Aysegulcum sana kocamaaaaan sarililiyorum canim benim.ne diyecegimi bilemiyorum tek istegim allahtan esine ve sana sabir diliyorum ve kisa zamanda tekrar deneyip saglikla kucaginiza almanizi diliyorum.
Bende sana sarılıyorum canımm.. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Eşim de ben de umuyor ve biliyoruz ki: Allah bize kısa sürede hayırlı bir bebek verecek..Ama çabuk olsun diye hep beraber dua edelim olur mu a.s
ay dun 4 aylik bebisi olan akrabamiza gittik, karni daha dogrusu midesi duruodu valla... korktum... gerci onun 3. bebisi ama... surpiz yapti ailesine yillar snr...
cok tatli bi kiz ama gormeniz lazim, bembeyaz... abartisiz sut beyazi, renkli gozlu, bayan tukuruk:):):)
İyi olmuş rahat rahat sohbet etmeniz. Bence de 34. haftadan sonra evde yat dinlen hep.
Bak ben nasıl ağırlaştım yürürken bile zorlanıyorum iyiki diyorum alışveriş işlerini falan da önceden halletmişim artık hiçbir yere gidemiyorum eksiklerimi de sağolsun annem alıyor.
Ben sormayı unutmuştum ne zaman olmadığını iyi demekki ekimde burda sevindim valla.
Bak senin yaramaza alltan tekmeliyor seni demekki:))))))
Evet canım 28 inde salı günü gideceğim bir aksilik çıkmazsa.
Merhaba Canım Arkadaşlarım;
Bir çoğunuz durumumu biliyorsunuz. Özellikle Sancux'un doğumunun çok yakın olması nedeniyle öğrenmemesi için benimle ilgili "daha iyi" olduğumdan başkaca birşey konuşmamanızı rica etmiştim. Sağolsun Utkumm bu konuda benimle işbirliği yapmış, genele iyi olduğumu yazıp, sizlere de özelden bilgi vermişti..
Dün Sancux'u aradım, ehh bir haftadır konuşmamıştık ve bugün yarın arar diye ben aradım ve sağlığını sordum, o da bana sordu, biz gayet iyiyiz dedim... ama malesef cumartesi günü öğrenmiş...
Yani artık saklayacak bir şey kalmadı kızlar... Bu nedenle aranıza tekrar katılabilirim..
Öncelikle hastanede yattığım süre içinde ziyaretime gelen, telefonla arayan, gelmek isteyip gelemeyen, hatta aramak isteyip de arayamayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.. İyi ki varsınız..
Bugün taburcu olalı ve yavrularımı toprağa vereli tam bir hafta oldu.. Allah hiç kimseye böyle bir acı yaşatmasın.. İçim yanıyor yanıyor yanıyorr... Ne zaman acım hafifleyecek bilmiyorum..
a.s. merhaba kızlar,
merhaba mystryycim masallah senin oglusunda kocaman olmus ben o haftaları gorebilecekmiyim???? herseyin yolunda olmasına cooooook sevindim opuyorumnanaktan
e çok şüküür merak ettik seni maşallah 12 hafta olmuş ne demek o haftaları görebilcekmiyim sen görüceksinkii bende 30 ları göreyim:))
Arkadaslar merhaba,
ara ara girip okuyorum sizi hepiniz iyisinizdir umarim.
Ben cok dusunup arastirip en sonunda Memorial da Semra Kahraman'la 2. tedavime basladim.
Esasinda donmuslarimi deneyecektim ama tazelerle ve su anda arastirmalarim sonucu bana gore daha ileri sperm ve yumurta secme teknolojilerini uygulayan Semra hanim ekibiyle bir deneme yapmak istedim.
Gecen sefer kullandigim ilaclarin yari dozunda ilaclar kullaniyorum ve yumurta sayim ayni.
Doktor az ilac, kaliteli embriyo denemesi yapiyor.
Bakalim gelismeler nasil olacak?
Aysegul'den haber var mi? cok merak ettim, en son bebegin cinsiyetini merak ediyorduk sonra bir baktim ki bir suru badireler atlatmis kizcagiz...
hepimizin sorunsuz olur insallah canım. nasılsın? insülin direnci ile ilgili ne yaptın bidaha gorusemedik glukofaja devam degilmi?Umut mrb, senin ikizlerde büyümüşler bile. Sonuna kadar hep böyle saglicakla devam eder inşallah.
insallah canım ama zaman hiiiiic gecmiyor hamileligin en zor yanı buymusa.s. merhaba kızlar,
merhaba mystryycim masallah senin oglusunda kocaman olmus ben o haftaları gorebilecekmiyim???? herseyin yolunda olmasına cooooook sevindim opuyorumnanaktan
e çok şüküür merak ettik seni maşallah 12 hafta olmuş ne demek o haftaları görebilcekmiyim sen görüceksinkii bende 30 ları göreyim:))( boshayallersmile
Merhaba Canım Arkadaşlarım;
Bir çoğunuz durumumu biliyorsunuz. Özellikle Sancux'un doğumunun çok yakın olması nedeniyle öğrenmemesi için benimle ilgili "daha iyi" olduğumdan başkaca birşey konuşmamanızı rica etmiştim. Sağolsun Utkumm bu konuda benimle işbirliği yapmış, genele iyi olduğumu yazıp, sizlere de özelden bilgi vermişti..
Dün Sancux'u aradım, ehh bir haftadır konuşmamıştık ve bugün yarın arar diye ben aradım ve sağlığını sordum, o da bana sordu, biz gayet iyiyiz dedim... ama malesef cumartesi günü öğrenmiş...
Yani artık saklayacak bir şey kalmadı kızlar... Bu nedenle aranıza tekrar katılabilirim..
Öncelikle hastanede yattığım süre içinde ziyaretime gelen, telefonla arayan, gelmek isteyip gelemeyen, hatta aramak isteyip de arayamayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.. İyi ki varsınız..
Bugün taburcu olalı ve yavrularımı toprağa vereli tam bir hafta oldu.. Allah hiç kimseye böyle bir acı yaşatmasın.. İçim yanıyor yanıyor yanıyorr... Ne zaman acım hafifleyecek bilmiyorum..
Bende sana sarılıyorum canımm.. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Eşim de ben de umuyor ve biliyoruz ki: Allah bize kısa sürede hayırlı bir bebek verecek..Ama çabuk olsun diye hep beraber dua edelim olur mu a.s
Umut glukofaj kullanıyorum ama nasıl bir faydası olacak bilmiyorum. İlk etaptaki mide bulantilarim gecti. İlacin etkisi oluyor mu bilmiyorum. En azından benim hissettiğim bir farklılık yok.
bulantı ilk baslarda oluyor sonra geciyor sende de oyle olmus zaten ben de ilacı kullanırken degisiklik hissetmedim ama 3 hafta kullandıktan sonra olcum yaptırdıgımda sonuc cok iyi cıkmıstı biliyorsun 9.haftaya kadar da kullandım yeni bıraktım sayılır simdi korkuyorum tekrar yukselecek diye pek dikkat de edemiyorum bu aralar malesef aydın bey yukselme olursa insulin baslarız dedi pazartesi gunu yaptırdıgım testte normaldi hala senin de baya oldu baslayalı hic baktırdınmı sonrasında?
2 ay kadar önce endokronologa gittiğimde yükleme testi yapmadı. Açlık tokluk şekerine ve insuline bakıldı. Normal çıktı. İlac vermemişti Dr. Ben tatilde abarttım yemeği ve sonrasında da düzene giremedim diye başladım ilaca. Aydın bey sakıncası olmaz dedi. Tekrar ölçüm de yaptırmadım. Hala normal olduğunu umuyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?