Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

belizz, saç konusu enteresan, yıkamakla ilgili bir problem değildir bence.. geçer inşallah, bir de sana özlü söz, sırrını söyleme dostuna, dostunun da dostu vardır o da söyler dostuna...

gerçi benim öldürselerde sır vermeyecek bi arkadaşım var ama gerçekten öylesini bulmak çookkk zor bu hayatta...

ay ne hareketi canim ya, ii kotu spora gidiodum, ramazan nedeniyle o da kaldi, bi de sıkıldım gitmekten, uyeligim bitsin biraz ara vericem. hamile kalinca yuzerim falan diye yazilmistim, bir ay snr bir senesi dolacak, bende daha bisi yok:):):) kader kismet iste...
internet sitesinde bi yerde kadin yazmis, istah acabilir, aksam al dedi doktorum diye. olmadi aydin beye gittigimde sorarim.

mariner sağlıklı olsun tabiki, cinsiyeti hiç önemli değil..
sağlıklı da olacaktır bebişko, senden de güzel haberlerini bekliyor olacağız arefe günü.
kaçtaydı randevun?

belizcim ekmek yemekten kaçınma ben de eskiden yemezdim, meğersem yemek gerekiyormuş. ama çavdar ve tam tahıllı ekmek yiyeceksin, beyaz ekmek ya da pide değil. bir-iki dilim ideal her öğünde. :)

mystry dr bilgisi için teşekkür ederim, bugün çok daha iyiyim. rezene ve yeşil çay fayda etti galiba.
bu sabah şekerim de normal çıktı. :) cuma gününün rahatlığı var galiba üzerimde )

az once sadece ameliyati soledim, baska bisi demedim dedi, ozur diledi ama solemis oldugun soz cok dogru gercekten.. kulagima kupe olsun. aslinda biliyoruz ama yine de insan konusacak birini ario iste yaninda...

sacimi da folik asit mi yapio acaba, asiri yag yuklemesi mi yapiyorki

belizcim ekmek yemekten kaçınma ben de eskiden yemezdim, meğersem yemek gerekiyormuş. ama çavdar ve tam tahıllı ekmek yiyeceksin, beyaz ekmek ya da pide değil. bir-iki dilim ideal her öğünde. :)

ah ah o pide yok mu o pide, sicak sicak beni bastan cikario neyse ki bitio, az kaldi... ben onu duydum ama haftasonu kahvaltisi disinda komple ekmegi kesmistim, arada tost vs gibi kacamak yapiodum o kdrdi, eski sisteme donecegim yine, ins...

mystry dr bilgisi için teşekkür ederim, bugün çok daha iyiyim. rezene ve yeşil çay fayda etti galiba.
bu sabah şekerim de normal çıktı. :) cuma gününün rahatlığı var galiba üzerimde )

tuvalet problemi de beraberinde var mi bilmiyorum ama ben onun icin dogadan form cayi iciyorum, ertesi gune kesin... ama ust uste cok icmemek lazim, gunde bi tane ve max iki gun ustuste icebilirsin... snrsi sakat... :)

kızlar slm ya bu tüp bebekten önceki ay doğum kontrol hapımı kullanmak gerekiyor? şehir dışından değilim ama kendimi o kadar odakladım ki .aslında bugün gittik reçete için emel hn. iç bişey demedi belkide kullandım zannetti bende bilmediğim için sormadım zaten. hayırlısı olsun ne yapalım gidince görcez artık.

canım günaydın
çok zordur senin için bu saatte işte olmak ama ne olur depresyon deme içindeki yakışıklının neşeli bir anneye ihtiyacı var sakın unutma:) öpüyorum seni ii çalışmalar
geçen hafta hiç dogru düzgün katılamadım sohbete bizim işler feci derece de karıstı bakalım ne olacak dün akşam iftar sonrası iptal olmustum
bu arada tahlil sonuclarımı doktara gönderdim az önce bakalım ne diyecek, ama kansızlığım çok belirgin bir şekilde belli
fsh degerim 6.2, estrodiol 181 tam olarak nasıldırlar anlamadım
ama Allahtan TSH T3 ve T4 normal :) yani tiroidimle ilgili bir sıkıntı yok
CA125 degerimde 14 çıkmış üs deger 35 imiş dilerim korkulacak bir anlamda degildir.
Arkadaslar bu arada ben bayramın birinci günü akşamı ankaraya gidiyorum annecigim ve babacıgımın yanına:))hepinize sevgiler...
grapes seni arayacagım ama daha uyanmamıssındır, rahatsız etmek istemem
ayşegülü de aramanın zamanı geldi inş. güzel haberler alırız...

şurdan çıkayım vercem coşkuyu ben oğluma:)) evet yaa nerdesin sen demek işler bitirdi seni ahh ahh aramızda bi doktorumuz eksik tahlillerimizi yorumlasa beyse umarım hiç bir sorun çıkmıycak bu değerlerde.ayy git tabii koşa koşa git anneciğinle babacığına bayram beraber olunca güzel şimdiden Allah kavuştursun.

Herkese gunaydinnn pardon tunaydin :))
utkumm sonuclar çıkmış, iyi gibi sanki degerler. Tapii Dr yorumlasa daha iyi olur :)

mystry niye istesin yaa?? Cts cts ne gereksiz bir şey

bende azcik bakım yaptım kendime. Manikur pedikur :)
anneme giderim birazdan ama önce azcik kestircem galiba :) Uykum geldi. Haftasonu hep böyle oluyo.

Aysegulle görüşen varsa msg atsın.

kızlar gelmişsiniz ama mystryy yok işi bitmiştir umarım:) ver coşkuyu tabii ki..
grapes nasılsın canım ? bu sefer 2 transfer oldu degil mi?
ladybird evdesin bugun degil mi?
mariner kuzucuk nasıl?
bende evdeyim akşama arkadasa davetliyiz bende çamaşır asma katlama ve yıkama işiyle meşgulum:))
herkese güzel bir haftasonu diliyorum, öpüyorum siizi

ben aramadım daha ama arayınca yazarım, ararken hep bir endişe var bende yaaa inşallah biran önce bebişleriyle birlikte sağ salim evine döner, hastane ortamı ne kadar ii de olsa insanı sıkıyor

Utkumm evdeyim ben :) Ah ne güzel bir keyif :)
sana da kolay gelsin. Bizde aksam abime gidicez. Bugün de yırttım yemek ısinden :)
Bayramda annene gidecekmişsin ne güzel. Bende eğer Çarşamba izin alabilirsem yazlığa Çanakkale'ye kayınvalideme gideceğiz.

umarım izin alabilirsin canım, eşin ve senin için iyi olurdu.
sen uykudan bahsedince bende mayıştım:) şimdilik cıkıyorum inş. ayşegülden güzel haberler gelir

arkadaşlar bişey sorucam.Aydın beyin verdiği doğum kontrol hapının bittiği gün(dün) bende lekelenme oldu.Bugün yine lekelenme var ama kanama daha olmadı.İğneleri 2.gün başlıyoruz ya, bu lekelenmeler kanamadan sayılmaz değilmi,ya sizlerdede böyle oldumu, kanama olur değilmi??deneyimi olanlar yazsın lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…