Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Günaydın kızlar..............

Tatilden dönen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz. Umarım tatiliniz güzel geçmiştir.

Konuşamadık bayramda sizlerle özleştik valla.
Bizde evde durmadık pek sadece dün evdeydik.

Kızlar ben çok fena kaşınıyorum özellikle geceleri dayanılmaz oluyor.
Dün gece hiç uyuyamadım delirmek üzereydim ayak parmaklarım dahil heryerim kaşınıyor. Kaşımamak elde değil kaşıyınca da yanıyor daha çok kaşınıyor. Dün gece eşim ağlamama uyandı zavallım o da bütün gece kaşınan yerlerimi ovuşturdu durdu.

canım bbu galiba dıştan yani ciltle ilgili değil içten bişi bence durum bu kadar dayanılmassa kesinlikle nuri beyi ara bir sor belkide ne bileyim tahlil falan ister baksana uykundan uyandıracak hatta ağlatacak kadarsa

Yazdığım mesaj uçmuş gitmiş yine.

Sabah ilk iş aradım zaten Nuri beyi hastaneye gel dedi. Önce dermataloga sonra da Nuri beye gideceğim.
13:45 e randevu alabildim bakalım ne çıkacak.
Karaciğerden kaynaklı olabilir dedi.

yaa baya kötü demek tabi bi kontrol ettirmekte fayda var, bakalım ne diycekler.

kizlar hepinize gunaydiiiiiiin.... yeni is gunu sinir oldum... tatilden snr ise gelmek cok zor geliyor... tatil boyunca bi kac akraba ziyareti disinda evde pinekledim. ozlemisim hic bi is yapmadan yatmayi, yayilmayi ama ben yayildikca ev batti, hersey bir yerde... bayramda bize kimse gelmez ama bi yandan da gelen olurda evi bole gorurse diye korktum:):):) annem gorse kalpten giderdi herhalde. neyse pazar gunu esin pek dayanamadi sanirim ki biraz toparladi evi... salondaki gazeteleri toplayip atmasi bile evin seklini degistirdi... her gazetede 3-5 ek, heryer kagit oluyor benim sucum degil:):):) ole iste canlar:):):)

olsun olsun bi merhabada olsa yaz bare, ole cik:):):) bu arada saat sabahin 5inde bi laf vardir ya daha karga ... yemeden neden kalktin, delimisin??? bi de internete girmissin... allam ben 7:30da zar zor surunerek kalktim, tatilde 11den once uyanmadim, allam bu erken kalkanlari anlayacak mantik, akil, ne gerekliyse iste ondan ver banada yarabbim:):):):) ay hamile kalsam da bol bol uyusam:):):)

bizde seni ozledik canim... eve donus olayli olmus desene:) tatilde asayis berkamaldi ama di mi, bisi olmadi ucuz atlatmissin cnm, allahtan karnina falan gelmemis, bebisi rahatsiz etmenin sonucu olarak bir tekmede o atardi sana gorurdun gununu

ay allah korusun, umarim ciddi bisi degildir... hemen haberdar et bizide... gecmis olsun

belizzcim tatilde çok şükür asayis berkamaldi su gibi geçtii gitti amaa çeşme çook güzelleşmiş kızlar bu sene olmadıysada seneye gidin bebeklerinizle yada koca göbeklerinizle:)

kızlar az önce ayşegülle konuştum daha doğrusu çokta konuşamadım çünkü bayaa sancısı varmış dün gitmiş doktora ordayken ntsde pek bişi çıkmamış ama gece evde gene şiddetli sancısı olmuş kanamasıda malesef devam ediyormuş ben her telefon edişimde bitmiştir diyerek açıyorum sonrada işte böle sıkıntı neyse geçicek inşallah olumlu düşünmek istiyorum.

Sancux gecmis olsun. Ne dedi Nuri bey?
Utkumm hosgeldin. Ne zaman gideceksin kontrole?
Belizz sabah 5'de kalkmıyorum ben, nerden çıktı anlamadım. Gerçi h.ici 6:30 da kalkıyorum, o da yeterince erken ( Bende mümkünse sabah uyumak isterim. )
grapes?? Nerdesin ne durumdasın. Ayy bisi de kalmadı.
Bak 1000. sayfayı sana ayırdık azar azar yaziyo herkes )

Mystry gectimi başındaki sislik, kizariklik. Bugün Web'de çok cici bisi gördüm bulursam alicam ) Kanyonda imiş mağaza. Elbet birgun yolum düşer.

merhaba kızlaarrrrr;
size güzel haberler getirdiiimmmmm.benim donmuş bebişim büyümüşte parmakları bile oluşmuş teyzelerii.bugün 2. kontrolüm vardı ebru hanımla..Kocaman olmuş kuzum.normalde 10.haftaya bugün girdik ama ultrasonda 10+5 çıktık .öle işte 2 hafta sonra ense kalınlığı için gitcez sanırım cinsiyette belli olur.maşallah deyin olur mu teyzeleri.
grapes hadi canım az kaldı.

mystryy geçmiş olsun canım dikkat et kızım senin ne işin var dolap tepelerinde klava:

sancux:hayırlısıyla geçse şu haftalar canım benim gerçekten zor olsa gerek geçmiş olsun

beliz;aynen bende bayramda evi çok dağıttım kimse gelmez diye sağolsun arkadaşlar süpriz yaptılar kapıda onları görünce şoka girdim alllahtan hamileyim falan diye kurtardım

kızlar bugün ilk kez yani transferden sonra muayene ücreti verdik 240 tl sanki ben sizden 180 tl diye duymuştum ne bileyim azcık fazla geldi.ama benim sigortam yok ondan olabilir
neyse öpüyorum hepiniziii opuyorumnanaktan

ayyy canım çok mutlu oldum ne güzel maşallah bebişehep böyle sağlıklı olsun:)
senin donmuş bebiş bana da umut oldu cnm inşallah benim donmuş da şubatta aynı permormansı gösterir:)
2 kontrolde ben de alınıyo biliyodum ücret ama biz kötü haberi alınca unuttuk gittik sonra tekrar gittiğimizde sorduk ve ücret alınmadığını söyledi Sevil hanım demek ki Aydın bey bizim kini es geçti ayyy ne süper insan yaaaaa

merhaba kızlar,

ben de laydbird gibi girip okuyup çıkıyorum genelde, yazma fırsatı olmadı...bayram tatili iyi gelmiştir inşallah herkese... dinlenmek güzel, bişey yapılmasa bir yere gidilmese de evde olmak ta güzel:)

mystry cim çok geçmiş olsun görünmez kazalar işte, neyse ki ucuz atlatmışsın...

sancuxx , ne dedi doktor kaşıntı için, ayy inşallah hemencecik geçer, çok kötü bir şeyy o

margar kocamaaann maşallah bebişine demek önden önden büyüyor hee :) aferim ona.. doğrusu muayene fiyatı nedir ben de tam anlamadım ,sanki her seferinde farklı fiyat verdim gibi geliyor bana da. ama sigortayı yaptırdıktan sonra 19 tl filandı sanırım bu süper bi rakam :)

grapes bugün de bitti , yarından sonra tamamdır :)

benim de yarın adet günüm bakalım olacak mı :))

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…