Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

İyi olmuş rahat rahat sohbet etmeniz. Bence de 34. haftadan sonra evde yat dinlen hep.
Bak ben nasıl ağırlaştım yürürken bile zorlanıyorum iyiki diyorum alışveriş işlerini falan da önceden halletmişim artık hiçbir yere gidemiyorum eksiklerimi de sağolsun annem alıyor.

Ben sormayı unutmuştum ne zaman olmadığını iyi demekki ekimde burda sevindim valla.
Bak senin yaramaza alltan tekmeliyor seni demekki:))))))

a.s. merhaba kızlar,
uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın meraklandırdım hepinizi cok sukur iyiyim bebisler de iyi cok sukur biliyorsunuz tedaviye basladıgım zaman 1,5 ay izin kullanmıstım simdi acısı cıkıyor tuvalete gitmeye zaman bulamıyorum suanda oturdugumuz evi sattık is cıkısı ev arayısındaydık kosturmaca non-stop bende neyseki ev bulduk da simdide toparlanma ve tasınma telası baslayacak
gerci ben bu kosturmacayı seviyorum zaman geciyor
gecmisi tam okuyamadım ama keyifler yerinde gozukuyor
nolur foruma giremiyorum diye bana kızmayın
hepinizi cooook seviyorum opuyorumnanaktan

Kızlar sonuç 418,80 olmuş Ebru Hn. gayet güzel dedi :)))))))))))
1 Ekimde randevum var şimdi nasıl geçer 15 gün
cok sevindim canım allah kucagına almayı da nasip etsin opuyorumnanaktan

Kızlar farkındamısınız umut girmiyeli çok oldu kulübe. Umarım herşey yolundadır.

yolunda canım 12+2 gun oldu henuz ama cok sukur sorunsuz geldik bugune kadar insallah sonuna kadar boyle devam eder
senin de az kaldı zemuszemus kasıntı sıkıntıların varmıs umarım bi cozumu vardır
oglusların keyfi yerinde olmasına cok sevindim opuyorumnanaktan
Yok canım cinsiyetleri belli olmamıştır daha erken.
dun kontrolumuz vardı aydın bey 1 ay sonrasına randevu verdi ozamana da cinsiyetleri belli olur dedi bakalım kısmet.. saglıklı olsunlar da cinsiyetleri onemli degil

ellerine saglık utkumm nasılsın? umarım hersey yolundadır opuyorumnanaktan

masallah ogluslara kocaman olmuslar insallah ilacların ise yarayacak canım

utkumm ben 24 haftalık oldum canım yani daha çooook var çooook aman zamanında ve sağlıkla gelsinde...

merhaba mystryycim masallah senin oglusunda kocaman olmus ben o haftaları gorebilecekmiyim???? herseyin yolunda olmasına cooooook sevindim opuyorumnanaktan

masallah insallah kucagına alana kadar boyle sorunsuz yasarsın hamileligini allah isteyen herkeze bu duyguları yasatır insallah opuyorumnanaktan

lady, meliss, margar, aysegul, impression , gece, beliz... (ismini suan hatırlamadıgım arkadaslar lutfen kusuruma bakmasın) umarım hepiniz iyisinizdir
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Umutcum iyi oldugunuzu okudum rahatladim ama lutfen bu kadar uzun sure habersiz birakma bizi endiseleniyoruz sonra. Yogunsundur tabi arada biz iyiyiz yaz cik olur mu.
Masallah bebeklerin kocaman olmuslar bile Allah saglikla kucagina alacagin gunleri de gosterir.
Cok opuyorum seni kendine dikkat et tasinma isleri ile ugraa esin ugrassin yorma sakin kendini.

Arkadaslar merhaba,
ara ara girip okuyorum sizi hepiniz iyisinizdir umarim.
Ben cok dusunup arastirip en sonunda Memorial da Semra Kahraman'la 2. tedavime basladim.
Esasinda donmuslarimi deneyecektim ama tazelerle ve su anda arastirmalarim sonucu bana gore daha ileri sperm ve yumurta secme teknolojilerini uygulayan Semra hanim ekibiyle bir deneme yapmak istedim.
Gecen sefer kullandigim ilaclarin yari dozunda ilaclar kullaniyorum ve yumurta sayim ayni.
Doktor az ilac, kaliteli embriyo denemesi yapiyor.
Bakalim gelismeler nasil olacak?

Aysegul'den haber var mi? cok merak ettim, en son bebegin cinsiyetini merak ediyorduk sonra bir baktim ki bir suru badireler atlatmis kizcagiz...

Vanilya cnm hayirli olsun yeni tedavin. Insallah bu sefer yuzun güler. Guzel haberlerini okumak nasip olur bizlere, habersiz birakma bizi. opuyorum seni.....

canım çok sevindim herşey yolunda gidiyo:))
kolay gelsin sana sakın fazla yorma kendini...öpüyorum cnm

Vanilya cnm hayirli olsun yeni tedavin. Insallah bu sefer yuzun güler. Guzel haberlerini okumak nasip olur bizlere, habersiz birakma bizi. opuyorum seni.....

Cok tesekkur ederim Sancux, insallah bu sefer iyi haber verecegim :)
Senin kasintilarinin azalmis oldugunu umuyorum, sik disini cok az kaldi diyecegim ama kimbilir ne zordur. Allah yardimcin olsun.

Aysegul'un cektigi sikintilara cok uzuldum, insallah biran once iyi haberlerle doner.
nasil oldu acaba, haber alaniniz var mi, cok merak ettim?

teşekkürler canım, p.tesi de senden start haberleri bekliyoruz. hadi bakalım...

Gececim hayırlı olsun bu son olsun inşallah :)opuyorumnanaktan
Benim ilk randevum 1 ekim daha çok var, çok merak ediyorum.

teşekkür ederim canım, inş. öyle olur. 1 ekim'e çok varmış hakikaten ama sen ne tarihleri devirdin geldin bugüne. Bu en güzel bekleyiş...

soğan kürü ancak ve ancak ılık ve tek nefeste içilebiliyor :) çörek otunu ot olarak bıraktım ben de :)) incir kürüyle keyif yapıyorum.... senin oğlana çok güldüm, demek mesanene kadar uzattı bacağını.

Yok canim hafiflemiyor ayni hatta bugun cok kasiniyorum.
Simdi soguk duş aldim kendime geldim biraz. En iyi soguk su geliyor.
Sen nasilsin isler nasil yoğun musun?

sancux, hadi biraz rahatladım de. canım yaa her okuduğumda kollarımda o yanık benzeri acıyı hissediyorum ben de... (

vanilyacım senin tedavin de hayırlı olsun. iyi olmana sevindim. semra kahraman da bu konuda çalışan önemli bir isim. dilerim, güzel haber verirsin bu kez..

vanilyacım semra kahramana bir yakınım tedavi olmuştu ve memnun kalmıştı ama detayları sana özelden yazdım canım. ayşegül yatıyordu en son dikkat etmeye çalışıyor...

marinercim, ne zaman çıkacak tahlil sonucun, c.tesi mi?

Benim Aydin beyle denemem sirasinda sperm secimi, yumurta secimi, 5. gun embriyosu gibi takintilarim olmustu, bir de biyokimyasal mi disgebelik mi ne oldugu tespit edilemeyen sekilde sonuclaninca bir daha yapmam saniyordum ama zaman herseyin ilaci ve icimdeki bu ozlem ve istek o kadar buyuk ki daha fazla durduramadim.
Arastirdigim kadariyla Semra hanim da cok iyi bir doktor ve gorusmemiz sirasinda butun sorularimin cevabini istedigim sekilde aldim. Simdi uygulamada neler olacak yasayip gorecegim.

Buyuk ihtimalle OPU pazar gunu.
Bilgilendiririm sizi...

canım çok sevindim herşey yolunda gidiyo:))
kolay gelsin sana sakın fazla yorma kendini...öpüyorum cnm

sagol canım kendimi yoracak hic bi is yapmıyorum valla temizlik yapmayı bile ozledim nerdeyse kaydirigubbakcemile3 bende seni opuyorum

amin canım insallah o gunleri de goruruz hep beraber
sana faceden aksam yazdım yeni gordum mailini kusura bakma inan internete girmeye bile vaktim olmuyor ama bidaha bu kadar habersiz bırakmam soz opuyorumnanaktan

şimdiden hayırlı olsun tedavin insallah guzel haberlerini alacagız opuyorumnanaktan

Merhaba Canım Arkadaşlarım;

Bir çoğunuz durumumu biliyorsunuz. Özellikle Sancux'un doğumunun çok yakın olması nedeniyle öğrenmemesi için benimle ilgili "daha iyi" olduğumdan başkaca birşey konuşmamanızı rica etmiştim. Sağolsun Utkumm bu konuda benimle işbirliği yapmış, genele iyi olduğumu yazıp, sizlere de özelden bilgi vermişti..

Dün Sancux'u aradım, ehh bir haftadır konuşmamıştık ve bugün yarın arar diye ben aradım ve sağlığını sordum, o da bana sordu, biz gayet iyiyiz dedim... ama malesef cumartesi günü öğrenmiş...
Yani artık saklayacak bir şey kalmadı kızlar... Bu nedenle aranıza tekrar katılabilirim..

Öncelikle hastanede yattığım süre içinde ziyaretime gelen, telefonla arayan, gelmek isteyip gelemeyen, hatta aramak isteyip de arayamayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.. İyi ki varsınız..

Bugün taburcu olalı ve yavrularımı toprağa vereli tam bir hafta oldu.. Allah hiç kimseye böyle bir acı yaşatmasın.. İçim yanıyor yanıyor yanıyorr... Ne zaman acım hafifleyecek bilmiyorum..

Aysegul canım
ne desek boş hepimiz çok üzüldük (
seni görmek sana sarılmak istiyoruz. Sen ne zaman istersen.
Bu günleri unutup çok mutlu olacağın günlerin çok yakında olmasını diliyoruz.

ahh ayşegülcüm ahhh, ne diyebilirim ki, insanı hiç bir söz teselli etmiyor biliyorum...
ne büyük bir acı biliyorum... nasıl dayanlır ki en büyük ilacı zaman bunun sanırım , inşallah en ksıa sürede güzel allahım bu acılarını unutturacak seviçnler mutluluklar versin ... allah yardımcın olsun canım.

Aysegul canım
ne desek boş hepimiz çok üzüldük (
seni görmek sana sarılmak istiyoruz. Sen ne zaman istersen.
Bu günleri unutup çok mutlu olacağın günlerin çok yakında olmasını diliyoruz.

Malesef Canımm...
Sözün bittiği yerler bu yaşananlar.. Yaşanacakmış, yaşandı...
Bebeklerim olmadan evvelki zamanları sanki hiç yaşamamış gibiyim.. Nasıl yaşardık, ne yapardık, nerelere giderdik, ne konuşurduk bilmiyorum..
Şu an tek istediğim sütümün kesilmesi, kanamamın bir an önce bitmesi, normale dönmemiz ve hayırlı yeni bir bebek..
Bende hepinize sımsıkı sarılmak istiyorum.. En kısa zamanda :)

Evet canımmm zaman herşeyin ilacı.... İnşallah yüreğimizin yangını kısa sürede hafiflerr..

Aysegulcum sana kocamaaaaan sarililiyorum canim benim.ne diyecegimi bilemiyorum tek istegim allahtan esine ve sana sabir diliyorum ve kisa zamanda tekrar deneyip saglikla kucaginiza almanizi diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…