Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Aysegulcum sana kocamaaaaan sarililiyorum canim benim.ne diyecegimi bilemiyorum tek istegim allahtan esine ve sana sabir diliyorum ve kisa zamanda tekrar deneyip saglikla kucaginiza almanizi diliyorum.

Bende sana sarılıyorum canımm.. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Eşim de ben de umuyor ve biliyoruz ki: Allah bize kısa sürede hayırlı bir bebek verecek.. Ama çabuk olsun diye hep beraber dua edelim olur mu a.s

Aysegul'cum,
ne kadar uzuldugumu anlatmaya kelime bulamiyorum, gercekten sozun bittigi yer. Allah'tan hayirlisini dilemistik, hep bunu dilemeye devam edecegiz.
Sarilip cok opuyorum seni, Allah kuvvet ve sabir versin diliyorum canim.
Biran once vucudun toparlayacak ve sen cocuguna kavusacaksin bunu biliyorum.

e 4 aylık be canım normal daha spora bile anca başlayabilir biraz daha sabır gerekli 2 aysonra falan gene uğra akrabana:)

o günlere gelelim inşallah dinlenicem eh alışverişide annem zaten zevkle üstlenebilir

Vanilya merhaba, nasılsın?
memorial Semra hanımla devam edecekmişsin. Orası da çok iyi bir secim. İnsallah bu sefer istediğin gibi sonuçlanır ve bebeğini kucağına alırsın. Bizi de haberdar et güzel gelişmelerden.

aysegulcum gercekten de sozun bittigi yerdeyiz hepimiz cok uzulduk ama hicbirimizin uzuntusu malesef seninkini hafifletmiyor insallah bundan sonrası guzel olacak ve uzuntunu unutturacak bebegine kavusacaksın
sana ve esine allah sabırlar versin canım

hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.bizide habersiz bırakma olurmu opuyorumnanaktan

[QUOTE=(g)ece;1

soğan kürü ancak ve ancak ılık ve tek nefeste içilebiliyor :) çörek otunu ot olarak bıraktım ben de :)) incir kürüyle keyif yapıyorum.... senin oğlana çok güldüm, demek mesanene kadar uzattı bacağını.

ne diyim tekrar bravo o kadar soğandan sonra incir eminim çok iyi geliyordur. ya sorma oğlum yapma diyorum dinlemiyo neyse dün yer değiştirdi çok şükür.gerçi iyi olsunda nereye vurmak isterse orama gümbür gümbür vursun çok korkuyorum o sakin olunca ben

Umut mrb, senin ikizlerde büyümüşler bile. Sonuna kadar hep böyle saglicakla devam eder inşallah.
hepimizin sorunsuz olur insallah canım. nasılsın? insülin direnci ile ilgili ne yaptın bidaha gorusemedik glukofaja devam degilmi?

ben sana kıyamam ayşegülcüm canım malesef o kadar iyi anlıyorum ki sana sadece zaman ve yeni umutlar diyebilirim hiç geçmiycek onların acısı hiç unutmıycaksın ama inan hafifliycek daha çok çok erken içindeki yangın nasıl yakıyordur biliyorum hemde verilen bu kadar emekler var sakın neden oldu neden ben deme oldu yaşandı keşke olmasa ama yanlız değilsin biliyorsun bunu yaşayan malesef bir çok kadın var...hayat işte bu kadar tuhaf.seni çok aramak istedim eşim izin vermedi sende zaten tercih etmemişsin aramamı.bundan sonrası için inşallah hep güzellikler olucak hatta ebru hanımın dediklerinide öğrendim normal yollardan deniyeceksiniz zaten sizde öyle çok önemli bir sorunda yok önce kaybettiğin kanlar yerine gelsin vücudun toparlansın yavruların cennetten size kardeşini hatta belkide kardeşlerini göndericekler.seni çok seviyorum ne zaman hazır istersen yanına gelmek istiyorum.

Umut glukofaj kullanıyorum ama nasıl bir faydası olacak bilmiyorum. İlk etaptaki mide bulantilarim gecti. İlacin etkisi oluyor mu bilmiyorum. En azından benim hissettiğim bir farklılık yok.

canımın içi etmezmiyiz hep dua ediyorum ben biliyorum olucaakkk kendiliğinden gelicek hemde...

Umut glukofaj kullanıyorum ama nasıl bir faydası olacak bilmiyorum. İlk etaptaki mide bulantilarim gecti. İlacin etkisi oluyor mu bilmiyorum. En azından benim hissettiğim bir farklılık yok.

bulantı ilk baslarda oluyor sonra geciyor sende de oyle olmus zaten ben de ilacı kullanırken degisiklik hissetmedim ama 3 hafta kullandıktan sonra olcum yaptırdıgımda sonuc cok iyi cıkmıstı biliyorsun 9.haftaya kadar da kullandım yeni bıraktım sayılır simdi korkuyorum tekrar yukselecek diye pek dikkat de edemiyorum bu aralar malesef aydın bey yukselme olursa insulin baslarız dedi pazartesi gunu yaptırdıgım testte normaldi hala senin de baya oldu baslayalı hic baktırdınmı sonrasında?

2 ay kadar önce endokronologa gittiğimde yükleme testi yapmadı. Açlık tokluk şekerine ve insuline bakıldı. Normal çıktı. İlac vermemişti Dr. Ben tatilde abarttım yemeği ve sonrasında da düzene giremedim diye başladım ilaca. Aydın bey sakıncası olmaz dedi. Tekrar ölçüm de yaptırmadım. Hala normal olduğunu umuyorum sadece.

insallah normaldirde aslında formul basit canım hamur işleri,makarna,pilav ve tatlılardan uzak duruman yeterli yada en azından olculu ve bu tur gıdaları tuketsen bile ustune ayran icerek onlem alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…