Mystry sagol canim benim insallah guzel olacak bakalim kizimiz mi oglumuz mu olacak.ama asil tedirginligim biraz gecer insallah saglikli ve yetinde mutludur.
Aysegulcum canim yaa ne diyebilirizki en kisa zamanda bebeklerinizle normal yasantiniza donmenizi yurekten diliyorum
gulme yaaaaa:):) kafama sapka takip oyle gezicem en sonunda... o zmn bi bakım maskesi falan bisey aliim, aksam bi de onunla deneyeyim... olmazsa kuafore sorarim...
impression sacin yapisi ile ilgili degil, daha once boyle olmuyordu, bunu tararken bile hissediosun, tarak farkli gecio ordan, ztn goruntude belli, alt diplerde ve yan diplerde bisey yok... aksam da geciremezsem cumtesi kocama yikaticam sacimi, yikayamiyormuyum acaba... kisa saci da yikayamiyorsam artik, kazitayim daha iii:):):)
yok canım yıkayamamyla hiç alakası yoktur, ilk defa saç yıkamıyorsun ya :) ama sadece bi bölümse gerçekten ilginç bi durum, sen bu işi uzmanına sorsan daha iyi olur .cildiyeci de olabilir kuaförler ne kadar bilir bilmiyorum, onalr bi ürün satmaya çalışırlar hemen.
gulme yaaaaa:):) kafama sapka takip oyle gezicem en sonunda... o zmn bi bakım maskesi falan bisey aliim, aksam bi de onunla deneyeyim... olmazsa kuafore sorarim...
impression sacin yapisi ile ilgili degil, daha once boyle olmuyordu, bunu tararken bile hissediosun, tarak farkli gecio ordan, ztn goruntude belli, alt diplerde ve yan diplerde bisey yok... aksam da geciremezsem cumtesi kocama yikaticam sacimi, yikayamiyormuyum acaba... kisa saci da yikayamiyorsam artik, kazitayim daha iii:):):)
yok canım yıkayamamyla hiç alakası yoktur, ilk defa saç yıkamıyorsun ya :) ama sadece bi bölümse gerçekten ilginç bi durum, sen bu işi uzmanına sorsan daha iyi olur .cildiyeci de olabilir kuaförler ne kadar bilir bilmiyorum, onalr bi ürün satmaya çalışırlar hemen.
hmm dur bakiim arkadasimin ablasi cildiyeci ona soriim... o kizcagiz da bikti benden, surekli biseyim oluo:):):)
neden böyle oluyor anlamıyorum tam geçiyor gibi sonrasında yine suyu geliyor :1no2:
Mystry sagol canim benim insallah guzel olacak bakalim kizimiz mi oglumuz mu olacak.ama asil tedirginligim biraz gecer insallah saglikli ve yetinde mutludur.
Aysegulcum canim yaa ne diyebilirizki en kisa zamanda bebeklerinizle normal yasantiniza donmenizi yurekten diliyorum
kızlar ne kadar güzel seyler yazmışsınız çok teşekkürler hala hastanedeyim mystry sen yazdığın anda transferim oldu. transfer iyi gecti Aydin bey ugrasti bu son olsun diye
Aysegule ugrayamadim geç kaldık çünkü ama sabah beni aradı, bende anlamıyorum yaa tam geçiyor yine basliyor
yarım saat sonra evedonuyorum görüşürüz
öptüm hepinizi
canım geçmiş olsun bence de ihmal etme bi doktora git.Yaa Ben bu aralar fiziksel olarak kendimi hic iyi hissetmiyorum. Sicaklardandir gecer dedim AMA henuz gecmediSurekli halsizlik yorgunluk isteksizlik var. Kendimden sikildim artik. Ara ara goz kararmalari da oluyor ama cabucak geciyor. Birde yemek yedigimde hooop koccaman bir gobek. Nefes almakta zorlaniyorum, yuruyunce nefes nefese kaliyorum. Yaaa tamam butun bunlar olcak ama hamileyken olcak simdi on denememi yapiyor vucut anlayamadim Sabah uyandigimda sekerim 59 cikti. Kisaca bu vucut nasil duzene girecek bulamadim ben. Gastroentoloji dr.u bildiginiz guvendiginiz biri var mi? Barsak tembelligi mi var acaba diye suphelendim. Acibadem'den bir dr buldum ama bu cts izinliymis, haftaya bayram. O kadar bekler miyim bilemedim.
Dogal cozum olarak yesil cay ictim az evvel bol limonlu, barsaklarimda hareketlenme sagladi :) aksamustu bi tane daha icip kontrol edicem siskinlik halimi. Hic sevmem şikayet etmeyiama artık dayanamadım.
meliss bol bol dinlen evde dışarı falan çıkma sakın.
hepinizi öpüyorum. Görüşürüz.
canım hala geçmedi mi ağrıların niye oluyo ki başka bi doktora gitsen daha detaylı incelense..laydcim geçmiş olsun canımm, dikkat et evet tedaviden önce doktora git mutlaka, hemencecik geçsin inşallah, benimki gibi olmasınneredeyse 1 aydır geçmedi hala nefes laırken karnımın orta yerinde oluşan ağrı şimdi sağ tarafıma geçti yer değiştiriyor ağrı mide hapı işe yarar gibi olmuştu bir kaç gün ağrı geçmişti şimdi de sağ tarafımda offf
offf yaaa bitsin artık kanamaları suyunun gelmesi artık olmasın yeter:Saruboceq:kızlar ben az önce ayşegülü aradım dün kanaması bayaa azalmış hatta aydın bey gelmiş sizi bu gidişle yarın evinize göndeririz demiş ancak malesef gece 1de gene pat su ve bolca kan suyu durmuş ama kanama yoğun bi şekilde devam ediyomuş amaaan tam bitti derken gerçi bir bakıma hastanede olması evde olmasından daha iyi ama kıyamam ayşegülcüm çok bunalmış 10 gün oldu diyor bende dedim ki bayramda inşallah herşey geçicek ve sen evinde olucaksın.en son dün baktıklarında suyu iyimiş bebişlerin bugün bakmamışlar.
ayy maşallah kocaman olmuş ben de merak ettim öğrenince mutlaka haberdar et:)Mystry sagol canim benim insallah guzel olacak bakalim kizimiz mi oglumuz mu olacak.ama asil tedirginligim biraz gecer insallah saglikli ve yetinde mutludur.
canım bebişlerine kavuştun ayyy inşallah ikisi de tutunur bi dokuz ay sağlıkla doğarlar ne güzel ikiz annesi olursun:) benim de içimden bi his kesinlikle seni bırakmıycaklar diyo:)kızlar ne kadar güzel seyler yazmışsınız çok teşekkürler hala hastanedeyim mystry sen yazdığın anda transferim oldu. transfer iyi gecti Aydin bey ugrasti bu son olsun diye
Aysegule ugrayamadim geç kaldık çünkü ama sabah beni aradı, bende anlamıyorum yaa tam geçiyor yine basliyor
öptüm hepinizi
iyi tabi annesiii ah bi vurmaya başlasın pat pat kendin takip etceksin:)) pekii tahmin ve istek ne kız mıı erkek mi?
kızlar ne kadar güzel seyler yazmışsınız çok teşekkürler hala hastanedeyim mystry sen yazdığın anda transferim oldu. transfer iyi gecti Aydin bey ugrasti bu son olsun diye
öptüm hepinizi
melisscim bi ölee bi böle bi gün maşallah kıpır kıpır sonra iki gün sakinliğiyle öldürüyo beni kafasına göre takılıyo misal bugün sabahtan beri sakiin deriin uykuda galiba
aaa gerçekten güzel bi aletmiş bi bak istersen rahat olursun :)
doğru diyosun alet çalışmaz filan kalp atışları yok diye çıldırır insan .ya duydum kızlar o aleti ama çıldırırım ben onla yok ses geldi gelmedi aman böyle takip etmek daha iyi Allah izin verirse zaten 2 haftaya kadar düzenli olur hareketleri.
kızlar doruk ismi nasıl?? gerçi onuda beğenmedi isim beğenmez kocam ama bilmiyorumkismile
öptüm hepinizi
aaa gerçekten güzel bi aletmiş bi bak istersen rahat olursun :)
kızlar doruk ismi nasıl?? gerçi onuda beğenmedi isim beğenmez kocam ama bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?