Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

maşallahhh canımm inşallah hep böyle devam etsin. Aminnn...

Gececim hayırlı olsun bu son olsun inşallah :)opuyorumnanaktan
Benim ilk randevum 1 ekim daha çok var, çok merak ediyorum.

evet çok büyük heyecan cidden , ilk buluşma çok farklı oluyor :)

ay haklısın yaa dünkü ilk tepkiydi atlattım akşam bi güzel meyvemden sonra yoğurdumu yedim:)

yeni sayfadan sıfırdan giriş yapmayı denedin mi grapes ? belki faydalı olabilir, ben de 1026 . syfayı göremiyordum , böyle yapınca düzeldi.

bana diyene bak kızım 2 kilo yaa delimisin 2 kilo fazla ne demek bişicik değil o en geç 2 haftada gider.sen hamile kal bak onun üstüne nasıl alcan 10-15 kilo daha

günaydın kızlar..

ayy çok güzel canım şu ana kadar problem çıkmadıysa bundan sonra bence böyle devam eder
süper:)

ya haklısın aslında galiba genelde çıkıyor sendede çıkmışş( neyse napalım aslında bu dikkat etme bizim içinde iyi olucak daha az kilo alıcaz.diyeti kim verdi?

selam arkadaşlar
6 ay önce tüp bebek denemem oldu negatif sonuçlandı...

dr. aydın arıcıyı basından takip ettim. Başarı oranı nedir ve tavsiye edermisiniz..

kendisine nerden uaşabilirim?

kesinlikle tavsiye ederiz bir süre vakit ayırmanı beni bizim yazışmalarımızı okumanı öneririm yaşadıklarımızı detaylı görebilirsin oran konusunda malesef birşey diyemiyeceğim.

alkisalkisalkis demek soğan kürünü yapabildin valla bravo ne diyim ben bir kerecik içmeye çalışmıştım da sonu faciaydı. çörek otu kürünü duymadım hiç ama aklıma gelen mis gibi fırından yeni çıkmış puhaçanın üstündeki çörek otu oldu :gitme: incir biraz çap kazandıracaktır mutlaka ama boşveeeerr seneye beraber veririz kiloları azimle.inşallah yarın herşey çok yolunda gider ve çok yakında alırız güzel haberi:)

evet canıım inşallah yolunda herşey vee sıra sana geliyoor.

maşallah

sağol canım benimm inşallahh , ayyy az kaldı vallahi zaman nasıl geçecek diye dertlenirken, şimdiden heyecanlanıyorum :)

ah şu zaman hepimizin derdi biz böyle sızlandıkça aslında öyle bi geçiyorki canım benim inşallah bu seferde kolaylıkla hamile kalıcaksın ve sonuna kadar rahaat güzel güzel geçicek zamanında alıcaksın bebeğini kucağına sağlıkla opuyorumnanaktan

Kocaman Aminnnnnnn :) normal yoldan olacağını pek sanmıyorum o nedenle fazla vakit kaybetmek istemiyorum en fazla 1 ay daha , kasımda düşünüyorum aslında ama bayram tatili filan uzun, o araya da denk gelebilir benim işlemler, bakalım pazartesi konuşup planlayacağız artık. İnşallah aynı acıları yaşamam bir dahaa , bir yandan heyecan bir yandan endişe , böyle olmaya da devam edecek sanırım.

pazartesi aydın beyin ellerine teslim et kendini tarih zaman planlamasına beraberce karar verin hem zaten belki gene doğum kontrol hapı kullanmanı isteyebilir.bayram konusunda haklısın denk gelmese sanki daha iyi olur dur bakalım pazartesi öğrenicez herşeyi:) endişeler malesef hiç bitmiyor hele bizim gibi tecrübesi olanların işi daha zor oluyor ama sende benim gibi kaptıracaksın bir yerden yoksa çok zor hep şunu söyle kendine o hamilelik başkaydı bu başka aynı şey değil!!

evet doğru söylüyorsun mystrycimm :) ikisi bambaşka ve bu süper olacakk :)) sanki hamileymişim gibi heveslendim :)))

arkadaşlar ben ankalife da yaptırdım...Orduda yaşıyorum bütün süreçte ankarada olamadım yumurta takibini başka doktor yaptı.16 yumurtam oluştu fakat hızlı gelişmediler sonra ilaç dozunu arttırdık bu seferde yumurta kalitesi düştü tabii bu komutlar hep telefonla oldu...embiryolar ikinci kalite oldu ve tutmadı...

bu sefer ist gidip transfere kadar kalmak istiyorum.aydın arıcıyı gazetede okudum daha önce bahçeçi kliniğinde yaptırmayı düşünüyordum..fakat embriyo ile ilgili analiz yapan bir tek aydın bey varmış sanırım...

siz nereyi tavsiye edersiniz? bana kısa protokol uygulanmıştı aydın bey genelde hangisini tercih ediyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…