Belizcim sen soguk havayi sevmiyorsun demekki ben cok severim sonbahari gerci her mevsimin ayri bir guzelligi var. Ama cok sicagi sevmiyorum ozellikle hamileligin son aylarinda hic cekilmiyor.
O yuzden sicak olsun istemiyorum artik
ya ben ne zmn 2 kalp olucam??? yaziyorum yaziyorum bisi degismio
bu arada bisi daha sorucam, bu film ile tupler acilio ya... snr belli bi zmn snr tekrar kapanmiyordur di mi? yani aydin bey sag tupunu biraz actim demisti, snr yine eski haline donecek midir acaba??? hic bi fikriniz var mi??? kafamda canlandiramiyorum, lastik gibi biseyse kaslar falan yeniden buzusebilir gibi geldi, neden tikanio tam onu da anlayabilmis degilim hos da... kist tikiyorsa neden kisti alip, tupleri acamiyorlar da tup bebek falan yaptiriyorlar hemen???
yaaa ben sogugu hic sevmemsabah kalktim bi isinamadim, disari ciktim ruzgardan usudum... cok kotu... simdi yemege cikicam yagmurdan cikamiyorum, islanicam neresi guzel bunun hem hava sicak olsun bebislerin usumesin:):):)
sende cam falan sildirme bari bir ise yaramayacak. sizin orasi nsl bilmiyorum ama bizim evin orada cok ruzgarda esio, bahceli site, toprak falan da oluo. yagmurdan snr camlar, camurlu oluyoryrn esyalar gelince oda cok mukemmel olacak eminim... ay ne guzel
ya ben ne zmn 2 kalp olucam??? yaziyorum yaziyorum bisi degismio
:)))))))))))) sen deyince fark ettim benim 2 olmuş
selam kızlarr benim için hem sonbaharın ilk günü hemde 2010-2011 eğitim öğretim yılının ilk günüydü.ikiside soğuk geldi bana aylarca evden çıkmayınca bi garip geldi.hemen evime kapandım yine.
ayşegülün durumunun iiyi gitmesine çok sevindim.allah yardımcısı olsun çok çekti gerçekten.
meliss canım çabuk toparla kendini ve zıpkın gibi 2.ye hazır ol.herşey gönlünce olsun.
gece stres yapma lütfen.zaten başımıza ne geliyosa bu stres yüzünden geliyor.sakin rahat ol herşey yolunda gitcek emin ol.
sancux::: ne güzeel bebiş odası telaşı yaşıyorsun allah hepimize yaşatsın işallah o günleri.
kızlar ben evde bütün gün uyuyorum.uyuduğum halde hiç dinlenmiyor vücudum.midem bulanmıyor allaha şükür.habire yiyorum yiyorum şiştim şimdiden.rüyalarımda bile türlü türlü yemekler yiyorum.cokacimcoook
bende aydın beyi aldattım kızlar daha ilk aydan kaydirigubbakcemile3
13 eylüle gün vermişlerdi bize asm de.bizde bebişimizi özledik ve kocaelide bi hastaneye gidip gördük bebişimizi.videoya çektik kalp atışalarını şimdi bütün gün onu dinliyorum
.öpüyorum hepiniziii
merhaba canım , ya ben de aydın beye yakınımda bir doktor olsun diye kocaelide de bir doktora gidiyorum demiştim :) tabi ki çok doğru yapmışsın demişti :)) ben aldatmadım direk söyledim kendisine yani :)))
bu arada hayırlı olsun yeni eğitim/öğretim yılın margarcım...
selam kızlarr benim için hem sonbaharın ilk günü hemde 2010-2011 eğitim öğretim yılının ilk günüydü.ikiside soğuk geldi bana aylarca evden çıkmayınca bi garip geldi.hemen evime kapandım yine.
ayşegülün durumunun iiyi gitmesine çok sevindim.allah yardımcısı olsun çok çekti gerçekten.
meliss canım çabuk toparla kendini ve zıpkın gibi 2.ye hazır ol.herşey gönlünce olsun.
gece stres yapma lütfen.zaten başımıza ne geliyosa bu stres yüzünden geliyor.sakin rahat ol herşey yolunda gitcek emin ol.
sancux::: ne güzeel bebiş odası telaşı yaşıyorsun allah hepimize yaşatsın işallah o günleri.
kızlar ben evde bütün gün uyuyorum.uyuduğum halde hiç dinlenmiyor vücudum.midem bulanmıyor allaha şükür.habire yiyorum yiyorum şiştim şimdiden.rüyalarımda bile türlü türlü yemekler yiyorum.cokacimcoook
bende aydın beyi aldattım kızlar daha ilk aydan kaydirigubbakcemile3
13 eylüle gün vermişlerdi bize asm de.bizde bebişimizi özledik ve kocaelide bi hastaneye gidip gördük bebişimizi.videoya çektik kalp atışalarını şimdi bütün gün onu dinliyorum
.öpüyorum hepiniziii
ay ne ne guzel... ne zmn gittinde dondun isten... ben 18:30a kdr burda kapana kisilmis durumdayimisinin kiymetini bil
kendine yakin olan bir doktor secmelisin bencede ne olur ne olmaz ama cok fazla ultrasyon ii diil die duymustum. tut kendini:)
3 kaallpp amma çenem düşükmüş
canım seminer döneminde olduğumuz için şöyle bi görünüp geliyoruz.1 saat sohbet falan işte :)
ya evet ultrason iyi değilmiş duymuştum amaa napalım biz biraz sonradan görme olduğumuz için tutamadık kendimizi.hala inanamıyoruz belkide ondan
sancux oda tamam gibi cicilerde alındı e doğum odası süsü kurabiyeleri organizasyonu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?