Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ya utkum moralin bozuldu anladigim kadarıyla:-(( ben de üzüldüm. aydın bey ne dedi? umarım hemen halledilebilir. bakalım bende de ne çıkıcak önceden 3.5 cm lik miyom vardı hamilelikte ne oldu bilmiyorum.
naapalım bunlar hallolcak şeyler.

arkadaslar günaydın
moralim bozuk degil hamdolsun miyom önemli değil dedi, ama eger bi tedavi söz konusu olacaksa polip histereskopiyle alınmalı dedi, kist içinde d.kontrol hapı kullanıyorum 1 ay sonra kisti ve polipi kontrole gidecegiz... belki adet dönemiyle birlikte polip atılabilirmiş ama eger atılmazsa tedaviden 1 ay önce histereskopi yapılacak

umut nasılsın?sana bişey soracagım senin embriyolar kacıncı gün transferiydi ve embiyolarla ilgili transfer öncesi sana ne söylenmişti?

Günaydınlar:)
utkum canım fazla endişe edecek bi durum olmamasına sevindim inşallah polip de kendiliğinden gider de bi de onla uğraşılmaz

canim hosgeldin.. iki test arasi bu kdr ucurum olmasi enteresan tabi. ama burda adette onemli ancak hareket durumlari da onemli aydin bey ileri dogru hizli ve yavas hareketli toplami %50 olmali demisti. morfoloji de onemli, %4un uzerinde olmaliymis. Sizde bunlar nsl??? aydin bey kesin asmden de ister test. onu beklerken yaptirtabilirsiniz de

yaaa evt rahminde ne bombalar varmis hakkaten.. hay allam ya bende bomba diince baska bisi sandim.. neyse bunlar halledilmeyecek seyler diil. polip alinanlar kervanina sen de katilacaksin demek. umarim adetle atarsin da gerek kalmaz ama ole bile olsa kolay bi ameliyat. biraz tuzlu sanirim, umarim sigortan karsilar.

misafirim, sanada gecmis olsun. zor gunlerin ardindan saglikla bebegini veya bebeklerini kucagina alacagina inaniyorum. insana gunler gecmiyor, cok sabirsizlaniyoruz ancak iste sagliklia dogsunlarda 6 ay da beklenir, 1 senede... en kisa zamanda toparlanirsin insallah canim.

günaydın arkadaşlar
uzun zamandır yokum.. ama sizleri hep takip ediyorum.. ayşegülle de görüştük konuştuk.. ona moralim çok çok bozuldu.. umutcum çok iyi gidiyor maşallah bir fırsat bulup arayamadım mahcubum.. tebrik edemedim ... kızlar bana çok acil aydın beyin cebi lazım vardı ama bulamıyorum özelime atarsanız çok sevinirim.. bende malum kocaman bir myom vardı hatırlarsanız.. 5 cm olmuş ve alınması yönünde buradaki doktorlarla konuştum onlar beni direk ameliyata yönlendirdi.. donmuşlarım var ayrıca ileride bana zararı olurmu acaba yada bu ameliyatı olmam ne kadar doğru hala emin değilim.. myomlar oluşmuş gebeliklerde düşük nedeni.. yani gebeliğe engel değil benim sorunum ise hiç gebe kalamamak.. bu yüzden yanlışmı yaparım diyorum bide aydın bey bana transferim sırasında myomun rahimi deforme ettiğini söylemişti.. işte çok gel-gitlerdeyim... bir kere olsun görüşeyim bari öyle karar vereyim diyorum.. hepinizi öpüyorum...

Son düzenleme:

hoş geldin cnm aramıza tekrar. ben sana özelden yazıyorum telini
haberdar bizi olur mu sonra

merhaba geshenkçim, evet uzun zamandır görmüyoruz seni, nerelerdesin, neler yapıyorsun, unuttun bizi...numarayı yazdım sana... görüş bakalım ne diyecek, aydın bey myomlar konusunda da uzman, hatta bu konuda bir kitap bile yazmış bana göstermişti, onunla görüşmeden bişey yapma bence ..

utkumm canım, bunların hepsi halledilebilir küçük şeyler, ama neden tedaviden 1 ay önce alınsın demiş ki, şimdiden yapılsa olmaz mı, hem iyice dinlenip iyileşmemek için fazlaca zaman kalmış olur şubata kadar. hem de aklından bir an önce çıkar gider.

misaifirim gerçekten çok üzücü şeyler yaşamışsın... dilerim allahtan bir dahaki deemnde mutlu sona ulaşır bebeklerine kavuşursunn

arkadaşlar kafam çok karışık, kendimi iyi hissetmiyorum.Bugün transferimin 8.günü dünden beri karnım çok şiş ve hassas,rahmimi su dolu bi balon gibi hissediyorum hani adet olmadan önce bi hassasiyet olurya öyleyim.Üzerimde bi ağırlık, yorgunluk ve çok terliyorum, bi sıkıntı hali yani.Bi de rüyamda adet olduğumu gördüm, bu da tuz biber oldu üstüne.Geçmiş sayfaları okumaya çalışıyorum arkadaşlar transferden sonra neler yaşamış diye ama sizlerin hızına yetişmek mümkün değil, o kadar çok sayfa varki.Lütfen bana yardım edin....

imperission ve melissssss canlarım çok sağolun aradım.. yüzyüze görüşelim dedi.. myomun şeklini, ameliyatın şeklini bilmeliyim yani görmeliyim mutlaka tel le olmaz dedi.. yarın yokmuş.. pazartesi varmı artık randevu için arayacağım tekrar... hep de meşgul tüp bebek ünitesi.. öyle işte.. ben yazarım yine size. öpüldünüz kızlar..

delipery sakın sakın stres yapma.. ve hiç belirti arama herkesde farklı olur çünkü... rüyana bile girdiğine göre çok fazla takıyorsun belliki... o şişlikler batmalar da çok çok normal.. ilaç alıyorsun onca işlem geçirdin normal yani.. ilk denemen sanırım.. kafanı rahat tut.. sakince günlük yaşantına devam et.. cidden böyle yap.. bu ruh haliyle devam edersen yanlış yaparsın açıkçası.. neşelen.. eğlenceli şeylerle meşgul ol.. olumlu ol daima.. umarım tutunur miniğin... inşallah seninle kalır.. :Saruboceq:

Sekercim cikti dortlu testim.aydin bey yoktu ebru hanima sordular iyi cikmis hayirlisi bakalim.06ekimde saat 10 da gebze de aydin beyle randevumuz var bakalim ne diyecek canim doktorumuz

ooohh gözümüz aydıın bu da bitti e artık cinsiyet belli olsun ama yaaa kaç hafta oldu şimdi tam?

Utkumm
Çok iyi oldu bak gittin ne olduğunu öğrendin doğum kontrol hapıyla yumurtalık kisti gider bende de olmuştu bir sonraki ay yok oldu. Sen takibine devam et bu sorunları mutlaka Aydın bey halleder canım.

canım sen nerdesin yaa çok özledik seni.
Sonunda gözünü açtın :) bu işlerde vakit kaybetmemek lazım bir an önce miyomun icabına bakmak lazım . Miyom hamile kalmaya engelmi değilmi bilemiyorum ama rahimi deforme ettiyse alınması lazımdır herhalde

aaa canını sıkma lütfen daha dur. aynı belirtiler bizlerde de oldu. bende regl olucakmışım gibi olmuştum zaten belim ağrımıştı aynı şekilde sancuxun da adet ağrısı gibi karın ağrıları olmuştu.lekelenmen bile olsa üzülme hatta kanaması olmasına rağmen bebeği çok çok sağlıklı olan mystry var. marinerin de lekelenmeleri kasık ağrıları olmuştu hepimiz endişelenmiştik çok şükür ki gebelik sağlıklı devam etti. kasıklarda batmaların olması çok normal bebeğin kazı çalışmaları...

canım çok moral oldu bu yazdıkların, çok teşekkür ederim, sağol,sağol sağol:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…