Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ya sorma valla işin kötüsü galiba akşama kadar burda olucam akşam dediysem baya baya akşam yani7-8 falan düşün aahhh ah benimde planım bugün manikür pedikür bilimum başka şeylerdi yalan oldu malesef yarına kaldı bayram süsüm püsüm evdede temizlik var ooff of kestir valla canım ya benim ayşegülü arayasım var ama biraz tutcam kendimi boğmak istemiyorum kızı

Grapes nasılsın? Birinci gün gecti bile :))

İyiyim galiba sürekli gelgit duygular içerisindeyim
Bir yandan pozitif sonuca nasıl sevineceğimi düşünürken diğer yandan negatif olursa naparim diye düşünüyorum
2 tane transfer oldum zaten hep ikiydi test gunüm 15 eylül zaman çabucak geçsin
Ufkum tahlillerin iyi görünüyor canım iyi bir beslenmetle kansizligina atlattinmi tamamdir
laydcim cici olmussun canım

delipery ben hap sonrası 4 gün adet olmuştum az az başlayıp normal kanamaya donmusuburadaki arkadaşların cogu 4gun adet oldu karın ağrısı varmi benim adetim başlayacağı zaman karnım ağrır ordan anlarım

oh gezin bakalım malum ben evdeyim bu bayram
transfer olmasaydım bende annemlerin yanına Gelibolu'ya giderdim

yırtma arkadaşım boş boş yatmak yok evde yap bişiler götür abinlere mafoldumben

ya bence arayıp sor ben haplardan sanırım 4 gün sonra regl olmuştum yanlış bişi yapmayalım iğnelere başlıcaksın sonuçta

ara ara kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı oluyo ve ardından lekelenme oluyo ama henüz tam kanama olmadı, herhalde bir iki güne olur.Hani diyosunya az az başlayıp normal kanamaya dönüştü diye, o normal kanamanın olduğu günümü 1.gün saydın.Ben de şimdi kanama yok ama kahverengi akıntı var.

canım benim iyi olucaak sonuç iyi olucak sakın kötü düşünme nolursun hem bayramda evdesin belki ama bebeklerinle evdesin opuyorumnanaktan bugün bitti sayılır yarın zaten pazar e bayramda öle ya da böle geçer hem kocan da çalışmaz yanında olur böle böle geçircez günleri

delipery ben hap bittikten 2 gün sonra adet sancımla birlikte lekelenme olur olmaz aradım hastaneyi ve 3. gününde başlamıştık tedaviye. Zaten lekelenmenin arkası gelmedi. aydın bey "evet haptan sonra bazen bir iki damla dışında kanama olmadığı olur, normal" demişti. bence sen regl olmuşsun. bir an evvel hastaneye gitmelisin canım.

bende aydın beyde tedavi görüyorum doğum kontrol ilacı bittikten 2 yada3 gün sonra adet olursun.yada çok yada az oluyosun ilaçla bekle biraz sonra başla iğnelere

kızlar şimdi ayşegül ile konuştum. kanaması devam ediyormuş ama bebeklerin suyu iyiymiş. hastaneden inanılmaz sıkılmış tabi... iyi haber aydın beyi kandırmışlar ve bu gece evlerine gidiyorlarmış. evde de bir hastane ortamı yaratıp, ilaçlarımıza devam edeceğiz dedi. bence evde olmak ona çok daha iyi gelecek ve iyi haberler alacağız. hepinize çok selam söyledi...

grapescim içinde hiçbir olumsuz düşünceyi barındırma, hepimiz biliyoruz ki bu sefer bebişlerin seninle...

utkumcum tahlil sonuçları bence de iyi. inşallah dr da aynı şeyleri söylecek.. bir de şimdi bayramda anne morali sana daha da iyi gelir. ladycim sen de bayram programını yapmışsın, yerinde dursan şaşırırdık zaten :))

sancux sen nasılsın canım, bayramda odanın kalan detaylarını halledersiniz artık.

kıslar biz de eşimle bayram için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama bir türlü sonuca varamadık. acaba ayvalık, asos, bozcaada falan mı yapsak diyorus. ama havada muallakta. denize girilir mi o bölgede bilemedik... kara kara düşünme halindeyis yani...

belizcim senin şu saç sorunun okudum. kesinlikle badem yağı sürme ve en kısa sürede bir cildiyeci ile görüş. bu arada geçirdiğini operasyonu ve varsa kullandığın ilaçları da söyle dr.'a...

İnsallah iyi olur canım bu sefer daha rahat davranıyorum diğerlerinde 4 gün boyunca kahvaltı ve yemekler yatağıma geliyordu bu sefer masada oturuyorum
Senin bu hafta sonu calismasida kötü olmuş neyseki haftaya uzun tatil var

ya bu haber hem iyi hemde ne bileyim hastaneyi eve çevirseler daha iyi olmazmıydı

ooo elini çabuk tuut yer kalmaz valla hiç bir yerde bence hava güzel olucak ve bodruma ne dersiniz hem hareketlide olur denizede bence girilir

ya bende yattım hep ama yemeğimi hep masada yedim öle eşortmanlarlada gezmedim moral önemli süslen otur sofraya tencere taşıcak halin yokya sonuçta:) canım sorma hala çıkamadım ama dediğin gibi allahtan tatil var çarşambada bizim burası tatil pazartesi salıı sonra hoop tatil

Sabah lekelenme yazayıp aksam kanama başlamıştı o zaman Ebru hn hap kullanınca öyle baslar demişti sendemi tek sorum ilaç bitince hemen baslamasianlayamadim canım
sen sehir disından geliceksin telefon edip durumu anlatsan adet oldugunda mutlaka ikinci yada ucuncu gunü muayene olmalısın Dr okey vermeden iğnelere baslayamazsin

ya bu haber hem iyi hemde ne bileyim hastaneyi eve çevirseler daha iyi olmazmıydı

ben de aklımdan ilk onu geçirdim ama hastande de herhangi bir müdahale yapılmıyormuş kanamaya ya da su gelmesine... sadece kasılmaları engellemek için verdikleri bir ilaç varmış ki onu evde de kullanacakmış zaten. bir de evleri hastaneye yakın biliyorsun.... çok sıkılmış hastaneden, evimi, kedimi herşeyimi özledim diyor canım... hem evde morali artınca belki herşey yoluna girer hemencecik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…