impression, erken tatil fikri süper :)
iyi dinlenmeler diliyorum sana
Utkumm, âmin cnm. İnsallAh kabul olur dualarımız.
Konustunmu dr la. Ne dedi sonuclar için?
Herkese iyi pazarlar
Kadir Gecenizi kutlar, dualarınızın kabulünü dilerim.
tatil planı yapan arkadaşlara iyi tatiller diliyorum, madem hastanede yapılan önemli bir şey yok ayşegülün evde olması bence de iyi olmuş. utkumcum sen de annenlerin yanına gidiyormuşsun çok güzel bi haber, ben de şu anda annemlerin yanındayım , bayram tatilini erken başlatıım :)
görüşmek üzere opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Mystry cts çookkkk calismissin, bugün böyle uzana uzana gecir lütfen. Havada evde yatmak için ideal.
Pazar keyfini en çok sen hakediyorsun
Arkadaslar hepinizin Kadir Gecesi şimdiden mübarek olsun, bu güzel gece de Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...
ben şimdiden başladım hepimiz için dua etmeye...
evet konustum önemli bir şey yokmus tahlillerim iyi cıktı şimdi sigortamın kartını bekliyorum gelirgelmez Aydın hocayla görüşmeye gidecegim
bu süper bi haber çok sevindim açıkcası aydın beye gitmeye karar vermenede ayrıca sevindim bundan sonra inşallah herş hayırlısıyla güzel ve sağlıklı devam etsin kartın hemen gelsin inşallah opuyorumnanaktan
hastanede sadece ilaç veriyolarsa tabi ev daha ii olur ama evde de çok dikkat etmeli ki ederde zaten.kanaması da bitse bir an önce :Saruboceq:kızlar şimdi ayşegül ile konuştum. kanaması devam ediyormuş ama bebeklerin suyu iyiymiş. hastaneden inanılmaz sıkılmış tabi... iyi haber aydın beyi kandırmışlar ve bu gece evlerine gidiyorlarmış. evde de bir hastane ortamı yaratıp, ilaçlarımıza devam edeceğiz dedi. bence evde olmak ona çok daha iyi gelecek ve iyi haberler alacağız. hepinize çok selam söyledi...
ne güzel bayram tatilinde kısa da olsa bişiyler yapmak tedavi öncesi moral olur sana da:)bodrum güzel olur da uçak bileti bulunmaz, kara yolu çekilmez... o sebepten dedik ki atlayıp arabamıza gidelim ama yakın bi yerlere... tabi yakın bir yerlerde de havadan endişeleniyoruz. benim gezme denince offflayan eşim de "amaaan olmadı sırt çantamızı alır turist gibi istanbulu gezeriz akşamda ooohhh evimizde uyuruz" falan demeye başladı. acilen bir plan yapmam lazım :)))
siz nereye kaçıyosunuz bakiim, hazır arife de tatilken...
aaa tehlike çanlarııhemen ayarla bir yerler ve kaçın girilir denize hava güzel olucak ben ayvalık taraflarını pek bilmem ama eminim güzeldir oralar bozcaadada yer bulamıyabilirsiniz cunda nasıl olur??hem o kadar uzakta değil. bende itiraf ediyorum çeşmeye gidiyorum hemde arabayla 6 arkadaş gidicez nuri beye sordum iki saatte bir mola verip yürümem kaydıyla arabayla gitmeme izin verdi ordada söz şımarmak yok dinlenicem bol uyucam temiz hava alıcam birazda denize girerim belki :kedi:
aminnnnnnamiiin canım bende hepinize canı gönülden dua ettim Allah tez zamanda kabul etsin inşallah.
utkummm sonuçların iyiymiş çok güzel aydın beyle de konuşursan ne yapıcağına daha net karar verirsin yada ne zaman başlayabileceğine...
ailenin yanına gidiyomuşsun ne güzel .çok güzel bi bayram geçirmeni diliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?