selam kızlar...bende öngörüşme için aydın beyden kasım ayına randevu alabildim...diğer bayan nasıl bir doktor ön görüşmede ona gitsemmi acaba? birde semen testi vericez orada....sizce güvenilirmi....biz 6 ay arayla iki yerde verdik sayı birinde 15 milyon diğerinde 1 milyon doğal olarak buraya güveniyorum doğrusonuç için ne dersiniz?
bomba haberlerle döndüm:)
nurtopu gibi
bir polip (8 mm)
bir kist(sol yumurtalıkta 3cm)
bir miyom(24mm)
varmışta haberim yokmuş(
ayrıca hastaneye gittim sırada beklerken bir de ne göreyim ortaokul sınıf arkadasım karsımda:)))
ayrıntılar facete:)öptüm sizi
günaydın arkadaşlar
uzun zamandır yokum.. ama sizleri hep takip ediyorum.. ayşegülle de görüştük konuştuk.. ona moralim çok çok bozuldu.. umutcum çok iyi gidiyor maşallah bir fırsat bulup arayamadım mahcubum.. tebrik edemedim ... kızlar bana çok acil aydın beyin cebi lazım vardı ama bulamıyorum özelime atarsanız çok sevinirim.. bende malum kocaman bir myom vardı hatırlarsanız.. 5 cm olmuş ve alınması yönünde buradaki doktorlarla konuştum onlar beni direk ameliyata yönlendirdi.. donmuşlarım var ayrıca ileride bana zararı olurmu acaba yada bu ameliyatı olmam ne kadar doğru hala emin değilim.. myomlar oluşmuş gebeliklerde düşük nedeni.. yani gebeliğe engel değil benim sorunum ise hiç gebe kalamamak.. bu yüzden yanlışmı yaparım diyorum bide aydın bey bana transferim sırasında myomun rahimi deforme ettiğini söylemişti.. işte çok gel-gitlerdeyim... bir kere olsun görüşeyim bari öyle karar vereyim diyorum.. hepinizi öpüyorum...
arkadaşlar kafam çok karışık, kendimi iyi hissetmiyorum.Bugün transferimin 8.günü dünden beri karnım çok şiş ve hassas,rahmimi su dolu bi balon gibi hissediyorum hani adet olmadan önce bi hassasiyet olurya öyleyim.Üzerimde bi ağırlık, yorgunluk ve çok terliyorum, bi sıkıntı hali yani.Bi de rüyamda adet olduğumu gördüm, bu da tuz biber oldu üstüne.Geçmiş sayfaları okumaya çalışıyorum arkadaşlar transferden sonra neler yaşamış diye ama sizlerin hızına yetişmek mümkün değil, o kadar çok sayfa varki.Lütfen bana yardım edin....
Sekercim cikti dortlu testim.aydin bey yoktu ebru hanima sordular iyi cikmis hayirlisi bakalim.06ekimde saat 10 da gebze de aydin beyle randevumuz var bakalim ne diyecek canim doktorumuz
bomba haberlerle döndüm:)
nurtopu gibi
bir polip (8 mm)
bir kist(sol yumurtalıkta 3cm)
bir miyom(24mm)
varmışta haberim yokmuş(
ayrıca hastaneye gittim sırada beklerken bir de ne göreyim ortaokul sınıf arkadasım karsımda:)))
ayrıntılar facete:)öptüm sizi
günaydın arkadaşlar
uzun zamandır yokum.. ama sizleri hep takip ediyorum.. ayşegülle de görüştük konuştuk.. ona moralim çok çok bozuldu.. umutcum çok iyi gidiyor maşallah bir fırsat bulup arayamadım mahcubum.. tebrik edemedim ... kızlar bana çok acil aydın beyin cebi lazım vardı ama bulamıyorum özelime atarsanız çok sevinirim.. bende malum kocaman bir myom vardı hatırlarsanız.. 5 cm olmuş ve alınması yönünde buradaki doktorlarla konuştum onlar beni direk ameliyata yönlendirdi.. donmuşlarım var ayrıca ileride bana zararı olurmu acaba yada bu ameliyatı olmam ne kadar doğru hala emin değilim.. myomlar oluşmuş gebeliklerde düşük nedeni.. yani gebeliğe engel değil benim sorunum ise hiç gebe kalamamak.. bu yüzden yanlışmı yaparım diyorum bide aydın bey bana transferim sırasında myomun rahimi deforme ettiğini söylemişti.. işte çok gel-gitlerdeyim... bir kere olsun görüşeyim bari öyle karar vereyim diyorum.. hepinizi öpüyorum...
arkadaşlar kafam çok karışık, kendimi iyi hissetmiyorum.Bugün transferimin 8.günü dünden beri karnım çok şiş ve hassas,rahmimi su dolu bi balon gibi hissediyorum hani adet olmadan önce bi hassasiyet olurya öyleyim.Üzerimde bi ağırlık, yorgunluk ve çok terliyorum, bi sıkıntı hali yani.Bi de rüyamda adet olduğumu gördüm, bu da tuz biber oldu üstüne.Geçmiş sayfaları okumaya çalışıyorum arkadaşlar transferden sonra neler yaşamış diye ama sizlerin hızına yetişmek mümkün değil, o kadar çok sayfa varki.Lütfen bana yardım edin....
aaa canını sıkma lütfen daha dur. aynı belirtiler bizlerde de oldu. bende regl olucakmışım gibi olmuştum zaten belim ağrımıştı aynı şekilde sancuxun da adet ağrısı gibi karın ağrıları olmuştu.lekelenmen bile olsa üzülme hatta kanaması olmasına rağmen bebeği çok çok sağlıklı olan mystry var. marinerin de lekelenmeleri kasık ağrıları olmuştu hepimiz endişelenmiştik çok şükür ki gebelik sağlıklı devam etti. kasıklarda batmaların olması çok normal bebeğin kazı çalışmaları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?