Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

selam kızlar
herkes tatil planı yapmış oh ne güzel
utkum canım hamile yazmissin çok mutlu oldum Aydin Bey durumu değerlendirsin 5ay birsey değil beklersin
Aysegülle konuştum kanaması devam ediyormuş cumartesi kan pıhtıları gelmiş sonrada yogun kanama olmuş şimdide kanama devam ediyormuş ama azmış .Neden böyle oluyor diye sordum amiyosentez sırasında bir damarı delinmiş galiba Aydin bey öyle söylemiş geçmesini umduğunu söylemiş.evde olduğu için morali iyiydi
bende yatıyorum kitap okuyorum televizyon seyrediyorum öyle geçiyor acayip merak ediyorum

Cumartesi günü medipole kontrole gittik. İnanılmaz kalabalık bir hastane ama doktor sayısı da ona göre fazla.
Oğlanlar saklanıyorlar artık doktor ayırt edemiyor hangisi hangisi karıştılar iyice.
Yüzlerini göstermediler yine hele bir tanesi kardeşinin arkasına saklanmış baş ölçüsünü ölçemedi doktor.
Artık kontroller zor geçiyor.
Bende çok kilo almışım 2 haftada 3 kilo ohaoldumsmile

Test tarihin 15 eylül müydü? Bende çok heyecanlıyım ve umutluyum senin adına. :lepi:

Grapes online görünüyorsun nasılsın canım nasıl gidiyor bekleme süreci.
Olumsuz düşünceleri kovalıyorsun değil mi?

İyim canım çok sağol ne kadar kötü düşünmemeye çalişsam da oluyor korkuyorum
Sende birkaç gündür yoktu merak ettim ama oda hazirliklariyla uğraştığını düşündüm 32 haftamı oldu şimdi az kaldı canım biraz daha sabret

Test tarihin 15 eylül müydü? Bende çok heyecanlıyım ve umutluyum senin adına. :lepi:

evet canım 15 Eylül hemen gelsin inşallah transfer sonrası hep kasık ağrısı oluyordu şimdi bisey yok ameliyat sonrası bişeyler düzelmiş gercekten
Bebisler iyimis maşallah Kac kilo olmuşlar

Seni çok iyi anlıyorum insan korkuyor tabi ama düşünmemeye çalış.
İnşallah olucak çok sevineceğiz hepimiz burda.

32+3 olduk canım sabrediyorum günleri sayıyorum kafamçokkarıştı

evet canım 15 Eylül hemen gelsin inşallah transfer sonrası hep kasık ağrısı oluyordu şimdi bisey yok ameliyat sonrası bişeyler düzelmiş gercekten
Bebisler iyimis maşallah Kac kilo olmuşlar

bende olmamıştı galiba kasık ağrısı. demekki bu sefer birşeyler farklı senin adına bu iyiye işaret opuyorumnanaktan

Biri 2100 diğeri de 2200 ama bana pek inandırıcı gelmedi çünkü tam ölçemedi

1 yıl sıkışık olması sorun değil bence sonuçta onlar bunu farketmiycekler bile sende zaten zamanla daha iyi bir yerleşim sağlarsın duruma ve ihtiyaçlarınıza göre. avizelerini aldınmı?

1 yıl sıkışık olması sorun değil bence sonuçta onlar bunu farketmiycekler bile sende zaten zamanla daha iyi bir yerleşim sağlarsın duruma ve ihtiyaçlarınıza göre. avizelerini aldınmı?

tabi cnm onlar için farketmeyecek zaten alışıklar :)))))

avize almadım daha bakmadım bile hiç onu da halletmem gerekiyor.

kizlar slm... hepinize ii bi hafta diliyorum... ztn tatilde geldi catti, kotu bir hafta olma ihtimali pek gozukmuyor:):):) ama kiskandim sizi, hepiniz bir yere gidiyorsunuz ne guzel. biz kaldik burda, esim basketbol macina bilet almisti, bayrama denk gelince kipirdayamiyoruz tabe referandum da etkili oldu. pazar gunu erkenden mecbur donus olacahi icin tatilden bi gun eksilmis oluyordu. kurbana dusunuyoruz biseyler, bakalim benim durum belli degil ama, spontane olmazsa kasimdan snr aralik ayi icin dusunebiliriz, bakalim, su anda gayet sabirliyim goruyorsunuz
sancux hayatin sana kolay olmasini diliycem ama onlar her kilo aldiginda sende bunu kat be kat hissedeceksin ama tehlikeli donemler gecti, az kaldi sabret... seninkiler sacli olacak herhalde. sacli olursa bebek midede eksime yapar diolar.
genel olarak hbrler ii, cok sevindim:))))
benimde sacim bakim maskesi uygulayinca gecti, anlamadim neden oldugunu. bayramdan once bir daha yapicam ama simdi tuy gibi yumusacik ve temiz gorunumlu, coook sevindim vallahi, stres yapmistim, disari cikmak istemiodum... esim petrol kuyusuna mi girdin ne yaptin hic bisey arindiramadi seni diye baya bi dalga gecti ama simdi hayat normale dondu... hatta o mutlulukla saclarimi sardim, hafif dalgali moda getirdim, baya ugrastim yani... moral iyi olunca tabe:):):)
carsamba yarim gun calisiyoruz biz ne yazik ki... ama bunada sukur, 29 ekim disinda mesai almadan her ozel gunde calisiriz cunku. bayram yarim gun olmasi buyuk hediye bana:):):)
grapes ben o zmn cok da gorusmedigimiz icin sana bisi diyememistim ama ameliyat olmadan denemen hic icime sinmemisti... demek ki, herseyin bi zmni varmis diyorum, bebislerini kucagina alacagin zmnda geldi simdi:) moralini yuksek tut ha birde farmville komsuluk teklifimi kabul ediver bi zahmet hahahaha

ben bugün aramamıştım amaan bitsin artık ayşegülün çilesi inanamıyorum amniyosentezin yol açtılarına ne diyelim bu son sıkıntılar olsun herşey normale dönsün en kısa zamanda sağlıkla inşallah. sanada kıyamam merark etmezmisin hiç ama olduu bu sefer oldu hiç kötü düşünmeyelim nolursun haftasonuda bitti bu haftada biticek hemencecik sonrada sonucu öğrenicez canım sen totoya dikkat kist olmasın bol bol alkollü pamuk koymayı unutma opuyorumnanaktan

aa sen niye gittin gene medipole?bi dakka akafam karıştı benim. bu arada kilo meselesine takılma ya artık sonlara yaklaştın mutlaka şişkinliklerde fazlasıyla var.

Seni çok iyi anlıyorum insan korkuyor tabi ama düşünmemeye çalış.
İnşallah olucak çok sevineceğiz hepimiz burda.

32+3 olduk canım sabrediyorum günleri sayıyorum kafamçokkarıştı

vay beee 32+4 ay çok heyecanlıııı eyvahedigeldismile ben onları kısmetse 37 olmadı 36. haftada ve 3300 civarında bekliyorum söyle anneleri pekii isim konusu netleştimi?

yanma arada oluyordu şimdi sürekli var gaviscon içiyorum o da iğrenç bir ilaç

bulantı son haftalarda da olurmuş malesef bende de oldu.

gavisconun fikri bile tiksindiriyo beni reniee daha iyi geliyo bana bulantıya çözüm yok malesef bana soda ayran iyi geliyodu birtek.

Belizcim bizde bayramda evdeyiz napalım. Ama sen eşinle istanbul da gezebilirsin İstanbul un tadını çıkarırsınız artık.
Aferin sabırlısın hangi bir atasözü var ya sabırla ilgili tam bu duruma uydu şimdi. Sen sabırlı ol herşey istediğin gibi olacak bak görürsün.

Saçlarında düzemiş moralinde yerine gelmiştir. Dalgalı saçı bende çok severim benim düz ya insan kendinde olmayını daha çok severmiş :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…