Konuşamadık bayramda sizlerle özleştik valla.
Bizde evde durmadık pek sadece dün evdeydik.
Kızlar ben çok fena kaşınıyorum özellikle geceleri dayanılmaz oluyor.
Dün gece hiç uyuyamadım delirmek üzereydim ayak parmaklarım dahil heryerim kaşınıyor. Kaşımamak elde değil kaşıyınca da yanıyor daha çok kaşınıyor. Dün gece eşim ağlamama uyandı zavallım o da bütün gece kaşınan yerlerimi ovuşturdu durdu.
yaa baya kötü demek tabi bi kontrol ettirmekte fayda var, bakalım ne diycekler.Yazdığım mesaj uçmuş gitmiş yine.
Sabah ilk iş aradım zaten Nuri beyi hastaneye gel dedi. Önce dermataloga sonra da Nuri beye gideceğim.
13:45 e randevu alabildim bakalım ne çıkacak.
Karaciğerden kaynaklı olabilir dedi.
yaa haklısın melisscim işte sabah daha dorusu pazartesi sabahı salaklığı neyse ucuz kurtuldum ona razıyım.
Gunaydin kızlar, herkese iyi bir hafta diliyorum.
Grapes son 2 :))
görkem bilgiler için sagol. Yoğunlukta gene de bizden uzak kalamiyorsun :) Bende bazen okuyup bisey yazmadan çıkıyorum. En azından herkesin keyfi yerindemi öğrenmiş oluyorum.) Hatta bazen misafir olarak giriyorum, online olan arkadaslara slm vermeden çıkmam gerektiğinde ayıp olmasın diye )
şimdi gene kaciveriyorum.
Sevgiyle kalın.
kızlaar özledim sizii geçmiş bayramınız kutlu olsun hepinizin.biz dün sabah döndük malu referandum için erken dönmek istedik.çok şükür tatilin kötüsü olmaz eh bizimkide iyi geçti havada çok güzeldi ama döndüğüm için üzgün değilim bu bayramda geçsin zaman geçsin ama değilmi??kızlar sabah başıma geleni paylaşmak istiyorum badem almak istedim üst dolaptan badem badem şekeri kavanozunun hemen arkasındaydı bademi alayım derken koca badem şekeri kavanozu dik açıyla küütt kafama ordan yere vee tabiki paramparça oldum eşim geldi koş koşa ben şok tabii kafaya koyduk buz aküsünü hemen ama tabii şişmesini engelleyemedim yarım saat durdum kafada buzla sonrada kalktım geldim işe ama hala kafam sersem gibi eşim miii ilk şoku atlattıktan ve kafa şişmesi dışında bişiyim olmadığını anlattıktan sonra bi yandan camları ve şekerleri topladı bi yandan da kalın kafalı die bana bağırındı yanii pazartesi böle başladı hadi hayırlısı...
grapes deli gibi meraktayım daha doğrusu sevinç için tetikteyim....
Yazdığım mesaj uçmuş gitmiş yine.
Sabah ilk iş aradım zaten Nuri beyi hastaneye gel dedi. Önce dermataloga sonra da Nuri beye gideceğim.
13:45 e randevu alabildim bakalım ne çıkacak.
Karaciğerden kaynaklı olabilir dedi.
merhaba kızlaarrrrr;
size güzel haberler getirdiiimmmmm.benim donmuş bebişim büyümüşte parmakları bile oluşmuş teyzelerii.bugün 2. kontrolüm vardı ebru hanımla..Kocaman olmuş kuzum.normalde 10.haftaya bugün girdik ama ultrasonda 10+5 çıktık.öle işte 2 hafta sonra ense kalınlığı için gitcez sanırım cinsiyette belli olur.maşallah deyin olur mu teyzeleri.
grapes hadi canım az kaldı.
mystryy geçmiş olsun canım dikkat et kızım senin ne işin var dolap tepelerindeklava:
sancux:hayırlısıyla geçse şu haftalar canım benim gerçekten zor olsa gerek geçmiş olsun
beliz;aynen bende bayramda evi çok dağıttım kimse gelmez diye sağolsun arkadaşlar süpriz yaptılar kapıda onları görünce şoka girdim alllahtan hamileyim falan diye kurtardım
kızlar bugün ilk kez yani transferden sonra muayene ücreti verdik 240 tl sanki ben sizden 180 tl diye duymuştum ne bileyim azcık fazla geldi.ama benim sigortam yok ondan olabilir
neyse öpüyorum hepiniziii opuyorumnanaktan
ayyy canım çok mutlu oldum ne güzel maşallah bebişehep böyle sağlıklı olsun:)
senin donmuş bebiş bana da umut oldu cnm inşallah benim donmuş da şubatta aynı permormansı gösterir:)
2 kontrolde ben de alınıyo biliyodum ücret ama biz kötü haberi alınca unuttuk gittik sonra tekrar gittiğimizde sorduk ve ücret alınmadığını söyledi Sevil hanım demek ki Aydın bey
amin teyzesi :)
şubattaki donmuş bebişin emin ol çok çok sağlıklı olcak annesi şimdi dört gözle senin sıcacık rahmini bekliyolar.
aydın beyle görüşemedik biz yaaa.aslında bide onun görmesini çok istiyordum.gerçekten süper bi insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?