çok saol cnmMelis canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inş. kendine dikkat et tansiyonun falan düşmesin dikkatli ol..ben yataktan kalkamıyordum birkaç gün ama benimkinin sebebi aşırı kan kaybıydı sanırsam...
guzel bi makine almissin cnm... bizim kursda da hocanin onerdigi bir makineydi 550D. Hd videolarini da cekersin artik bebisinin:):):) benim makinem 450D, 2-3 sene once almistim daha ortada 500D bile yokken, simdi pek yeterli gelmiyor bana, 5D mark II istiyorum, o da biraz pahali, esim hic sicak bakmiyor, belki bebisimiz olursa onun resmini cekecegim falan filan die kandiririm diye dusunuyorum:):):)... takildigin birsey olursa muhtemel ayni mantikdadir iki makinede, bir snrki bulusmaya getirirsin, gosteririm sana... ona guzel bi canta al simdi cnm... birde buyuk bi hafiza karti al, tatile falan gidildiginde veya ozel gunlerde lazim oluo:):)
havalar kotu ama hbrler guzel, umut verici
aysegulun ii olmasina cok sevindim, boyle dvm eder insallah.
meliscim senin de kolay bir sekilde atlatman cok mutlu etti beni... guzelce dinlen.. ruhunu da dinlendir, fazla dusunmemeye calis.
canım çok saol.ama çok tedirginim bebişime bişi olcak diye bizim okul çok kalabalık bi okul tenefüslerde asla koridorda yürüyemezsin çarpan çarpana öğretmenmiş farketmez yani
ay ne ne guzel... ne zmn gittinde dondun isten... ben 18:30a kdr burda kapana kisilmis durumdayimisinin kiymetini bil
kendine yakin olan bir doktor secmelisin bencede ne olur ne olmaz ama cok fazla ultrasyon ii diil die duymustum. tut kendini:)
3 kaallpp amma çenem düşükmüş
çok saol cnm
dinleniyorum cnm saol:)
demek herkes fotoğraf makinası telaşında valla ben de bizimkini çözebilsem süper olucak sancux 'un oğluşları çok şanslı olucaklar bi sürü fotoğrafçıları olucak:) tabi sonrasında mystry , ayşegül ve hepimizin bebeklerinin süper fotoları olucak
Meliscim desmek gibi bir seylerden sakin cekinme. Nede olsa gecti gitti. Bizler hep onumuze bakalim.
Bu arada dogumgunun kutlu olsun. Bundan sonra hep nese dolsun.
Utkumm cok iyi yapmissiniz ugrayarak, :) gercekten de nasil soguyuverdi hava. Usudum bile.
Mystry dileklerine aynen katiliyorum. Bundan sonra hersey ama hersey cok guzel olsun.
Bizim grup canoncu galiba, nikoncu yok.
Bende prof. mak dusunmustum sonra vazgectim. Cunku kendimi biliyorum alicam her turlu makinayi mercekleri sonra da agir diye gene yanimda duduk guccuk makinayi goturucem.
neyse artik kizlar siz cekersiniz fotolari
teşekkür ederim canım :) biraz can sıkıcı bi doğum günü oldu ama ben inanıyorum önümüzde ki doğum günüme kadar inşallah karnım kocaman olucak . tabi hamile olmayan herkes inşallah:)
ben nikoncuyum eşim kaç senedir başımın etini yiyodu ve uzun araştırmalar sonunda D300s aldık ama bana hala çok karışık geliyo neyse alışıcam :)
ama bi kere bu olaya girince yok üst model yok lens çok fena eşim şimdi lens muhabbetine başladı fena yani:))
çok dikkat et şimdiki ögrenciler canavar gibiler hele bir karnın çıksın bu seferde cinsiyeti ne ismi ne öğretmenim diye dolanırlar etrafına:)canım çok saol.ama çok tedirginim bebişime bişi olcak diye bizim okul çok kalabalık bi okul tenefüslerde asla koridorda yürüyemezsin çarpan çarpana öğretmenmiş farketmez yani
ya ben ne zmn 2 kalp olucam??? yaziyorum yaziyorum bisi degismio
bu arada bisi daha sorucam, bu film ile tupler acilio ya... snr belli bi zmn snr tekrar kapanmiyordur di mi? yani aydin bey sag tupunu biraz actim demisti, snr yine eski haline donecek midir acaba??? hic bi fikriniz var mi??? kafamda canlandiramiyorum, lastik gibi biseyse kaslar falan yeniden buzusebilir gibi geldi, neden tikanio tam onu da anlayabilmis degilim hos da... kist tikiyorsa neden kisti alip, tupleri acamiyorlar da tup bebek falan yaptiriyorlar hemen???
belizcim evet bi sakatlığı varsa aldırabiliyorsun da, insan içinde o kalp atışlarını taşırken bu kadar rahat o karar verilebilir mi bilmiyorum doğrusu, kocamn oluyorlar 4-5 aylıkken artık o tamamen bir canlı, onu kendi elimle yok etme düşüncesini bilemiyorum, allah göstermesin çok zor bişey bu. sonrasını düşünüyor insan, doğduktan sonra da özürlü hale gelebilir o zaman ne yapılacak. Off neyse hiç bunalrı düşünmek istemiyorum, allahım herşeyin hayırlısını sağlıklsıını versin.
Meliscim desmek gibi bir seylerden sakin cekinme. Nede olsa gecti gitti. Bizler hep onumuze bakalim.
Bu arada dogumgunun kutlu olsun. Bundan sonra hep nese dolsun.
Utkumm cok iyi yapmissiniz ugrayarak, :) gercekten de nasil soguyuverdi hava. Usudum bile.
Mystry dileklerine aynen katiliyorum. Bundan sonra hersey ama hersey cok guzel olsun.
Bizim grup canoncu galiba, nikoncu yok.
Bende prof. mak dusunmustum sonra vazgectim. Cunku kendimi biliyorum alicam her turlu makinayi mercekleri sonra da agir diye gene yanimda duduk guccuk makinayi goturucem.
neyse artik kizlar siz cekersiniz fotolari
Herkese selam bu arada:)))))
Ne guzel bir gun degil mi ?en sevdigim hava, sonbaharin gercekten ilk gunu oldu keske bundan sonra da bel boyle olsa.
Bugun temizlik gunumuz evin halini bir gorseniz kzlar cok feci her yer havada. Yarin da mobilyalar gelicek.
sancux oda tamam gibi cicilerde alındı e doğum odası süsü kurabiyeleri organizasyonu????
evt onlar ne durumda????
bu arada kurabiye diyince aklima geldi, tchiboya kurabiye uzerine yazi yazma aparati gelecek diyordunuz, gelmis mi??? bende alayim, belki bir gun lazim olur... :))))
[COLOR="Orange"
[COLOR="orange"]sen sakın kendini yorma sancux, dünde benim evde temizlik vardı her yer mis gibiydi camlar pırıl pırıldı bendeki şansa baksana zaten hangi mevsim olursa olsun ne zaman cam silinse yagmur yagar[/COLOR]
selam kızlarr benim için hem sonbaharın ilk günü hemde 2010-2011 eğitim öğretim yılının ilk günüydü.ikiside soğuk geldi bana aylarca evden çıkmayınca bi garip geldi.hemen evime kapandım yine.
ayşegülün durumunun iiyi gitmesine çok sevindim.allah yardımcısı olsun çok çekti gerçekten.
meliss canım çabuk toparla kendini ve zıpkın gibi 2.ye hazır ol.herşey gönlünce olsun.
gece stres yapma lütfen.zaten başımıza ne geliyosa bu stres yüzünden geliyor.sakin rahat ol herşey yolunda gitcek emin ol.
sancux::: ne güzeel bebiş odası telaşı yaşıyorsun allah hepimize yaşatsın işallah o günleri.
kızlar ben evde bütün gün uyuyorum.uyuduğum halde hiç dinlenmiyor vücudum.midem bulanmıyor allaha şükür.habire yiyorum yiyorum şiştim şimdiden.rüyalarımda bile türlü türlü yemekler yiyorum.cokacimcoook
bende aydın beyi aldattım kızlar daha ilk aydan kaydirigubbakcemile3
13 eylüle gün vermişlerdi bize asm de.bizde bebişimizi özledik ve kocaelide bi hastaneye gidip gördük bebişimizi.videoya çektik kalp atışalarını şimdi bütün gün onu dinliyorum
.öpüyorum hepiniziii
Belizz 1000.mesajda 3 kalp oluyor. 2'yi hatirlamiyorum.
O gunlerde Gelir elbet
belizcim 500. mesajtan sonra 2 kalp oluyor.
Kızlar kuzenimden bahsetmiştim size o da hamile diye. 31 ağustosta doğuracaktı bebek sabırsız çıktı 30 ağustosta doğum yaptı. Çok şeker bir kızı oldu.
Ya ben hala kimler online göremiyorum alttaki gösterge uçtu gitti.
Sizler görebiliyor musunuz?
Bugün geldi canım bende akşam eşimi kandırabilirsem palladıuma gitmek istiyorum alıcam hemen.
Hatta kuzenimin bebeğine kurabiye yapmayı düşünüyorum yarın annem gelecek nasıl olsa yardım eder bana yorulmam çok.
guzel bi makine almissin cnm... bizim kursda da hocanin onerdigi bir makineydi 550D. Hd videolarini da cekersin artik bebisinin:):):) benim makinem 450D, 2-3 sene once almistim daha ortada 500D bile yokken, simdi pek yeterli gelmiyor bana, 5D mark II istiyorum, o da biraz pahali, esim hic sicak bakmiyor, belki bebisimiz olursa onun resmini cekecegim falan filan die kandiririm diye dusunuyorum:):):)... takildigin birsey olursa muhtemel ayni mantikdadir iki makinede, bir snrki bulusmaya getirirsin, gosteririm sana... ona guzel bi canta al simdi cnm... birde buyuk bi hafiza karti al, tatile falan gidildiginde veya ozel gunlerde lazim oluo:):)
gececim anlamadim ben, nsl yani, aylar demissin ya, o kdr mi kotu bir sonuc cikti??? sayi verdi mi aydin bey??? sen yine de takilma buna... ilerde yine dusunurseniz dondurulmuslarinizi falan kullanirsiniz. sen dusunme simdi bunu bence, stres yapma sakin...
havalar kotu ama hbrler guzel, umut verici
aysegulun ii olmasina cok sevindim, boyle dvm eder insallah.
meliscim senin de kolay bir sekilde atlatman cok mutlu etti beni... guzelce dinlen.. ruhunu da dinlendir, fazla dusunmemeye calis.
Herkese selam bu arada:)))))
Ne guzel bir gun degil mi ?en sevdigim hava, sonbaharin gercekten ilk gunu oldu keske bundan sonra da bel boyle olsa.
Bugun temizlik gunumuz evin halini bir gorseniz kzlar cok feci her yer havada. Yarin da mobilyalar gelicek.
evt onlar ne durumda????
bu arada kurabiye diyince aklima geldi, tchiboya kurabiye uzerine yazi yazma aparati gelecek diyordunuz, gelmis mi??? bende alayim, belki bir gun lazim olur... :))))
çok saol cnm
dinleniyorum cnm saol:)
demek herkes fotoğraf makinası telaşında valla ben de bizimkini çözebilsem süper olucak sancux 'un oğluşları çok şanslı olucaklar bi sürü fotoğrafçıları olucak:) tabi sonrasında mystry , ayşegül ve hepimizin bebeklerinin süper fotoları olucak
canım seminer döneminde olduğumuz için şöyle bi görünüp geliyoruz.1 saat sohbet falan işte :)
ya evet ultrason iyi değilmiş duymuştum amaa napalım biz biraz sonradan görme olduğumuz için tutamadık kendimizi.hala inanamıyoruz belkide ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?