Sancux nasıl oldun cnm?
Hafifledi mi biraz kaşıntılar?
hoşgeldin:)selam arkadaşlar
6 ay önce tüp bebek denemem oldu negatif sonuçlandı...
dr. aydın arıcıyı basından takip ettim. Başarı oranı nedir ve tavsiye edermisiniz..
kendisine nerden uaşabilirim?
Kocaman Aminnnnnnn :) normal yoldan olacağını pek sanmıyorum o nedenle fazla vakit kaybetmek istemiyorum en fazla 1 ay daha , kasımda düşünüyorum aslında ama bayram tatili filan uzun, o araya da denk gelebilir benim işlemler, bakalım pazartesi konuşup planlayacağız artık. İnşallah aynı acıları yaşamam bir dahaa , bir yandan heyecan bir yandan endişe , böyle olmaya da devam edecek sanırım.
hadi bakalım canım böyle pozitif olmana çok seviniyorum bak ardından da ben gelicamevet doğru söylüyorsun mystrycimm :) ikisi bambaşka ve bu süper olacakk :)) sanki hamileymişim gibi heveslendim :)))
tercih olayı kişiye göre değişir hangisi uygun görülürse ki senin bi denemen olmuş zaten ve bu göz önünde bulundurulcaktır.siz nereyi tavsiye edersiniz? bana kısa protokol uygulanmıştı aydın bey genelde hangisini tercih ediyor?
selam kizlar....
Mystry ne zaman yaptiracaksin 2. Yuklemeyi?
arkadaşlar ben ankalife da yaptırdım...Orduda yaşıyorum bütün süreçte ankarada olamadım yumurta takibini başka doktor yaptı.16 yumurtam oluştu fakat hızlı gelişmediler sonra ilaç dozunu arttırdık bu seferde yumurta kalitesi düştü tabii bu komutlar hep telefonla oldu...embiryolar ikinci kalite oldu ve tutmadı...
bu sefer ist gidip transfere kadar kalmak istiyorum.aydın arıcıyı gazetede okudum daha önce bahçeçi kliniğinde yaptırmayı düşünüyordum..fakat embriyo ile ilgili analiz yapan bir tek aydın bey varmış sanırım...
siz nereyi tavsiye edersiniz? bana kısa protokol uygulanmıştı aydın bey genelde hangisini tercih ediyor?
evet doğru söylüyorsun mystrycimm :) ikisi bambaşka ve bu süper olacakk :)) sanki hamileymişim gibi heveslendim :)))
Yok canim hafiflemiyor ayni hatta bugun cok kasiniyorum.
Simdi soguk duş aldim kendime geldim biraz. En iyi soguk su geliyor.
Sen nasilsin isler nasil yoğun musun?
meliss cevap verdiğin için tşk ederim....aydın bey yurtdışından dönmüş..mail atmıştım bugün aradı...doğum kontrol hapı kullan dedi 15 gün sonra ist. dayım sanırım...hayırlısı artık...
bana diyene bak kızım 2 kilo yaa delimisin 2 kilo fazla ne demek bişicik değil o en geç 2 haftada gider.sen hamile kal bak onun üstüne nasıl alcan 10-15 kilo daha
kesinlikle tavsiye ederiz bir süre vakit ayırmanı beni bizim yazışmalarımızı okumanı öneririm yaşadıklarımızı detaylı görebilirsin oran konusunda malesef birşey diyemiyeceğim.
yaaaa... o 2 kilo ne kdr zor gidio biliomusun?!?!? eskisi gibi kolay kilo veremiyorum artik, yasla ilgili sanirim... ustune ustluk birde 10-15kilodan bahsetmissin... 15kg fazla halimi dusunemiyorum:):):):)
yazistiklarimizi mi okyacak!!!! kac ay surer bi fikrin var mi:)))))))))))))
sağol yaa görürsün bak ben vericem o kiloları sende önce tıpıış tıpış alıcan sonrada vericen.
yazışmalar dizi gibi sürükleyici ben olsam okurdum valla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?