Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

çok saol cnm

dinleniyorum cnm saol:)
demek herkes fotoğraf makinası telaşında valla ben de bizimkini çözebilsem süper olucak sancux 'un oğluşları çok şanslı olucaklar bi sürü fotoğrafçıları olucak:) tabi sonrasında mystry , ayşegül ve hepimizin bebeklerinin süper fotoları olucak

canım çok saol.ama çok tedirginim bebişime bişi olcak diye bizim okul çok kalabalık bi okul tenefüslerde asla koridorda yürüyemezsin çarpan çarpana öğretmenmiş farketmez yani

çok dikkat et o zaman , fazla dışarlarda dolaşma :) elinden gelen tedbiri al da, bişeycik olmaz inşallah.

ay ne ne guzel... ne zmn gittinde dondun isten... ben 18:30a kdr burda kapana kisilmis durumdayim isinin kiymetini bil

kendine yakin olan bir doktor secmelisin bencede ne olur ne olmaz ama cok fazla ultrasyon ii diil die duymustum. tut kendini:)

allah allah bend e tam tersini duydum bi arkadaşım aynı bu şekilde jem tüp bebek tedavisi gördüğü yerde hem de yakınında bir doktora gidiyordu, 2 haftada bir , sormuş doktoruna sakıncası olur mu diye, olmaz demiş bilmiyorumkismile

3 kaallpp amma çenem düşükmüş

dinlen dinlen cnm 1 hafta dikkat et, ayağını sıcak tut, kontrolünü de ihmal etme zamanı geldiğinde.

teşekkür ederim canım :) biraz can sıkıcı bi doğum günü oldu ama ben inanıyorum önümüzde ki doğum günüme kadar inşallah karnım kocaman olucak . tabi hamile olmayan herkes inşallah:)

ben nikoncuyum eşim kaç senedir başımın etini yiyodu ve uzun araştırmalar sonunda D300s aldık ama bana hala çok karışık geliyo neyse alışıcam :)
ama bi kere bu olaya girince yok üst model yok lens çok fena eşim şimdi lens muhabbetine başladı fena yani:))

50mm alabilirsiniz lens, cok guzel portre fotograflar cekiliyor. bende var. 80mm alan arkadasimda var ama ben kullanmadigim icin birsey diyemeyecegim. ancak kursdaki hocamiz lens sayisi ne kdr az olursa o kdr temiz fotograflar cikar demisti. onun icin ayri ayri almanin en iiyi oldugunu solemisti ama o da baya para demek. arastirmadim ama ben 20mm-70mm bi lens almayi dusunuyorum, once bi makineyi degistireyimde:):)

canım çok saol.ama çok tedirginim bebişime bişi olcak diye bizim okul çok kalabalık bi okul tenefüslerde asla koridorda yürüyemezsin çarpan çarpana öğretmenmiş farketmez yani
çok dikkat et şimdiki ögrenciler canavar gibiler hele bir karnın çıksın bu seferde cinsiyeti ne ismi ne öğretmenim diye dolanırlar etrafına:)

hamiş olunca:)

Allah korusun inş hiçbirimiz öyle bir durumla karsı karsıya kalmayız

çok haklısın ladycigim, ama benim eşim çok istiyor sanatçı ruhludur kendisi resim de yapardı, ama fotograf daha outdoor activitesi olacak benimde işime geliyor:) YAŞASIN GEZMEK:)

sen sakın kendini yorma sancux, dünde benim evde temizlik vardı her yer mis gibiydi camlar pırıl pırıldı bendeki şansa baksana zaten hangi mevsim olursa olsun ne zaman cam silinse yagmur yagar

Kızlar kuzenimden bahsetmiştim size o da hamile diye. 31 ağustosta doğuracaktı bebek sabırsız çıktı 30 ağustosta doğum yaptı. Çok şeker bir kızı oldu.

evt onlar ne durumda????

bu arada kurabiye diyince aklima geldi, tchiboya kurabiye uzerine yazi yazma aparati gelecek diyordunuz, gelmis mi??? bende alayim, belki bir gun lazim olur... :))))

Bugün geldi canım bende akşam eşimi kandırabilirsem palladıuma gitmek istiyorum alıcam hemen.
Hatta kuzenimin bebeğine kurabiye yapmayı düşünüyorum yarın annem gelecek nasıl olsa yardım eder bana yorulmam çok.

Yok canım ben bir iş yapmıyorum sadece yemek hazırladım gücümde yok istesemde yapamam.
Bana da hep öyle olurdu ne zaman cam silinse yağmur yağardı. :1shok:

Selam canım hayırlı olsun yeni öğretim yılı. Ne güzel bir meslek öğretmenlik bende çok istiyorum öğretmen olmak. Aslında ben mühendisim ama öğretmenlik diploması da aldım ama daha çok yeni bu ocak ayında bitti sonrasında da hamilelik girdi araya şimdilik beklemedeyiz. Bakalım kısmet olacak mı öğretmen olmak.

Seni sabırsız daha ilk aylarda böyle yaparsan sonlara doğru düşünemiyorum seni herhalde haftada bir gidersin doktora kaydirigubbakcemile3

Belizz 1000.mesajda 3 kalp oluyor. 2'yi hatirlamiyorum.
O gunlerde Gelir elbet

kacinci msjimdayim onu nerden goruyorum???

belizcim 500. mesajtan sonra 2 kalp oluyor.

alla alla o kdr yaziyorum yaziyorum daha 500 yapamamis miyim???... 1000. msjim hamilelik hbrim olsa bare, gerci daha bir kalpken 3. kalp coook uzak gibi ama, kotu bi dilek mi oldu ne

Kızlar kuzenimden bahsetmiştim size o da hamile diye. 31 ağustosta doğuracaktı bebek sabırsız çıktı 30 ağustosta doğum yaptı. Çok şeker bir kızı oldu.

allah anali babali buyutsun cnm... adini ne koydular, merak ederim ben:)

Ya ben hala kimler online göremiyorum alttaki gösterge uçtu gitti.
Sizler görebiliyor musunuz?

yok bende de ayni, gorunmuyor ne yazik ki

benim bi arkadas kursuna mi ne gittiyse o kdr guzel seyler yapmiski, feysine koymus. kizlada cok samimi diildik, simdi kurabiye icin muhabbet yapmiim diorum ama merak da ediyorum nsl yapmis diye... bole kurabiye ve kekler yapmis, uzerinde yapistirma kucuk sekiller falan da var. hepsinin kalibini almis herhalde. kurabiyenin uzerine krem uzerine kahve isim falan da yazmis, o krem fonda cicek figurleri falan var, cok guzel olmus. bebis icinde yine suslu kurabiye yapip, onlari kucuk posete koymus, kurdele ile baglamis falan, cok guzel gorunuyor...

Tşk canım bizde zaten 500 d vardı 550 ile değiştirdik pek farkı yokmuş. Benim eşim radyo televizyon mezunu makina aslında onun kışın ablamda merak sardı 50 d aldı bende evde sıkılıyordum tüp bebek olaylarından biraz uzaklaşayım diye onunla kursa gittim 50mm - 75-300 ve 10-20 lenslerimizin olduğu kocaman çantamız var sırnaşık şey
Senin istediğin makinada fena yani eşimde ondan istiyor

oooo titiz hanım kendini yorma sakın insan dayanamıyor bişeyler yapmak istiyor, seni anlıyorum ama kısa bir süre sonra oturmayı özleyeceksin sırnaşık şey

evt onlar ne durumda????

bu arada kurabiye diyince aklima geldi, tchiboya kurabiye uzerine yazi yazma aparati gelecek diyordunuz, gelmis mi??? bende alayim, belki bir gun lazim olur... :))))

Gelmiş öğlen gibi sırf onu almaya maltepe carrefoura gittim geldim
Süper bişeryyysırnaşık şey

Meliscim çok geçmiş olsun kendine dikkat et havada buz gibi. Zaten sen buluşmaya geldiğinde ayağını üşütmemek için spor ayakkabıyla gelmiştin dikkat edersin canım. Foto işi merak işi canım bak belizz olayı çözmüş ben o kadar prof değilim :)

Layd biz Canoncuyuz, :) ağırlık konusunda çok haklısın koca bir çanta var onun yerine çoğu kez iphone ile foto çekmişimdir.:)

kızlar fazla ultrosonun kesinlikle zararı yok ultroson ses dalgaları sakın huzursuz olmayın ben bunu nuri beye sormuştum bile:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…