selam kızlar
herkes tatil planı yapmış oh ne güzel
utkum canım hamile yazmissin çok mutlu oldum Aydin Bey durumu değerlendirsin 5ay birsey değil beklersin
Aysegülle konuştum kanaması devam ediyormuş cumartesi kan pıhtıları gelmiş sonrada yogun kanama olmuş şimdide kanama devam ediyormuş ama azmış .Neden böyle oluyor diye sordum amiyosentez sırasında bir damarı delinmiş galiba Aydin bey öyle söylemiş geçmesini umduğunu söylemiş.evde olduğu için morali iyiydi
bende yatıyorum kitap okuyorum televizyon seyrediyorum öyle geçiyor acayip merak ediyorum
Grapes online görünüyorsun nasılsın canım nasıl gidiyor bekleme süreci.
Olumsuz düşünceleri kovalıyorsun değil mi?
Test tarihin 15 eylül müydü? Bende çok heyecanlıyım ve umutluyum senin adına. :lepi:
İyim canım çok sağol ne kadar kötü düşünmemeye çalişsam da oluyor korkuyorum
Sende birkaç gündür yoktu merak ettim ama oda hazirliklariyla uğraştığını düşündüm 32 haftamı oldu şimdi az kaldı canım biraz daha sabret
evet canım 15 Eylül hemen gelsin inşallah transfer sonrası hep kasık ağrısı oluyordu şimdi bisey yok ameliyat sonrası bişeyler düzelmiş gercekten
Bebisler iyimis maşallah Kac kilo olmuşlar
Selam kızlar herkese iyi bir hafta diliyorum.......
Ben de kaç gündür giremedim biraz keyifsizdim mide bulantılarım başladı yine birde üstüne mide yanması
Bayramda tatile gidecek arkadaşlara güzel bir tatil diliyorum.
Mystry özellikle sen çok dikkat et sakın yorma kendini.
Kızlar oğlanların mobilyaları perşembe günü geldi.
Oda çok sıkışık oldu pek iyi olmadı yani.
Ben yatağımı kaldırmadım ondan sıkışık oldu. 1 yıl aynı oda da yatarız diye düşündük. 1 yıl sonra yatağımı kendi odama alıcam o zamana kadar sıkışık olacak artık.
Cuma günü de annemle tül işini hallettik. Perdeye karar veremediğim için şu an için perde almayacağız. Güneşlik var o yeter diye düşünüyorum.
nasıl yani yanmayı anladım da bulantıda nerden çıktı alla allaa şaştım kaldım
1 yıl sıkışık olması sorun değil bence sonuçta onlar bunu farketmiycekler bile sende zaten zamanla daha iyi bir yerleşim sağlarsın duruma ve ihtiyaçlarınıza göre. avizelerini aldınmı?
yok canım valla yormıycam tam tersine dinlenicem inşallah
selam kızlar
herkes tatil planı yapmış oh ne güzel
utkum canım hamile yazmissin çok mutlu oldum Aydin Bey durumu değerlendirsin 5ay birsey değil beklersin
Aysegülle konuştum kanaması devam ediyormuş cumartesi kan pıhtıları gelmiş sonrada yogun kanama olmuş şimdide kanama devam ediyormuş ama azmış .Neden böyle oluyor diye sordum amiyosentez sırasında bir damarı delinmiş galiba Aydin bey öyle söylemiş geçmesini umduğunu söylemiş.evde olduğu için morali iyiydi
bende yatıyorum kitap okuyorum televizyon seyrediyorum öyle geçiyor acayip merak ediyorum
Cumartesi günü medipole kontrole gittik. İnanılmaz kalabalık bir hastane ama doktor sayısı da ona göre fazla.
Oğlanlar saklanıyorlar artık doktor ayırt edemiyor hangisi hangisi karıştılar iyice.
Yüzlerini göstermediler yine hele bir tanesi kardeşinin arkasına saklanmış baş ölçüsünü ölçemedi doktor.
Artık kontroller zor geçiyor.
Bende çok kilo almışım 2 haftada 3 kilo ohaoldumsmile
Seni çok iyi anlıyorum insan korkuyor tabi ama düşünmemeye çalış.
İnşallah olucak çok sevineceğiz hepimiz burda.
32+3 olduk canım sabrediyorum günleri sayıyorum kafamçokkarıştı
yanma arada oluyordu şimdi sürekli var gaviscon içiyorum o da iğrenç bir ilaç
bulantı son haftalarda da olurmuş malesef bende de oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?