Kızlar herkese günaydın
Birkaç gündür yazamıyorum internet sorunlu telefondanda uzun uzun yazamadım
Geleyim asıl konuya pazartesi akşam test yaptırdım sonuç 4,28 yani negatif((( çok üzüldüm.
Eşim dün Amerikadan Aydın Beye ulaşmış ilaçlara devam etsin yine test yaptırın yükselebilir demiş ama benim umudum yok. Suadiyede kan verdim sonuç saat 13:00 çıkacak.
grapescimm inşallah yükselir sonuç dua ediyorum senin için inşallah saat 1 de ki sonuç yükselmiş olarak gelir inşallahhhhhh
Ne diyeceğimi bilmiyorum canım bende çok üzüldüm.............
İnşallah değerin yükselir.
Grapes görüştüğünüz Dr un bilgilerini verir misin? Benim eşimde gecen sene urologla görüşmüştü ve o zaman gerek yok çok basında demişti Dr. Bizde üstünde durmadık fazla. Dediğin gibi Aydin Bey varikosel ameliyatı pek önermiyorlar. Utkumm'un eşi bu ameliyatı olmuş, o daha detayli anlatır ama ameliyat sonrası sperm sayısı 0'lanmis. Sonra tekrar yükselmiş. Böyle bir riskten dolayı sperm alalım demislerdir.
Saat 1'i bekleyelim, belki sonuc icimizi yüzümüzü aydınlatır. 5aa olan bir embriyo tutmuyorsa eğer (rahimde sıkıntı yokken) acaba genetik birsey mı var diye sorgulamak gelmişti benim içimden. Sana metabolimix uygulandı mı cnm bu uygulamada?
Dediğin gibi insan böyle ikilemlerde kalabiliyor, eğer sebebi buysa çözülür bundan sonra sende biraz dinlenirsin bu süreçte. Varikosel sonrası en az 3 ay beklemek gerekiyor diye biliyorum.
Güzel yüzün ve gözlerin hep gülsün grapescim. Gercekten çok emek çok caba var. Neden diye de hep sorguluyoruz cevabı bulamasak da. Umarım iyi haberle gelirsin o.sonra. Öpüyorum ve kocaman sarılıyorum.
canım benim çok üzüldüm inan keşke hep birlikte yanında olabilsek de seni teselli edebilsek. gerçekten çok emek verdin ben de çok şaşkınım şimdi , özellikle eşinle alakalı olanlara çok şaşırdım, benim eşimde de sperm problemi var ama hiç ağrısı filan olmadı biz de üroloğa gitmedik ve bu ameliyatların çok azı başarılı oluyo diye duymuştum hatta daha da kötü olabiliyomuş. bilmiyorum canım ama eşinde ağrı şikayeti varsa buna bi çözüm bulmak gerek bence. Aydın bey gelince bi onlada görüşseniz.Kızlar herkese günaydın
Birkaç gündür yazamıyorum internet sorunlu telefondanda uzun uzun yazamadım
Geleyim asıl konuya pazartesi akşam test yaptırdım sonuç 4,28 yani negatif((( çok üzüldüm.
Eşim dün Amerikadan Aydın Beye ulaşmış ilaçlara devam etsin yine test yaptırın yükselebilir demiş ama benim umudum yok. Suadiyede kan verdim sonuç saat 13:00 çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?