Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

garepscimmm ayy çok sevindimm yaaa, bak mucizeleri inanmayı bıraktım diyordun gördün mü dualarımız kabul oldu :))) allah tamamına erdirsin canım, acayip müthiş bir haber oldu bu :))

Kasintilar tam gaz devam hatta siddeti her gecen artiyor.
Surekli soguk duş aliyorum ilaclar bir ise yaramiyor.
Dermatalogun istedigi 3 test normal degerler arasinda cikti.
Nuri beyin istedgi bir test sinirin ustunde cikti diger testte cumartesi sabahi cikacak o sonuca gore yorum yapacakmis.

canım senin hatırladığım kadarıyla 160 tı 2. görüşmede. nerden hatırlıyorum kürtajdan sonra dedim bi bakim geçmişe kulübe katılmadan önce ilk 200 sayfayı okumuştum ama o arayı okumamıştım. 2. kontrolde Aydın Beyle uzun bi konuşmanız filan olmuş klubu filan sormuş orda yazmıştın 160 diye zaten sonra bende bi şüphe uyandı. ve arkadaşa sordum o da benimki 140 tı dedi ondan sordum cnm.
aamaaaan neyse olan oldu artık önümüze bakıcaz :)))

alla allaa bu nasıl bişi anlamadım ki soğuk duş alıyorsun ama korkuyorum hava da bir tuhaf hasta olucaksın yapma nolur sabret canım benim çok az kaldı bebeklerine kavuştuğun anı hayal et geçici bir durum biliyorsun.cumartesi zaten nuri bey detaylı bilgilendirir ve belli olur bundan sonraki sürecimiz 2 hafta kalması nasıl bir duygu inan bilemiyorum ama çok heyecanlııı

melis hani bize kontrolden sonra bi kağıt veriyolar ya ultrason çıktısı orada kalp atışlarını gösteren bölümde 114bpm yazıyor kalp atış hızı olabilir mi?

evet melisscim önümüzee bakıyoruuz olumlu düşünüyoruz grapese olduğu gibi sanada dualar ediyoruz veee sıra sanada geliyoorr.

melis hani bize kontrolden sonra bi kağıt veriyolar ya ultrason çıktısı orada kalp atışlarını gösteren bölümde 114bpm yazıyor kalp atış hızı olabilir mi?

evet canım odur bak eşim bana 119 demişti 112 değil demişti benimkinde de 119 yazıyo demek benim hipotez yanlış tamamdır o zaman:) alakası yok yani
kalple alakalı bişiy olsaydı hiç atışı oluşmazdı. diğer organ oluşumları esnasında problem olduğu için durmuş. tamam canım saol:))

Nuri bey 2 hafta daha tutabilsek iyi olur dedi en son gorusmemizde ama ben daha 33+5 deyim.
Bakalim ne zaman dogacaklar?

sorun giderildi tamamdır canım olumunekankayizsmile

yaaa hiç azalmadı demek Nuri Bey ne diycek bakalım...bi çözümünü bulur umarım.

sancux cnm moralini bozmamaya çalış biliyorum dışardan söylemesi kolay ama 2 can taşıyosun onlarda üzülüp çıkmaya çalışmasınlar...

Nuri bey 2 hafta daha tutabilsek iyi olur dedi en son gorusmemizde ama ben daha 33+5 deyim.
Bakalim ne zaman dogacaklar?

şu saatten sonra korkma canım tabiki ne kadar çok dursalar o kadar iyi ve bence 2 hafta daha durucaklar ama şu anda da gelmeye karar verseler hiç bir sorun olmaz hemen alırsın kucağına.

Tabi ne kadar cok dursalar o kadar iyi ama benim psikoloji kotu geceleri sinirimden agliyorum hep, dayanilmaz oluyor.
Allah kimsenin basina vermesin boyle bir kasintiyi insan delirir valla.
Gunduzleri yine dayaniyorum da geceleri kabus.
Keske bir ilaci olsa tedavi edecek.

ahh canım benim , keşke geçseler hemencecik

ah canım benim kıyamam bu boyutlrdaysa belli çok rahatsız edici ama hepsinin nedeni en azından çok güzel Allah başka sıkıntılar vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…