ay kizlar simdi randevu aliim die aradim hastahaneyi aydin bey yokmus, yani varmisda 2 gun mu ne burdaymis, tum randevulari dolu imis. bana en erken 6 ekime randevu verdiler.... saka gibi:):) 6 ekimde tekrardan adet olma olasiligimda cok yuksek... aslinda onceden alsaydim randevu ama iste hamile kalirsam, adetime denk gelirse falan filan die onemsemedim...
ay napsam... riskli bi durum yok aslinda ortada ama kistler ne durumda onu merak ediyorum, e bi yandan da baskasina gitsem onceki ebatlarini bilmio olacak kistlerin, bisi diyemeyecek ama hangi yumurtaligim calisiyor bu ay die de merak ediyordum... ay aman sinir oldum
margaar aydın beyin muayene ücreti 250 tl diye biliyordum, 240'da olabilir tabi.. neyse bu rakam allianz indirimi olunca 94 tl oluyor. herkes kendi sigorta anlaşmasına göre (%15-25)'lik kısmı ödeyince 15-25 tl arası bir para veriyorsun. benim galiba ayakta tedavilerdeki bana düşen kısım %25 idi. ben 23 tl ödüyorum muayenelere.
kızlar ben bişiy sormak istiyorum hamilelere:)
ilk kontrollle alakalı bebeklerinizin kalp atış hızlarını hatırlarsınız, benm ki mesela 112 idi ve o zaman bile bana düşük bi rakam gelmişti. bi arkadaşımınki 140 mış. acaba diyorum benimki daha ilk kontrolde gelişimi hakkında bilgi vermiş de biz mi anlamadık.
sizlerinkiler kaçtı ?
margaar aydın beyin muayene ücreti 250 tl diye biliyordum, 240'da olabilir tabi.. neyse bu rakam allianz indirimi olunca 94 tl oluyor. herkes kendi sigorta anlaşmasına göre (%15-25)'lik kısmı ödeyince 15-25 tl arası bir para veriyorsun. benim galiba ayakta tedavilerdeki bana düşen kısım %25 idi. ben 23 tl ödüyorum muayenelere.
Margaar muayeneleri öderler sanırım ama ameliyat dogum vs yi kapsamaz sanırım. Birde benimki grup saglık sigortası, yani işyeri yaptırıyor bizde ne zaman yaptırırsan yaptir hersey geçiyor toplu anlaşma olduğu. İcin. Birde bireysel başvuruda su anda hamile olduğunu söyleyince poliçe rakamı artar mı acaba bilmiyorum. En son utkumm yaptırdı, onunla görüşüp ajentasindan bilgi alırsan daha sağlıklı olur. Ben ne desem boş şimdi.
evet baktım internetten ama bişiy bulamadım. ilk kontrolümde Ebru hanım vardı bişiy söylemedi güzel filan dedi. sonuçta ilk kontol için istenen kalp atışının varlığı sanırım ama benim işte kafama takıldı. aslında fırsatım olursa aydın beye de sormak istiyorum.Meliss bende merak ettim bu kalp atışı mevzusunu? Hiç araştırdın mı netten? Hangi Aralık'ta oluyor diye? Gerçi bı problem olsaydı soylerlerdi gibi geliyo bana
canım ben de yeni yaptırdım bireysel olarak. hatta yaptırdıktan sonra kürtajım gerçekleşti önceki gebelikle alakalı olduğu için karşılanmaz dediler ve sigorta başlangıç tarihini kürtajdan bigün sonrasına attılar. gebelik takipleri de karşılanmıyo diye biliyorum. yaptırdıktan 5 ay sonraki reglinde hamile kalırsan takiplerin %80 ini ve yatarak tedavilerin %100 ünü karşılıyo. biz de gebeliğim devam etseydi ilk 4 ay filan ASM de devam edip sonra başka bi yerde doğumu yaparım diye düşünmüştük. zaten iki sene için yaptırıyosun benimki istanbul hariç toplam 6000, istanbul dahil olanı da 7200 lira.merhaba canım;valla bana kalp atış hızını söylemediler.yada söylediler ben sevinçten duymadım.hiç hatırlamıyorum.
ladyy :ya şu allianzı şimdi yaptırsam bi faydası olmaz dimi.doğumu karşılıyormuydu?ooff yaa neden daha önce yaptırmadım ki.geç mi kaldım kızlar sizce
Belizz Suadiyeye gitceksen Ebru Hnm ile gorusebilirsin. Sen ne zaman gitmeyi planlıyorsun bu arada? Aydin bey bu hafta Amerika'da galiba gerçi çok da iyi bilmiyorum. Birde Suadiye için istediğini belirtseydin hastanede genelde daha yogun oluyor ameliyat ve işlemlerden dolayı.
Meliss bende merak ettim bu kalp atışı mevzusunu? Hiç araştırdın mı netten? Hangi Aralık'ta oluyor diye? Gerçi bı problem olsaydı soylerlerdi gibi geliyo bana
Margaar muayeneleri öderler sanırım ama ameliyat dogum vs yi kapsamaz sanırım. Birde benimki grup saglık sigortası, yani işyeri yaptırıyor bizde ne zaman yaptırırsan yaptir hersey geçiyor toplu anlaşma olduğu. İcin. Birde bireysel başvuruda su anda hamile olduğunu söyleyince poliçe rakamı artar mı acaba bilmiyorum. En son utkumm yaptırdı, onunla görüşüp ajentasindan bilgi alırsan daha sağlıklı olur. Ben ne desem boş şimdi.
karşılıyor cnm, hatta kürtajı da o kısımdan düşmüşler..
himmm cidden yoğun demekki..
bana sigortacım 5 aydan önce hamilelik oluşursa gebelik takiplerini karşılamaz demişti diye hatırlıyorum.
biz istanbul dışındayız ya, allianzın öyle alternatifleri var eğer istanbul hastanelerini kapsamasın dersek fiyat daha düşük oluyor .
şu kalp atış hızını ben de öğrenmemiştim hiç böyle bir şey bilmem gerektiğini de bilmiyordum doğrusu :) bana sadece aydın bey maşallah güzel atıyor demişti , hız söyledi mi söylemedi mi farkında değilim .
beliz ,neden bu saatten sonra allianzı bırakamam diyorsun ben de orasını anlamadım , nasıl olsa bekleme süresi bitmiş oluyor 1 yıl dolduktan sonra ben diğerlerini de değerlendirmeye alırım hangisi işime gelirse artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?