Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ooo elini çabuk tuut yer kalmaz valla hiç bir yerde bence hava güzel olucak ve bodruma ne dersiniz hem hareketlide olur denizede bence girilir

bodrum güzel olur da uçak bileti bulunmaz, kara yolu çekilmez... o sebepten dedik ki atlayıp arabamıza gidelim ama yakın bi yerlere... tabi yakın bir yerlerde de havadan endişeleniyoruz. benim gezme denince offflayan eşim de "amaaan olmadı sırt çantamızı alır turist gibi istanbulu gezeriz akşamda ooohhh evimizde uyuruz" falan demeye başladı. acilen bir plan yapmam lazım :)))

siz nereye kaçıyosunuz bakiim, hazır arife de tatilken...

bencede delipery mutlaka hastaneyi arayıp durumu sor onlara

ay tam biz yazışırken aradı ayşegül eşime uğrayacaklarmış sesi nasıl neşeli eve gidiyo diye eh bu moral belli ona çoook iyi gelmiş evi yakın doğru söylüyosun biz sakındığımız için korktuk ama sesi neşe saçıyodu bu durumda gitmesi o kadar da kötü değil galiba

aaa tehlike çanlarııhemen ayarla bir yerler ve kaçın girilir denize hava güzel olucak ben ayvalık taraflarını pek bilmem ama eminim güzeldir oralar bozcaadada yer bulamıyabilirsiniz cunda nasıl olur??hem o kadar uzakta değil. bende itiraf ediyorum çeşmeye gidiyorum hemde arabayla 6 arkadaş gidicez nuri beye sordum iki saatte bir mola verip yürümem kaydıyla arabayla gitmeme izin verdi ordada söz şımarmak yok dinlenicem bol uyucam temiz hava alıcam birazda denize girerim belki :kedi:

Mystry mrb cnm, hala iste olman çok nahos ama tatil planı süper gözüküyor. Deger walla.
Simdi çıkıp tatlı ve pide alarak destek olucam iftar sofrasına :))
aysegul'un sesinin iyi olmasına sevindim.

Gece hemen plan yap. Bozcaada'ya giderseniz bizde o civarda olacağız. Bizim yazlık adanın kara tarafinda. Bak orda da görüşüp N.'a nispet yaparız dermisim :))

Grapes, negatif düşünceleri at, bayramın keyfini çıkar. Yaa bencede mystrynin taktik güzel. Evde hasta gibi yatmaya gerek yok. Dinlen ama tabii.
Olcak bu sefer.

görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +) Allah Güneş'e uzun ömür versin

sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:

white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor :CüvCüv:

utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)

ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 2. IVF (-), 3. IVF Eylülde olabilir

impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)

nilsu41 1.IVF(+)1 prenses, 1 prens geliyor :CüvCüv:

mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) Prens geliyor :CüvCüv:

vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi,düşük

g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-)Eylülde buz bebeklere slm diyecek:)

grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-), 5. Transferi oldu(14 Eylül test günü)

ayşegül 72 1.IVF (+) 1 prens 1 prenses :CüvCüv:

margaar 1.IVF(-) ,2.IVF(+) :CüvCüv:

geshenk 1.IVF(-)

umut2011 1.IVF(+) Tek yumurta ikizlerimiz geliyor :CüvCüv:

serged 1.Aşılama(-) 2. Aşılama (?)

panadol 1. IVF (+) gelişim göstermedi

gülo76 1.IVF(-)

maya1973 3.IVF(-)

melisssssss 1.IVF (+) Bebeği melek oldu

izmitgamze 1 spontan hamilelik (oğluşuna Allahtan uzun ömür dileriz), 2 aşılama (-), 1 IVF(+) :CüvCüv:

Mariner 2 Aşılama(-),uzun protokolle 3.IVF(+) :CüvCüv:

belizzz beklemede:)
bade34 başlıyor...

yeni katılanlar durumlarını özetlerse hemen eklerim herkesi takip edemiyorum olumunekankayizsmile

İstatistik 22 transfer sonrasında 10 devam eden gebelik MAŞALLAH umarım artarak devam eder...
beklenen bebek sayısı 14
doğan bebek sayısı 3 olarak biliyoruz şimdilik(1 görkem bilgin, birtanede ikiz vardı ilk basta)

kızlar yumurta toplama işlemi hakkında öğrenmek istediklerim var genelde kaçıncı gün toplanıyor ve genel anestezimi yapılıyor

mystryy sen hala iştemisin canım ya

valla işteyim inanılmaz ama gerçek. bu arada yumurta toplama genel anesteziyle yapılıyor ama tedirgin olcak bişi yok çok çok basit sonrada azıcım ağrın olabilir çok çok azda belki kanama.günü ne zamandı ay ben balık hafızalıyım sildim gitti ama 12. gün civarı sanırım.

arkadaşlar aradım hastaneyi, hemşireyle görüştüm, oda durumu aydın beye anlatmış.Aydın bey pazartesi günü iğneleri yapmaya başlasın demiş, cuma günüde muayene olucam, uzakta olmanın dezavantajları bunlar, neyse umarım herşey yolunda gider, hepimiz için...

aslında ii bir kadın dogum uzmanı bulsan da bu işlerden anlayan muane olabilsen, benim eltimin kız kardeside takiplerini erzurumda yaptırdı sadece yumurta toplama için geldi ve transferini olup öyle döndü erzuruma...

Arkadaslar hepinizin Kadir Gecesi şimdiden mübarek olsun, bu güzel gece de Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...
ben şimdiden başladım hepimiz için dua etmeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…