Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Mystry cts çookkkk calismissin, bugün böyle uzana uzana gecir lütfen. Havada evde yatmak için ideal.
Pazar keyfini en çok sen hakediyorsun

Herkese iyi pazarlar

Kadir Gecenizi kutlar, dualarınızın kabulünü dilerim.

tatil planı yapan arkadaşlara iyi tatiller diliyorum, madem hastanede yapılan önemli bir şey yok ayşegülün evde olması bence de iyi olmuş. utkumcum sen de annenlerin yanına gidiyormuşsun çok güzel bi haber, ben de şu anda annemlerin yanındayım , bayram tatilini erken başlatıım :)

görüşmek üzere opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Utkumm, âmin cnm. İnsallAh kabul olur dualarımız.

Konustunmu dr la. Ne dedi sonuclar için?

evet konustum önemli bir şey yokmus tahlillerim iyi cıktı şimdi sigortamın kartını bekliyorum gelirgelmez Aydın hocayla görüşmeye gidecegim

saol canım ayrıca aksam msj'ını aldım ama cevaplayamadım kusura bakma, hepimiz için dua ettim arkadaslar...

Arkadaslar hepinizin Kadir Gecesi şimdiden mübarek olsun, bu güzel gece de Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...
ben şimdiden başladım hepimiz için dua etmeye...

amiiin canım bende hepinize canı gönülden dua ettim Allah tez zamanda kabul etsin inşallah.

günaydın a.s.
hastanede sadece ilaç veriyolarsa tabi ev daha ii olur ama evde de çok dikkat etmeli ki ederde zaten.kanaması da bitse bir an önce :Saruboceq:
ne güzel bayram tatilinde kısa da olsa bişiyler yapmak tedavi öncesi moral olur sana da:)
iyi tatiller şimdiden ama bence de çabuk karar verin:))

oo süper :) iyi tatiller cnm..

utkummm sonuçların iyiymiş çok güzel aydın beyle de konuşursan ne yapıcağına daha ne karar verirsin yada ne zaman başlayabileceğine...
ailenin yanına gidiyomuşsun ne güzel .çok güzel bi bayram geçirmeni diliyorum:)

utkummm sonuçların iyiymiş çok güzel aydın beyle de konuşursan ne yapıcağına daha net karar verirsin yada ne zaman başlayabileceğine...
ailenin yanına gidiyomuşsun ne güzel .çok güzel bi bayram geçirmeni diliyorum:)

amiiin canım bende hepinize canı gönülden dua ettim Allah tez zamanda kabul etsin inşallah.
aminnnnnn

evet canım gerçi sigortanın 5 aylık sürecini beklemeyi düşünüyorum ama Aydın Beyin fikrini almam lazım...

sevgili hamişler (grapes ve sancux) nasılsınız neler yapıyorsunuz
ben öglen arasında bile çalışıyorum hazırlamam gereken bir dosya var geçen haftadan beri bitmedi bıktımmmmmmmmmmmm artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Selam kızlar herkese iyi bir hafta diliyorum.......

Ben de kaç gündür giremedim biraz keyifsizdim mide bulantılarım başladı yine birde üstüne mide yanması

Utkumm cnm kolay gelsin umarım biran önce bitirirsin yarım kalan işini.
Aydın beye ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?

Ayşegülcüm de eve çıkmış morali düzelmiştir inşallah kanaması da geçecek.
Onu da arayamadım kaç gündür.

Bayramda tatile gidecek arkadaşlara güzel bir tatil diliyorum.

Mystry özellikle sen çok dikkat et sakın yorma kendini.

Kızlar oğlanların mobilyaları perşembe günü geldi.
Oda çok sıkışık oldu pek iyi olmadı yani.
Ben yatağımı kaldırmadım ondan sıkışık oldu. 1 yıl aynı oda da yatarız diye düşündük. 1 yıl sonra yatağımı kendi odama alıcam o zamana kadar sıkışık olacak artık.
Cuma günü de annemle tül işini hallettik. Perdeye karar veremediğim için şu an için perde almayacağız. Güneşlik var o yeter diye düşünüyorum.

Grapes online görünüyorsun nasılsın canım nasıl gidiyor bekleme süreci.
Olumsuz düşünceleri kovalıyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…