Daha bes gün var
çok meraktayım evde çok sıkıldım eşimle cadde Tur'u yapıp geldik ,arabayla tabii
hemen uzandım yine
kaldi 4 gun
sen nasıl oldun cnm mide bulantıların devam ediyo mu?
merhaba kızlar;bayramınız kutlu olsun.
bu aralar pek giremiyorum nete.mide bulantıları öldürdü beni.bi gün başım ağrıyo bi gün belim.
grapes;gün sayıyoruz.işallah güzel haberlerini alcaz.canım dondurulmuşta kasık ağrısı falan olmuyo belirti zaten olmuyo.bende gayet normal hissediyordum kendimi.sıcak tut kendini hayırlısıyla çifte bayram yapcaz
Devam ediyor canim ama cok siddetli degil.
Bu aralar yeni birsey daha cikti
Uyuz gibi heryerim kasiniyor delirmek uzeriyim kasinmaktan ozellikle bacaklarim.
Devam ediyor canim ama cok siddetli degil.
Bu aralar yeni birsey daha cikti
Uyuz gibi heryerim kasiniyor delirmek uzeriyim kasinmaktan ozellikle bacaklarim.
Görkem mrb iyi bayramlar.
Dr olarak Badenin sorusunu sen daha doğru yanıtlarsın :))
merhaba arkadaşlar;
aydın arıcı yı ben de duydum. ancak bişi öğrenmek istiyorum yeni bir yöntem uyguluyormuş ve başarı oranı oldukça yüksekmiş bu yöntemin ne olduğuna dair bilgisi olan var mı?
:)Kızlar napıyosunuz kimsecikler yok
herkese günaydın arkadaslar güzel bir hafta olsun hepimiz için, hamileler ses versin meraktayız...
anneme gittim geldim güzel geçti bayramım
dilerim herkes iyidir
öpüyorum hepinizi
mystry, geçmiş olsun canım yaa, görünmez kaza..
hemen bi sadaka veriver yolda gördüğün dilencilere...
benim de kadir gecesi günü kafama musluğun duş kısmını astığımız metal kısım düşmüştü ama sıyırdı geçti. bişi olmadı yani..
ayşegülle bayramda görüştüm, iyi geliyordu sesi, evde yatıyor sürekli, kanaması devam ediyordu, ama evde olmak iyi gelmiş, sesi iyi geliyordu. sonrasında görüşmedim, herkese slm söyledi.
ne güzel annenle hasret gidermişsin :)herkese günaydın arkadaslar güzel bir hafta olsun hepimiz için, hamileler ses versin meraktayız...
anneme gittim geldim güzel geçti bayramım
dilerim herkes iyidir
öpüyorum hepinizi
geçmiş olsun canım yaa :))valla eşin biraz haklı ne alaka şimdi hamile hamile kavanoz için uzanıyosunkızlaar özledim sizii geçmiş bayramınız kutlu olsun hepinizin.biz dün sabah döndük malu referandum için erken dönmek istedik.çok şükür tatilin kötüsü olmaz eh bizimkide iyi geçti havada çok güzeldi ama döndüğüm için üzgün değilim bu bayramda geçsin zaman geçsin ama değilmi??kızlar sabah başıma geleni paylaşmak istiyorum badem almak istedim üst dolaptan badem badem şekeri kavanozunun hemen arkasındaydı bademi alayım derken koca badem şekeri kavanozu dik açıyla küütt kafama ordan yere vee tabiki paramparça oldum eşim geldi koş koşa ben şok tabii kafaya koyduk buz aküsünü hemen ama tabii şişmesini engelleyemedim yarım saat durdum kafada buzla sonrada kalktım geldim işe ama hala kafam sersem gibi eşim miii ilk şoku atlattıktan ve kafa şişmesi dışında bişiyim olmadığını anlattıktan sonra bi yandan camları ve şekerleri topladı bi yandan da kalın kafalı die bana bağırındı yanii pazartesi böle başladı hadi hayırlısı...
grapes deli gibi meraktayım daha doğrusu sevinç için tetikteyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?