yok kalsin melisss mystryy elinden dusurmez o aleti, snr kocasi bu duruma ne der bilemiyorum. bi aile faciasi ile karsi karsiya kalmamak adina steteskopla dinlemesi daha mantikli gibi
ben seviyorum... hatta oglusum olursa doruk ismi dusunecegim isimler arasinda olacak... kocan hangi ismi dusunuyor???
kızlar doruk ismi nasıl?? gerçi onuda beğenmedi isim beğenmez kocam ama bilmiyorumkismile
Grapescim canim hakkinda hayirlisi olsun ama allah biliyor ya bu son olsun anneciklerini birakmasin minikler...test gunun 15 eylul mu 16 eylul mu?
Kizlar cinsiyeti ne olacak diye merak etmiyorum desem inanirmisiniz.sagliklimi diye cooookmerak ediyorum
haklısın canım almıyım ben onu eyvahedigeldismile amaan kocam bişi düşünmüyo düşünmediği gibi düşündüklerimide beğenmiyo
Grapescim canim hakkinda hayirlisi olsun ama allah biliyor ya bu son olsun anneciklerini birakmasin minikler...test gunun 15 eylul mu 16 eylul mu?
Kizlar cinsiyeti ne olacak diye merak etmiyorum desem inanirmisiniz.sagliklimi diye cooookmerak ediyorum
o zmn sen iki uc tane belirle, olmadi ona aralarindan secme sansini ver, mecburi yap begensin birini... o kdr sen tasidin karninda senin secme hakkin olmasi lazim... feministligim tuttuama onun da aklinda illa bisi vardir diye dusunuyorum, son gun abuk bi isimle gelmez ins
saglikli olacak annesi tabikide
folik asitin öyle bir etkisi olduğunu hiç bilmiyorum ... ama şu kilo olayı benim de çok sinirimi bozmaya başladı... o kadar dikaket meye çalışıyorum akşamları 45 dk bisiklet çeviriyorum evde, hiç bana mısın demiyor, hamilelikte aldığım kiloların hepsini veremedim hala. en az 3 kg var o dönemden kalan. ramazandan sonra diyetisyene gitmeye karar verdim hamilelik plamnım da olduğunu söyleyerek ona uygun bir programla beni zayıflatsın artık, şişko olmaktan bıktım vallahi , hem bi dahaki hamileliğe böyle girersem sonunu düşünemiyorum :)
ya kizlar bu folik asit kesin benim istahimi acio... bi 15-20 gundur duzenli kullanmaya basladim... ekmek bile yemeyen ben ekmege saldirmaya basladim. ramazan pidesinin de etkisi oluodur belki ama bu baska bisi, surekli bisiler yemek istiyorum. simdiden gobek de yaptim ztn... rejim yapicam, hamile kalirsam vucut gucden dusmesn diye onu da yapamiyorum ama bi yandan tatli krizlerimi de onleyemiyorum... ay cok kilo alirsam psikolojim bozulur valla... oturuyorum onumde bi gobek... ay tutamiyorum bogazimi... gece yatarken mi icsem acaba, sabahtan aliyorum ben, o da etki eder mi ki??? ay derdim bitmio, bitmio
ya bi de sey oldu simdi... bu bizim durumu ameliyati falan cok az kisiye solemistik, biliyorsunuz, anne babalarimiz bir de esimin arkadasi olan bi bayan arkadasimiz biliodu, aydin beyi de o solemisti ztn bize. simdi esimin bi baska bayan arkadasi mail atmis beliz ameliyat olmus hic hbr vermiyorsunuz diye. tepem atti gercekten. neden bi baskasi ile paylasmis anlamadim. yani bu benim ozelimse soyleyeceksem de benim solemem lazim. insanlar sir tutamiyor demek ki, bunu anladim yani... simdi aramayayim dedim, msninden yazdim kizdigimi belirten bi kac cumle. hayir ne anlatti onu da bilmiyorum. kesin bu anlattigi da yeni evlendi, bebek falan olayindan konusurken laf bize geldi, bu da soledi herhalde ama bu olasiligi dusununce bebegimizin olmadigini solemis olmasi ihtimali de guclenio. iice sinirleniyorum. hamile kalirsam belki soylerim tup bebekle oldu veya zor oldu falan filan diye ama oncesinde kimse bilsin istemiyordum. bi sirri tutmak neden bu kdr zor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?