onlar analarının karnında sıkışmaya hazırlıklılar sorun olmaz tek dolap ve şifoniyer
Dogru denizci olmaz bizim mobilyalara hiç düşünemedim. Kızlar benim kafa gitti iyice. Eskiden olsa her ayrıntıyı düşünürdüm şimdi ayrıntılar beni sıkıyor.
Kağıt fikrini eşimle paylaştığımda pek sıcak bakmadı.
Odayı zor boyadı zaten. Gerçi ona da kızamıyorum işleri çok yoğun ve stresli bu aralar.
Zamanı yok benimde halim yok. mirmirmirmir
Keşke mağaza mağaza gezebilsem ama bu halde market alışverişine zor gidiyoruz. akannehir
Aslında bebek odasını hamileliğin başında yapmak lazım ama o zamanda insan tedirgin oluyor ya birşey olursa falan diye. Aman neyse boya tamam perşembe mobilyalar da geliyor.
Tül perde işini de anneme bırakıcam artık açık renk krem-beyaz falan birşeyler ayarlasın.
Olmadı bebekler doğduktan sonra süsleme işlerini yaparız.
sırnaşık şeykaydirigubbakcemile5 keşke her hafta bir resim çekinseydin sonra yanyana kyoup bakardınsırnaşık şey2 yatak, 1 dolap ve 1 şifonyer aldık canım 2 dolaba gerek yok zaten yerde yok. 2 yatak çok yer kaplıyor.
Resim pek çektirmedim çok kötü çıkıyor kafamçokkarıştı
Valla karnımın genişliğini ölçmek hiç aklıma gelmemişti bir ara ölçer yazarım sizlere delikafadulden
Kızlar az önce Ayşegülle konuştum hepinize selamı var özellikle Utkumm senin çok endişelendiğini söyledim
Kanaması az devam ediyormuş sabah 10:30 Aydın Bey bakmış bebeklerin suyu iyiymiş
İnşallah cumaya kalmaz hastaneden çıkar
ben bu gün hastanede olucam mağlum kürtaj için
sevil hanıma bi sorarım öğrenebileceğim birine yönlendirir ama yanına gitmiyyim hem rahatsız etmiyyim hem de beni sorar filan gerek yok...
canim bu pek guzel bi hbr degilmis gibi duruyor ama sonuc itibariyle 10 yil snr tekrar bebis isteyecek degilsin. bu sene kucagina bir veya birden fazla bebis versinde, snr 5yilda mi biter 10yilda mi biter onu kafana takma... yanlis mi dusunuyorum... yok ben 5 yil snr yine bebek isterim diosan butun yazdigim bosa gider, bi 5 yil snr isteme, yakin zmnda iste baresaka bi yana, bunu dert etme, hayirlisi ile 2011de bebisin kucaginda olacak insallah
ay biz de bu iftar muhabbetleri yuzunden aksam eve cook gec gelmeler vs sebebiylen muhtemel gunleri kacirdik biraz yabu ay da bende bisi yok gibi gorunuyor bu durumda, aydin beyde kesin deneyin demisti bu ay, kismet diilmis artik ole dicem gec yumurtlarsam belki durum degisebilir ama bakalim...
teşekkürler belizcim söz konusu olan 5-10 yıllar olsa hiç dert etmeyeceğim. şu andan itibaern aylar bile önemli(
gecee hiçte kötü değil haberler 1 ay bırak dinlensin ki kaliteli üretime geç sonra canım sen zaten vakit kabetmek istemiyorsun ki ekimde olucak hatta inşallah ikinci bebek için bile donmuşlar olucak:))incir kürünü iyi yapmışsın tazesinide bool bol ye eşinede havuç suyu ve e vitamini (evicap içir günde 1 tane) beslenin bol bol biraz kilo alırsınız boşveeer ceviz bol bol fıstık ne varsa stoklayın ve herşeyden önce stres yook heyecanla bekleyin bebişinizin gelişini inşallah.
Haber kötü falan değil Gececim bir ay daha dinlen bende laparoskopi sonrası hemen başlıcaz vakit kaybetmeyelim diye düşündük o ay rahim zarı incelmemişti böyle başlayamayız dediler. Kısmet bu aymış .
fsh değerinin yükselmesi o ay kullandığın estrofemden olabilirmi? benim aklıma o geldi Aydın Beye bir sor istersen canım Doğum kontrol hapından sonra düzelebilir
mystryy, impression, lady ve garpes... teşekkür ederim teselliniz için ama benim üzüntüm kesinlikle bir ay atması değil. hatta bir kaç ay ara versek mi diye düşünüyorduk eşimle... ama fsh değerim ve dolayısıyla çalan tehlike çanları beni üzdü. bugün biraz fsh yüksek olduğu halde iyi sonuçlar alanları okudum forumdan, moral buldum... sanırım bu yolda strese girmek en kötüsü. biraz think pink etmeye çalışacağım, bakalım....
Selam.
Bende hastanedeyim.Şeker yüklemesi yapılıyor.. Malesef riskli çıktım..Ayşegülden haber yok heralde. Umarım iyi haber alırız... Melisss çok züüzldüm. Benzer durumu yaşadığım için anlıyorum.Çok geçmiş olsun. Sanada sonrasında ebbiş hatta bebişler nasip etsin.Sevgiler
hamilelik şekeri çok yaygın canım, sakın kafana takma. beslenmene dikkat et yeter...
Bilmiyorumki ne yapsak
evet sancux ben de bilemiyorum valla, ayşegül için dua etmekten fazlası gelmiyor elimizden. ben de sık arayıp, rahatsız etmeyelim diye sıktım dişimi buradan haber aldım gece. ama d.gününü kutlamayı ben de iyi haberle birleştirmek üzere erteledim canım...
canım benim hadi sende atlat kolaylıkla bugünü üzülüceksin için acıycak tabii ama nolur iyi tarafından bak inan sonradan olması çok daha acı bundan sonrası çok güzel olucak örnekleri var biliyorsun seni kocaman öpüyorum kalbimiz seninle dönünce ve kendini iyi hissedince yaz bize.
canım dilerim rahat geçmiştir operasyon ve bundan sonra bir daha böyle bir üzüntü yaşamassın. haberlerini bekliyoruz...
..
Canım çok geçmiş olsun, kısmet başka hiç bir şey diyemiyorum. Biz ne yaparsak yapalım yaşanması gerekenler yaşanıyor 5 ay sonra inşallah sağlıklı bir hamileliğin olacak
opuyorumnanaktan
Selam.
... Melisss çok züüzldüm. Benzer durumu yaşadığım için anlıyorum.Çok geçmiş olsun. Sanada sonrasında ebbiş hatta bebişler nasip etsin.Sevgiler
çoook geçmiş olsunn canım, allah yardımcın olsun , güç kuvvet versin.... ben bebeğimi kaybedeceğimi öğrendiğimde , bu kadar zamandır içimde bir kalp daha taşıyıp, onun için hayaller kurup planlar yapğmışken bir anda elimden uçup gitmesine nasıl dayanacağım demiştim, bu acı geçer mi demiştim. Ama Allah yardım ediyor ve acısını hafifletiyor , inşallah önümüzdeki süreçte bebeğimize sağlıkla kavuşabilmek için önce bizim iyi olmamız gerekiyor.
sağolun kızlar iyi ki varsınız operasyon hemen oldu bitti zaten gelince yattım . cansız da olsa içimde olmaması garip hissetiriyo ama naapalaım alınmasa kendi çıkıcak kararını vermişMeliscim canim senin icinde zor birgun insallah bu yolda son uzuntun olacak. Hemencik kendini toparlayacaksin ben inaniyorum
saol cnm evet senin de yaşadığını hatırlayıp sana sorup deşmek yerine o sayfaları geçen gün dikkatlice okumuştum. dikkat edicam. aydın bey e de ne zaman regl olucağımı sordum o da 4-5 hafta sonra dedi ve bitince kontrol ederiz dedi bakalım bu hafta dışarı pek çıkmayı düşünmüyorum. evet cnm geçicek ....Meliss'cim cok gecmis olsun.
Dikkat et kendine ve evde dinlen lutfen. Sicak tut kendini.
Ben 3 gun rapor almistim kurtajdan sonra. 3 gun pek agri sizi kanama olmadi AMA 4. Gun cok zor gecmisti. Sakin biseyim yok deyip yorma kendini.
Bu gunlerde gececek guzel mutlu gunler gelecek.
çok güzel yaa ben bu gün soramadım çünkü başka bölümdeydim falan bi de annem kayınvalidem de vardı biraz son dakka da orda olunca ama ben de çok merak ettim sonra aydın beyi keyifli görünce rahatladım. sonuçta kötü bişiy olsaydı o da üzgün olurdu diye düşündüm. sırf bi test yüzünden sağlıklı bebeklerini kaybetme riski yaşaması çok kötü ben bu kadar gerildim ayşegülü düşünemiyorum ama atlatıcak inanıyorum.Kızlar az önce Ayşegülle konuştum hepinize selamı var özellikle Utkumm senin çok endişelendiğini söyledim
Kanaması az devam ediyormuş sabah 10:30 Aydın Bey bakmış bebeklerin suyu iyiymiş
İnşallah cumaya kalmaz hastaneden çıkar
Canon 550 D canım akşam görücem bakalım :))
2 yatak, 1 dolap ve 1 şifonyer aldık canım 2 dolaba gerek yok zaten yerde yok. 2 yatak çok yer kaplıyor.
Resim pek çektirmedim çok kötü çıkıyor kafamçokkarıştı
Valla karnımın genişliğini ölçmek hiç aklıma gelmemişti bir ara ölçer yazarım sizlere delikafadulden
Sepet ve cibinlik alıcam ama daha hiç bakmadım.
onlar analarının karnında sıkışmaya hazırlıklılar sorun olmaz tek dolap ve şifoniyer
Canon 550 D canım akşam görücem bakalım :))
ben bu aşağıda online olanların isimleri görünüyor ya, onları göremiyorum neden ki, kimse yogoreksa bile kendi adım olur o da yok :) bilmiyorumkismile
Meliscim desmek gibi bir seylerden sakin cekinme. Nede olsa gecti gitti. Bizler hep onumuze bakalim.
Bu arada dogumgunun kutlu olsun. Bundan sonra hep nese dolsun.
Utkumm cok iyi yapmissiniz ugrayarak, :) gercekten de nasil soguyuverdi hava. Usudum bile.
Mystry dileklerine aynen katiliyorum. Bundan sonra hersey ama hersey cok guzel olsun.
Bizim grup canoncu galiba, nikoncu yok.
Bende prof. mak dusunmustum sonra vazgectim. Cunku kendimi biliyorum alicam her turlu makinayi mercekleri sonra da agir diye gene yanimda duduk guccuk makinayi goturucem.
neyse artik kizlar siz cekersiniz fotolari
peki bu amniyosentez bu kadar tehlikeli ise neden yapılıyor ki ? çok mu lazım bişey, zaten bebekelr o kadar büyüdükten sonra allah korusun kötü bişey öğrenilse ne olacak ki . keşkle yapılmasaydı diyesi geliyor insanın.
ben bu aşağıda online olanların isimleri görünüyor ya, onları göremiyorum neden ki, kimse yoksa bile kendi adım olur o da yok :) bilmiyorumkismile
Herkese selam bu arada:)))))
Ne guzel bir gun degil mi ?en sevdigim hava, sonbaharin gercekten ilk gunu oldu keske bundan sonra da bel boyle olsa.
Bugun temizlik gunumuz evin halini bir gorseniz kzlar cok feci her yer havada. Yarin da mobilyalar gelicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?