Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Grapes canım yarın kalbim ve dualarım seninle birlikte.
Bebeklerini al da gel evine. kaydirigubbakcemile5
Kocaman öpüyorum seni opuyorumnanaktan

canım benim, rüzgar senden yana esiyor artık, hepimiz biliyoruz ki bu transferden 12 gün sonra bayram bebeklerimizin haberiyle çığlık atacağız... (bu kez 2 transfer edilecek değil mi?) canımız grapesimiz bol şans sana.... kalbimiz ve dualarımız seninle...opuyorumnanaktan

grapescim yarın için ( saat 12 yi geçmiş bugün için demeliyim :) dua ediyoruz sana, inşallah 12 gün sonra hepimiz çok mutlu olacağız bize vereceğin güzel haberle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:Saruboceq:

Gunaydin kizlar:)))))))))
grapescim tum dualarimizla su an senin yanindayiz.insallah kuzucuklarinla beraber evine geleceksin.ve kuzucuklarin annelerine oyle sarilacakki 12 gun sonra da biz burdayiz burdayiz annecim diyecekler.

canim dert etme, rahat ol... allah yolunuzu oyle bir acar ki eczanede bulursunuz ilac da. simdi kafani bunlara takma... sen sehir disindan mi geleceksin? tup bebek deneyen arkadaslar daha ii bilir ama sanki oncesinde dogum kontrol hapi kullandirio aydin bey gibi kalmis aklimda. hatta sehir disindan gelen bir arkadasimiz da hapini alip evine geri donmustu, bir ay snr gorusmek dilegiyle... bende ondan sormustum sana cnm... neyse az kaldi, sayili gun cabuk gecer diyorlar bu durumda hhic gecmiyor ama endiselerini bir kenara birakip sadece guzel seylere odaklan cnm...

ay ya cok heyecanladim... bebislerinle evine doneceksin ne guzel:) bu sefer kesin olacak eminim, guzel hbrlerini alacagiz:):):) :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

ladybird, gecmis olsun. git tabi bi doktora. onemli birsey cikmayacaktir ama yine de icin rahatlar doktorla konusunca. ben de bu konuda uzman bir doktor bilemiyorum ne yazik ki ve evt aksam gidip alicam kaliplarimi, bir heves yaparim bi kerede snrsini bilemem:):):) waffle ben de cok severim ancak makinesini almakla is bitmiyor, onu yapmasini da bilmek lazim, ben bilmiyorum ne yazik ki canimiz cok istediginde kocisle modaya gidip, yiyip geliyoruz... canimi istettin bak simdi

impression sanada cok gecmis olsun, hala iyilesememen kotu olmus, ilac kullanmaya dvm ediyorsun degil mi???

bu arada biriniz aysegulu arasa ya, iki gundur hbr yok, ne oldu acaba, merak ettim CADIARZU

ay kizlar ya, sac bakimi ile ne kdr ilgilisiniz bilemiyorum ama benim de sacimla problemim var... bir haftayi gecti deliricem artik. sacimin ust kismi, dipleri yagli gibi duruyor. hani 2-3 gun yikamazsan sacini bole dipleri parlar gibi olur, kayganligi gider, yapisik gibi olur ya (ne igrenc bi anlatim oldu, midem kalkti valla) ay iste aynen oyle. ilk gun ay ne salagim, bu kisa saci bile yikamayi becerememisim diye dusundum, ikinci gun ozellikle oraya bi avuc sampuan yaptim, yok yine ayni, snr bi daha yikadim, durum degismedi, farkli bi sampuan kullandim, sampuandan mi acaba diye, yine oldu. ertesi gun, dusa girmeden aynanin karsisinda o kisma surdum sampuan ve gore gore kopurtttum, yok olmadi. acaba iyi mi durulamiyorum dedim, dun bi 10dk sadece su tuttum yine olmadi. ay cildiricam. alt kisimlar dipleri oyle degil. ustu oyle, sanki gunlerdir yikanmiyorumusum gibi. derimi yirtarcasina yikiyorum, 4 kere falan sampuanliyorum, her aksam da kesin dus aliyorum, degismiyor. esimde doktora git dio, ama ne dicem doktora, adam ii yikayamamissin der. aksam badem yagi alayim, bi onu uygulayim diyorum, yine olmazsa yrn kuaforume gidip sorucam ama o da bi bakim yapalim diyecek kesin, yine duzelmezse yandim. ay neden olur ya, ne yapmam lazim acaba( sinirim bozuluo pismisim gibi((((((((((

canım sordum arkadaşıma problemi önemli olduğu ve hamile olduğu için o bayaa bir araştırmıştı bu doktor oldukça iyiymiş ama malesef taa maslak acıbademde çok uzak olucak sana ama bi bak istersen birde şimdi baktım internetten salı perşembe çalışıyor sadece Prof.Dr. ZEYNEP OŞAR SİVA

ay maşallaaaahhh 14 hafta olcak demek belli olur cinsiyeti bence benimki göstermişti erkenden pipisini

akıntı bendede oluyor ama tedirgin olmuyorum hamilelikte normal bence ağrılarda normal büyüyo bebiş.

canııııımmmm şu anda belkide olmuştur transfer veeeee seninlee bebiş & bebişler Allahın izniylede 9 koca ay karnında sonrada kucağında olucaklar dualarım seninle

haydaaa çok saçmaa bu kadar yıkamaya kuruması lazım badem yağı sakıııın alma o daha fena yağlandırır pudra sürsen kafana :roflol: şaka şaka valla anlamadım ama bence kuaförüne sor

kızlar ben az önce ayşegülü aradım dün kanaması bayaa azalmış hatta aydın bey gelmiş sizi bu gidişle yarın evinize göndeririz demiş ancak malesef gece 1de gene pat su ve bolca kan suyu durmuş ama kanama yoğun bi şekilde devam ediyomuş amaaan tam bitti derken gerçi bir bakıma hastanede olması evde olmasından daha iyi ama kıyamam ayşegülcüm çok bunalmış 10 gün oldu diyor bende dedim ki bayramda inşallah herşey geçicek ve sen evinde olucaksın.en son dün baktıklarında suyu iyimiş bebişlerin bugün bakmamışlar.

neden böyle oluyor anlamıyorum tam geçiyor gibi sonrasında yine suyu geliyor :1no2:

canııııımmmm şu anda belkide olmuştur transfer veeeee seninlee bebiş & bebişler Allahın izniylede 9 koca ay karnında sonrada kucağında olucaklar dualarım seninle

kesinlikle mystryynin güzel dilegine katılıyorum canım belkide şu anda dönmüşsündür evine bebişlerinle birlikte.Allah'ım bu mübarek ayın hürmetine sımsıkı tutunmayı nasip etswin bebişlerine.. Eşine ve sana çok güzel bayram hediyesi oldular canım benim lütfen hep pozitif ol artık herşey çok güzel olacak...

canım yarın test günün mü? kusura bakma takip ediyorum ama o karıştırıyorum eyvahedigeldismile

evet sizlerin yardımına çok ihtiyacım olcak şimdiden teşekkürler

transfer günü bugun 5. transferini olacak arkadasımız inş. bebişleri ona sımsıkı tutunacak ve darısı sana bizlere...isteyen herkese...

mystryy ayşegüle üzüldüm şimdi inşallah biran önce biter sıkıntıları ve dedigin gibi bayramda evlerinde olurlar mutlu bir şekilde

Belizcim hiç bi fikrim yok ya, saçın yapısıyla ilgili olabilri mi, ama şimdi mi böyle oldu , yeni bir durumsa sebebi yapısıyla ilgili değildir tabi ki.

Ayşegülün inşallah artık durur ya bu kanama , üzüldüm şimdi, tam geçiyor derken tekrar başlıyor

Grapes evine dönünce haber verebilir mi ki acaba, hadi geri sayım başladı grapes için de

Mystry sagol canim benim insallah guzel olacak bakalim kizimiz mi oglumuz mu olacak.ama asil tedirginligim biraz gecer insallah saglikli ve yetinde mutludur.

Aysegulcum canim yaa ne diyebilirizki en kisa zamanda bebeklerinizle normal yasantiniza donmenizi yurekten diliyorum

haydaaa çok saçmaa bu kadar yıkamaya kuruması lazım badem yağı sakıııın alma o daha fena yağlandırır pudra sürsen kafana :roflol: şaka şaka valla anlamadım ama bence kuaförüne sor

gulme yaaaaa:):) kafama sapka takip oyle gezicem en sonunda... o zmn bi bakım maskesi falan bisey aliim, aksam bi de onunla deneyeyim... olmazsa kuafore sorarim...

impression sacin yapisi ile ilgili degil, daha once boyle olmuyordu, bunu tararken bile hissediosun, tarak farkli gecio ordan, ztn goruntude belli, alt diplerde ve yan diplerde bisey yok... aksam da geciremezsem cumtesi kocama yikaticam sacimi, yikayamiyormuyum acaba... kisa saci da yikayamiyorsam artik, kazitayim daha iii:):):)

bu ne ya bole, alla alla. msjn basinda sevindim. sonu yine husran oldu... kanamada tehlikeli birsey di mi kizlar, hamilelik snrsini pek bilmiyorum ben. kanama neden olur falan bilgim yok... gecsin, bebekleri ile eve donsunda 20gun olsun ne yapalim. sonuca odaklanmak lazim. allam bu kizin yuzunu guldurur insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…