Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

aaaa lensleri duyunca icim gitti.... tmm tmm sen makine ve lenslerinle gel hastahaneye:):) sen cekemesen de ben cekerim, artik kime kismet olursa:):) o lenslerle neler neler cekilir. makinende benimkinden ii ztn:):) ama dedigin gibi 500D ile 550D arasinda pek bi fark yok

Gelmiş öğlen gibi sırf onu almaya maltepe carrefoura gittim geldim
Süper bişeryyysırnaşık şey

yok artik usenmedin mi:):):) yaptin mi peki? bi dene bakalim. uzerine pasta sekeri alinip, ona mi yapiliyor, ben hic bilmiyorum kizlar ya, banada ogretin, lazim olur

valla internete düşmüş benden demesiyerimseniben

cuma gunu esim olmayacak gidip alayim bare bende:):):)

50 lik zaten var canım bi de 107 lik var sanırım ama bizimki 120 mm lik mi ne istiyomuş onu alınca aşarız diyo :))

internette süper modeller var ama profesyonel tabii. 12 tanesi 75 tl ye satılıyor

kızlar slm bende bi prob. çıkmazsa önümüzdeki hafta asm de başlıyorum tüp bebeğe. beni de aranıza alırmısınız :kedi:

Kızlar Ayşegül'e hastaneden ulaştım. Konuştuk sesi iyiydi. Önümüzdeki 2 gün çok önemliymiş.

Süper... İyi haberler olsun işallah. Hepimiz çok sevineceğiz.Ben dün bütün gün hastanedeydim.Kötü birşey varsa rahatsız etmek istemdim.Neyse iyiye gidiş varmış.

Sancux diyete başladım.Birde şeker ölçüm aleti verdiler. Onu çözeceğim şimdi. Şeker gibi çocuklar olacaklar belki ondan bu eziyet.Sevgilerr

Kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler. ben de daha poztifim bugün... yok yok olacak bu iş.. buraaasıı kk kulübünün en popüler foruumuu, burdan doğurmadan çıkış yookk hihoyyyt

15 gün soğan kürü, 15 gün incir kürü projemin ilk aşaması olan soğan kürü için mutfağa giriyorum birazdan. soğan kürü acayip iç kapatıcı bir fikir ama artık zehir olsa içerim...

Son düzenleme:
önce mobilyalar gelsin, sonra da oğlanlar... hadi bakalıımmm...

perde konusunda ben de açık renk öneriyorum. üstüne kurdelalar ya da minik mavi nazar boncukları serpiştirerek süsleyebilirsin sancux. ya da sadece hoş bir şerit geçersin asıl süslemeyi duvara yaparsın. çok sevimli duvar çıkartmaları var çocuk odaları için. hatta galiba tchiboda da çıkartma vardı... ay çok güzel bir telaş canımcım, her koşulda o iki oğlan girdiğinde zaten o oda senin için dünyanın en güzel yeri olacak...

Canon 550 D canım akşam görücem bakalım :))
hayırlı olsun makinan gelmiş canım :) bizimde incelediğimiz bi makinaydı senin aldığın ama eşim sonra nikona yöneldi:))

ne güzel sancux hazırlıklarını tamamlıyosun yavaş yavaş kolay gelsin size :)
güle güle kullansınlar bebişlerin eşyalarını:)

Gunaydin kizlar.....
Melissscim coook gecmis olsun bugunler unutulup minik kuzucugunu kucagina aldiginda hersey coook guzel olacak.
Grapescim senden hamisim haberlerini bekliyoruz en az bizim heyecanla ve merakla bekledigimiz haberi aydin beyin de bekledigine eminim...
Gececim canim benim de sorunum yumurtalik rezerviydi aydin bey bana da aylarin onemli oldugunu soylemisti ve ben kendime incir kuru esime de keciboynuzu pekmezi icirdim ve benim ki en son uzun prokotoldu ama sunu da soylemem lazim ben son tedaviyi cooook inanarak tamamladim.hakkinda hayirlisi.asla inanmaktan ve olacagini dusunmekten vazgecme.
Sancux canim hayirli olsun saglikla gelsin bebisler odalarina darisi tum izteyenlere ve bekleyenlere olsun
bade hosgeldin ve hayirli olsun cook guzel telaslara sende basliyorsun merakla takip edecegiz seni
aysegulcum senden de guzel haberlerini eve ciktik ve iyiyiz demeni bekliyoruz hadi guzel arkadasim az kaldi
laydbird,utkum,mystry sizleri de cok opuyorum....

günaydın kızlaar aman da amaaan sancuxun kuzeni prensesini doğurmuş uzuun ömürlü sağlıklı mutlu bir bebek olsun, gececim kürlenmişsin canım yaa incir iyide soğan nasıl olcak fikri bile fena yaptı ama değer iç canım ölmessinya eşinede keçiboynuzu kürü yap bardaklarınıza koyun için karşılıklı keyifle
grapescim nasıl yandı kurabiyeler yaa içim gitti neyse olcağı varmış ikinci deneme için sıva kolları:)eee yakında bu işlere girişemiceksin uzatılcak ayaklar tadını çıkar...
bade tekrar hayırlı olsun zaman hızla aksın yanlış mı hatırlıyorum yoksa sendemi şehir dışından gelicektin?

yanlış yazdım ya diğeri 18-105 mm likmiş baktım da kutusuna :))

evt bende ole bisey istiyorum iste:):):)

internette süper modeller var ama profesyonel tabii. 12 tanesi 75 tl ye satılıyor

yapacagimi bilsem alirimda, cekmecenin bi kosesinde atili durur bende kesin. nasit kurabiye kaliplarimi bile bir ya da 2 kez kullanmisimdir. ama cocuk olunca ona mecburen yaparim herhalde. biz cocukken cok severdik, pasta, kurabiye ve keki... onun icin simdiden ogrenmeye basliim bari... esimle yapariz, o cok sevio bole isleri... cocukken pek oyun hamuru ile oynayamamis sanirim

kızlar slm bende bi prob. çıkmazsa önümüzdeki hafta asm de başlıyorum tüp bebeğe. beni de aranıza alırmısınız :kedi:

hayirli olsun cnm. su anda dogum kontrol hapi mi kullaniyorsun???

günaydın kızlar bu arada
bu gün sanki hava güneşli olucak düne göre ama yine de serin bi hava o güzel..

evt bugun hava cooooook guzel:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…