Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

başka sigorta yazacağıma başak yazmışım :) artık gönderilen mesajda düzeltme yapamıyoruz galiba, edit seçeneği kalkmış .

slm kızlar ASM de basarı oranı nedır.tavsıye edermısınız.esımde varıkosel vardı.2.5 ay once amelıyat oldu.1.5 ay sonra test yaptrcaz yıne.morfolojı % 2 malesef.tabı amelıyat ıse yararda duzelırmı bılemıyorum.yaza kadar olmazsa bende tupbebek dusunuyorum.onerılerınız neler

varikosel ameliyatı çok iyi sonuç verebiliyor hazel. dilerim gerek kalmaz. ama aydın beye başvurman gerekirse bu gupta herkes gönül rahatlığıyla tavsiye edecektir...

myrsryy geçmiş olsun, dikkat et ltf kendine. uzanma öyle futursuzca hiçbir yere.

sancux dilerim tahlil sonuçların için güzel şeyler duyarsın nuri beyden. kaşıntı berbat bir şey. soğuk bir termojel de lokal olarak rahatlatabilir, çok bunaldığında deneyebilirsin.

margaar ne güzel yazmışsın valla heyecanın her harfinden hissediliyordu. herşey hep böyle güzel devam etsin.

belizcim muayeneye reglinin 2. ya da 3. gününde gitmen gerekiyor ona dikkat et randevu alırken. ebru hn da olabilir bence ilk muayenende nasılsa ondan sonra aydın bey devam eder. kafana takılan bir şey olursa da ayrıca arayabilirsin aydın beyi.. ben de regl olmayı bekliyorum ve bu gidişle aydın beyden ben de zor randevu alırım gibi duruyor. ama zaman kaybetmemek için gerekirse ebru hn da gidebilirim.

ayşeggüüülll ne olur artık iyi haber ver... :Saruboceq:

kızlar bayram tatillerini çok seviyorum. iş yeri çalışmıyor, dolayısıyla telefonum çalmıyor ya acaip iyi geliyor. çeşme'ye ben de çok şaşırdım. yat limanı muhteşem olmuş. alaçatı ise çok kalabalıktı bir gece uğradık ama bir şeyler yiyip, kaçtık...

bısı sorabılırmıyım.kromozomda sorun cıkarsa bır cozumu varmı pekı.yoksa bebekte mutlaka anomalı olurmu.tupbebekte sans olur mu yoksa kromozomda sorun varsa tupbebekte ıse yaramazmı

bısı sorabılırmıyım.kromozomda sorun cıkarsa bır cozumu varmı pekı.yoksa bebekte mutlaka anomalı olurmu.tupbebekte sans olur mu yoksa kromozomda sorun varsa tupbebekte ıse yaramazmı

bu konuda pek bilgim yok ne yazık ki. ilişkili bilmem ama gerekli görürse aydın bey genetik araştırma yapıyor diye biliyorum.

esim bekle, aydin bey olsun dedi, beklicem artik... ama bu arada gorusecek olan varsa bir an once randevu alsin... donuncede sıkısık olabilir..
canım ben de bugün ki söylediklerinden sonra hastaneyi aradım randevumu aldım daha regl olmadan :)) aydın bey ilk reglin bitince gelrisin demişti heralde o ay içersinde herhangi bir gün olabilir. neyse ben bi randevu aldım da ekim 20 ye bakalım:)
gece sen de çeşmeye gitmişsin bu bayram tatilinde süper canım moral olmuştur :)
merhaba..
kromozomal bi problem için test yapmaları için en az 2 kere ard arda erken dönem düşük yapman gerekiyo. ve sonrasında kromozomal test ile birlikte historoskopi yapılıyo ve genetik bi problem saptandığında embriyololar yerleştirilmeden önce preimplantasyon genetik tanı testleri yapılıp öyle transfer edilebiliyo ama bu testlerin yapılabilmesi için embriyo sayının fazla olması gerekiyo çünkü 3.gün embriyolarında yapılıyo ve test sonuçları 2 günde filan çıkıyo yani 5. güne kadar dayanabilen embriyolar gerekiyo canım. sen tedaviye başlamadan bunları düşünmen biraz erken sanırım. ama öyle bi problem çıkarsa çözümü var için rahat olsun:)

ayrıca ASM nin başarı oranı bayağ yüksek ve Aydın Beyin Amerikanın en iyi jinekoloğu olma ünvanını son 4 yıldır taşıdığını düşünürsek kendimizi şanslı sayıyoruz. istersen google dan bi araştır kendisini.

Maşallah...
Az kalmış ya hepimize bebişler zmanında gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…