Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Hayırlı olsun canım
Ben kayınvalidemde kaldım yemek ve tuvalet için kalktım 7. günde sonra dışarı çıktım eşimle dolaştık 10. gün test yaptım negatif çıktı 12 gün pozitif oldu sakın erken test yaptırma

Belizzcikk;
Sana da çoook teşekkür ederim güzel düşüncelerin ve dileklerin için.
Malesef bir araya gelemedik, Sancux'un doğumu ilk buluşacağımız zaman diye düşünüyorum. Bu arada neden bilmem sende bana: minicik, sevimli, yaramaz mı yaramaz, nazlı, arada mızmızz, bir kız çocuğuymussun gibi geliyorsun.. ben ablanmısım gibi, hatta annenmisim gibi okuyorum yazdıklarını :hulya:
Hayatın bize neleri yaşatacağını bilmemiz mümkün değil.. Ne yaşarsak yaşayalım, hem kendimiz hem de çevremizdeki sevdiklerimiz için güçlü, dirayetli, gülen yüzlü ve yaşadıklarımızdan olumlu dersler çıkaranlardan olmalıyız. Allah bizi daha beterinden korudu diye düşünmek en doğrusu..
Ay şu yüzük testini merak ettim vallahi .. Sanırım Mystryy ve sende boll boll gelinler görünüyor sempatiksalakcinni

hepimiz icin cook guzel olacak insallah. snrsinda yeni sayfamizda bulusucaz... "bebegimin cok gazi var, ne yapacagim" ya da "cocugum haylazlik yapmaktan hic ders calismiyor, onerisi olan" vs vs gibiDDDDDDDD

Ayrıca Mystryy daha evvel yazmıştı: bizim bebişlerin kendi aralarında muhabbetleri de enteresan olacak tabii ki: kaça bölünmüş embriyo idin transferde? senin ilk bhcg testin kaç? ense kalınlığın kaç çıkmıştı?

cok sanlisin tabiki.. herzmn yaninda olan bir kocan var. cok mutlu bir aile olacaksiniz sadece zamani degilmis demek ki.

Öyle canım benim.. Allah hiçbirimizin başından eksik etmesin

Sevgili Delipery;
Öncelikle aramıza hoşgeldin. Yazmasamda seni takip ettim. Umarım pozitif test sonucunla bizi mutlu edersin. Sen öncelikle hep pozitif dün canım.. Herşeyin yolunda gideceğini düşün.. Ayrıca nacizane fikirlerimi söylemek isterim: ben transferden sonra 7 gün hiççç kıpırdamadan yattım.. Sadece çişe kalktım, eşim yemeğimi yatağım yerde yedirdi.. 7.günden sonra da azıcıkk daha hareketlendim sadece, ama genel olak hepp yattım.. Her ne kadar 1 gün istirahat edin sonra normal hayatınıza dönün diyorlarsa da, test gününe kadar kendini herşeyden korumanın çok önemli olduğunu, mümkünse yatarak dinlenme modunda olunması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca o dönemde bol bol taze ananas yedim.. Sanırım 5.gün gibi ılıkk 2 dakikalık bir duş yaptım..
Sende kendini koru, eşinle birbirinize sımsıkı sarılın ve bebeğinizle hayatın ne kadar güzel olacağını düşünün olur mu :)))

Off Belizcik offf, Emin ol çok daha beterleri de varr.. Allah iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin..

Ayşegülcüğüm canım benim inan hep seni takip ettim , hep duğa ettim ama bazen işte kader birşeyler bahane oluyo(
ne kadar üzüldüğümü anlatamam... benimkinin gelişimi de 8. haftada durdu. ve herkes üzüntüsünü belirtmek için aramıştıı sadece yengem çok güzel bişiy söylemişti onu unutmuyorum: Allah yaşayamadığı ömrü kardeşine versin demişti...
bence bizimkiler de ömürlerini kardeşlerine verdiler...
kocaman sarılıyorum canım

Aysegulcum canim esimle de paylastim o da inan coook uzuldu senin gulen yuzun gelmis aklina.allah ne senin ne de esinin gulen yuzunu soldurmasin.insallah rabbim o guzel yuzune ve gonlune hatirina en hayirlisini en kisa zamanda nasip edecek...

Marinerciğim;
Sağolun canım.. Eşim de şu an yanımda, sana ve eşine selamlarını iletiyor. En kısa zamanda Allah tekrar yüzümüzü güldürecek inşallah.

Vanilyacığım çoook haklısın..
Bir ara "5 hafta daha dayansalardı küvezde yaşama şansları vardı" diye söylendim durdum, erken doğup küvezde bir sürü komplikasyonlar geçiren bebekleri duyunca kimbilir ne kötü şeyler yaşayacaktık ki, Allah böyle takdir etti dedim.. Biz de böyle bakmaya çalışıyoruz.. Yüzlerini görmedik, ya normal zamanda doğurup sonrasında kaybetseydik, insanlar bebeklerini, çocuklarını kaybediyorlar.. Allaha şükürler olsun yine de.. Ama henüz çok taze olduğu için arada gel-gitlerim oluyor doğal olarak ve ayaklarım kırılsaydı da götürmeseydim amniyo senteze diyorum.. Neyseee... Kalpleri bu kadar atacakmış... Allah verdiiii, Allah aldı..
Çok emin değilim ama 6 hafta doğum sonrası kanama devam edecekmiş ve akabindeki hafta regli olacakmışım, muhtemelen kasım ayından itibaren çalışmalara başlarız ama bir bekleme sürem olması gerekiyormu onu bilmiyorum. Yine de her türlü küre açığım.. Ne zaman ne yapmam gerekiyorsa lütfen paylaş, ben de güzellce uygulayayım..
Ayy çatlatma iğnesi dedin ya, vallahi heyecanlandımm... Hadi hayırlısııı.. İnşalllahh herşeyiniz rast gider canım..
Oğlumuz çoook yakışıklı ablası.. Hastane süreçlerimizde çook uzun süre yalnız kaldı evde yavruşum.. Şimdi eşimin de benim de yanımdan bir saniye ayrılmıyor.. İçimize girecek neredeyse:))

Canımm benim;
Telefonda da söylemiştim, sen iyi ol, bebiş ya da bebişlerine ve kendine iyi bak gerisini düşünme.. Biz de en kısa zamanda toparlanacağız canım hiçççç merak etme..

Melisciğim;
Sana da çoook teşekkür ederim.. Malesef kaderimize engel olamıyoruz.. Allah daha beterinden saklasın bizleri... Yengeciğin çoook doğru söylemiş...
Bana da "anne karnında ölen bebeklere cennet çocukları denir ve annelerini cennetin kapısında bekler, şefaat eder" dediler.. İnsanın içini rahatlatıyor di mi?
Benim içim bebeklerimi babaanne ve dedelerinin yanına defnettiğimde çok huzur buldu.. Onlara emanetler.
Hayat devam ediyor canım.. Umut hiç bitmeyecek.. Anne olmaktan asla vazgeçmek yok..
Sende sakın üzülme ve içini ferah tut çünkü senin de benim de yine bebişlerimiz olacak.

ayşegüll canım benim kıyamam sanaa
şuan haberim oldu ve büyük bir şok yaşadım.canım benim acını paylaşıyorum.inan yanında olup sımsıkı sarılmak istiyorum sana.allah diğer bebişlerine uzun uzun ömürler versin işallah.hayat ne kadar acımasız dimi.ama ben senin bu güçlüğüde bian önce yenip.güzel güzel haberlerle bize döneceğini biliyorum.sen bizim için çok değerlisin.

selam arkadaşlar. sizleri kısa bir süredir takip ediyorum.bu sayfanın herkese en başta bana çok büyük deseği oldu.sizlerin yazdıklarını bazen hüzünle bazen sevinçle kitap okur gibi okudum.bu gün ayşegülün başına gelenleri öğrendim çok üzüldüm.ayşegülcüğüm allah sabırlık versin .çok zor eminim.senin kadar içim acıdı .ama zaman tabiyiki herşeyin ilacı.inşallah bundan sonra hepinizin yüzü güler arkadaşlar .herkes için ayrı ayrı dua ediyorum.

Aysegul'cum simdi o zaman sana hemen birkac sey soyleyeyim kurlerle ilgili...
Oncelikle esin icin keciboynuzu kurunu onerecegim ki bunu zaten 3 ay yapiyorsun bak bu yuzden simdi baslasaniz neredeyse tamamdir.
Hem spermlerin hareketini artiriyor, hem sayilarini hem kalitelerini...daha ne olsun :)
Kur soyle 6-7 tane keciboynuzunu yarim lt. kaynayan suya atip 3 dakika agzi kapali kaynatip altini sondurup 20 dakika dinlendirip keciboynuzlari atiliyor, sogumaya birakiyorsun. Yarisini sabah ac karnina, yarisini aksam yataga gitmeden iciriyorsun 1 hafta... Sonra 3 ay boyunca aksam yatmadan once 1 er bardak (buz dolabinda bir gun bekliyor)

Ben denedim ve sonuclarda kesinlikle iyilesme oldu.

Sonra senin icin de su asamada doktora sormanda fayda var ama bugday cimi hapina baslasan cok iyi olur.
Ben ebay den siparis etmistim, bir kac kutu geldi, simdi ara verdim ama transferden sonra devam edecegim.
Faydasi cok fazla, bilinen bir zarari yok. Cok guclu bir antioksidan oncelikle, bir suru vitamin var icinde, hormonlari duzenliyor, vucudu arindiriyor. FSH, E 2 degerlerini normale getiriyor, yumurta kalitesine de dolayli olarak olumlu katkisi oldugu soyleniyor.
En azindan vucudunun kendine gelme asamasinda destegi olabilir.

Calisma safhasina geldiginizde ise preseed kullanmanizi siddetle onerecegim.
Bunu da ebay den almanda cok fayda var, hatta siparis etsen gelmesi uzun surebiliyor. Yaninda ovulasyon testi de gonderiyorlar.

Bunlari belki biliyorsun ama bana gore ilk once yapilmasi gerekenler.
Sonra hersey yoluna girdigi, calisma yapacaginiz ay reglin 2. gunu baslayacagin corekotu, bal, tarcin, polen karisimi var bunun islevi de bir nevi yumurta guclendirici...

Bunlari yapip sonuc alan cooook insan var. Yazdiklarimin hepsini denedim bana henuz yaramadilar ama insani mesgul ediyorlar, umut veriyorlar ve sanirim sagik icin de faydalilar.

Catlatma ignelerimi yaptim, nedense bu sefer doktor 2 tane verdi.
Cumartesi sabahi OPU da o guzel bayilma anini hayal ediyorum simdi :)

ayşegül mesajınla bizi bir nebze rahatlattın aslında. kaç günlerdir telefonu elime alıp alıp bırakıyorum. bazı acıları tanımlamak için gerçekten sözcükler kifayetsiz kalıyor... her ayrıntıyı düşünüp hesap etmeye çalışıyoruz ama olacakların önüne geçmek mümkün olmuyor işte... dilerim bu son acın olur ve en kısa sürede o mutlu ailenize katılacak evladınız tüm bu acıları hafifletir...

seni sevgiyle kucaklıyorum canım... bir iyileş, kendini toparla, hazır olduğunda hepimiz seninle kucaklaşmak istiyoruz. öpüyorum...

Kizlar poyraz ile ruzgar dun gece dogdular...

Canim yaaa ne diyosun allaha sukur gozumuz aydin allah anali babali buyutsun cooook sevindim.erken oldu ama sagliklari ve senin sagligin yerindedir insallah.coook opuyorum canim.nerede dogdu kuzucuklar.kac kilolar.kuvez ihtiyacioldu mu.detaylari merakla bekliyoruz.

kızlarrr sancux doğurmuş,
mesajdan sonra hemen aradım, saate bakmadan..

dün çok ağrısı olunca hastaneye gitmiş, kusuyormuş falan.
nuri bey yokmuş. fatih bey ve ebru hnm kontrol etmişler, rahim açılmamış, ağrı geçer diye bir süre sonra eve göndermişler, dönüş yolunda sancı girince eve uğramadan geri dönmüşler, bayaa doğum sancısı çekmiş ama gece 2 gibi yapmış doğumu. sezeryanla,
maşallah rüzgar ve poyraza, ilk bebeklerimiz geldi dünyaya..
bebekler 2800 gr doğmuşlar. solda kalan biraz sıkışmış, kafasına hergün masaj yapılacakmış. ama iyilermiş. boyları da 46 ve 47 cm.
3 gün kadar hastanedeymiş yarın ziyaret edeceğim ben, gece de gelir sanırım.
:)
ayy canım yaa sesi çok iyiydi, kuş gibi hafifledim dedi :) bir de doğum sancısından kaşıntıları bile unutmuş.

Günaydın Kızlarr;
Bende şimdi konuştum.. Sesi gayet iyi geliyor.. Oğlanlar uyuyorlardı.. Çok enteresan hani aralarında yarım kg fark çıkıyordu ya ama ikisi de 2800 doğmuşlar..
Allaha şükür küveze falan da gerek kalmadı.
Ben şu an yarın öğlen gibi yanına gitmeyi planlıyorum. Hatta dayanamayıp bu geceden bile uğrayabilirim :)))

Aysegul günaydın cnm, nasılsın bugün?

Günaydın canım,
Çok sıkıntılı bir gece geçirdim, kabuslar, terleme, iki üç kere uyanma, hafif ağrı falan...
Ama az evvel laptopu açtım ve oğlanlar şu an beni kendime getirdi, nasıl yüzümü güldürdüler anlatamam.. Allah da onları her daim güldürsün..
Ay nasıl tatlılardır şimdi biliyomusun.. Bi lokmacık ve kırmızı suratlı..

Ay evet evet bende bir an önce görmek istiyorum onları.
Sancux'u da tabi.
Yarın uğrayacağım ya sabah erken ya da öğlen.

Canim insallah biz ikili test yaptik.uclu test yaptirmadi aydin bey.direk dortlu test yaptirdi.bildigim kadariyla uclu teste birsey daha eklenmesiyle dortlu test oluyormus.bakalim canim.

aa doğru benimde ikili testim yapıldı sonrada 4lüm yapıldı ama 2li biraz belli ediyor kendini bende gerçi böyle desemde hatırlarsın belki bende bayaa heyecan yapmıştım bu testleri:))sonrada detaylı ultrosunun olucak...

Gecmis olsun canım. Bu ağrılar normal demi? Sonuçta ssende çok hirpalandin. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…