güzelce dinlen enerji topla ilerleyen haftalar daha zor olacak
aa sen niye gittin gene medipole?bi dakka akafam karıştı benim. bu arada kilo meselesine takılma ya artık sonlara yaklaştın mutlaka şişkinliklerde fazlasıyla var.
vay beee 32+4 ay çok heyecanlıııı eyvahedigeldismile ben onları kısmetse 37 olmadı 36. haftada ve 3300 civarında bekliyorum söyle anneleri pekii isim konusu netleştimi?
amaan o günlere geleyimde varsın zor olsun
gavisconun fikri bile tiksindiriyo beni reniee daha iyi geliyo bana bulantıya çözüm yok malesef bana soda ayran iyi geliyodu birtek.
kizlar slm... hepinize ii bi hafta diliyorum... ztn tatilde geldi catti, kotu bir hafta olma ihtimali pek gozukmuyor:):):) ama kiskandim sizi, hepiniz bir yere gidiyorsunuz ne guzel. biz kaldik burda, esim basketbol macina bilet almisti, bayrama denk gelince kipirdayamiyoruztabe referandum da etkili oldu. pazar gunu erkenden mecbur donus olacahi icin tatilden bi gun eksilmis oluyordu. kurbana dusunuyoruz biseyler, bakalim benim durum belli degil ama, spontane olmazsa kasimdan snr aralik ayi icin dusunebiliriz, bakalim, su anda gayet sabirliyim goruyorsunuz
sancux hayatin sana kolay olmasini diliycem ama onlar her kilo aldiginda sende bunu kat be kat hissedeceksinama tehlikeli donemler gecti, az kaldi sabret... seninkiler sacli olacak herhalde. sacli olursa bebek midede eksime yapar diolar.
genel olarak hbrler ii, cok sevindim:))))
benimde sacim bakim maskesi uygulayinca gecti, anlamadim neden oldugunu. bayramdan once bir daha yapicam ama simdi tuy gibi yumusacik ve temiz gorunumlu, coook sevindim vallahi, stres yapmistim, disari cikmak istemiodum... esim petrol kuyusuna mi girdin ne yaptin hic bisey arindiramadi seni diye baya bi dalga gecti ama simdi hayat normale dondu... hatta o mutlulukla saclarimi sardim, hafif dalgali moda getirdim, baya ugrastim yani... moral iyi olunca tabe:):):)
carsamba yarim gun calisiyoruz biz ne yazik ki... ama bunada sukur, 29 ekim disinda mesai almadan her ozel gunde calisiriz cunku. bayram yarim gun olmasi buyuk hediye bana:):):)
grapes ben o zmn cok da gorusmedigimiz icin sana bisi diyememistim ama ameliyat olmadan denemen hic icime sinmemisti... demek ki, herseyin bi zmni varmis diyorum, bebislerini kucagina alacagin zmnda geldi simdi:) moralini yuksek tut ha birde farmville komsuluk teklifimi kabul ediver bi zahmethahahaha
2 hafta sonrasına gel demişti daha riskli haftaları atlatmadığım için gittim bir de doğum iznine ayrılmak için rapor almak gerekiyormuş ssk anlaşmalı bir hastaneden onu da hallediyim dedim.
Geçen gittiğimde de çalışabilir raporu almıştım. İkiz gebelikte 30. haftadan sonra izne ayrılıyormuş.
Bu izin işlerinden anlayan var mı kızlar aranızda, nereye vermek gerekiyor bu raporları?
geliceksin tabi az kaldı
şimdi sen 22. haftadasın değil mi?
nuri bey gaviscon verdi bende onu aldım bir daha gittiğimde sorayım bari reniee yi
bayramdan sonraki hafta c.tesi gideceğim ayın 18 inde sen ne zaman gideceksin?
Belizcim bizde bayramda evdeyiz napalım. Ama sen eşinle istanbul da gezebilirsin İstanbul un tadını çıkarırsınız artık.
Aferin sabırlısın hangi bir atasözü var ya sabırla ilgili tam bu duruma uydu şimdi. Sen sabırlı ol herşey istediğin gibi olacak bak görürsün.
Saçlarında düzemiş moralinde yerine gelmiştir. Dalgalı saçı bende çok severim benim düz ya insan kendinde olmayını daha çok severmiş :)))))
belizcim sizde kocanla istanbulda gezersiniz bayramda bol bol hem sakinde olur ortalık bi nebze kurbandada sponten bebeğinle gidersin artık tatile zemuszemus ooohh saçlarda normale dönmüş ay demek sen bayaa stres yapmışsın gerçi saç önemli be canım haklısın saç düzgün olunca insan kesin iyi hissediyo kendini
bende olmamıştı galiba kasık ağrısı. demekki bu sefer birşeyler farklı senin adına bu iyiye işaret opuyorumnanaktan
Biri 2100 diğeri de 2200 ama bana pek inandırıcı gelmedi çünkü tam ölçemedi
ben bugün aramamıştım amaan bitsin artık ayşegülün çilesi inanamıyorum amniyosentezin yol açtılarına ne diyelim bu son sıkıntılar olsun herşey normale dönsün en kısa zamanda sağlıkla inşallah. sanada kıyamam merark etmezmisin hiç ama olduu bu sefer oldu hiç kötü düşünmeyelim nolursun haftasonuda bitti bu haftada biticek hemencecik sonrada sonucu öğrenicez canım sen totoya dikkat kist olmasın bol bol alkollü pamuk koymayı unutma opuyorumnanaktan
oyy maşallah onlara
Nuri beyde o civarda ölçmüştü farklı doktorlar ölçüyor sonuclar yakın endiselenme
hic sorma aynen:) bi ara su dalgasi da yaptirmistim ben, saclarim uzunken, univ zmni... simdi de yaptirayim demistim ama esim istememisti... lule lule saclar pek bi hosuma gider:):):)
ay kandirmayin beni, istanbulda gezersin falan die:) burdayimkayinvalideme gidicem, esimin bi kac akrabasi var onlara gidicem. ilk 2 gun ole abuk subuk gececek... ben istiyorum ki, cekeyim spor ayakkabilari, ne giymis, saci nslmis derdi olmadan gezeyim... hic yoktan iidir tabe ama, kurbani bekliyorum artik dort gozle... hamile kalirsam da bi yere gidemezsem de hiccc sorun yapmicam ama o zmn
sancux bu izin isinden bende hic anlamiyorum ama istersen bi arkadasima sorayim. bizim sirkette muhasebeye de sorabilirim. muhtemel onlara veriyorsundur... veya insan kaynaklarina, sizin sirkette kim ilgileniyorsa artik... bu arada sen ztn evde degilmiydin? calismiyorsun diye biliyordum ben seni. kafam karisti izin falan filan diyince...
kandırmıyoruz canım sen kocanı kandır ufak planlar yap istanbul içi gidin boğaza falan bi yerlere geçir gene spor ayakkabılarını ayağına.kurbanda hamile olsanda gene gidersin tatile niye gidemiyosunki inşallah çok sağlıklı bi hamilelik olcak sende rahar rahat gitceksin karnında bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?