Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

dur ben arkadasima sorayim...

Sana ilk seker yuklemesi oldugu icin 50 gr yukleme yapilir. Miktar cok olmadigi icin tadi cok kotu degil ben 100 gr da zorlanmistim.
50 grlik yukleme ac karnina yapilmiyor.100 grlik olan ac karnina yapiliyor.
Insallah ikincisine gerek kalmayacak.

ayy inşallah gerek kalmaz tamda bayram sonrası çıkar valla bayramda bu şeker:)) yaa saati nasıl denk getiremediikk ben 11e değiştirirsem görüşürüz aslında ararım müsaitse 11e alırım randevuyu

canım geç kaldın calısabilir raporunu gecen hafta aalman lazımdı hemen gidip alabilirsin ama bizim kurumda raporu özel hastaneden alırsan, götürüp sağlık ocagına onaylatıyorsun ama senin şirket özel kabul eder

sancux bizim muhasebeye sordum ben... simdi sen raporu aldin ya hastahane sskya gonderiomus onu. sende sirketine verecekmissin. o da sskya gonderecekmis. snr ssk iki taraftan gelen raporu karsilastirip, ona gore iste senin parani odeyecekmis. tabe maasin sskda tam gorunuyorsa gorunmuyorsa aradaki farki is yerinden talep edecekmissin. birde normal hamilelik de dogum snrsi 8hafta ikizde 10 olabilir emin diilim dedi, simdi sen 30dan snr 2 hafta calistin ya calisabilir raporu aldin ya o 2 haftani da dogum snrsina ekleyecekmissin... bu izin kismi baya karisik geldi ama dogru anladim saniyorum. yine bi sorun olursa yardimci olayim ben. adam esinden dolayi da biliyormus bu olayi...

Bilgilendirme icin cok teşekkürler canim. Ben 30. Haftada aldim calisabilir raporunu isterine de verdim ama onlar bir yere gondermedi gerek yok demisler esime benimde kafam karisti hastane gonderdi mi bir yere bilmiyorum.

Bilgilendirme icin cok teşekkürler canim. Ben 30. Haftada aldim calisabilir raporunu isterine de verdim ama onlar bir yere gondermedi gerek yok demisler esime benimde kafam karisti hastane gonderdi mi bir yere bilmiyorum.

hastahene gonderiyormus sskya...
calisabilir raporun is yerinde kalacakmis. dogru yapmislar. bu calisamayacagina dair aldigini gondereceklermis sskya, odemeyi ssk yapacakmis ya...

ayy inşallah gerek kalmaz tamda bayram sonrası çıkar valla bayramda bu şeker:)) yaa saati nasıl denk getiremediikk ben 11e değiştirirsem görüşürüz aslında ararım müsaitse 11e alırım randevuyu

Dikkat edersen çıkmaz canım sen 11 e almaya çalış görüşmüş oluruz ne güzel

Tam 30.haftada almıştım çalışabilir raporunu sadece ne yapacağımı bilmiyordum.
Belizcim sağolsun bilgilendirdi.
Medipol ssk anlaşmalı hastane olduğu için bir yere onaylatmaya gerek yokmuş.

sancux canım senin için günler zor geçiyo ama az kaldı sağlıklı bi şekilde oğluşların gelicek
odayı da halletmişsin sıkışık da olsa bi süre idare ediceksin dediğin gibi onlar farkında bile olmıycaklar önemli olan anneleninin yanında olmaları zaten:))

valla canim yaa biran önce bitsin su zor günler Aysegulde güle oynaya geçirsin hamileliğini
zaman hemencik geçsin canım ogrenelim biran önce
dondurulmuş olduğu için jel kullanıyorum, iğne yok
ne güzel iğne yok dondurulmuşlarda benim totom 5 ayda zaten anca kendine gelir hala ağrıyo :)

iyi geceler görkemcim bayramda eşinle buluşacak mısınız?
arkadaslar bu arada 2-3 gündür k.k da problem var galiba...
bugun aksamüstü ayşegülle konustuk, paza günü 3 avuc içi kadar parça gelmiş, korkmuslar ama aydın hoca yapılacak bişey olmadıgını korkmamaları gerektigini ve yatmaya devam etmesini söylemiş, sesi iyi geliyordu inşallah iyileşecek.

kızlar selam. dün yazdıklarınızı okudum ama kk'deki sorun yüzünden bir türlü yazamayıp, kudurdum.

utkum, değerlerin dr yorumunun da güzel olmasına sevindim. inş bundan sonra herşey güzel olacak senin için de...

sancux odayı tamamladın hadi gözün aydın. sıkışık mıkışık deme, o odaya bir rüzgar, bir poyraz estiğinde zaten herşey birbirine girecek. bayramda dikkat et kendine de onlara da. sakın şekere çikolataya kaptırma kendini...

mystryy aman sen de yolculukta dikkat et. yanına destek minderini almayı unutma.

grapescim canım sen şimdilik şeker bayramıyla idare et ama 15'inde hep birlikte asıl bayramı yaşayacağız, eminim...

lady yarın sen de yoldasın sanırım. iyi yolculuklar sana da.

belizcim, istanbula iyi bak, böyle tenha bulmak zor oluyor biliyorsun...

melisscim sen izmit'tesin sanırım, tatilin tadını çıkar bakalım...impresson sen de öyle :)

kızlar biz bozcaada, ayvalık, altınoluk, asoss hiçbirinde yer bulamadık. istikameti izmir'e çevirdik. ben de c.tesiye kadar urla'dayım. sonra referandum için döneceğiz.
hepinizi çok öpüyor, şimdiden bayramınızı kutluyorum. çok şeker yemeyin, bol bol keyif yapın, dinlenin. opuyorumnanaktan

sevgiler

Hepinizin bayramını kutluyorum, inşallah önümüzzdeki Ramazan bayramını kucaklarımızda veya göbüşümüzdeki bebeklerimizle gireriz...
Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin, evlerimize huzur, bereket , mutluluk versin.
yola cıkanlara hayırlı yolculuklar lütfen dikkatli sürün araçlarınızı.
sancux, mystryy ve grapes sizler kendinize 2 kat dikkat edin.
öpüyorum

herkese slm ben dün Aydın Bey e muayene oldum ve herkes gibi banada doğum kont hapı verdi. bide TSH yüksek çıktı 6.81 . hemen bi dr gidip takibini yaptırmalısın dedi ve bi ilaç verdi. ordan çıkar çıkmaz dr. gittim troid usg ve t3 t4 de bakıldı. t3 t4 normal çıktı. usg de önemli bişey çıkmadı anti-TPO diye bi tahlil daha var ama o henüz çıkmadı. dr ilaçla bir aya kadar düzelebileceğini ama çıkacak tahlile göre net bişey söyleyeceğini söyledi. benim durumumda olan varmıydı aranızda. moralim çok bozuldu Aydın Bey TSH düşmezse kesinlikle erteleriz bebeğin zeka gelişimi için önemli bişey olduğunu söyledi.

hiç moralini bozma benimde aynı ilaç veriyorlar kan seviyeleri düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…