Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

grapescim öncelikle umarım sonucun katlanmıştır artmıştır çok üzgünüm ben bu sefer gerçekten çok ümitliydim ama eğer neden buysa ve bu şekilde öğrenmişsenizde en azından eşini ameliyatı sürecinde sen biraz nefes almış rahatlamış olucaksın ameliyat sonrası süreciniz doluncada inşallah tekrar aynı sabrı gösterip deneyebileceksin. Anlattıklarının insanın kafasını karıştırmaması mümkün değil bende ilk sorunumuzun eşimin sperm hareketliliği ve sayısıyla ilgili olduğunu öğrenince neden öncelikle üroloğa yönlendirilmediğimizi anlayamamış ve çok ta irdelemeden tüp bebek tedavisine başlamıştım.aslında düşününce bu durumda mutlaka bir üroloğa danışmak lazım hatta ebru hanım ve aydın beye sormuştum eşime vitamin ya da ilaç desteği uygulamamız gerekmezmi diye onlarda bizim için 1 sperm bile yeter gerek yok demişlerdi gerçi benim içime sinmedi en azından e vitamini evicap içmişti eşim.düşününce aslında benceeş kaynaklı bir durum varsa o işin uzmanı olan üroloğa yönlendirilmesi ve onunda görüşünün alınması şart galiba.bundan sonra inşallah herşeyin hayırlısı olsun üzülmeni anlarım ama nolur yıpratma kendini karı koca gerçekten artık çok yoruldunuz.seni kocaman kocaman öpüyorum canım benim.

sen ne diyosun yaa tüylerim diken diken oldu sevinçlten deli oldum dur nolur sakin ol sakın zıplama ayyyyy canım benim sen hamilesiiiiiiinnnn

208 çok güzel bir rakaam şimdi bi daha farkettim acaba ikiz mi geliyor ay aman gelsin sağlıklı olsunda iki olsun bir olsun bizim olsun:))

ohaaa süpeerrrr ayyy inan nasıl mutlu oldum canım :)))))
gerçekten yaaa test yaptırdığın yer neresi ki ne salaklar sizleri de boşu boşuna üzdü gıcık oldum şimdi...

canım boşu boşuna hırpalandınız ...ama şimdi sevin de sakin olmaya çalış bebekler de etkileniyo :)
bak yalnız değilsin artık

grapessssssssssss delikafadulden
canım tebrik ederim inan göz yaşlarımı tutamıyorum. bu hamilelik beni çok duygusal yaptı sanırım.
çok mutlu oldum inan allah tamamına erdirsin .allah diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin işallah. :Saruboceq:
ayyyyy bi daha dondurulmuş bebiş geliyooo.benim kuzuya arkadaş olumunekankayizsmile .hani onlar dondurulmuşya ayrı bi grup kurarlarmış.tazeler ve dondurulmuşlar diyeee

layd bu arada webte ne buldun çok merak ettim tüm geçmişi bi anda okuyunca şimdi yazabildim ancak.
margar sanada çook mutlu oldum ne güzel önden bile gidiyomuş bebişin hep böyle sağlıkla devam etsin.bu aradaaa cinsiyet tahminin??
melisscim önce laydnin sonrada senin donmuşlarla güzel haberini alıcaz inşallah canım tabii burda bu haberi bekleyen tüüm arkadaşlarımın sırayla güzel haberlerini alıcaz:)) belizz sende regl olmuşsun ama boşveer seninde dediğin gibi bekletmemiş en azından stresle kistler bu reglinle kendiliğinden yok olsun gitsin ve sonraaa sponten haberini inşallah alalım, randevu tarihinede takılma hem ne kaldıki şurda)
melisscim ben kalp atışını hiç hatırlayamadım canım düşündüm önce 140 gibi geldi sonra 160 sonrada yuhh o kadar değildir 130 da olabilir dedim yani hepsini attım kafamdan ama bi sorun olsa bencede ilk muayenende bunun sinyalini verirlerdi.şimdii önümüze bakalım nolur bundan sonra böyle olmıycak.
gececim tüüh ben senin çeşmede olucağını atlamışım aynı zamanda aynı yerlerdeymişiz keşke görüşseymişiz valla ben memleketimi egeyi çok özlemişim çok iyi geldi oralarda olmak o güzel limanda balık yemek alaçatıda gezinmek. bu arada söz bir daha dolap tepelerine çıkmak futursuzluk yapmak yoook.bu arada laf aramızda sıra sanada geliyooorr sendende artık güzel haber istiyoruz.

Grapes inanamiyorum......
sabah Grapes bize guzel bir supriz yapsa keske diyordum gercekten cok guzel bir supriz oldu.

yaa benim kuzumu dışlamayıın :sinifsinif:

Grapes inanamiyorum......
sabah Grapes bize guzel bir supriz yapsa keske diyordum gercekten cok guzel bir supriz oldu.

canııım sende şaka maka doğurucan az kalsın ilk bebeklerimiz geliyoooorrr ay inanamıyor insan herhalde ben onlara şaşkıın şaşkın bakıp kalıcam. bu arada kaşınmalar nasıl bende sizlerden tiklendim kaşınıyorum gibi sanki ama farkındayım psikolojik kaydirigubbakcemile3 bu arada diğer sonuçlar çıktımı??

Hepinize çok teşekkürler gerçekten şoktayım
Ebru Hn. görüştük o da çok sevindi :))))))))))))
Test yaptırdığım yeri duymuş bazı hastalarımız orada yaptırıyor diyor nasıl olur anlamadı pek yanlış çıkmaz bu testlar ama yapamamışlar diyor cuma günü aynı yerde aynı saatte kan vericem yine :)))))))))))

ladyy sıra sende mi şimdi en yakın transfer senin sanırım.hadi hayırlısı ben dualara başlıyorum şimdiden :Saruboceq:

ohooooo cumaya kadar 500ü görürüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…