Herkese selam
Bütün hazırlıklar tamam. Yarın büyük gün.
Bana şans dileyen tüm arkadaşlarım çok teşekkür ederim.
En kısa zamanda güzel haberlerle görüşmek dileğiyle, hepinizi çok öpüyorum.
Herkese selam
Herkese selam
canım yarın test günün mü? kusura bakma takip ediyorum ama o karıştırıyorum eyvahedigeldismile
evet sizlerin yardımına çok ihtiyacım olcak şimdiden teşekkürler
doğum kontrol hapı kullanmıyorum 2-3 ay önce Aydın Bey ile görüşme yapmıştık bize kendinizi hazır hissettiğiniz ay adettin 2 veya 3. gününde gelin dedi. bazı tahliler verdi. önümüzdeki hafta başında regl olmam gerekiyor 2. 3. günün bayrama gelme ihtimali var bayramın 2. günü çalışıyorlarmış. ama yazacakları ilaçları bayramda nöbetçi eczanelerde bulamam ihtimalinden dolayı tedirgindim o yüzden bana kullanılacak ilaçları önceden yazıp (en azından bayramı atlatacak dozda) vermelerini istedim yarın eşim gidip konuşacak hayırlısı artık çok fazla heyecanlıyım ya olmazsa ihtimalini aklımdan çıkaramıyorum.
Herkese selam
Mystry Dr un bilgisini verirsen çok sevinirim. Yeşil çay bayaa iyi geldi. Midem rahatladı. Ama bir dr ile görüşmek iyi olacaktır.
Margaar Aydın amcası iyi haberler verecek minnostan. 16. Haftada belli oluyor ama belki sizinki gosteriverir rengini :))
Ladybirdcum iyiyiz biz allaha sukur.bu aralar kasik ve karin agrim var ve de su son iki gundur akintim artti.bayagi rahatsiz ediyor.aydin beye sordum kasinti yoksa normal dedi.bakalim arefe gunu saat 12de gebzede randevumuz var.aydin amcasi neler diyecek insallah guzel seyler soyler.yarin 14haftalik olacagim insallah.randevuda da cinsiyet belli olur heralde.nasip nasip....
Ladybirdcum iyiyiz biz allaha sukur.bu aralar kasik ve karin agrim var ve de su son iki gundur akintim artti.bayagi rahatsiz ediyor.aydin beye sordum kasinti yoksa normal dedi.bakalim arefe gunu saat 12de gebzede randevumuz var.aydin amcasi neler diyecek insallah guzel seyler soyler.yarin 14haftalik olacagim insallah.randevuda da cinsiyet belli olur heralde.nasip nasip....
Herkese selam
ay kizlar ya, sac bakimi ile ne kdr ilgilisiniz bilemiyorum ama benim de sacimla problemim var... bir haftayi gecti deliricem artik. sacimin ust kismi, dipleri yagli gibi duruyor. hani 2-3 gun yikamazsan sacini bole dipleri parlar gibi olur, kayganligi gider, yapisik gibi olur ya (ne igrenc bi anlatim oldu, midem kalkti valla) ay iste aynen oyle. ilk gun ay ne salagim, bu kisa saci bile yikamayi becerememisim diye dusundum, ikinci gun ozellikle oraya bi avuc sampuan yaptim, yok yine ayni, snr bi daha yikadim, durum degismedi, farkli bi sampuan kullandim, sampuandan mi acaba diye, yine oldu. ertesi gun, dusa girmeden aynanin karsisinda o kisma surdum sampuan ve gore gore kopurtttum, yok olmadi. acaba iyi mi durulamiyorum dedim, dun bi 10dk sadece su tuttum yine olmadi. ay cildiricam. alt kisimlar dipleri oyle degil. ustu oyle, sanki gunlerdir yikanmiyorumusum gibi. derimi yirtarcasina yikiyorum, 4 kere falan sampuanliyorum, her aksam da kesin dus aliyorum, degismiyor. esimde doktora git dio, ama ne dicem doktora, adam ii yikayamamissin der. aksam badem yagi alayim, bi onu uygulayim diyorum, yine olmazsa yrn kuaforume gidip sorucam ama o da bi bakim yapalim diyecek kesin, yine duzelmezse yandim. ay neden olur ya, ne yapmam lazim acaba( sinirim bozuluo pismisim gibi ((((((((((
kızlar ben az önce ayşegülü aradım dün kanaması bayaa azalmış hatta aydın bey gelmiş sizi bu gidişle yarın evinize göndeririz demiş ancak malesef gece 1de gene pat su ve bolca kan suyu durmuş ama kanama yoğun bi şekilde devam ediyomuş amaaan tam bitti derken gerçi bir bakıma hastanede olması evde olmasından daha iyi ama kıyamam ayşegülcüm çok bunalmış 10 gün oldu diyor bende dedim ki bayramda inşallah herşey geçicek ve sen evinde olucaksın.en son dün baktıklarında suyu iyimiş bebişlerin bugün bakmamışlar.
canııııımmmm şu anda belkide olmuştur transfer veeeee seninlee bebiş & bebişler Allahın izniylede 9 koca ay karnında sonrada kucağında olucaklar dualarım seninle
Herkese selam
canım yarın test günün mü? kusura bakma takip ediyorum ama o karıştırıyorum eyvahedigeldismile
evet sizlerin yardımına çok ihtiyacım olcak şimdiden teşekkürler
haydaaa çok saçmaa bu kadar yıkamaya kuruması lazım badem yağı sakıııın alma o daha fena yağlandırır pudra sürsen kafana :roflol: şaka şaka valla anlamadım ama bence kuaförüne sor
kızlar ben az önce ayşegülü aradım dün kanaması bayaa azalmış hatta aydın bey gelmiş sizi bu gidişle yarın evinize göndeririz demiş ancak malesef gece 1de gene pat su ve bolca kan suyu durmuş ama kanama yoğun bi şekilde devam ediyomuş amaaan tam bitti derken gerçi bir bakıma hastanede olması evde olmasından daha iyi ama kıyamam ayşegülcüm çok bunalmış 10 gün oldu diyor bende dedim ki bayramda inşallah herşey geçicek ve sen evinde olucaksın.en son dün baktıklarında suyu iyimiş bebişlerin bugün bakmamışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?