Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Meliscim tekrar gecmis olsun en zor kismini da atlattin.
Guzel guzel dinlen canim kendini şimart....
Cok opuyorum seni.....

Belizcim sen soguk havayi sevmiyorsun demekki ben cok severim sonbahari gerci her mevsimin ayri bir guzelligi var. Ama cok sicagi sevmiyorum ozellikle hamileligin son aylarinda hic cekilmiyor.
O yuzden sicak olsun istemiyorum artik

bu sene normal bi sicak yoktu ama, anormaldi hersey, bende pek hoslanmamistim... ama anormallik dvm ediyor, bu kdr da soguk olmasinin bi anlami yok, daha agustosu yeni bitirdik...

ya ben ne zmn 2 kalp olucam??? yaziyorum yaziyorum bisi degismio

bu arada bisi daha sorucam, bu film ile tupler acilio ya... snr belli bi zmn snr tekrar kapanmiyordur di mi? yani aydin bey sag tupunu biraz actim demisti, snr yine eski haline donecek midir acaba??? hic bi fikriniz var mi??? kafamda canlandiramiyorum, lastik gibi biseyse kaslar falan yeniden buzusebilir gibi geldi, neden tikanio tam onu da anlayabilmis degilim hos da... kist tikiyorsa neden kisti alip, tupleri acamiyorlar da tup bebek falan yaptiriyorlar hemen???

belizcim evet bi sakatlığı varsa aldırabiliyorsun da, insan içinde o kalp atışlarını taşırken bu kadar rahat o karar verilebilir mi bilmiyorum doğrusu, kocamn oluyorlar 4-5 aylıkken artık o tamamen bir canlı, onu kendi elimle yok etme düşüncesini bilemiyorum, allah göstermesin çok zor bişey bu. sonrasını düşünüyor insan, doğduktan sonra da özürlü hale gelebilir o zaman ne yapılacak. Off neyse hiç bunalrı düşünmek istemiyorum, allahım herşeyin hayırlısını sağlıklsıını versin.

hiç bi fikrim yok doğrusu

benim tercihim baharlardan yana, sonra da çok sıcaktansa soğuğu tercih ediyorum:)
en sevmediğim mevsim işte şu geçirdiğimiz korkunç sıcaklar...
bebişler içinse şöyle duymuştum, kış bebekleri daha sağlıklı oluyor, çünkü soğukta sarıp sarmalıyorsun, zaten kalrofierli ortamda üşütmek zor, ama sıcakta ayarlaması daha zor oluyor, daha çok hastalanıyor bebekler.

selam kızlarr benim için hem sonbaharın ilk günü hemde 2010-2011 eğitim öğretim yılının ilk günüydü.ikiside soğuk geldi bana aylarca evden çıkmayınca bi garip geldi.hemen evime kapandım yine.
ayşegülün durumunun iiyi gitmesine çok sevindim.allah yardımcısı olsun çok çekti gerçekten.
meliss canım çabuk toparla kendini ve zıpkın gibi 2.ye hazır ol.herşey gönlünce olsun.

gece stres yapma lütfen.zaten başımıza ne geliyosa bu stres yüzünden geliyor.sakin rahat ol herşey yolunda gitcek emin ol.
sancux::: ne güzeel bebiş odası telaşı yaşıyorsun allah hepimize yaşatsın işallah o günleri.

kızlar ben evde bütün gün uyuyorum.uyuduğum halde hiç dinlenmiyor vücudum.midem bulanmıyor allaha şükür.habire yiyorum yiyorum şiştim şimdiden.rüyalarımda bile türlü türlü yemekler yiyorum.cokacimcoook
bende aydın beyi aldattım kızlar daha ilk aydan kaydirigubbakcemile3
13 eylüle gün vermişlerdi bize asm de.bizde bebişimizi özledik ve kocaelide bi hastaneye gidip gördük bebişimizi.videoya çektik kalp atışalarını şimdi bütün gün onu dinliyorum
.öpüyorum hepiniziii

merhaba canım , ya ben de aydın beye yakınımda bir doktor olsun diye kocaelide de bir doktora gidiyorum demiştim :) tabi ki çok doğru yapmışsın demişti :)) ben aldatmadım direk söyledim kendisine yani :)))

merhaba canım , ya ben de aydın beye yakınımda bir doktor olsun diye kocaelide de bir doktora gidiyorum demiştim :) tabi ki çok doğru yapmışsın demişti :)) ben aldatmadım direk söyledim kendisine yani :)))

canım sen kime gidiyorsun.yani hangi doktora.henüz itiraf edemedim ama ilk gördüğümde söyliyeceğim

bu arada hayırlı olsun yeni eğitim/öğretim yılın margarcım...

canım çok saol.ama çok tedirginim bebişime bişi olcak diye bizim okul çok kalabalık bi okul tenefüslerde asla koridorda yürüyemezsin çarpan çarpana öğretmenmiş farketmez yani

ay ne ne guzel... ne zmn gittinde dondun isten... ben 18:30a kdr burda kapana kisilmis durumdayim isinin kiymetini bil

kendine yakin olan bir doktor secmelisin bencede ne olur ne olmaz ama cok fazla ultrasyon ii diil die duymustum. tut kendini:)

ay ne ne guzel... ne zmn gittinde dondun isten... ben 18:30a kdr burda kapana kisilmis durumdayim isinin kiymetini bil

kendine yakin olan bir doktor secmelisin bencede ne olur ne olmaz ama cok fazla ultrasyon ii diil die duymustum. tut kendini:)

canım seminer döneminde olduğumuz için şöyle bi görünüp geliyoruz.1 saat sohbet falan işte :)
ya evet ultrason iyi değilmiş duymuştum amaa napalım biz biraz sonradan görme olduğumuz için tutamadık kendimizi.hala inanamıyoruz belkide ondan

3 kaallpp amma çenem düşükmüş

ay vallahi:):) kac msj attin acaba bu 3 kalbe sahip olabilmek icin... benim daha cok ugrasmam lazim coook:):)):) hergun bi kac bol msj falan da atayim bari

ne guzel, bu gunlerin tadini cikar oyleyse... sana diyorum da bakalim bende olsa ben ne yapacagim. gerci beni kocam tutabilir, bana gore biraz daha mantikli bi insandir kendisi, asiriya kacmami engelleyecektir diye dusunuyorum:):)

sancux oda tamam gibi cicilerde alındı e doğum odası süsü kurabiyeleri organizasyonu????

evt onlar ne durumda????

bu arada kurabiye diyince aklima geldi, tchiboya kurabiye uzerine yazi yazma aparati gelecek diyordunuz, gelmis mi??? bende alayim, belki bir gun lazim olur... :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…