Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sancux bu arada randevumu 11e alamadım belki senin bebişleri banada gösterirsin die çok heyecanlanmıştım ama full doluymuş randevuları fıratın iş durumuna bağlı erken gelmeye çalışıcam seni görmek için.

Tamam cnm belli olmaz belki benim isimde uzun surer. Normalde 11:15 dermotologa da randevu almiştim ama az once konustuk doktorla heryerimin kabardigini dayanilmaz kasindigini soyleyince yarin gel bakayim dedi.
Ama gorusebilsek super olur.

Bebeklerin cigerleri aslinda 37. Hafta da tam gelisimini tamamliyormus yani 3 hafta daha sabredebilsek.

canım daha 1 ay önce fıratın akrabasının ikiz oğlanlarına ziyarete gittim hastaneye 36 haftalık doğdular hemen annelerinin odasına geldiler maşallah çok ta sağlıklıydılar yani korkma herşey yolunda.

Tamam cnm belli olmaz belki benim isimde uzun surer. Normalde 11:15 dermotologa da randevu almiştim ama az once konustuk doktorla heryerimin kabardigini dayanilmaz kasindigini soyleyince yarin gel bakayim dedi.
Ama gorusebilsek super olur.

ben biraz erken gelirim seninde randevun birazcık uzarsa görüşücez galiba:)

Bana da gorusebilecegiz gibi geliyor.
36. Hafta ikizler icin ideal bir zaman.
Daha hamileligimin ilk zamanlarinda Aydin bey 36. Haftaya kadar tutarsan bir sorun olmaz demisti.

söle o yaramazlara daha odanın kokusu çıkmadı gelcek bişi yok beklesinler 2 hatta 3 hafta daha sonra annelerini üzmeden çook rahat bi doğumla gelsinler hemde karınları doymak istiyorsada biraz daha beklesinler iyiicee süt dolsun:))

ay kizlar birden cok sok yasadim... once uzuldum(2 sey icin) snr kendi icimde de supheye dustum, snr sevindim...

oncelikle grapes seni tebrik edeyim...

once 1000. sayfamiza aramiza yeni katilan bi arkadasin msj atmasina uzuldum... neden grapes diil veya bi baskasi diil die... sanki cok onemli biseymis gibi:):)
snr grapesin olumsuz hbrini duydum, kafamdan bi suru olumsuz fikir gecti... cok uzuldum... benimde basima gelse bir daha dener miydim dedim, sanki kendime olmus gibi icim acidi...
esinin durumunu anlatinca manyaklastim, acaba benim esimde de bole bisi olabilir mi, kac aydir deniyoruz, olmuyor diye dusundum...

amaaa sonraaaaaa mutlu hbr geldi... kafamdaki butun soru isaretleri silindi gitti... allahim ne kdr guzel bi duygu bu... ikiz bebisler, helede bu kdr ugrastan sonra... saglikli bir sekilde kucagina da alacaksin canim eminim... hicbiseyi kafaya takmak, stres yapmak, agir kaldirmak yok... yemene icmenede dikkat et... esin bol bol taze meyve sulari hazirlasin sana, haftada bir baligini da kesin ye:):):) ins mide bulantin vs de olmayacak... ay super

sancux kasinma artik ya... sen kasiniyorum dedikce bende kasiniyorum... olmaz ki ama
2-3 gun daha sabret su test sonucunda ciksinda bi anlayalim neden oluyormus... o diil erken veremiyorlar mi bu testin sonucunu??? senin durumun acil sonucta.
kasilmayla ilgili birsey diyor mu nuri bey? kac saatte bir geliyor. belli bir aralikta mi???

mystry ve ladybird sizede ask olsun... ben girmeyi unuttum buraya, insan feysden guzel hbri vermez mi((((((((((((( bosu bosuna uzuldum

Yok canım 2-3 gün daha sabredilcek gibi değil yarın sabah gidiyorum hastaneye dermotolog olmadı kortizonlu bir iğne varmış onu yaparız dedi.

Kasılmalarım yokki tatlım daha, aman olmasında.

Aman olmasın beklesin daha vakit var.
3-4 hafta daha kabul edemiycez minnoslari, az daha sıkışacaklar na'palim.

Belizz ben is yoğunluğundan giremiyosun sandim. Bileydim aratdım msg hemencecik

bu arada bende acaip sınır oldum 1000.sayfa mesajına üstelik de manası kimse yokmuymus? Ayy biz bissuruyuzde sen nerden çıktın ??! Neyse manyaklasmayayim, kız nerden bilecek tapii. Neyse hicbisi yazmadım tapii Allah'tan görkem cevaplamış. Ayy ama sınır oluyorum önce bı oku az biraz sonra sor ne soracaksan. Gerçi bizde geçtik artık okunma aşamasını 1000 sayfayı Goren kaçar artık

ayyneyse aldık iste beklenen haberi bu da yeter bize. :))

canım gercekten cok uzuldum ama belkı degerın yukselmıstr ve hamılesndr.

buarada varıkosel bızım basımızdanda gectı.2.5 ay once esım teoman cem kadıogluna amelıyat oldu.3500 amelıyata verdık.testler falan 4000 i buldu.herkes o paraya tupbebek yaptrsaydınız dıyor ama ya sonra 2. bebegı dusundugumuzde yıne aynı sorunla karsılasıcaz.ve tupbebekte bıle engel olabılıyormus.oyuzden amelıyat sart.bak amelıyat ol belkı 1 yıl ıcınde dogal yoldan bıle olabılır.yada en azından tupbebekte önünüz acılır.bızım amelıyat sonrası 3. denememız olcak bu ay.bende yaza kadar o9lmazsa tupbebek denıycem.ama varıkosel cok buyuk engel bence.hem bu zamana kadar hıc urologa gıtmedımı.bunu farketmemelerı de cok garıp.rabbım yardımcımız olsun ve hepımızın evlerınden cocuk neşesını eksık etmesın

ayyy grapes mukemmel bır haber bu.rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp eder ınsallah.bebısın sana sımsıkı tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…