ya bende sabahları alıyordum o yüzden emin değilim akşamda alınabiliyomu amaa bana bu işte ramazan pidesinin etkisi var gibi geldii madem tutamıyosun kendini o zaman fazla yediğin zamanlarda hareketi arttır rejim yapma tabii ama hareketi arttırabilirsin yaz meyveleri çok güzel tatlıyıda onlarla geçirştir.bende bayaa uzun süre içtim folik asidi o yüzden kanıksamıştım artık iştah açtığının farkında değildim
belizz, saç konusu enteresan, yıkamakla ilgili bir problem değildir bence.. geçer inşallah, bir de sana özlü söz, sırrını söyleme dostuna, dostunun da dostu vardır o da söyler dostuna...
gerçi benim öldürselerde sır vermeyecek bi arkadaşım var ama gerçekten öylesini bulmak çookkk zor bu hayatta...
belizcim ekmek yemekten kaçınma ben de eskiden yemezdim, meğersem yemek gerekiyormuş. ama çavdar ve tam tahıllı ekmek yiyeceksin, beyaz ekmek ya da pide değil. bir-iki dilim ideal her öğünde. :)
mystry dr bilgisi için teşekkür ederim, bugün çok daha iyiyim. rezene ve yeşil çay fayda etti galiba.
bu sabah şekerim de normal çıktı. :) cuma gününün rahatlığı var galiba üzerimde)
canım günaydın
çok zordur senin için bu saatte işte olmak ama ne olur depresyon deme içindeki yakışıklının neşeli bir anneye ihtiyacı var sakın unutma:) öpüyorum seni ii çalışmalar
geçen hafta hiç dogru düzgün katılamadım sohbete bizim işler feci derece de karıstı bakalım ne olacak dün akşam iftar sonrası iptal olmustum
bu arada tahlil sonuclarımı doktara gönderdim az önce bakalım ne diyecek, ama kansızlığım çok belirgin bir şekilde belli
fsh degerim 6.2, estrodiol 181 tam olarak nasıldırlar anlamadım
ama Allahtan TSH T3 ve T4 normal :) yani tiroidimle ilgili bir sıkıntı yok
CA125 degerimde 14 çıkmış üs deger 35 imiş dilerim korkulacak bir anlamda degildir.
Arkadaslar bu arada ben bayramın birinci günü akşamı ankaraya gidiyorum annecigim ve babacıgımın yanına:))hepinize sevgiler...
grapes seni arayacagım ama daha uyanmamıssındır, rahatsız etmek istemem
ayşegülü de aramanın zamanı geldi inş. güzel haberler alırız...
Utkumm evdeyim ben :) Ah ne güzel bir keyif :)
sana da kolay gelsin. Bizde aksam abime gidicez. Bugün de yırttım yemek ısinden :)
Bayramda annene gidecekmişsin ne güzel. Bende eğer Çarşamba izin alabilirsem yazlığa Çanakkale'ye kayınvalideme gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?