Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Hafif bir kizariklik oldu. Bir de digerine gore daha cok yakiyor. Bugun kontrole gittim cts tektar gidecegim. Pzt veya sali toplariz dedi. Ebru bu sefer iyiydi. simdi sali izin almak icin bir bahane bulmam gerekecek.

bugun sordum sperm seciminde imsi mikroskobunuz varmi kullaniyor musunuz diye.
Yanit
Tabi ki var.
:) icin rahat edebilir sanirim.

Hafif bir kizariklik oldu. Bir de digerine gore daha cok yakiyor. Bugun kontrole gittim cts tektar gidecegim. Pzt veya sali toplariz dedi. Ebru bu sefer iyiydi. simdi sali izin almak icin bir bahane bulmam gerekecek.

iyi geçmesine sevindim canım. Bak tedavin normal seyrinde devam ediyor maşallah. Aydın bey zaten pazartesi geliyor yumurta toplamanı da o yapar ne güzel.
Yumurtalar ne durumda, boyutları sayısı?

iyi geçmesine sevindim canım. Bak tedavin normal seyrinde devam ediyor maşallah. Aydın bey zaten pazartesi geliyor yumurta toplamanı da o yapar ne güzel.
Yumurtalar ne durumda, boyutları sayısı?

1 tanesi cok buyuk 19 mm digerleri de 16,5 14,5 13 11 ve 10 sol taraftada 8 mm olmus bir tanesi. Digerleri gelissin diye en buyugu kaybetme riskini goze alacagiz.
Bakalim cts belli olur toplanacaklar. Kese boyu 15 mm olanlardan yumurta cikabiliyormus. Yani en az 15 mm gerekli.
Bugun sunu dusundum. Normal kosullarda secilecek yumurta en buyuk olandi ama simdi kaybetmeye en yakin olan. Demekki sans ve kosullar guclu veya basarili olmaktan daha etkin bu hayatta.

Su an tum yumurtalarimi ayri seviyorum. En buyuk icin uzulup en kucuk icin hadi daha hizlan diyorum icinden.

Allah akil sagligimiza zeval vermesin. :))
Sende yarin sonuclarini paylas lutfen.
Sevgiler

Tabi bu arada Aydin Bey'in geliyor olmasina da seviniyorum. 1 hafta sonra hersey bitecek ve bu sefer bekleme sureci baslayacak. Umarim o surecte bir cirpida geciverir.

Ne güzel işte canım bir sürü yumurtan olmuş. Bir de boşuna üzülüyordun 4 tane var diye.
Belki de büyük olan büyümez onu da kullanırlar.
Bende yarın paylaşırım yumurtalarımın durumunu kaydirigubbakcemile3

Çok sevindim yumurtalarının gelişmesine..İnşallah p.tesiye kadar tüm şartlar daha da iyiye gider ve harika embriyolara kavuşursun..Hayırlı olsun canım sizi takipteyim:))

Birer gün arayla tedaviniz devam ediyor ne güzel..En azından birbirinizden destek alıyorsunuz..Ben de merak ediyorum yumurtalarının gelişimini haberdar et yarın canım..

igneler sanirim gunler gectikce daha cok yakiyor, yumurtaliklar calisip keseler buyudukce hassasiyet de artiyor, ondan sanirim.

bakalim her kontrolde farkli sonuc cikiyor.. cts ne olur, toplanirken ne olur, yasayip gorecegiz.. seninkiler de guzel olacaktir yarin, icime oyle doguyor :))

dktordan gelince paylasirsin bizimle.

ladybirdcüm çok teşekkür ederim, benim yüzümden biraz azar işitmişsin sanırım yada ben öyle anladım ama bu haber beni çok mutlu etti belki bende mart yada nisan gibi asmde başlayabilirim tedaviye.... bu arada sende hamiş olursun inşallah....

Rica ederim. Merak etme azar tarzi bir tavir degildi. "Tabiki" kelimesiyle vurgu yaptilar sanki aaa olmazmi bizde der gibi... Ama kizginlik yada kucumseme yoktu gayriihtiyari bir tepkiydi.

Bahar guzel bir donem, dilerim hersey gonlumuze gore olur.
Sevgiler

Arkadaslar merhaba sanırım aynı dÖnemde baŞlamısız tedavıye bende 23.01.2010 cumartesı gÜnÜ gonal-f' e baŞladım... Aydın beyın hastasıyım, ılk tÜp bebek denememız... Bu sabah yumurtaların erken Çatlamaması ıÇın 2. ıgneme baŞladım Şu anda ıŞ yerındeyım Çok agrım var

Ebru hanım biraz ukela ama hamilelik ona yaramış:) daha ters birisiydi ben gecen mayıs ayında bir operasyon geöirmiştim o dönemki tavırları daha iticiydi nerdeyse onun yüzünden baska hastane sececektim ama ulaşım konusunda en mantıklı yer ve Aydın beyin C.V 'si
ınşaallah hepimizin hakkında hayırlısı olur...

Ben puregon kullaniyorum. Gonal f ile farki ne neden sende onu bende puregonu tercih etti acaba. 2. igne yada sabah ignesi yada catlatmama ignesi adi her neyse ben orgalutran kullaniyorum. Sari bir kutuda. Hazir siringa 5 tane tane var icinde. Bu sabah 4.yu yaptim. Ilk yaptigimda yakma ve acima yarim saat sonra bile hissediliyordu. Cok agrin varsa doktorla gorus bence. Cok basit bir usutme kaynakli olsa da icini rahatlatirsin.

Cok gecmis olsun. Ben yazana kadar hatta gecmistir umarim.

ben daha oncesini bilmedigim icin hamileligin hormonlar uzeindeki etkisi diye dusunmustum. Dun gayet iyi davrandi. Neyse zaten pzts Aydin Bey geliyor.

Birsey soracagim. Hamilelik olursa dogum sonuna kadar takip kontrol islerine kim bakiyor biliyor musunuz? Ben hic bekleme salonunda karni burnunda hastaya rastlamadim da merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…