Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kizlar merhaba ancak yazabildim hastane de isimiz uzun surdu eve gelince de yorgunluktan bayilmisim uyudum.
Once dermotologa gittim 3 test istedi karaciger ile ilgili. Losyon ve hap verdi. Ama bunlar kasintiyi gecirmezmis sadece hafifletirmis. Hamilelikte olan bir durummus ve hamilelik bitince gecermis anca.
Inanamadim ben nasil dayanacagim bilmiyorum.

Daha sonra Nuri beye gittim o da 2 farkli test istedi safra sekeri testleri. Ac karnina yapilacagi icin yarin sabah erkenden hastaneye gidecegim tekrar. Test sonuclarina gore yorum yapilacak. Onemli de olabilirmis.
Ama Nuri bey odadan cikarken 2 hafta daha tutabilsek bebekleri icerde dedi.
Yani bu kasintilar hayra alemet degilmis pek.

Geçmiş olsun.Bu aralar bende de kaşıntı var ama baktım demir ve balık yağı hapını yuttuktan yarım saat sonra geceleri başlıyor.Hangisi bilemedim. Seninde belki bir ilaca hassasiyetin gelişmiş olabilir. Zor işler ama hastane titiz atlamazlar hiçbirşeyi.Kasılmalar yok sanırım.Tutacaksın canım bebeişleri..

hamilelik sonuna kadar devam edecek miymiş yani bu kaşıntılar, hafiflese bari rahatsız edecek boyutta kalmasa o ilaçlarla , kaçıncı haftadasın şu anda peki sancux, son 2 hafta mı kaldı senin şimdi , hadi hayırlısı

Günaydın cnm

Evet hamileliğin sonuna kadar devam edermiş. dün kullandım ilaçları çok az hafifletti ama gece 3,5 ta yine kaşıntıdan uyandım çok etkili değil yani ilaçlar.

Bu sabah erkenden gittim hastaneye kan verdim 4 test sonucu bugün 1 test sonucu en önemli olanı safra şekeri testi cumartesi sabah çıkacakmış. c.tesi ye kadar bekleyeceğim zaten c.tesi 10:30 ta nuri beye de randevum var.

Bugün 33hafta+4gün deyiz yani normalde 2 haftadan fazla olması gerekiyor ama bakalım test sonuçları nasıl çıkacak.

ben de tam sorucaktım işe yaradı mı losyon ve hap diye ama yazmışsın belki bi süre geçince
belki daha etkili olabilir. umarım önemli bişiy çıkmaz cumartesi.

ay ne biliim cnm sanki dunku ilk yazin saat 5:30mu ne ole bi saatte gorunuyordu da... bende dedim ki, ne zmn kalktin, ne zmn internete girdin:):):) ya yanlis gordum ya da senin msj saati hatali geldi o zmn... sabahlari birileri beni yataga civilio sanki ya, kalkamiyorum... bi de soguk olmaya basladi sabahlari ev... bu sabah dondum resmen, anlamadim bu isi...
ay bu arada bu ay adet oldum. 26.gununde eskisi gibi... hatta gun saymadigim icin, hic beklemiodum birden geldi. mutlu da oldum aslinda, obur turlu, test yap vs vs sinir, stres yapio bende... yoksa yok iste cabucak ogrenmis oldum. adetim bitsin, haftaya olur artik bi aydin beye gidicem. hem hangi tupun calistigini da soyler, ii olur:) son kontrolden bu yana 2 ay oldu. dk hapi kullanmadigim icin kistlerin durumuna bakmak amacli 2 ay snr gel demisti... bakalim, ins buyumemislerdir. buyudulerse dk hapina don de diyebilir mi bilmiyorum

belizzcim tatilde çok şükür asayis berkamaldi su gibi geçtii gitti amaa çeşme çook güzelleşmiş kızlar bu sene olmadıysada seneye gidin bebeklerinizle yada koca göbeklerinizle:)

ben gecen sene gitmistim cesmeye ama alacatina gitmistik biz. cok begenmistik... sen neresine gittin????

canim, tebrik ederim... o elleri avucunda gorecegin gunlerde cabucak gelecek ins... zaman cabuk gecsin, saglikla dogsun bebisin
cnm benim ev hala daginik, napcam:):):) mutfagi toparladim ama orasi daginikken pismis gibi gelio, rahatsizlik verio bana... ama bi dolu utum var, kadin cuma gelecek ama hem evi temizleyip hemde utuleri yapamaz. bi aksam el atmam lazim bu duruma.. ooof offff kadinlik ne kdr zor

canim, uzuldum simdi ya... bende alerji olmustum da kasimaktan bacaklarim yara olmustu, ii bilirim ne demek... umarim bir an once gecer... erken dogum icinde uzulme ne olur. cok ii geldin bu zamana kdr... genelde 7. ayda erken dogum oluyor biliyorsun. bundan snr 2 hafta daha dayanacak bebislerin, annelerinin karninda guzelce buyuyecekler.. stres yapma sakin...

Allah daha beterini vermesin ama kaşıntı çok kötü hemde heryerin kaşınınca daha beter.
İnsan çıldıracak gibi oluyor kafamçokkarıştı

kızlar ben bişiy sormak istiyorum hamilelere:)
ilk kontrollle alakalı bebeklerinizin kalp atış hızlarını hatırlarsınız, benm ki mesela 112 idi ve o zaman bile bana düşük bi rakam gelmişti. bi arkadaşımınki 140 mış. acaba diyorum benimki daha ilk kontrolde gelişimi hakkında bilgi vermiş de biz mi anlamadık.
sizlerinkiler kaçtı ?

ay kizlar simdi randevu aliim die aradim hastahaneyi aydin bey yokmus, yani varmisda 2 gun mu ne burdaymis, tum randevulari dolu imis. bana en erken 6 ekime randevu verdiler.... saka gibi:):) 6 ekimde tekrardan adet olma olasiligimda cok yuksek... aslinda onceden alsaydim randevu ama iste hamile kalirsam, adetime denk gelirse falan filan die onemsemedim...
ay napsam... riskli bi durum yok aslinda ortada ama kistler ne durumda onu merak ediyorum, e bi yandan da baskasina gitsem onceki ebatlarini bilmio olacak kistlerin, bisi diyemeyecek ama hangi yumurtaligim calisiyor bu ay die de merak ediyordum... ay aman sinir oldum

slm kızlar,
belizz dosyanda tüm bilgiler vardır, istersen ebru hnm'dan randevu al. 6 ekim nedir yaa?? sen regl oldum görüşmem gerek dersen araya sıkıştırıverirler ) ya da uzun uzun görüşcem, illa aydın bey olsun diyorsan bekle canım..

sancux, geçmiş olsun... inşallah tahlil sonuçlarında bişi çıkmayacak. kaşıntıların da hafifleyiversin artık..

margaarr, çok güzel haberler getirmişsin, maşallah bebişine, sağlıkla doğuversin inşallah..

grapes, e hadi artık bir ses ver.. bu kadar sessizlik merakta bıraktırır bizleri..

soyledim, cok uzun bir muayene olmaz, araya sikistirin, 6 ekimde tekrar adet gorebilirim, kistlerin durumuna bakacak, buyume olabilir falan filan dedim ama kiz, inanin tum randevular dolu ztn sadece 2 gun burda olacak dedi... normalde boyle soyleyince araya sikistiriolardi, gercekten dolu demek ki adam.. ameliyatlari falan da varmis cunku... acaba arayip, iptal vs olursa hbr verin desem mi... gerci cok zor bi ihtimal ameliyatin falan iptal edilmesi ama...
ay neyse stres olmayayim ya... bir ay daha bekleyeyim, di mi di mi.... offf pooofffff
olmadi cuma gunu falan bi daha ararim, iptal var mi sorarim bi...

15inde diilmiydi cnm onun test gunu... son gune kdr dayanacak sanirim:):):) aferin ona... sabrina hayran kaldim:)

ay ay da ebru hnmdan mi alsam bi randevu??? nuri bey falanda olmaz mi? o gormez mi benim sonuclari? ama nuri beyde gebzede hep di mi? haftaya annemlerde gelio, onlara pek caktirmak da istemiyorum doktora gittigimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…