Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ben fotoğraf makinesi konusunda yorum yapamıyorum malesef çekilmeyi severim ama çekme konusu ve makineler sıfıırr

internet sitesinden baktim... biskuvi kalip seti de guzel gibi... yalniz bu ismi pek anlamadim. belli kalip yazilar mi var yoksa harfleri yanyana dizerek biz mi olusturuyoruz???

Herkese slm,
hava tekrar isinmaya basliyor, yaz severler mutludur.
Grapes yarin buyuk gun. Hadi hayirli olsun bayram cocuklari.

bade hosgeldin:))

sancux dekorasyonla ugrasiyor, grapes kurabiyelerle :) Ozendim sizlere. Yaa tschibo nun sayfasinda waffle makinasi var? Ondan alacak yok mu? Nutellasi benden :) Misafirlige gidicem cat kapi :))

utkumm ilaclar ise yariyor mu? Tekrar ne zaman gideceksin kontrole?

Yaa Ben bu aralar fiziksel olarak kendimi hic iyi hissetmiyorum. Sicaklardandir gecer dedim AMA henuz gecmedi Surekli halsizlik yorgunluk isteksizlik var. Kendimden sikildim artik. Ara ara goz kararmalari da oluyor ama cabucak geciyor. Birde yemek yedigimde hooop koccaman bir gobek. Nefes almakta zorlaniyorum, yuruyunce nefes nefese kaliyorum. Yaaa tamam butun bunlar olcak ama hamileyken olcak simdi on denememi yapiyor vucut anlayamadim Sabah uyandigimda sekerim 59 cikti. Kisaca bu vucut nasil duzene girecek bulamadim ben. Gastroentoloji dr.u bildiginiz guvendiginiz biri var mi? Barsak tembelligi mi var acaba diye suphelendim. Acibadem'den bir dr buldum ama bu cts izinliymis, haftaya bayram. O kadar bekler miyim bilemedim.
Dogal cozum olarak yesil cay ictim az evvel bol limonlu, barsaklarimda hareketlenme sagladi :) aksamustu bi tane daha icip kontrol edicem siskinlik halimi. Hic sevmem şikayet etmeyi ama artık dayanamadım.

Aysegul'den hbr alan var mı?
İmpression yok bugün galiba.
meliss bol bol dinlen evde dışarı falan çıkma sakın.
Margaar sende dikkat et okulda minik yaramazlara, onlar kostururken hicbisi farketmezler.
Mystry güle güle kullan cicilerini.
Mariner senin nasıl gidiyor? Kaç haftalık oldu bebis ne zaman öğreniyoruz cinsiyetini?
Sancux kuzeninin bebisi olmuş ne güzel :) onunki prenses, senin oğlanlar korumacilik yaarlar artık. :))

belizz sen nasılsın? Gaza gelip kurabiye kalıplarından alican galiba :))

hepinizi öpüyorum. Görüşürüz.

layd canım valla bildiğim doktor malesef yok ama bence anlattıkların psikolojik falan değil gayet fiziksel ve kesinlikle bayramı falan beklemeden git doktora belli vücut bişilere tepki veriyor. 59 bayaa düşükmüş benim çalışma arkadaşlarımdan birinin (ki hamile kendisi bu arada) benzer sorunları oldu ve doktor araştırdı sonrada iyi bir doktor bulduğundan bahsetti ama doktoru hatırlamıyorum şu an çıktı ama yarın sorarım ben ona.
waffle makinam yok amaa krep makinam var krep yapsam nutellalı olurmu dersin?ama 1 tanecik veririm anlaşalım fazlası sana yasaaak yanındada kahve de yaparım buraam buram dumanı tüten hadi gel bekliyorum.

Ladybirdcum iyiyiz biz allaha sukur.bu aralar kasik ve karin agrim var ve de su son iki gundur akintim artti.bayagi rahatsiz ediyor.aydin beye sordum kasinti yoksa normal dedi.bakalim arefe gunu saat 12de gebzede randevumuz var.aydin amcasi neler diyecek insallah guzel seyler soyler.yarin 14haftalik olacagim insallah.randevuda da cinsiyet belli olur heralde.nasip nasip....

Mystry Dr un bilgisini verirsen çok sevinirim. Yeşil çay bayaa iyi geldi. Midem rahatladı. Ama bir dr ile görüşmek iyi olacaktır.

Margaar Aydın amcası iyi haberler verecek minnostan. 16. Haftada belli oluyor ama belki sizinki gosteriverir rengini :))

doğum kontrol hapı kullanmıyorum 2-3 ay önce Aydın Bey ile görüşme yapmıştık bize kendinizi hazır hissettiğiniz ay adettin 2 veya 3. gününde gelin dedi. bazı tahliler verdi. önümüzdeki hafta başında regl olmam gerekiyor 2. 3. günün bayrama gelme ihtimali var bayramın 2. günü çalışıyorlarmış. ama yazacakları ilaçları bayramda nöbetçi eczanelerde bulamam ihtimalinden dolayı tedirgindim o yüzden bana kullanılacak ilaçları önceden yazıp (en azından bayramı atlatacak dozda) vermelerini istedim yarın eşim gidip konuşacak hayırlısı artık çok fazla heyecanlıyım ya olmazsa ihtimalini aklımdan çıkaramıyorum.

öyleyim aceleci, aldım kurabiyede yaptım ama yandı mafoldumben
size resimlerini yollayacaktım :a015:

tühh yaa emekler boşa gitmiş artık bidahakine baakrız resimlerine ...

kızlar slm bende bi prob. çıkmazsa önümüzdeki hafta asm de başlıyorum tüp bebeğe. beni de aranıza alırmısınız :kedi:

hoşgeldin badecimm:) hayırlı olsun tedavin..

:)) inşallahh dilekelrine katılıyorum ben de :)) ben de şu kürleri yapayım diyordum ama tembellikten bir türlü fırsat bulup ta yapamadım..

Kızlar kuzenimden bahsetmiştim size o da hamile diye. 31 ağustosta doğuracaktı bebek sabırsız çıktı 30 ağustosta doğum yaptı. Çok şeker bir kızı oldu.

gözünüz aydın canımm hayırlı uğurlu olsun bahtı açık olsun bebişin...

laydcim geçmiş olsun canımm, dikkat et evet tedaviden önce doktora git mutlaka, hemencecik geçsin inşallah, benimki gibi olmasın neredeyse 1 aydır geçmedi hala nefes laırken karnımın orta yerinde oluşan ağrı şimdi sağ tarafıma geçti yer değiştiriyor ağrı mide hapı işe yarar gibi olmuştu bir kaç gün ağrı geçmişti şimdi de sağ tarafımda offf

güzel şeyler söyleyecktir marinercim, için rahat olsun.. sağlıkla olsun inşallah sona kadar

biz de dün akşam iftarda dışarıdaydık eşimle , bi değişklik yapalım dedik iftarın ardında da başlangıç ı seyrettik, şahaneydi, ben de çok beğendim, algıalrını sürekli açık tutup pür dikkat izlenmesi gerekn heyecanlı güzel bir filmdi :)

herkese iyi akşamlarrr , çaylarımız hazır , içelim afiyetle :))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Badecim tedavin hayırlı olsun, öncelikle kötü düşünceleri aklından çıkar en önemlisi bu :)
İlaçlar konusunda haklısın tedbir almak lazım.Her aşamada bize yaz, buradaki herkes çok tecrübeli ve birbirimize çok faydamız dokunuyor.

Herkese selam
Bütün hazırlıklar tamam. Yarın büyük gün.
Bana şans dileyen tüm arkadaşlarım çok teşekkür ederim.
En kısa zamanda güzel haberlerle görüşmek dileğiyle, hepinizi çok öpüyorum.

canım yarın test günün mü? kusura bakma takip ediyorum ama o karıştırıyorum eyvahedigeldismile

evet sizlerin yardımına çok ihtiyacım olcak şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…