bugun 16+4oldum.ve dortlu test icin kan verdim.allaha sukur suana kadar hersey gayet normal gidiyor masallah.darisi tum isteyenlerin basina en kisa surede...bu arada test icin gittigimde laydbird ve gece de asmdeydi.randevulari varmis.onlarla biraz sohbet ettik.insallah guzelce baslayip hayirlisiyla mutlu sonla bitirecekler....
Gececim hayırlı olsun bu son olsun inşallah :)opuyorumnanaktan
Benim ilk randevum 1 ekim daha çok var, çok merak ediyorum.
mystryy yakinda olsan da bi dovsem seni... moralini bozdugun seye bak... ay her hamile de oluo bu... biraz dikkat edersin olur biter... biskuvi de cok canin cektiyse ac bir iki tane ye... ole cok caninin istedigi biseyi hamileyken yiyecekmissin... abartma yeter... meyveden snr sancux'un taktik yogurt ye:) bi derdin bu olsun di mi ya
ay kizlar aksam annem geldi... ve gelir gelmez ne dese begenirsiniz ay belizz cok kilo almissin o ne gobek ole. hamile misin yoksa dedi bana ya...o kdr kotuyum demek ki
halbuki sadece 2kg fazlam var ama hepsi de gobege mi gitti ne... ay simdi hamile kalirsam da kotu 2kg fazlayla baslicam yola.. son cekindigim resimlere baktim orda da hep surat kocaman sisko cikmisim
ay annem geldi rejimde yapamam... hem hamile kalirsam ii besleniim diorum.. oofff bu ramazan pidesi oldurdu beni
bugun 16+4oldum.ve dortlu test icin kan verdim.allaha sukur suana kadar hersey gayet normal gidiyor masallah.darisi tum isteyenlerin basina en kisa surede...bu arada test icin gittigimde laydbird ve gece de asmdeydi.randevulari varmis.onlarla biraz sohbet ettik.insallah guzelce baslayip hayirlisiyla mutlu sonla bitirecekler....
Moralini bozma . Bende üçlü yüklemede şeker çıktı. Yani diyetyapıyoruım. Düzelmesini bekliyorum.Önemli olan tespit edilmesi. Diyet listesi öyle yorucu deü,l.Moralini bozma.Gebelikten sobra yeriz tatlıları..:)
selam arkadaşlar
6 ay önce tüp bebek denemem oldu negatif sonuçlandı...
dr. aydın arıcıyı basından takip ettim. Başarı oranı nedir ve tavsiye edermisiniz..
kendisine nerden uaşabilirim?
bana gelince....
yarın sabah rnd aldım aydın beyden. herşey yolunda giderse başlayacağız umarım...
bu arada soğan kürü bitti. bu akşam incir kürüne başladım. ha bir de çörek otu aldım. ama o kürün adam gibi bir tarifini bulamadım. aranızda bilen, bulan, yapan var mı?
bu kadar incirden sonra ben de kesin çapımı genişleteceğim. ama bebişim olsun da olan zarar kilo olsun.
iyi geceleeerr
İyiyiz canim su an icin problemimiz yok allaha sukur.bugun dortlu test icin kan verdik.sonuclar pazartesi cikacak.
Günaydın
gececim hadi hayırlı olsun , bu sefer inşallah herşey sorunsuzca tamamlanır...ben de pazartesiye randevu aldım, hem histereskopi sonrası kontrol hem de önümüzdeki süreci planlamak için.inşallah herşey yolundadır.
pharmacea, hoşgeldin, inşallah bundan sonraki denemende sen de bebeğine kavuşursun. ben aydın beye çok güvendiğim için buradayım, ilk denemem pozitifti fakat bebeğimi kaybettim, yine burada devam etmeyi düşünüyorum. aydın bey kendini ispatlamış, tam bir bilim adamı , gözünün önünde dolar işaretleri ile dolaşmayan ve olaya ticari tarafı ile bakmayan nadir doktorlardan .
marinercim sen kaç haftalık oldun şimdi ? nasıl gidiyor hamilelik?
Gececim hayırlı olsun bu son olsun inşallah :)opuyorumnanaktan
Benim ilk randevum 1 ekim daha çok var, çok merak ediyorum.
evet canıım inşallah yolunda herşey vee sıra sana geliyoor.
sağol canım benimm inşallahh , ayyy az kaldı vallahi zaman nasıl geçecek diye dertlenirken, şimdiden heyecanlanıyorum :)
ah şu zaman hepimizin derdi biz böyle sızlandıkça aslında öyle bi geçiyorki canım benim inşallah bu seferde kolaylıkla hamile kalıcaksın ve sonuna kadar rahaat güzel güzel geçicek zamanında alıcaksın bebeğini kucağına sağlıkla opuyorumnanaktan
Kocaman Aminnnnnnn :) normal yoldan olacağını pek sanmıyorum o nedenle fazla vakit kaybetmek istemiyorum en fazla 1 ay daha , kasımda düşünüyorum aslında ama bayram tatili filan uzun, o araya da denk gelebilir benim işlemler, bakalım pazartesi konuşup planlayacağız artık. İnşallah aynı acıları yaşamam bir dahaa , bir yandan heyecan bir yandan endişe , böyle olmaya da devam edecek sanırım.
pazartesi aydın beyin ellerine teslim et kendini tarih zaman planlamasına beraberce karar verin hem zaten belki gene doğum kontrol hapı kullanmanı isteyebilir.bayram konusunda haklısın denk gelmese sanki daha iyi olur dur bakalım pazartesi öğrenicez herşeyi:) endişeler malesef hiç bitmiyor hele bizim gibi tecrübesi olanların işi daha zor oluyor ama sende benim gibi kaptıracaksın bir yerden yoksa çok zor hep şunu söyle kendine o hamilelik başkaydı bu başka aynı şey değil!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?