arkadaşlar dün transferim yapıldı.Çok şükür herşey yolunda gitti, inşallah sonuda çok güzel olur ve güzel haberleri burdan sizlerle paylaşırım.Allah hepimizin gönlüne göre verir.Transfer sonrası için tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
aysegul donmussun aramiza. cok uzucu olaylar yasadin. ne diyecegimi bilemiyorum ama seninle yuzyuze gorusmesek de senden acayip olumlu elektrik aliyorum, yasam sevinci hic bitmeyecek, hayata hep gulerek bakan, hayatin iyi yonlerini goren, mutlu olmayi bilen bir aysegul varmis gibi karsimda. ve o aysegul bu kotu gunleri de atlatacak. hayirlisi buymus demek lazim. insallah en kisa zamanda kucagina bebegini ya da bebeklerini alacaksin... senin hbrin yok yuzuk testi yaptik, bir kizin bir de oglun oluyor:):):):)
ama mystryy ile benim halimi hiiic sorma
hepimiz icin cook guzel olacak insallah. snrsinda yeni sayfamizda bulusucaz... "bebegimin cok gazi var, ne yapacagim" ya da "cocugum haylazlik yapmaktan hic ders calismiyor, onerisi olan" vs vs gibiDDDDDDDD
cok sanlisin tabiki.. herzmn yaninda olan bir kocan var. cok mutlu bir aile olacaksiniz sadece zamani degilmis demek ki.
arkadaşlar dün transferim yapıldı.Çok şükür herşey yolunda gitti, inşallah sonuda çok güzel olur ve güzel haberleri burdan sizlerle paylaşırım.Allah hepimizin gönlüne göre verir.Transfer sonrası için tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
ya kizlar gecen gun ogrendim ne insanlar var. biz tanidigimin akrabasi yeni evlenmis iste, bir sene olmamis. kizin yasi da buyukmus biraz, 30un uzeriymis. iste rahim kanseri oldugunu ogrenmis(allah korusun) kemoterapi falan goruyormus, son durumunu sormadim ama rahmi alabilirlermis. ve en onemlisi kocasi bosayacakmis... adam bosanmak istedigini solemis. hani uzun sureli evli olsa ii anlasamiolardi bi de hastaligini cekemem dedi falan dicem ama yok diil. resmen cocugu olmayacak die adam bosuyor kadini. hemde kadinin acisi cok yeni. tedavi goruyor falan. ne bicim insanlar var hayatta... pislik adam, sinir oldum
Aysegulcum canim esimle de paylastim o da inan coook uzuldu senin gulen yuzun gelmis aklina.allah ne senin ne de esinin gulen yuzunu soldurmasin.insallah rabbim o guzel yuzune ve gonlune hatirina en hayirlisini en kisa zamanda nasip edecek...
Aysegul'cum,
kim bilebilir dogsalar da baslarina birsey gelecekti belki de, Allaha hamdolsun demek lazim bizi kimbilir nelerden koruyor.
Biz onumuze bakalim, kimbilir hangi yakin zamanda ne guzel bir surpriz sizi bekliyor. Ben dogala inaniyorum, bakma 2. denemeye girismis olmama aklim hep dogalda :)
Zaman herseyin ilaci, kucuk buyuk herkesin basina turlu tatsiz hikaye gelebiliyor bu macerada, sabredecegiz ve sonunda yuzumuz gulecek.
Sen bir toparlan ben sana ne kurler ne bugday cimleri, ne pycnogenoller, neler neler yazacagim mutlaka iyi gelecekler.
Tek cift embriyo hakkinda soylediklerine tesekkur ederim, ne zamandir dusunuyorum ben de karar vermek zor, esim zaten ikiz bebegi hep riskli bulur bakalim biraz da embriyolar gosterecek kendini...
Simdilik tedavi folikul olarak iyi gidiyor bugun insallah catlatma ignesini yapacagim, sonra cumartesi OPU var. Tek dert bu kez farkli bir ilac uyguladilar, cok dusuk dozdu igenelerim ama desteklemek icin klomen kullandim o da endometrium
duvarini inceltti, simdi kalinlastirmaya calisiyoruz hala istenen yere ulasmadi.
Hepimiz icin herseyin hayirlisini diliyor, seni tekrar cok cok cok opuyorum.
Serbete de selamlar, bu resmi cok seker.
Ayşegülüm canım o günden sonra seni arayamadım biraz uzaklaşmak istersin diye düşündüm. Kızların hepsi çok güzel şeyler yazmışlar hepsine katılıyorum zaman herşeyin ilacı güzel günler elbet gelecek. Beni en çok üzende bebeklerin sapasağlam çıkmaları oldu, her zaman diyoruz Allahın taktiri yapacak hiçbirşeyimiz yok.
Şimdi önemli olan senin sağlığına kavuşman eşinin ve senin çok şükür sorununuz yok normal yolla olma şansın var buda çok önemli.
Seni çok çok öpüyor kucaklıyorum canım
Ayşegülcüğüm canım benim inan hep seni takip ettim , hep duğa ettim ama bazen işte kader birşeyler bahane oluyo(
ne kadar üzüldüğümü anlatamam... benimkinin gelişimi de 8. haftada durdu. ve herkes üzüntüsünü belirtmek için aramıştıı sadece yengem çok güzel bişiy söylemişti onu unutmuyorum: Allah yaşayamadığı ömrü kardeşine versin demişti...
bence bizimkiler de ömürlerini kardeşlerine verdiler...
kocaman sarılıyorum canım
Marinerciğim;
Sağolun canım.. Eşim de şu an yanımda, sana ve eşine selamlarını iletiyor. En kısa zamanda Allah tekrar yüzümüzü güldürecek inşallah.
Vanilyacığım çoook haklısın..
Bir ara "5 hafta daha dayansalardı küvezde yaşama şansları vardı" diye söylendim durdum, erken doğup küvezde bir sürü komplikasyonlar geçiren bebekleri duyunca kimbilir ne kötü şeyler yaşayacaktık ki, Allah böyle takdir etti dedim.. Biz de böyle bakmaya çalışıyoruz.. Yüzlerini görmedik, ya normal zamanda doğurup sonrasında kaybetseydik, insanlar bebeklerini, çocuklarını kaybediyorlar.. Allaha şükürler olsun yine de.. Ama henüz çok taze olduğu için arada gel-gitlerim oluyor doğal olarak ve ayaklarım kırılsaydı da götürmeseydim amniyo senteze diyorum.. Neyseee... Kalpleri bu kadar atacakmış... Allah verdiiii, Allah aldı..
Çok emin değilim ama 6 hafta doğum sonrası kanama devam edecekmiş ve akabindeki hafta regli olacakmışım, muhtemelen kasım ayından itibaren çalışmalara başlarız ama bir bekleme sürem olması gerekiyormu onu bilmiyorum. Yine de her türlü küre açığım.. Ne zaman ne yapmam gerekiyorsa lütfen paylaş, ben de güzellce uygulayayım..
Ayy çatlatma iğnesi dedin ya, vallahi heyecanlandımm... Hadi hayırlısııı.. İnşalllahh herşeyiniz rast gider canım..
Oğlumuz çoook yakışıklı ablası.. Hastane süreçlerimizde çook uzun süre yalnız kaldı evde yavruşum.. Şimdi eşimin de benim de yanımdan bir saniye ayrılmıyor.. İçimize girecek neredeyse:))
Canımm benim;
Telefonda da söylemiştim, sen iyi ol, bebiş ya da bebişlerine ve kendine iyi bak gerisini düşünme.. Biz de en kısa zamanda toparlanacağız canım hiçççç merak etme..
Kizlar poyraz ile ruzgar dun gece dogdular...
Aysegul günaydın cnm, nasılsın bugün?
Aysegul günaydın cnm, nasılsın bugün?
Canim insallah biz ikili test yaptik.uclu test yaptirmadi aydin bey.direk dortlu test yaptirdi.bildigim kadariyla uclu teste birsey daha eklenmesiyle dortlu test oluyormus.bakalim canim.
Günaydın canım,
Çok sıkıntılı bir gece geçirdim, kabuslar, terleme, iki üç kere uyanma, hafif ağrı falan...
Ama az evvel laptopu açtım ve oğlanlar şu an beni kendime getirdi, nasıl yüzümü güldürdüler anlatamam.. Allah da onları her daim güldürsün..
Ay nasıl tatlılardır şimdi biliyomusun.. Bi lokmacık ve kırmızı suratlı..
Haftanın son günü ve sağlıklı bebek haberiyle sen nasılsın bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?