evt onlar ne durumda????
bu arada kurabiye diyince aklima geldi, tchiboya kurabiye uzerine yazi yazma aparati gelecek diyordunuz, gelmis mi??? bende alayim, belki bir gun lazim olur... :))))
Gelmiş öğlen gibi sırf onu almaya maltepe carrefoura gittim geldim
Süper bişeryyysırnaşık şey
Tşk canım bizde zaten 500 d vardı 550 ile değiştirdik pek farkı yokmuş. Benim eşim radyo televizyon mezunu makina aslında onun kışın ablamda merak sardı 50 d aldı bende evde sıkılıyordum tüp bebek olaylarından biraz uzaklaşayım diye onunla kursa gittim 50mm - 75-300 ve 10-20 lenslerimizin olduğu kocaman çantamız var sırnaşık şey
Senin istediğin makinada fena yani eşimde ondan istiyor
Gelmiş öğlen gibi sırf onu almaya maltepe carrefoura gittim geldim
Süper bişeryyysırnaşık şey
valla internete düşmüş benden demesiyerimseniben
50 lik zaten var canım bi de 107 lik var sanırım ama bizimki 120 mm lik mi ne istiyomuş onu alınca aşarız diyo :))50mm alabilirsiniz lens, cok guzel portre fotograflar cekiliyor. bende var. 80mm alan arkadasimda var ama ben kullanmadigim icin birsey diyemeyecegim. ancak kursdaki hocamiz lens sayisi ne kdr az olursa o kdr temiz fotograflar cikar demisti. onun icin ayri ayri almanin en iiyi oldugunu solemisti ama o da baya para demek. arastirmadim ama ben 20mm-70mm bi lens almayi dusunuyorum, once bi makineyi degistireyimde:):)
50 lik zaten var canım bi de 107 lik var sanırım ama bizimki 120 mm lik mi ne istiyomuş onu alınca aşarız diyo :))
50 lik zaten var canım bi de 107 lik var sanırım ama bizimki 120 mm lik mi ne istiyomuş onu alınca aşarız diyo :))
çok hızlısın şekerim :hulya:
aaaa lensleri duyunca icim gitti.... tmm tmm sen makine ve lenslerinle gel hastahaneye:):) sen cekemesen de ben cekerim, artik kime kismet olursa:):) o lenslerle neler neler cekilir. makinende benimkinden ii ztn:):) ama dedigin gibi 500D ile 550D arasinda pek bi fark yok
ok canım sırnaşık şeysırnaşık şey
yok artik usenmedin mi:):):) yaptin mi peki? bi dene bakalim. uzerine pasta sekeri alinip, ona mi yapiliyor, ben hic bilmiyorum kizlar ya, banada ogretin, lazim olur
sade yaptım yandı :sinifsinif:, şeker hamurumda var benim face profilimde yiğenimin doğum günü resimleri içinde yaptığım kurabiye resimleri var canım, biraz amatör oldular ama idare eder.
Taririfi ayrıca veririm sana sırnaşık şey
cuma gunu esim olmayacak gidip alayim bare bende:):):)
Kızlar Ayşegül'e hastaneden ulaştım. Konuştuk sesi iyiydi. Önümüzdeki 2 gün çok önemliymiş.
a.s.
Öncelikle herkese günaydın,
bu sonbaharın ilk günü kendisini nasılda hissettirdi degil mi?
serin bir sabaha uyandık özlemişiz:)
Flaş Haberleri Veriyorum:)
Dün gece bir iftar davetine katıldık ertesinde, 22:30'dan sonra Ayşegülü ziyarete gittik 10:00-22:00 saatleri arasında ziyaret oldugunu söyleyip bizi içeri alamayacaklarını söyleediler ama Ayşegülcügüm hemsire hanımla konustu ve güvenlik görevlisi bizi yanlarına götürdü..Çok iyi gördüm Ayşegülü, MAŞALLAH!!!tabii ki yorgundu yıpranmıstı ama yüzündeki tebessüm harikaydım Rabbim bebeklerini Eşiyle birlikte saglıklı mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsin.
inşallah herşey yoluna girecek, yarın iyi haberler alacağız.. bizden de selam söyleseydin utkum....
mesliscim sen de bir süre daha kendine dikkat et, sonrası bayram zaten... bayramda kafan dağılır, iyi gelir...
kızlar slm bende bi prob. çıkmazsa önümüzdeki hafta asm de başlıyorum tüp bebeğe. beni de aranıza alırmısınız :kedi:
hayırlı olsun makinan gelmiş canım :) bizimde incelediğimiz bi makinaydı senin aldığın ama eşim sonra nikona yöneldi:))Canon 550 D canım akşam görücem bakalım :))
Herkese selam bu arada:)))))
Ne guzel bir gun degil mi ?en sevdigim hava, sonbaharin gercekten ilk gunu oldu keske bundan sonra da bel boyle olsa.
Bugun temizlik gunumuz evin halini bir gorseniz kzlar cok feci her yer havada. Yarin da mobilyalar gelicek.
kızlar slm bende bi prob. çıkmazsa önümüzdeki hafta asm de başlıyorum tüp bebeğe. beni de aranıza alırmısınız :kedi:
yanlış yazdım ya diğeri 18-105 mm likmiş baktım da kutusuna :))
internette süper modeller var ama profesyonel tabii. 12 tanesi 75 tl ye satılıyor
günaydın kızlar bu arada
bu gün sanki hava güneşli olucak düne göre ama yine de serin bi hava o güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?