Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

cnm bizi hemen hbrdar etmeyi unutma... ama sole bakalim gonlunden ne geciyor??? baba ne istiyor???:):)

kızlar ne kadar güzel seyler yazmışsınız çok teşekkürler hala hastanedeyim mystry sen yazdığın anda transferim oldu. transfer iyi gecti Aydin bey ugrasti bu son olsun diye
Aysegule ugrayamadim geç kaldık çünkü ama sabah beni aradı, bende anlamıyorum yaa tam geçiyor yine basliyor
yarım saat sonra evedonuyorum görüşürüz
öptüm hepinizi

biz de seni öpüyoruz canımmm, hadi hayırlı uğurlu olsunn...evet bence de bu son olsun :) inşallah 9 ay boyunca seninle olsun bebişleriin... dikkatli ol.. görüşürüz ...

iyi tabi annesiii ah bi vurmaya başlasın pat pat kendin takip etceksin:)) pekii tahmin ve istek ne kız mıı erkek mi?

canıımm Allah ayırmasın inşallah dinlen bol bol evinde uzat ayaklarını geçicek bu sayılı günler

canım geçmiş olsun bence de ihmal etme bi doktora git.
canım hala geçmedi mi ağrıların niye oluyo ki başka bi doktora gitsen daha detaylı incelense..

offf yaaa bitsin artık kanamaları suyunun gelmesi artık olmasın yeter:Saruboceq:
Mystry sagol canim benim insallah guzel olacak bakalim kizimiz mi oglumuz mu olacak.ama asil tedirginligim biraz gecer insallah saglikli ve yetinde mutludur.
ayy maşallah kocaman olmuş ben de merak ettim öğrenince mutlaka haberdar et:)
canım bebişlerine kavuştun ayyy inşallah ikisi de tutunur bi dokuz ay sağlıkla doğarlar ne güzel ikiz annesi olursun:) benim de içimden bi his kesinlikle seni bırakmıycaklar diyo:)
iyi tabi annesiii ah bi vurmaya başlasın pat pat kendin takip etceksin:)) pekii tahmin ve istek ne kız mıı erkek mi?

vurma denince aklıma geldi senin minik bebişin de arada vurmayınca annesini telaşlandırıyodu ne oldu şimdi hareketlendi dimi yine :) eee annesi arada dinlensin:)

melisscim bi ölee bi böle bi gün maşallah kıpır kıpır sonra iki gün sakinliğiyle öldürüyo beni kafasına göre takılıyo misal bugün sabahtan beri sakiin deriin uykuda galiba

Hayırlı olsun....
İşallah bebişlerinle sağlıklı yaşarsın.Bebişler dedi... Hayırlısı.
Ayşegüle acil şifalar..Güzel haberlerel çıksın hastanaden

melisscim bi ölee bi böle bi gün maşallah kıpır kıpır sonra iki gün sakinliğiyle öldürüyo beni kafasına göre takılıyo misal bugün sabahtan beri sakiin deriin uykuda galiba

evet cnm ben de olsam merak ederdim :)
Angel Sounds diye bişiy varmış bebek kalp atışları hıçkırıklarını filan dinleyebiliyomuşsun gerçi biraz pahalı gibi ama güzel bişi gibi..

ya duydum kızlar o aleti ama çıldırırım ben onla yok ses geldi gelmedi aman böyle takip etmek daha iyi Allah izin verirse zaten 2 haftaya kadar düzenli olur hareketleri.
doğru diyosun alet çalışmaz filan kalp atışları yok diye çıldırır insan .
kızlar doruk ismi nasıl?? gerçi onuda beğenmedi isim beğenmez kocam ama bilmiyorumkismile

ben ce güzel bi isim ben severim . ahh benim kocam da öyle isim beğenmez kolay kolay:)

ay ya ne kdr heyecanli... icim pir pir oldu:):):) iice dinlen canim bu donemde... hepimiz dua edecegiz ve bebislerin seninle olacaklar....

aaa gerçekten güzel bi aletmiş bi bak istersen rahat olursun :)

yok kalsin melisss mystryy elinden dusurmez o aleti, snr kocasi bu duruma ne der bilemiyorum. bi aile faciasi ile karsi karsiya kalmamak adina steteskopla dinlemesi daha mantikli gibi

kızlar doruk ismi nasıl?? gerçi onuda beğenmedi isim beğenmez kocam ama bilmiyorumkismile

ben seviyorum... hatta oglusum olursa doruk ismi dusunecegim isimler arasinda olacak... kocan hangi ismi dusunuyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…