Kizlar merhaba ancak yazabildim hastane de isimiz uzun surdu eve gelince de yorgunluktan bayilmisim uyudum.
Once dermotologa gittim 3 test istedi karaciger ile ilgili. Losyon ve hap verdi. Ama bunlar kasintiyi gecirmezmis sadece hafifletirmis. Hamilelikte olan bir durummus ve hamilelik bitince gecermis anca.
Inanamadim ben nasil dayanacagim bilmiyorum.
hamilelik sonuna kadar devam edecek miymiş yani bu kaşıntılar, hafiflese bari rahatsız edecek boyutta kalmasa o ilaçlarla , kaçıncı haftadasın şu anda peki sancux, son 2 hafta mı kaldı senin şimdi , hadi hayırlısı
Günaydın cnm
Evet hamileliğin sonuna kadar devam edermiş. dün kullandım ilaçları çok az hafifletti ama gece 3,5 ta yine kaşıntıdan uyandım çok etkili değil yani ilaçlar.
Bu sabah erkenden gittim hastaneye kan verdim 4 test sonucu bugün 1 test sonucu en önemli olanı safra şekeri testi cumartesi sabah çıkacakmış. c.tesi ye kadar bekleyeceğim zaten c.tesi 10:30 ta nuri beye de randevum var.
Bugün 33hafta+4gün deyiz yani normalde 2 haftadan fazla olması gerekiyor ama bakalım test sonuçları nasıl çıkacak.
Sancux gecmis olsun. Ne dedi Nuri bey?
Utkumm hosgeldin. Ne zaman gideceksin kontrole?
Belizz sabah 5'de kalkmıyorum ben, nerden çıktı anlamadım. Gerçi h.ici 6:30 da kalkıyorum, o da yeterince erken( Bende mümkünse sabah uyumak isterim. )
grapes?? Nerdesin ne durumdasın. Ayy bisi de kalmadı.
Bak 1000. sayfayı sana ayırdık azar azar yaziyo herkes)
belizzcim tatilde çok şükür asayis berkamaldi su gibi geçtii gitti amaa çeşme çook güzelleşmiş kızlar bu sene olmadıysada seneye gidin bebeklerinizle yada koca göbeklerinizle:)
merhaba kızlaarrrrr;
size güzel haberler getirdiiimmmmm.benim donmuş bebişim büyümüşte parmakları bile oluşmuş teyzelerii.bugün 2. kontrolüm vardı ebru hanımla..Kocaman olmuş kuzum.normalde 10.haftaya bugün girdik ama ultrasonda 10+5 çıktık.öle işte 2 hafta sonra ense kalınlığı için gitcez sanırım cinsiyette belli olur.maşallah deyin olur mu teyzeleri.
grapes hadi canım az kaldı.
mystryy geçmiş olsun canım dikkat et kızım senin ne işin var dolap tepelerindeklava:
sancux:hayırlısıyla geçse şu haftalar canım benim gerçekten zor olsa gerek geçmiş olsun
beliz;aynen bende bayramda evi çok dağıttım kimse gelmez diye sağolsun arkadaşlar süpriz yaptılar kapıda onları görünce şoka girdim alllahtan hamileyim falan diye kurtardım
kızlar bugün ilk kez yani transferden sonra muayene ücreti verdik 240 tl sanki ben sizden 180 tl diye duymuştum ne bileyim azcık fazla geldi.ama benim sigortam yok ondan olabilir
neyse öpüyorum hepiniziii opuyorumnanaktan
Kizlar merhaba ancak yazabildim hastane de isimiz uzun surdu eve gelince de yorgunluktan bayilmisim uyudum.
Once dermotologa gittim 3 test istedi karaciger ile ilgili. Losyon ve hap verdi. Ama bunlar kasintiyi gecirmezmis sadece hafifletirmis. Hamilelikte olan bir durummus ve hamilelik bitince gecermis anca.
Inanamadim ben nasil dayanacagim bilmiyorum.
ben de tam sorucaktım işe yaradı mı losyon ve hap diye ama yazmışsın belki bi süre geçince
belki daha etkili olabilir. umarım önemli bişiy çıkmaz cumartesi.
canim, uzuldum simdi ya... bende alerji olmustum da kasimaktan bacaklarim yara olmustu, ii bilirim ne demek... umarim bir an once gecer... erken dogum icinde uzulme ne olur. cok ii geldin bu zamana kdr... genelde 7. ayda erken dogum oluyor biliyorsun. bundan snr 2 hafta daha dayanacak bebislerin, annelerinin karninda guzelce buyuyecekler.. stres yapma sakin...
slm kızlar,
belizz dosyanda tüm bilgiler vardır, istersen ebru hnm'dan randevu al. 6 ekim nedir yaa?? sen regl oldum görüşmem gerek dersen araya sıkıştırıverirler) ya da uzun uzun görüşcem, illa aydın bey olsun diyorsan bekle canım..
sancux, geçmiş olsun... inşallah tahlil sonuçlarında bişi çıkmayacak. kaşıntıların da hafifleyiversin artık..
margaarr, çok güzel haberler getirmişsin, maşallah bebişine, sağlıkla doğuversin inşallah..
grapes, e hadi artık bir ses ver.. bu kadar sessizlik merakta bıraktırır bizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?