cumartesi sabah gidicem canım hafta içi ayarlayamadım iş planımı ama dün nuri beye uğradım şu şeker kan değerleri durumunu yüzyüze konuşmak için sordum ne yapmam lazım diye bana dediki ben zaten sana başından beri söylüyordum pilav makarna tatlı börek çörek yeme diye bundan sonra zorunlu olarak uygulayacaksın böylecede daha az kilo alıcaksın ve sonlara doğru daha rahat geçicek hamileliğin dedi şansıma orası bomboştu biraz sohbet ettik kasımın birinci haftası (seni ilgilendirmezzz gerçi:))) amerikaya gidecekmiş ama sadece 1 haftalığına onu söyledi.valla galiba nuri beyin hep geç doğurtma hırsı var banada herşey yolunda gidecek ve ben seni 39. haftada doğurtucam dedi.34. haftadan itibaren çalışmamamı evde dinlenmemi istedi ama çalışma derken hazırlıklarıda bitirmiş ol gerçekten evde dinlen dedi.zor bulduk bu bebeği çok şey atlattık dikkat etmek zorundayız dedi ve ekledi bu sefer herşey güzel olucakmış.bebekte dünden önceki gece acayip aşağılara biryere habire vuruyordu ama çok çok aşağıda devamlı çişim var zannediyorum gidiyorum yok sonrada dün hiiç kılını kıpırdatmadı onu söyledim iki dakka baktı meğer ayağını aşağıya dayamış ayağıyla vuruyormuş normalmiş o kadar aşağıda hissetmem yerinde bir sıkıntı yokmuş bakalım bugün inşallah yeride düzelir hareketleride çoğalır.steteskopla kalbini dinleyemezmiyim dedim ancak steteskopu ters çevirirsem ve yerini bulabilirsem duyabilirmişim uğraşma bence manyak olursun dedi.vee tam 4 hafta sonrasına çağırdı beni (
10 gün sonra demişti 28inde falan mı gideceksin sen nuri beye?
cok sevindim canım allah kucagına almayı da nasip etsin opuyorumnanaktanKızlar sonuç 418,80 olmuş Ebru Hn. gayet güzel dedi :)))))))))))
1 Ekimde randevum var şimdi nasıl geçer 15 gün
Kızlar farkındamısınız umut girmiyeli çok oldu kulübe. Umarım herşey yolundadır.
dun kontrolumuz vardı aydın bey 1 ay sonrasına randevu verdi ozamana da cinsiyetleri belli olur dedi bakalım kısmet.. saglıklı olsunlar da cinsiyetleri onemli degilYok canım cinsiyetleri belli olmamıştır daha erken.
görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +)Allah Güneş'e uzun ömür versin
sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:
white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor :CüvCüv:
utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)
ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 2. IVF (-), 3. IVF Eylülde olabilir
impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)
nilsu41 1.IVF(+)1 prenses, 1 prens geliyor :CüvCüv:
mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) Prens geliyor :CüvCüv:
vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi,düşük
g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-), 2.IVF için beklemede
grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-), 5.IVF(+):CüvCüv:
ayşegül 72 1.IVF (+) 1 prens 1 prenses :CüvCüv:
margaar 1.IVF(-) ,2.IVF dondurulmuşlarla( +):CüvCüv:
geshenk 1.IVF(-)
umut2011 1.IVF(+) Tek yumurta ikizlerimiz geliyor:CüvCüv:
serged 1.Aşılama(-) 2. Aşılama (?)
panadol 1. IVF (+) gelişim göstermedi
gülo76 1.IVF(-)
maya1973 3.IVF(-)
melisssssss 1.IVF (+) :CüvCüv:
izmitgamze 1 spontan hamilelik (oğluşuna Allahtan uzun ömür dileriz), 2 aşılama (-), 1 IVF(+) :CüvCüv:
Mariner 2 Aşılama(-),uzun protokolle 3.IVF(+) :CüvCüv:
belizzz beklemede:)
delipery 1.IVF() 18.09.2010 OPU işlemi var duaa ediyoruz
bade34
yeni katılanlar durumlarını özetlerse hemen eklerim herkesi takip edemiyorum olumunekankayizsmile
MAŞALLAH demeyi sakın unutmayın sayın misafir izleyiciler!
Selam kizlar.....
Dunku kontrolumuzden bahsediyim. Bebeklerin biri 2800 digeri 2300 olmus aralarinda ilk defa bu kadar fark oldu. Bebeklerden biri fazla kilo almamis. Simdilik kafama takmiyorum 10 gun sonraki kontroldeki kilo artisina bakacagim. Ilk defa nst ye bagladilar sanci falan yoktu bebek hareketleri de normaldi.
Safra sekeri testi yuksek cikti Nuri bey ilac verdi 10 gun kullanacagim 10 gun sonra kontrole gidecegim o zaman dogum tarihini konusuruz dedi.
Kizlar insallah ilac iyi gelir kasinmaktan mafvoldum.
utkumm ben 24 haftalık oldum canım yani daha çooook var çooook aman zamanında ve sağlıkla gelsinde...
bugun 16+4oldum.ve dortlu test icin kan verdim.allaha sukur suana kadar hersey gayet normal gidiyor masallah.darisi tum isteyenlerin basina en kisa surede...bu arada test icin gittigimde laydbird ve gece de asmdeydi.randevulari varmis.onlarla biraz sohbet ettik.insallah guzelce baslayip hayirlisiyla mutlu sonla bitirecekler....
a.s. merhaba kızlar,
uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın meraklandırdım hepinizi cok sukur iyiyim bebisler de iyi cok sukur biliyorsunuz tedaviye basladıgım zaman 1,5 ay izin kullanmıstım simdi acısı cıkıyor tuvalete gitmeye zaman bulamıyorum suanda oturdugumuz evi sattık is cıkısı ev arayısındaydık kosturmaca non-stop bende neyseki ev bulduk da simdide toparlanma ve tasınma telası baslayacak
gerci ben bu kosturmacayı seviyorum zaman geciyor
gecmisi tam okuyamadım ama keyifler yerinde gozukuyor
nolur foruma giremiyorum diye bana kızmayın
hepinizi cooook seviyorum opuyorumnanaktan
yolunda canım 12+2 gun oldu henuz ama cok sukur sorunsuz geldik bugune kadar insallah sonuna kadar boyle devam eder
dun kontrolumuz vardı aydın bey 1 ay sonrasına randevu verdi ozamana da cinsiyetleri belli olur dedi bakalım kısmet.. saglıklı olsunlar da cinsiyetleri onemli degil
lady, meliss, margar, aysegul, impression , gece, beliz... (ismini suan hatırlamadıgım arkadaslar lutfen kusuruma bakmasın) umarım hepiniz iyisinizdir
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Vanilya cnm hayirli olsun yeni tedavin. Insallah bu sefer yuzun güler. Guzel haberlerini okumak nasip olur bizlere, habersiz birakma bizi. opuyorum seni.....
Günaydın
gececim hadi hayırlı olsun , bu sefer inşallah herşey sorunsuzca tamamlanır...ben de pazartesiye randevu aldım, hem histereskopi sonrası kontrol hem de önümüzdeki süreci planlamak için.inşallah herşey yolundadır.
pharmacea, hoşgeldin, inşallah bundan sonraki denemende sen de bebeğine kavuşursun. ben aydın beye çok güvendiğim için buradayım, ilk denemem pozitifti fakat bebeğimi kaybettim, yine burada devam etmeyi düşünüyorum. aydın bey kendini ispatlamış, tam bir bilim adamı , gözünün önünde dolar işaretleri ile dolaşmayan ve olaya ticari tarafı ile bakmayan nadir doktorlardan .
marinercim sen kaç haftalık oldun şimdi ? nasıl gidiyor hamilelik?
Gececim hayırlı olsun bu son olsun inşallah :)opuyorumnanaktan
Benim ilk randevum 1 ekim daha çok var, çok merak ediyorum.
alkisalkisalkis demek soğan kürünü yapabildin valla bravo ne diyim ben bir kerecik içmeye çalışmıştım da sonu faciaydı. çörek otu kürünü duymadım hiç ama aklıma gelen mis gibi fırından yeni çıkmış puhaçanın üstündeki çörek otu oldu :gitme: incir biraz çap kazandıracaktır mutlaka ama boşveeeerr seneye beraber veririz kiloları azimle.inşallah yarın herşey çok yolunda gider ve çok yakında alırız güzel haberi:)
Yok canim hafiflemiyor ayni hatta bugun cok kasiniyorum.
Simdi soguk duş aldim kendime geldim biraz. En iyi soguk su geliyor.
Sen nasilsin isler nasil yoğun musun?
Cok tesekkur ederim Sancux, insallah bu sefer iyi haber verecegim :)
Senin kasintilarinin azalmis oldugunu umuyorum, sik disini cok az kaldi diyecegim ama kimbilir ne zordur. Allah yardimcin olsun.
Aysegul'un cektigi sikintilara cok uzuldum, insallah biran once iyi haberlerle doner.
nasil oldu acaba, haber alaniniz var mi, cok merak ettim?
vanilyacım semra kahramana bir yakınım tedavi olmuştu ve memnun kalmıştı ama detayları sana özelden yazdım canım. ayşegül yatıyordu en son dikkat etmeye çalışıyor...
marinercim, ne zaman çıkacak tahlil sonucun, c.tesi mi?
hadi hayırlısı inşallah. e ama neden 15 gün sonra doğum kontrol hapı 1 ay sürüyor bilmiyorumkismile
canım çok sevindim herşey yolunda gidiyo:))
kolay gelsin sana sakın fazla yorma kendini...öpüyorum cnm
Umutcum iyi oldugunuzu okudum rahatladim ama lutfen bu kadar uzun sure habersiz birakma bizi endiseleniyoruz sonra. Yogunsundur tabi arada biz iyiyiz yaz cik olur mu.
Masallah bebeklerin kocaman olmuslar bile Allah saglikla kucagina alacagin gunleri de gosterir.
Cok opuyorum seni kendine dikkat et tasinma isleri ile ugraa esin ugrassin yorma sakin kendini.
Benim Aydin beyle denemem sirasinda sperm secimi, yumurta secimi, 5. gun embriyosu gibi takintilarim olmustu, bir de biyokimyasal mi disgebelik mi ne oldugu tespit edilemeyen sekilde sonuclaninca bir daha yapmam saniyordum ama zaman herseyin ilaci ve icimdeki bu ozlem ve istek o kadar buyuk ki daha fazla durduramadim.
Arastirdigim kadariyla Semra hanim da cok iyi bir doktor ve gorusmemiz sirasinda butun sorularimin cevabini istedigim sekilde aldim. Simdi uygulamada neler olacak yasayip gorecegim.
Buyuk ihtimalle OPU pazar gunu.
Bilgilendiririm sizi...
Aysegul canım
ne desek boş hepimiz çok üzüldük(
seni görmek sana sarılmak istiyoruz. Sen ne zaman istersen.
Bu günleri unutup çok mutlu olacağın günlerin çok yakında olmasını diliyoruz.
ahh ayşegülcüm ahhh, ne diyebilirim ki, insanı hiç bir söz teselli etmiyor biliyorum...
ne büyük bir acı biliyorum... nasıl dayanlır ki en büyük ilacı zaman bunun sanırım , inşallah en ksıa sürede güzel allahım bu acılarını unutturacak seviçnler mutluluklar versin ... allah yardımcın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?