoniyer

simdilik yeter canim... buyuyunce asil is... surekli biseyler alinacak, surekli eklenecek. hele benim gibiysen atamazsinda sıkıs tepis takilirsin artik

Canon 550 D canım akşam görücem bakalım :))

guzel bi makine almissin cnm... bizim kursda da hocanin onerdigi bir makineydi 550D. Hd videolarini da cekersin artik bebisinin:):):) benim makinem 450D, 2-3 sene once almistim daha ortada 500D bile yokken, simdi pek yeterli gelmiyor bana, 5D mark II istiyorum, o da biraz pahali, esim hic sicak bakmiyor, belki bebisimiz olursa onun resmini cekecegim falan filan die kandiririm diye dusunuyorum:):):)... takildigin birsey olursa muhtemel ayni mantikdadir iki makinede, bir snrki bulusmaya getirirsin, gosteririm sana... ona guzel bi canta al simdi cnm... birde buyuk bi hafiza karti al, tatile falan gidildiginde veya ozel gunlerde lazim oluo:):)

gececim anlamadim ben, nsl yani, aylar demissin ya, o kdr mi kotu bir sonuc cikti??? sayi verdi mi aydin bey??? sen yine de takilma buna... ilerde yine dusunurseniz dondurulmuslarinizi falan kullanirsiniz. sen dusunme simdi bunu bence, stres yapma sakin...

havalar kotu ama hbrler guzel, umut verici
aysegulun ii olmasina cok sevindim, boyle dvm eder insallah.
meliscim senin de kolay bir sekilde atlatman cok mutlu etti beni... guzelce dinlen.. ruhunu da dinlendir, fazla dusunmemeye calis.

Meliscim desmek gibi bir seylerden sakin cekinme. Nede olsa gecti gitti. Bizler hep onumuze bakalim.
Bu arada dogumgunun kutlu olsun. Bundan sonra hep nese dolsun.

Utkumm cok iyi yapmissiniz ugrayarak, :) gercekten de nasil soguyuverdi hava. Usudum bile.
Mystry dileklerine aynen katiliyorum. Bundan sonra hersey ama hersey cok guzel olsun.

Bizim grup canoncu galiba, nikoncu yok.
Bende prof. mak dusunmustum sonra vazgectim. Cunku kendimi biliyorum alicam her turlu makinayi mercekleri sonra da agir diye gene yanimda duduk guccuk makinayi goturucem.

neyse artik kizlar siz cekersiniz fotolari

günaydın kızlaaarrr

belizcim hava kötü demişsin ama ben bu havayı 4 gözle bekliyordum vallahi , üşümeyi özlemiştim :)

utkum canım ne iyi yapmışsınız, kendisini görünce daha bi iyi olmuştur, çok sevindim iyi olduğuna yüzünün güldüğüne, o kadar emekten sonra bebişleri kaybetme fikri gerçekten dayanılması zor bişey, allah yardımcıları olsun ve kurtulsunlar inşallah bir an önce.

l

peki bu amniyosentez bu kadar tehlikeli ise neden yapılıyor ki ? çok mu lazım bişey, zaten bebekelr o kadar büyüdükten sonra allah korusun kötü bişey öğrenilse ne olacak ki . keşkle yapılmasaydı diyesi geliyor insanın.

ben bu aşağıda online olanların isimleri görünüyor ya, onları göremiyorum neden ki, kimse yoksa bile kendi adım olur o da yok :) bilmiyorumkismile

Herkese selam bu arada:)))))
Ne guzel bir gun degil mi ?en sevdigim hava, sonbaharin gercekten ilk gunu oldu keske bundan sonra da bel boyle olsa.
Bugun temizlik gunumuz evin halini bir gorseniz kzlar cok feci her yer havada. Yarin da mobilyalar gelicek.

bende aldim lens falan, kucuge sigmiyor diye buyuk cantada aldim ama daha buyuk cantayi hic kullanmadim. tatilde kullandim bi tek. bi lensi secip yine kucuk cantami tasiyorum ama o dedigin duduk makinayi biraktim ben. bundan daha guzel, daha net resimler elde ediyorsun, farki gorunce donmezsin diger makinene... bebis olsun onun resimlerini cekmek icin alirsin:):):):) ama bizde cekeriz... kismet olursa, gelebilirsem bende gelir cekerim sizin resimlerinizi hic merak etme, acayip keyif ztn benim icin...
ay ay cekip, degisimini gosteren bi album hazirlariz:):):)

ama ole deme, bir sakatligi varsa bebegin, aldirabiliyorsun, yani dogmamasini secme gibi bir sansin oluyor. allah kimseye vermesin ama hasta bir evlat hem aile icin hem de o cocuk icin cok zor.

ben bu aşağıda online olanların isimleri görünüyor ya, onları göremiyorum neden ki, kimse yoksa bile kendi adım olur o da yok :) bilmiyorumkismile

cnm su an sen yesil yaniyorsun ama altta adin yok... sitede sorun var sanirim yine.

yaaa ben sogugu hic sevmem sabah kalktim bi isinamadim, disari ciktim ruzgardan usudum... cok kotu... simdi yemege cikicam yagmurdan cikamiyorum, islanicam neresi guzel bunun hem hava sicak olsun bebislerin usumesin:):):)

sende cam falan sildirme bari bir ise yaramayacak. sizin orasi nsl bilmiyorum ama bizim evin orada cok ruzgarda esio, bahceli site, toprak falan da oluo. yagmurdan snr camlar, camurlu oluyor yrn esyalar gelince oda cok mukemmel olacak eminim... ay ne guzel

Gece canim fsh degerini kafana takma derim her ay farkli çikacaktir zaten, bu aralar ilaclarda kullandin.
Ah canim 40 yas ustundeki kadinlarin bile cocuklari oluyor. Sana lazim olan tek bir yumurta Aydin bey de cok fazla ertelemeyin diye uyarmistir seni.
Bazi seyleri fazla dusunmeden hayati akisina birakmak gerekiyor.
Simdiden relax moduna gir yumurtalarin guzel guzel gelissin strese sokma onlari:))))

Belizcim sen soguk havayi sevmiyorsun demekki ben cok severim sonbahari gerci her mevsimin ayri bir guzelligi var. Ama cok sicagi sevmiyorum ozellikle hamileligin son aylarinda hic cekilmiyor.
O yuzden sicak olsun istemiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…