Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

aa sen niye gittin gene medipole?bi dakka akafam karıştı benim. bu arada kilo meselesine takılma ya artık sonlara yaklaştın mutlaka şişkinliklerde fazlasıyla var.

2 hafta sonrasına gel demişti daha riskli haftaları atlatmadığım için gittim bir de doğum iznine ayrılmak için rapor almak gerekiyormuş ssk anlaşmalı bir hastaneden onu da hallediyim dedim.

Geçen gittiğimde de çalışabilir raporu almıştım. İkiz gebelikte 30. haftadan sonra izne ayrılıyormuş.
Bu izin işlerinden anlayan var mı kızlar aranızda, nereye vermek gerekiyor bu raporları?

vay beee 32+4 ay çok heyecanlıııı eyvahedigeldismile ben onları kısmetse 37 olmadı 36. haftada ve 3300 civarında bekliyorum söyle anneleri pekii isim konusu netleştimi?

inşallah cnm 37, 38 leri bir görsek.............
isim aynı hala poyraz ve rüzgar daha iyisini bulamadık

gavisconun fikri bile tiksindiriyo beni reniee daha iyi geliyo bana bulantıya çözüm yok malesef bana soda ayran iyi geliyodu birtek.

nuri bey gaviscon verdi bende onu aldım bir daha gittiğimde sorayım bari reniee yi

bayramdan sonraki hafta c.tesi gideceğim ayın 18 inde sen ne zaman gideceksin?

belizcim sizde kocanla istanbulda gezersiniz bayramda bol bol hem sakinde olur ortalık bi nebze kurbandada sponten bebeğinle gidersin artık tatile zemuszemus ooohh saçlarda normale dönmüş ay demek sen bayaa stres yapmışsın gerçi saç önemli be canım haklısın saç düzgün olunca insan kesin iyi hissediyo kendini

aa anladım şimdi atlattın sen artk öyle düşünmeyelim nolur kocaman oldu bebişler sakin sakin bekliyecekler biraz daha. ya bu izin işlerinden inan bende hiç anlamıyorum açıkcası çota gıcık işler umarım kolaylıkla atlatırsın.

geliceksin tabi az kaldı
şimdi sen 22. haftadasın değil mi?

evet canım 22deyim daha ama geçicek gelicek o günler bu sefer tam zamanında gelicek kuzum konuşuyorum ben onla bu konuda bol bol :kedi: bu arada isimler güzel içinizede sinmişti zaten tamamdıır.

nuri bey gaviscon verdi bende onu aldım bir daha gittiğimde sorayım bari reniee yi

bayramdan sonraki hafta c.tesi gideceğim ayın 18 inde sen ne zaman gideceksin?

ben şurup tarzı şeyleri hiç içemediğim için sormuştum yanmalarım vardı bi dönem hemde bayaa fena gerçi yediklerimdende olmuştu benim ama bana renie kullanabileceğimi her yemekten sonra 2 tane alabileceğimi söylemişti günde 6 taneye kadar güvenle kullanabilirsin demişti bende kullanmıştım valla hatta hala her gün yanımda taşıyorum nolur olmaz diye yanma çok fena yapıyo insan ne bişi yiyebiliyo ne içebiliyo keyifsiz bi durum inşallah hemen geçer aman benimde başlamasın gene noluurr.19inde kaçta gitceksin benimde 18indeee benim saat 11:30da bide nuri bey dediki şeker yüklemesi yapcaz nasıl olcak o gün muayeneden sonra yapılırmı aç veye tok olmak gerekmiyormu?bendede o yüklemede içiceğim sıvının stresi bastı kusmassam iyidi ya biliyorum çok saçma ama napıyım içemiyorum ilaç olduğunu bildiğim sıvıları anında kusuyorum çok mu fena tadı nolur dürüst ol ama

hic sorma aynen:) bi ara su dalgasi da yaptirmistim ben, saclarim uzunken, univ zmni... simdi de yaptirayim demistim ama esim istememisti... lule lule saclar pek bi hosuma gider:):):)

ay kandirmayin beni, istanbulda gezersin falan die:) burdayim kayinvalideme gidicem, esimin bi kac akrabasi var onlara gidicem. ilk 2 gun ole abuk subuk gececek... ben istiyorum ki, cekeyim spor ayakkabilari, ne giymis, saci nslmis derdi olmadan gezeyim... hic yoktan iidir tabe ama, kurbani bekliyorum artik dort gozle... hamile kalirsam da bi yere gidemezsem de hiccc sorun yapmicam ama o zmn

oyy maşallah onlara
Nuri beyde o civarda ölçmüştü farklı doktorlar ölçüyor sonuclar yakın endiselenme

sancux bu izin isinden bende hic anlamiyorum ama istersen bi arkadasima sorayim. bizim sirkette muhasebeye de sorabilirim. muhtemel onlara veriyorsundur... veya insan kaynaklarina, sizin sirkette kim ilgileniyorsa artik... bu arada sen ztn evde degilmiydin? calismiyorsun diye biliyordum ben seni. kafam karisti izin falan filan diyince...

Sana ilk seker yuklemesi oldugu icin 50 gr yukleme yapilir. Miktar cok olmadigi icin tadi cok kotu degil ben 100 gr da zorlanmistim.
50 grlik yukleme ac karnina yapilmiyor.100 grlik olan ac karnina yapiliyor.
Insallah ikincisine gerek kalmayacak.

valla canim yaa biran önce bitsin su zor günler Aysegulde güle oynaya geçirsin hamileliğini
zaman hemencik geçsin canım ogrenelim biran önce
dondurulmuş olduğu için jel kullanıyorum, iğne yok

grapes hava şansına sıcak değil çok serin seri yatmak en azından bir nebze daha iyi güzel filmler al kendine

kandırmıyoruz canım sen kocanı kandır ufak planlar yap istanbul içi gidin boğaza falan bi yerlere geçir gene spor ayakkabılarını ayağına.kurbanda hamile olsanda gene gidersin tatile niye gidemiyosunki inşallah çok sağlıklı bi hamilelik olcak sende rahar rahat gitceksin karnında bebişin

Canim ben sorumlu mudurluk yapiyorum ama su an tam olarak calisamiyorum esim idare ediyor benim yerime, onun da sorumlu mudurluk sertifikasi var.
Sigortam yattigi icin bu raporlari almam gerekiyormus.
Calistigim isyeri kucuk bir her oldugu icin insan kaynaklari falan yok tabi muhasebeci var o da pek bilmiyor bu isleri gibime geldi.

ayy mystryy ne guzel bi hayal oldu bu... ins canim:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…