ooo elini çabuk tuut yer kalmaz valla hiç bir yerde bence hava güzel olucak ve bodruma ne dersiniz hem hareketlide olur denizede bence girilir
Sabah lekelenme yazayıp aksam kanama başlamıştı o zaman Ebru hn hap kullanınca öyle baslar demişti sendemi tek sorum ilaç bitince hemen baslamasianlayamadim canım
sen sehir disından geliceksin telefon edip durumu anlatsan adet oldugunda mutlaka ikinci yada ucuncu gunü muayene olmalısın Dr okey vermeden iğnelere baslayamazsin
ben de aklımdan ilk onu geçirdim ama hastande de herhangi bir müdahale yapılmıyormuş kanamaya ya da su gelmesine... sadece kasılmaları engellemek için verdikleri bir ilaç varmış ki onu evde de kullanacakmış zaten. bir de evleri hastaneye yakın biliyorsun.... çok sıkılmış hastaneden, evimi, kedimi herşeyimi özledim diyor canım... hem evde morali artınca belki herşey yoluna girer hemencecik...
bodrum güzel olur da uçak bileti bulunmaz, kara yolu çekilmez... o sebepten dedik ki atlayıp arabamıza gidelim ama yakın bi yerlere... tabi yakın bir yerlerde de havadan endişeleniyoruz. benim gezme denince offflayan eşim de "amaaan olmadı sırt çantamızı alır turist gibi istanbulu gezeriz akşamda ooohhh evimizde uyuruz" falan demeye başladı. acilen bir plan yapmam lazım :)))
siz nereye kaçıyosunuz bakiim, hazır arife de tatilken...
Mystry mrb cnm, hala iste olman çok nahos ama tatil planı süper gözüküyor. Deger walla.
Simdi çıkıp tatlı ve pide alarak destek olucam iftar sofrasına :))
aysegul'un sesinin iyi olmasına sevindim.
mystryy sen hala iştemisin canım ya
arkadaşlar aradım hastaneyi, hemşireyle görüştüm, oda durumu aydın beye anlatmış.Aydın bey pazartesi günü iğneleri yapmaya başlasın demiş, cuma günüde muayene olucam, uzakta olmanın dezavantajları bunlar, neyse umarım herşey yolunda gider, hepimiz için...
kızlar ben evime gidiyorum artıkın iki seksen serilcem koltuğuma öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?