Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ayyy bu ne doluluk ben de daha şimdiden randevu mu alsam reglin bitince gel demişti ..
sıkma canını canım lady nin dediği gibi ebru hanım da bakabilir . bi ara istersen bi daha bi sor bakalım başka kim bakabilir.

margaar aydın beyin muayene ücreti 250 tl diye biliyordum, 240'da olabilir tabi.. neyse bu rakam allianz indirimi olunca 94 tl oluyor. herkes kendi sigorta anlaşmasına göre (%15-25)'lik kısmı ödeyince 15-25 tl arası bir para veriyorsun. benim galiba ayakta tedavilerdeki bana düşen kısım %25 idi. ben 23 tl ödüyorum muayenelere.

Sevil hanım 1. kontrolde 243 demişti canım ama 2. kötü geçince almadılar. vay be o zaman 18 lira ödüycaz (benim %20si ödencek) iyiymiş o zaman ben de 243 'ün %20 sini ödüycaz sanıyodum:):) saol cnm bunu da öğrenmiş oldum:)

merhaba canım;valla bana kalp atış hızını söylemediler.yada söylediler ben sevinçten duymadım.hiç hatırlamıyorum.

ladyy :ya şu allianzı şimdi yaptırsam bi faydası olmaz dimi.doğumu karşılıyormuydu?ooff yaa neden daha önce yaptırmadım ki.geç mi kaldım kızlar sizce

Belizz Suadiyeye gitceksen Ebru Hnm ile gorusebilirsin. Sen ne zaman gitmeyi planlıyorsun bu arada? Aydin bey bu hafta Amerika'da galiba gerçi çok da iyi bilmiyorum. Birde Suadiye için istediğini belirtseydin hastanede genelde daha yogun oluyor ameliyat ve işlemlerden dolayı.

Meliss bende merak ettim bu kalp atışı mevzusunu? Hiç araştırdın mı netten? Hangi Aralık'ta oluyor diye? Gerçi bı problem olsaydı soylerlerdi gibi geliyo bana

Margaar muayeneleri öderler sanırım ama ameliyat dogum vs yi kapsamaz sanırım. Birde benimki grup saglık sigortası, yani işyeri yaptırıyor bizde ne zaman yaptırırsan yaptir hersey geçiyor toplu anlaşma olduğu. İcin. Birde bireysel başvuruda su anda hamile olduğunu söyleyince poliçe rakamı artar mı acaba bilmiyorum. En son utkumm yaptırdı, onunla görüşüp ajentasindan bilgi alırsan daha sağlıklı olur. Ben ne desem boş şimdi.

tamam canım teşekkür ederim.

Meliss bende merak ettim bu kalp atışı mevzusunu? Hiç araştırdın mı netten? Hangi Aralık'ta oluyor diye? Gerçi bı problem olsaydı soylerlerdi gibi geliyo bana
evet baktım internetten ama bişiy bulamadım. ilk kontrolümde Ebru hanım vardı bişiy söylemedi güzel filan dedi. sonuçta ilk kontol için istenen kalp atışının varlığı sanırım ama benim işte kafama takıldı. aslında fırsatım olursa aydın beye de sormak istiyorum.

merhaba canım;valla bana kalp atış hızını söylemediler.yada söylediler ben sevinçten duymadım.hiç hatırlamıyorum.
canım ben de yeni yaptırdım bireysel olarak. hatta yaptırdıktan sonra kürtajım gerçekleşti önceki gebelikle alakalı olduğu için karşılanmaz dediler ve sigorta başlangıç tarihini kürtajdan bigün sonrasına attılar. gebelik takipleri de karşılanmıyo diye biliyorum. yaptırdıktan 5 ay sonraki reglinde hamile kalırsan takiplerin %80 ini ve yatarak tedavilerin %100 ünü karşılıyo. biz de gebeliğim devam etseydi ilk 4 ay filan ASM de devam edip sonra başka bi yerde doğumu yaparım diye düşünmüştük. zaten iki sene için yaptırıyosun benimki istanbul hariç toplam 6000, istanbul dahil olanı da 7200 lira.
böyle bişiy olunca dedik nasıl olsa 3 ay bekliycaz bi 2 ay daha bekleriz doğumu da orda yaparım diye düşündük. aslında düşününce kontrollerin önemlilerini ASM de yapıp doğumu dışarda iyi bi yerde yaparsan toplamda yine 5000-6000 civarı para harcamış olursun. yani yaptırmadım diye fazla üzülme sonuçta maşallah sağlıklı gelişiyo.

ladyy :ya şu allianzı şimdi yaptırsam bi faydası olmaz dimi.doğumu karşılıyormuydu?ooff yaa neden daha önce yaptırmadım ki.geç mi kaldım kızlar sizce

cnm benim bildigim de dogumu karsilamaz artik, cunku 5 ay bekleme suresi oluo, onu doldurman gerekiyor. ancak dogumu karsilamadan muayene ucretlerini karsilar mi normal ayakta sigortasi onu bi sor... bebek yuzunden hani surekli gitme durumu vs var die, onu kapsam disi da birakabilirler, bu sigortalarin isi belli olmaz. bence bi allianz subesini arayip bi sor... bizden duyduklarin yarim yamalak olacak cunku hicbirimiz senin durumunda diiliz su anda... hatta ogren bize de bilgi ver, bizde ogrenmis olalim:)

soledim cnm suadiye diye... gebze bana haftaici zor olur ztn, ben isten cikip bostanciya gecicem, ordan suadiyeye gitmek kolay oluo... haftaya pztesi veya carsamba gibi dusunuodum ama yapacak bisi de yok artik, beklicez mecburen... esimle de konusmadim bakiim bi ona soriim, olmadi ebru hnma giderim...

ladybird, sen dogumu karsiladiklarindan eminsin di mi? cunku benim bole buyuk kurumsal sirkette calisan ve sirket sigortasi olan iki arkadasim, dogum teminati eklettiler sigortalarina... anlasmalari onu kapsamiomus da...

esim bekle, aydin bey olsun dedi, beklicem artik... ama bu arada gorusecek olan varsa bir an once randevu alsin... donuncede sıkısık olabilir..

karşılıyor cnm, hatta kürtajı da o kısımdan düşmüşler..
himmm cidden yoğun demekki..

hmm demek ki sirketlerin anlasmalari da degisiyor, fix bisi yok... cok ii olmus, bi de sigortaya para odemek zorunda olmamak muthis birsey... ben subatta 3. sene icin yeniliycem... 5bin kusu 6bine yakin para odedik bu iki senede simdi 3bini gecirirler mi bilmiyorum, ameliyat falan oldum, rahim filmini falan da karsiladilar ya, o pahali seyleri bana nsl yansitacaklar meraktayim ama bu saatten snr da birakamam allianzi, ne derlerse odicez mecbur. 3bini gecmezse karli bile sayilabilirim aslinda...

bu arada melisss ben bu istanbulu kapsiyor, kapsamiyor olayini anlamadim... istanbul cerrahi hastahanesinden mi bahsediyorsun???

bana sigortacım 5 aydan önce hamilelik oluşursa gebelik takiplerini karşılamaz demişti diye hatırlıyorum.

biz istanbul dışındayız ya, allianzın öyle alternatifleri var eğer istanbul hastanelerini kapsamasın dersek fiyat daha düşük oluyor .

şu kalp atış hızını ben de öğrenmemiştim hiç böyle bir şey bilmem gerektiğini de bilmiyordum doğrusu :) bana sadece aydın bey maşallah güzel atıyor demişti , hız söyledi mi söylemedi mi farkında değilim .

beliz ,neden bu saatten sonra allianzı bırakamam diyorsun ben de orasını anlamadım , nasıl olsa bekleme süresi bitmiş oluyor 1 yıl dolduktan sonra ben diğerlerini de değerlendirmeye alırım hangisi işime gelirse artık.

hmm anladim... bende ole bisi yoktu tabe. ama enteresan ben istanbuldaki hastahaneleri kapsatacak sekilde 2800 falan civari biseye yaptirdim, amma amerikan, alman ve istanbul cerrahi hastahanesi haric... onlarla daha pahali oluodu, ben evime yakin hastahane secerim, onlari tercih etmem ztn die cikardim teminat kapsamindan...

ama cnm, baska sigortaya gecersen allianz ile bir sene beklemis olman falan onlari baglamiyor... gecen sene sordurmustum ben, hangisiydi hatirlamiyorum ama bana yine bi 5 ay bekleme cikardilar, 200tl ucuz oluodu sadece, ondan allianz ile dvm ettim... yani bi baslayinca birakamiosun da ben o anlamda da diil, 3. senem olacak ama sigortaya dvm ederim die soledim, bana arkadaslarim zarardasin diolar, ameliyati bilmiolar gerci ama bilenlerde yine de cok odeyeceksin, yaptirmasan bu kdr gitmezdi dogum masraflarina diolar. ama benim ameliyat 4bin civari falan tutuomus, bir senem hayda hayda cikti yani benim...
bu digerlerine gecmeyide yine bi sor istersen, ben sigortam.net'ten yaptirdim sigortami, orasi ile gorusmustum, ole bilgi vermislerdi bana...

ay evt nerde bu kiz... grapeeeeeessss 1000 oluyoooor:):):) gerci 1000inci sayfanin ilk msji olamasada baya zmni tutturmus oluyorsun, tebrik ederim seni

hımmm demek ki sigorta diğer sigortadaki beklemeyi kabul etmiyor, benim sigortacı tekrar bekleme süresi olmuyor 1 yıl dolduktan sonra yenileme döneminde şartları daha iyi olan başak bir sigortaya geçişini yaparız demişti. ne biliyim yaa bu sigorta işleri karışık baya bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…