kımse cvp vermıycekmı
slm kızlar ASM de basarı oranı nedır.tavsıye edermısınız.esımde varıkosel vardı.2.5 ay once amelıyat oldu.1.5 ay sonra test yaptrcaz yıne.morfolojı % 2 malesef.tabı amelıyat ıse yararda duzelırmı bılemıyorum.yaza kadar olmazsa bende tupbebek dusunuyorum.onerılerınız neler
bısı sorabılırmıyım.kromozomda sorun cıkarsa bır cozumu varmı pekı.yoksa bebekte mutlaka anomalı olurmu.tupbebekte sans olur mu yoksa kromozomda sorun varsa tupbebekte ıse yaramazmı
canım ben de bugün ki söylediklerinden sonra hastaneyi aradım randevumu aldım daha regl olmadan :)) aydın bey ilk reglin bitince gelrisin demişti heralde o ay içersinde herhangi bir gün olabilir. neyse ben bi randevu aldım da ekim 20 ye bakalım:)esim bekle, aydin bey olsun dedi, beklicem artik... ama bu arada gorusecek olan varsa bir an once randevu alsin... donuncede sıkısık olabilir..
gece sen de çeşmeye gitmişsin bu bayram tatilinde süper canım moral olmuştur :).
kızlar bayram tatillerini çok seviyorum. iş yeri çalışmıyor, dolayısıyla telefonum çalmıyor ya acaip iyi geliyor. çeşme'ye ben de çok şaşırdım. yat limanı muhteşem olmuş. alaçatı ise çok kalabalıktı bir gece uğradık ama bir şeyler yiyip, kaçtık...
merhaba..bısı sorabılırmıyım.kromozomda sorun cıkarsa bır cozumu varmı pekı.yoksa bebekte mutlaka anomalı olurmu.tupbebekte sans olur mu yoksa kromozomda sorun varsa tupbebekte ıse yaramazmı
Günaydın cnm
Evet hamileliğin sonuna kadar devam edermiş. dün kullandım ilaçları çok az hafifletti ama gece 3,5 ta yine kaşıntıdan uyandım çok etkili değil yani ilaçlar.
Bu sabah erkenden gittim hastaneye kan verdim 4 test sonucu bugün 1 test sonucu en önemli olanı safra şekeri testi cumartesi sabah çıkacakmış. c.tesi ye kadar bekleyeceğim zaten c.tesi 10:30 ta nuri beye de randevum var.
Bugün 33hafta+4gün deyiz yani normalde 2 haftadan fazla olması gerekiyor ama bakalım test sonuçları nasıl çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?