aysegul donmussun aramiza. cok uzucu olaylar yasadin. ne diyecegimi bilemiyorum ama seninle yuzyuze gorusmesek de senden acayip olumlu elektrik aliyorum, yasam sevinci hic bitmeyecek, hayata hep gulerek bakan, hayatin iyi yonlerini goren, mutlu olmayi bilen bir aysegul varmis gibi karsimda. ve o aysegul bu kotu gunleri de atlatacak. hayirlisi buymus demek lazim. insallah en kisa zamanda kucagina bebegini ya da bebeklerini alacaksin... senin hbrin yok yuzuk testi yaptik, bir kizin bir de oglun oluyor:):):):)
ama mystryy ile benim halimi hiiic sorma
Aysegul'cum,
ne kadar uzuldugumu anlatmaya kelime bulamiyorum, gercekten sozun bittigi yer. Allah'tan hayirlisini dilemistik, hep bunu dilemeye devam edecegiz.
Sarilip cok opuyorum seni, Allah kuvvet ve sabir versin diliyorum canim.
Biran once vucudun toparlayacak ve sen cocuguna kavusacaksin bunu biliyorum.
aysegulcum gercekten de sozun bittigi yerdeyiz hepimiz cok uzulduk ama hicbirimizin uzuntusu malesef seninkini hafifletmiyor insallah bundan sonrası guzel olacak ve uzuntunu unutturacak bebegine kavusacaksın
sana ve esine allah sabırlar versin canım
ben sana kıyamam ayşegülcüm canım malesef o kadar iyi anlıyorum ki sana sadece zaman ve yeni umutlar diyebilirim hiç geçmiycek onların acısı hiç unutmıycaksın ama inan hafifliycek daha çok çok erken içindeki yangın nasıl yakıyordur biliyorum hemde verilen bu kadar emekler var sakın neden oldu neden ben deme oldu yaşandı keşke olmasa ama yanlız değilsin biliyorsun bunu yaşayan malesef bir çok kadın var...hayat işte bu kadar tuhaf.seni çok aramak istedim eşim izin vermedi sende zaten tercih etmemişsin aramamı.bundan sonrası için inşallah hep güzellikler olucak hatta ebru hanımın dediklerinide öğrendim normal yollardan deniyeceksiniz zaten sizde öyle çok önemli bir sorunda yok önce kaybettiğin kanlar yerine gelsin vücudun toparlansın yavruların cennetten size kardeşini hatta belkide kardeşlerini göndericekler.seni çok seviyorum ne zaman hazır istersen yanına gelmek istiyorum.
canımın içi etmezmiyiz hep dua ediyorum ben biliyorum olucaakkk kendiliğinden gelicek hemde...
Bugün sancux hiç görünmedi dimi? İyidir inşallah.
mystryy biz seninle "kotu kaynana" ya da "gelini cildirtmanin yontemleri" topiginde de bulusabiliriz
Vanilyacığım;
İkinizde yine öğrenin istiyorum: bebeklerimiz melek oldu.. biz kısa sürede toparlanıp, yeniden denemek için gün sayıyoruz.. Ayrıca yaşadıklarımdan öğrendiğim çok şey oldu.. En önemlisi muhteşem bir kocamın olduğunu biliyorum.. Bana bebek gibi, çiçek gibi baktı ve hiç yanımdan ayrılmadı.. Hemşirelere bırakmadı altımdan aldı, altımı temizledi.. "Bebeklerimin de altını temizleyeceğim, sende benim bebeğimsin" diyerek baktı bize.. Ben bu adamı baba yapacağım canım..
Bende seni çooookkk seviyorum..ı.
arkadaşlar dün transferim yapıldı.Çok şükür herşey yolunda gitti, inşallah sonuda çok güzel olur ve güzel haberleri burdan sizlerle paylaşırım.Allah hepimizin gönlüne göre verir.Transfer sonrası için tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Canım benim;
Sen daha kötüsünü yaşadığın için eşinin sana söylemesini dahi istemedim. Ama ablasını dinlemedi söylemiş sana.. Sonra da aramasın, ben iyi hissettiğimde ararım dedim. Biz burada mutlu ve birbirini seven bir aileyiz ve hepimiz birbirimizin yaşadıklarından çok etkileniyoruz.. Özellikle Sancuxun ve senin öğrenip karnınız burnunuzda üzülüp etkilenmemeniz için çaba sarfettim-sarfettik ama engel olamadım malesef. Öğrendiniz.. İkinizde yine öğrenin istiyorum: bebeklerimiz melek oldu.. biz kısa sürede toparlanıp, yeniden denemek için gün sayıyoruz.. Ayrıca yaşadıklarımdan öğrendiğim çok şey oldu.. En önemlisi muhteşem bir kocamın olduğunu biliyorum.. Bana bebek gibi, çiçek gibi baktı ve hiç yanımdan ayrılmadı.. Hemşirelere bırakmadı altımdan aldı, altımı temizledi.. "Bebeklerimin de altını temizleyeceğim, sende benim bebeğimsin" diyerek baktı bize.. Ben bu adamı baba yapacağım canım..
Bende seni çooookkk seviyorum..
İnşallah canım.. Bu arada 25 Ağustostan bu yana dualar hiçç dilimden düşmedi.. Rüyalarımda bile dua ettim.. Yakında ermiş olacağım sempatiksalakcinni Bana da kendiliğinden gelecekmiş gibi geliyorr
ayşegülcüm bunun kötüsü daha kötüsü yok galiba aslında ama en azından bir şekilde atlatıldığınıda biliyorsun kendini güçlü hissetmeye çalışma bu bir süreç ama bil ki hafifliycek. ah biz canımız kocalarımızın kıymetini biliyorduk zaten ama böyle zor günlerde dahada anlıyor insan ve aslında nasılda bağlanıyor birbirine.tabiki baba yapıcaksın ve gönlünden geçtiği gibi teker teker olucak bu sefer. hepimiz ericez yakında merak etme:)
ya kizlar gecen gun ogrendim ne insanlar var. biz tanidigimin akrabasi yeni evlenmis iste, bir sene olmamis. kizin yasi da buyukmus biraz, 30un uzeriymis. iste rahim kanseri oldugunu ogrenmis(allah korusun) kemoterapi falan goruyormus, son durumunu sormadim ama rahmi alabilirlermis. ve en onemlisi kocasi bosayacakmis... adam bosanmak istedigini solemis. hani uzun sureli evli olsa ii anlasamiolardi bi de hastaligini cekemem dedi falan dicem ama yok diil. resmen cocugu olmayacak die adam bosuyor kadini. hemde kadinin acisi cok yeni. tedavi goruyor falan. ne bicim insanlar var hayatta... pislik adam, sinir oldum
Vanilyacim tedavi surecin hayirli olsun insallah saglikla yavrunu kucagina alirsin.
Sancux canim kasintinin ne demek oldugunu coook iyi bilirim evlendigimde populer urtiker diye bir rahatsizligim oldu o sirada adanadaydik ve temmuz ayiydi.tam iki ay surekli kasindim ve derin yaralarim vardi cok cok iyi anliyorum seni insallah en kisa surede gecer canim.ben bugun16+6 oldum.hayirlisi bakalim.
Gececim dortlu test pazartesi cikar dediler.endiseliyim biraz hayirli guzel haberler aliriz insallah.
Aysegulcum canim esimle de paylastim o da inan coook uzuldu senin gulen yuzun gelmis aklina.allah ne senin ne de esinin gulen yuzunu soldurmasin.insallah rabbim o guzel yuzune ve gonlune hatirina en hayirlisini en kisa zamanda nasip edecek...
Umutcum masallah seninkiler de buyumus saglikli olsunlar insallah.
Vanilyacığım;
Her şer'den bir hayır çıkar diyoruz.. Allah sebebini veriyor.. Bizim sebebimiz de malesef amniyo sentez.. Doğum sancılarımın başladığı günün sabahı yavrularımın amniyo sentez sonuçları çıktı, ikisi de sapasağlam sağlıklı imişler.. Neredennnn nereye işte.. Allah böyle istedi.
Sende nihayet toparlanmışsın ve tedaviye başlamışsın canım.. İnan çok sevindim.. Bir ara vazgeçtiğini düşündürmüştün bize ve gerçekten çok üzülmüştüm senin için, hiç aklımdan çıkmamıştın. Umarım yeni doktorunun eli uğurlu gelir, sana uğur getirir.. 6 hafta sonra lohusalığım bitince bende peşinden geleceğim.. İnşallah bebeklerimize kavuşacağız..
Kafanı karıştırmak istemem ama şu an yaşlarımızın yakın olması nedeniyle yaşadıklarımdan çıkardığım bir tecrübeyi özellikle seninle paylaşmak istiyorum.
Biz bir süre normal deneyeceğiz ama olmazsa akabinde tekrar Aydın Beyden yardım isteyeceğiz. Fakat iki bebek gerçekten zor. Bu zorlukları yaşadım, bu nedenle tüp bebeğe kalırsak tek embriyo transferi isteyeceğiz. Yaş faktörü (35 yaş üstü) devreye girince cvs veya amniyo sentez kesinlikle isteniyor. Tek bebekte ikili, üçlü ve dörtlü testlerle bebeğin sağlığıyla ilgili tüm verileri önümüze koyuyor zaten. Ancak çoğul gebelikte bu testler yapılamıyor ve yapılması düşük riski taşıyan cvs (korion biyopsi) ve amniyo sentez yapılması gerekebiliyor.. Bilgin olsun canım.
Bende sana sımsıkı sarılıyorum, kocaman kocaman öpüyorum ve şans diliyorum. Bizi habersiz bırakma olur mulmaz:
Canım arkadaşımm teşekkür ederim güzel dileklerin için..
Sen kendine ve bebişlerine dikkat et olur mu.. Biz kısa sürede toparlanacağız inşallah...
Canım benim;
Sen daha kötüsünü yaşadığın için eşinin sana söylemesini dahi istemedim. Ama ablasını dinlemedi söylemiş sana.. Sonra da aramasın, ben iyi hissettiğimde ararım dedim. Biz burada mutlu ve birbirini seven bir aileyiz ve hepimiz birbirimizin yaşadıklarından çok etkileniyoruz.. Özellikle Sancuxun ve senin öğrenip karnınız burnunuzda üzülüp etkilenmemeniz için çaba sarfettim-sarfettik ama engel olamadım malesef. Öğrendiniz.. İkinizde yine öğrenin istiyorum: bebeklerimiz melek oldu.. biz kısa sürede toparlanıp, yeniden denemek için gün sayıyoruz.. Ayrıca yaşadıklarımdan öğrendiğim çok şey oldu.. En önemlisi muhteşem bir kocamın olduğunu biliyorum.. Bana bebek gibi, çiçek gibi baktı ve hiç yanımdan ayrılmadı.. Hemşirelere bırakmadı altımdan aldı, altımı temizledi.. "Bebeklerimin de altını temizleyeceğim, sende benim bebeğimsin" diyerek baktı bize.. Ben bu adamı baba yapacağım canım..
Bende seni çooookkk seviyorum..
İnşallah canım.. Bu arada 25 Ağustostan bu yana dualar hiçç dilimden düşmedi.. Rüyalarımda bile dua ettim.. Yakında ermiş olacağım sempatiksalakcinni Bana da kendiliğinden gelecekmiş gibi geliyorr
Ladyyciğim;
Sancux öğlen gibi online oldu ama yazmadı.
marinercim hiç tedirgin olma 3lü testin yapıldı ve sorun yok bundada olmıycak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?