Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Gunaydin kizlar....
Grapesi cok merak ediyorum kac gundur hic sesi cikmadi.
Umarim bugun bize sevindirici bir supriz yapar

Kızlar herkese günaydın
Birkaç gündür yazamıyorum internet sorunlu telefondanda uzun uzun yazamadım
Geleyim asıl konuya pazartesi akşam test yaptırdım sonuç 4,28 yani negatif ((( çok üzüldüm.
Eşim dün Amerikadan Aydın Beye ulaşmış ilaçlara devam etsin yine test yaptırın yükselebilir demiş ama benim umudum yok. Suadiyede kan verdim sonuç saat 13:00 çıkacak.

grapescimm inşallah yükselir sonuç dua ediyorum senin için inşallah saat 1 de ki sonuç yükselmiş olarak gelir inşallahhhhhh

Ne diyeceğimi bilmiyorum canım bende çok üzüldüm.............
İnşallah değerin yükselir.

Bu arada bir çok gelişme oldu.
Eşim bayramdan önce üroloğa gitti kasıklarında ara ara ağrılar olduğundan şikayet ediyordu. Ultrason vs. çakilmiş ve 4. evrede varikosel çıktı o doktor mutlaka ameliyat olması gerektiğini söylemiş çocuk meselesini söyleyincede ondan olmuyor demiş, ben pek önemsemedim biz zaten en iyi tedaviyi görüyoruz embriyologlar en iyi spermi seçip öyle işlem yapıyor gayet sağlıklı embriyolarımız var o nedenle eşimde çıkan bu problem önemli değildi. Eşim ameliyat için tanıdık güvenilir doktor aramaya girişti bir tanıdık doktor abimizin yönlendirmesiyle dün akşam başka bir üroloğa gittik. Eşim dün sabah randevu almak için aradığında kısaca konuşmuş 5 tüp bebek denemesi yaptığımızı ve bir gün önce yine negatif sonuç aldığımızdan bahsetmiş oda varikosel yüzünden olmadığını söylemiş. Sonra eşim Aydın Beyle ve Ebru Hn. konuşmuş ikiside varikoselin tedaviyi olumsuz etkilemediğini spermlerin zaten görevini yerine getirdiğini söylemiş hatta Ebru Hn. ameliyat olmayın falan demiş olursanız bize haber verin sperm donduralım deyip eşimi korkutmuş. Dün akşam gittiğimiz ürolog herşeyi ayrıntısıyla anlattı testislerde varis nedeniyle spermlerin sürekli kirli kan ile beslenip geliştiğini ve sağlıklı olmadıklarını söyledi eşimdeki varikosel gördüğü binlerce vaka içerinde ilk ona girebilecek kadar büyükmüş, bugüne kadar kadın doğum doktorları tarafından neden bir üroloğa yönledirilmediğimizi sordu tabii cevap veremedik keşke kendiniz gelseydiniz dedi sonrada olan olmuş herşey geçmişte kaldı bundan sonrasına bakıcaz herşey düzelicek hiç üzülmeyin diye bizi telkin etti. Kadın doğumcularla ürologlar bu konuda anlaşamazmış zaten bir çekişme varmış yani bunuda öğrenmiş olduk. Eşim pazartesi operasyon geçiricek sperm dondurma vs. kesinlikle öyle birşeye gerek yokmuş ne alakası var dedi doktor, kasıktan 30-45 dak arası opu gibi uyku halinde yapılacak basit bir operasyon .
İnanılmaz şaşkınım üroloğa mikroenjeksiyon ile çok kaliteli embriyolarımız olduğunu eğer spermeler sağlıksı ise nasıl 5AA 4 tane embiryom olduğunu sordum oda bir kase içerisinde iyi kötüsü binlerce sperm olduğunu ama o spermlerim hepsinin aynı kase ve aynı suyun içinde olduğunu bozuk olanın su olduğunu söyledi, antioksidanlardan vs. bahsetti söyledikleri mantıklı geldi Aydın Beyin söyledikleride öyle çok şaşkınım neye inanacağımı bilemiyorum. Benim yüzümdeki bitkinlik ve üzüntüyü gören doktor hiç üzülmeyin bu olaylar bazen tıkanır ama sonra açılır herşey yoluna girer dedi.
Geriye dönüp baktığımda son bir seneyi 5 ayı transfer 1 ayı laparoskopi kalan aylarıda tedaviye başlama stresiye geçirmişim herşey boşmuydu yani eşimde bende çok şaşkınız ve çok üzgünüz.
Sizi üzmeyi hiç istemiyorum ama durum böyle kızlar

grapescimm inşallah yükselir sonuç dua ediyorum senin için inşallah saat 1 de ki sonuç yükselmiş olarak gelir inşallahhhhhh

Ne diyeceğimi bilmiyorum canım bende çok üzüldüm.............
İnşallah değerin yükselir.

Değer yükselse bile sağlıklı bir gebelik olacağına inanmıyorum. Artık mucizelerin peşinde koşmayı bıraktım......
Ayşegül aradı açamadım ne diyeceğim onuda üzmek istemiyorum

Grapes görüştüğünüz Dr un bilgilerini verir misin? Benim eşimde gecen sene urologla görüşmüştü ve o zaman gerek yok çok basında demişti Dr. Bizde üstünde durmadık fazla. Dediğin gibi Aydin Bey varikosel ameliyatı pek önermiyorlar. Utkumm'un eşi bu ameliyatı olmuş, o daha detayli anlatır ama ameliyat sonrası sperm sayısı 0'lanmis. Sonra tekrar yükselmiş. Böyle bir riskten dolayı sperm alalım demislerdir.

Saat 1'i bekleyelim, belki sonuc icimizi yüzümüzü aydınlatır. 5aa olan bir embriyo tutmuyorsa eğer (rahimde sıkıntı yokken) acaba genetik birsey mı var diye sorgulamak gelmişti benim içimden. Sana metabolimix uygulandı mı cnm bu uygulamada?

Dediğin gibi insan böyle ikilemlerde kalabiliyor, eğer sebebi buysa çözülür bundan sonra sende biraz dinlenirsin bu süreçte. Varikosel sonrası en az 3 ay beklemek gerekiyor diye biliyorum.

Güzel yüzün ve gözlerin hep gülsün grapescim. Gercekten çok emek çok caba var. Neden diye de hep sorguluyoruz cevabı bulamasak da. Umarım iyi haberle gelirsin o.sonra. Öpüyorum ve kocaman sarılıyorum.

Canım face msj attım

canım benim çok üzüldüm inan keşke hep birlikte yanında olabilsek de seni teselli edebilsek. gerçekten çok emek verdin ben de çok şaşkınım şimdi , özellikle eşinle alakalı olanlara çok şaşırdım, benim eşimde de sperm problemi var ama hiç ağrısı filan olmadı biz de üroloğa gitmedik ve bu ameliyatların çok azı başarılı oluyo diye duymuştum hatta daha da kötü olabiliyomuş. bilmiyorum canım ama eşinde ağrı şikayeti varsa buna bi çözüm bulmak gerek bence. Aydın bey gelince bi onlada görüşseniz.

grapescim canım benim gerçekten şaştım kaldım.. neden böyle bu kadar birbirine zıt fikirler söylenebiliyor anlamıyorum. sanki sosyolojik bir konu , inşallah eşin ameliyatı sağlıkla ve kolaylıkla geçirir, ondan sonra da iyice bir dinlenip kendinize gelin. inşallah herşey gönlünce olur. gerçekten çok zor şeyler . Allah yardımcınız olsun canım, saat 1 oldu sonuç geldi mi ?

Kızlar şokkkk
Sonuç 208,80 inanamıyorum Demet hemşireyle konuştum. Ebru Hn. konuşmuş diğer test yaptırdığı yeri dava etsin demiş o gün mutlaka 50-100 arası olmalıymış
Elim ayağım titriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…