Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ay canım yaaa havalar da serinledi bugün. Dikkat et kendine, usutme.
Ee böyle idaremi etmen gerekiyor bir hafta daha (
kolonya pislat serin serin kasinan yere. (fisfisli olan minik kolonyolardan) belki iyi gelir. Hay Allah yaa pomat gibi bisey olsaydı keske. Safra şekerimi yaparmış kaşıntı.
Hergun bisey öğreniyoruz.

Ben iyiyim bu ara fena değil isler. Aslında yapmam gereken çok şey varda ben pek sallamıyorum amaannn olduğu kadar olsun modundayim :)

selam arkadaşlar
6 ay önce tüp bebek denemem oldu negatif sonuçlandı...

dr. aydın arıcıyı basından takip ettim. Başarı oranı nedir ve tavsiye edermisiniz..

kendisine nerden uaşabilirim?
hoşgeldin:)
ben de tam başarı konusunda bişiy diyemiycam. kendisini araştırmışsındır ve başarılarını okumuşsundur ve bunun yanında arkadaşların da dediği gibi bu işe parasal bakmayan, işini gerçekten severek yapan biri, inanılmaz derecede de mütevazi ve düşünceli. yani bi doktor nasıl olmalıysa öyle.... benim de ilk denemem pozitif olmuştu ama gelişimi durdu yani her hamilelikte olabilecek riskler tüp bebek tedavisinde de geçerli maalesef..

evet doğru söylüyorsun mystrycimm :) ikisi bambaşka ve bu süper olacakk :)) sanki hamileymişim gibi heveslendim :)))
hadi bakalım canım böyle pozitif olmana çok seviniyorum bak ardından da ben gelicam

siz nereyi tavsiye edersiniz? bana kısa protokol uygulanmıştı aydın bey genelde hangisini tercih ediyor?
tercih olayı kişiye göre değişir hangisi uygun görülürse ki senin bi denemen olmuş zaten ve bu göz önünde bulundurulcaktır.

meliss cevap verdiğin için tşk ederim....aydın bey yurtdışından dönmüş..mail atmıştım bugün aradı...doğum kontrol hapı kullan dedi 15 gün sonra ist. dayım sanırım...hayırlısı artık...

selam kizlar....
Mystry ne zaman yaptiracaksin 2. Yuklemeyi?

cumartesi sabah gidicem canım hafta içi ayarlayamadım iş planımı ama dün nuri beye uğradım şu şeker kan değerleri durumunu yüzyüze konuşmak için sordum ne yapmam lazım diye bana dediki ben zaten sana başından beri söylüyordum pilav makarna tatlı börek çörek yeme diye bundan sonra zorunlu olarak uygulayacaksın böylecede daha az kilo alıcaksın ve sonlara doğru daha rahat geçicek hamileliğin dedi şansıma orası bomboştu biraz sohbet ettik kasımın birinci haftası (seni ilgilendirmezzz gerçi:))) amerikaya gidecekmiş ama sadece 1 haftalığına onu söyledi.valla galiba nuri beyin hep geç doğurtma hırsı var banada herşey yolunda gidecek ve ben seni 39. haftada doğurtucam dedi.34. haftadan itibaren çalışmamamı evde dinlenmemi istedi ama çalışma derken hazırlıklarıda bitirmiş ol gerçekten evde dinlen dedi.zor bulduk bu bebeği çok şey atlattık dikkat etmek zorundayız dedi ve ekledi bu sefer herşey güzel olucakmış. bebekte dünden önceki gece acayip aşağılara biryere habire vuruyordu ama çok çok aşağıda devamlı çişim var zannediyorum gidiyorum yok sonrada dün hiiç kılını kıpırdatmadı onu söyledim iki dakka baktı meğer ayağını aşağıya dayamış ayağıyla vuruyormuş normalmiş o kadar aşağıda hissetmem yerinde bir sıkıntı yokmuş bakalım bugün inşallah yeride düzelir hareketleride çoğalır.steteskopla kalbini dinleyemezmiyim dedim ancak steteskopu ters çevirirsem ve yerini bulabilirsem duyabilirmişim uğraşma bence manyak olursun dedi.vee tam 4 hafta sonrasına çağırdı beni(

tedavi sürecinde burada olman çok daha avantajlı olucaktır.bizler Aydın hocaya çok güzeniyoruz ama bence sen kendin gelip ilk görüşmeyi yapmalı ve bizzat tanışmalı ve öyle karar vermelisin hatta gelmişken belki bahçeci kliniğinede gider ona göre karar verirsin.her hastanıon durumu titizlikle inceleniyor ve ona göre kısa ya da uzun protokol belirleniyor yani genelleme yapmak çok zor. bu sefer inşallah herşey yolunda gider...

hadi hayırlısı inşallah. e ama neden 15 gün sonra doğum kontrol hapı 1 ay sürüyor bilmiyorumkismile

bana diyene bak kızım 2 kilo yaa delimisin 2 kilo fazla ne demek bişicik değil o en geç 2 haftada gider.sen hamile kal bak onun üstüne nasıl alcan 10-15 kilo daha

yaaaa... o 2 kilo ne kdr zor gidio biliomusun?!?!? eskisi gibi kolay kilo veremiyorum artik, yasla ilgili sanirim... ustune ustluk birde 10-15kilodan bahsetmissin... 15kg fazla halimi dusunemiyorum:):):):)

kesinlikle tavsiye ederiz bir süre vakit ayırmanı beni bizim yazışmalarımızı okumanı öneririm yaşadıklarımızı detaylı görebilirsin oran konusunda malesef birşey diyemiyeceğim.

yazistiklarimizi mi okyacak!!!! kac ay surer bi fikrin var mi:)))))))))))))

sağol yaa görürsün bak ben vericem o kiloları sende önce tıpıış tıpış alıcan sonrada vericen.

yazışmalar dizi gibi sürükleyici ben olsam okurdum valla:))

sağol yaa görürsün bak ben vericem o kiloları sende önce tıpıış tıpış alıcan sonrada vericen.

yazışmalar dizi gibi sürükleyici ben olsam okurdum valla:))

ay dun 4 aylik bebisi olan akrabamiza gittik, karni daha dogrusu midesi duruodu valla... korktum... gerci onun 3. bebisi ama... surpiz yapti ailesine yillar snr...
cok tatli bi kiz ama gormeniz lazim, bembeyaz... abartisiz sut beyazi, renkli gozlu, bayan tukuruk:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…