Canim ben sorumlu mudurluk yapiyorum ama su an tam olarak calisamiyorum esim idare ediyor benim yerime, onun da sorumlu mudurluk sertifikasi var.
Sigortam yattigi icin bu raporlari almam gerekiyormus.
Calistigim isyeri kucuk bir her oldugu icin insan kaynaklari falan yok tabi muhasebeci var o da pek bilmiyor bu isleri gibime geldi.
Sana ilk seker yuklemesi oldugu icin 50 gr yukleme yapilir. Miktar cok olmadigi icin tadi cok kotu degil ben 100 gr da zorlanmistim.
50 grlik yukleme ac karnina yapilmiyor.100 grlik olan ac karnina yapiliyor.
Insallah ikincisine gerek kalmayacak.
Canim ben sorumlu mudurluk yapiyorum ama su an tam olarak calisamiyorum esim idare ediyor benim yerime, onun da sorumlu mudurluk sertifikasi var.
Sigortam yattigi icin bu raporlari almam gerekiyormus.
Calistigim isyeri kucuk bir her oldugu icin insan kaynaklari falan yok tabi muhasebeci var o da pek bilmiyor bu isleri gibime geldi.
valla canim yaa biran önce bitsin su zor günler Aysegulde güle oynaya geçirsin hamileliğini
zaman hemencik geçsin canım ogrenelim biran önce
dondurulmuş olduğu için jel kullanıyorum, iğne yok
ayy mystryy ne guzel bi hayal oldu bu... ins canim:))))))))
sancux bizim muhasebeye sordum ben... simdi sen raporu aldin ya hastahane sskya gonderiomus onu. sende sirketine verecekmissin. o da sskya gonderecekmis. snr ssk iki taraftan gelen raporu karsilastirip, ona gore iste senin parani odeyecekmis. tabe maasin sskda tam gorunuyorsa gorunmuyorsa aradaki farki is yerinden talep edecekmissin. birde normal hamilelik de dogum snrsi 8hafta ikizde 10 olabilir emin diilim dedi, simdi sen 30dan snr 2 hafta calistin ya calisabilir raporu aldin ya o 2 haftani da dogum snrsina ekleyecekmissin... bu izin kismi baya karisik geldi ama dogru anladim saniyorum. yine bi sorun olursa yardimci olayim ben. adam esinden dolayi da biliyormus bu olayi...
Bilgilendirme icin cok teşekkürler canim. Ben 30. Haftada aldim calisabilir raporunu isterine de verdim ama onlar bir yere gondermedi gerek yok demisler esime benimde kafam karisti hastane gonderdi mi bir yere bilmiyorum.
hastahene gonderiyormus sskya...
calisabilir raporun is yerinde kalacakmis. dogru yapmislar. bu calisamayacagina dair aldigini gondereceklermis sskya, odemeyi ssk yapacakmis ya...
ayy inşallah gerek kalmaz tamda bayram sonrası çıkar valla bayramda bu şeker:)) yaa saati nasıl denk getiremediikk ben 11e değiştirirsem görüşürüz aslında ararım müsaitse 11e alırım randevuyu
canım geç kaldın calısabilir raporunu gecen hafta aalman lazımdı hemen gidip alabilirsin ama bizim kurumda raporu özel hastaneden alırsan, götürüp sağlık ocagına onaylatıyorsun ama senin şirket özel kabul eder
ne güzel iğne yok dondurulmuşlarda benim totom 5 ayda zaten anca kendine gelir hala ağrıyo :)valla canim yaa biran önce bitsin su zor günler Aysegulde güle oynaya geçirsin hamileliğini
zaman hemencik geçsin canım ogrenelim biran önce
dondurulmuş olduğu için jel kullanıyorum, iğne yok
herkese slm ben dün Aydın Bey e muayene oldum ve herkes gibi banada doğum kont hapı verdi. bide TSH yüksek çıktı 6.81 . hemen bi dr gidip takibini yaptırmalısın dedi ve bi ilaç verdi. ordan çıkar çıkmaz dr. gittim troid usg ve t3 t4 de bakıldı. t3 t4 normal çıktı. usg de önemli bişey çıkmadı anti-TPO diye bi tahlil daha var ama o henüz çıkmadı. dr ilaçla bir aya kadar düzelebileceğini ama çıkacak tahlile göre net bişey söyleyeceğini söyledi. benim durumumda olan varmıydı aranızda. moralim çok bozuldu Aydın Bey TSH düşmezse kesinlikle erteleriz bebeğin zeka gelişimi için önemli bişey olduğunu söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?