delipery sakın sakın stres yapma.. ve hiç belirti arama herkesde farklı olur çünkü... rüyana bile girdiğine göre çok fazla takıyorsun belliki... o şişlikler batmalar da çok çok normal.. ilaç alıyorsun onca işlem geçirdin normal yani.. ilk denemen sanırım.. kafanı rahat tut.. sakince günlük yaşantına devam et.. cidden böyle yap.. bu ruh haliyle devam edersen yanlış yaparsın açıkçası.. neşelen.. eğlenceli şeylerle meşgul ol.. olumlu ol daima.. umarım tutunur miniğin... inşallah seninle kalır.. :Saruboceq:
canım sen nerdesin yaa çok özledik seni.
Sonunda gözünü açtın :) bu işlerde vakit kaybetmemek lazım bir an önce miyomun icabına bakmak lazım . Miyom hamile kalmaya engelmi değilmi bilemiyorum ama rahimi deforme ettiyse alınması lazımdır herhalde
arkadaşlar kafam çok karışık, kendimi iyi hissetmiyorum.Bugün transferimin 8.günü dünden beri karnım çok şiş ve hassas,rahmimi su dolu bi balon gibi hissediyorum hani adet olmadan önce bi hassasiyet olurya öyleyim.Üzerimde bi ağırlık, yorgunluk ve çok terliyorum, bi sıkıntı hali yani.Bi de rüyamda adet olduğumu gördüm, bu da tuz biber oldu üstüne.Geçmiş sayfaları okumaya çalışıyorum arkadaşlar transferden sonra neler yaşamış diye ama sizlerin hızına yetişmek mümkün değil, o kadar çok sayfa varki.Lütfen bana yardım edin....
beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim böyle bir grupta olmak güzel, çünki özellikle böyle bir durumda bizi pek anlayan çıkmıyo. normal doğum yapıldı. bence de 6 ay uzun bir süreç ama psikolojik olarak da toparlanman gerekir dedi hoca. bana kalsa hemen bugün başlama tarafındayım. Allah hiçbirimize keşke göstermese ama oluyo işte
hoşgeldin aramıza nasıl dayandın yazmadan??Allah sabır versin arkadasım, bilirsin bende 16+5 te düşük yaptım benim ki tek yumurta ikiziydi ve birinin ense kalınlığı 4mm idi
senin amniyo sentez sebebin neydi?amniyosentezi kim yaptı??nerde yaptı?? sonucu ne cıktı??
çok soru oldu ama merak ettik dilerim sende en kısa sürede bebeğini kucagına alırsın
bomba haberlerle döndüm:)
nurtopu gibi
bir polip (8 mm)
bir kist(sol yumurtalıkta 3cm)
bir miyom(24mm)
varmışta haberim yokmuş(
ayrıca hastaneye gittim sırada beklerken bir de ne göreyim ortaokul sınıf arkadasım karsımda:)))
ayrıntılar facete:)öptüm sizi
selam kızlar...bende öngörüşme için aydın beyden kasım ayına randevu alabildim...diğer bayan nasıl bir doktor ön görüşmede ona gitsemmi acaba? birde semen testi vericez orada....sizce güvenilirmi....biz 6 ay arayla iki yerde verdik sayı birinde 15 milyon diğerinde 1 milyon doğal olarak buraya güveniyorum doğrusonuç için ne dersiniz?
Yok canim carsamba gunu randevuda belli olur heralde:))))))Mariner canım test sonuçların süper sağlıkli geliyo bebek:) masallah
erkek olduğu kesinleşti mi şimdi ?
arkadaslar günaydın
moralim bozuk degil hamdolsun miyom önemli değil dedi, ama eger bi tedavi söz konusu olacaksa polip histereskopiyle alınmalı dedi, kist içinde d.kontrol hapı kullanıyorum 1 ay sonra kisti ve polipi kontrole gidecegiz... belki adet dönemiyle birlikte polip atılabilirmiş ama eger atılmazsa tedaviden 1 ay önce histereskopi yapılacak
ooohh gözümüz aydıın bu da bitti e artık cinsiyet belli olsun ama yaaa kaç hafta oldu şimdi tam?
arkadaşlar kafam çok karışık, kendimi iyi hissetmiyorum.Bugün transferimin 8.günü dünden beri karnım çok şiş ve hassas,rahmimi su dolu bi balon gibi hissediyorum hani adet olmadan önce bi hassasiyet olurya öyleyim.Üzerimde bi ağırlık, yorgunluk ve çok terliyorum, bi sıkıntı hali yani.Bi de rüyamda adet olduğumu gördüm, bu da tuz biber oldu üstüne.Geçmiş sayfaları okumaya çalışıyorum arkadaşlar transferden sonra neler yaşamış diye ama sizlerin hızına yetişmek mümkün değil, o kadar çok sayfa varki.Lütfen bana yardım edin....
selam arkadaşlar
bakıyorum kimsecikler yok.Artık özelden yazışıyor sanırım .bugün ikili test sonucum çıktı ebru hanımla görüştüm çok iyi olduğunu söyledi.içim çok rahatladı .bundan sonra 21' de dörtlü test varmış hayırlısı bakalım.
Canim ya yarin 18+0 olacagim.zaman coook hizli geciyor
Hepinize Merhabaaa;
Dün bütün gün, bugün de bu saate kadar çookk yoğundummm giremedim...
Bakalımm son girdiğimden bu yana nelerr olmuss neler..
Ayşegülcüm annem yanımda sağolsun herşeyimle o ilgileniyo, hatta iğnelerimi bile o yapıyo.Ben kalçalarımın üzerine oturamıyorum iğneler yüzünden canım çok yanıyo, bunun bi çaresi yokmudur ki.Test günüm 4 ekim, çok heyecanlıyım...
dogadanin gece cayi var.. paketi mavi, ay dede falan var uzerinde. bana ii gelio o uyuyamadigimda, uykumu getirio hemen... evde bulundur istersen, tadi da guzel
:
selam kızlar...bende öngörüşme için aydın beyden kasım ayına randevu alabildim...diğer bayan nasıl bir doktor ön görüşmede ona gitsemmi acaba? birde semen testi vericez orada....sizce güvenilirmi....biz 6 ay arayla iki yerde verdik sayı birinde 15 milyon diğerinde 1 milyon doğal olarak buraya güveniyorum doğrusonuç için ne dersiniz?
merhaba ayşegül , tabi sen beni tanımıyorsun. bugüne kadar siteye hiç girmedim. Hep misafirdim o yüzden bu ismi aldım. ben de Aydın hocanın hastalarındanım. tedavim seninle aynı gün başlamıştı. O yüzden sürekli senin yazdıklarını okuyordum . benim de ikiz tutmuştu. 18. hafta amniosentez sonrası da bebekleri kaybettim. Dün alışkanlık işte neler yazıyosunuz diye siteye girdim senin durumunu okudum çok çok geçmiş olsun inan o kadar üzüldüm ki bu sefer ikimiz için hıçhıra hıçkıra ağladım. ben toparladım işe başladım. Elimizden geleni yaptık. Keşke bebeklerimiz olsaydı ama olmadı. En azından biz sağlıklıyız. Eşimiz yanımızda, yaşımızda genç, inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak. Gerçi Aydın hoca 6 ay görüşmeyi red etti ama napalım 6 ayda gelir geçer. Yeter ki sağlıklı olalım sevdiklerimiz yanımızda olsun . Tekrar eski sağlığına neşene kavuşmanı diliyorum.
canim hosgeldin.. Iki test arasi bu kdr ucurum olmasi enteresan tabi. Ama burda adette onemli ancak hareket durumlari da onemli aydin bey ileri dogru hizli ve yavas hareketli toplami %50 olmali demisti. Morfoloji de onemli, %4un uzerinde olmaliymis. Sizde bunlar nsl??? Aydin bey kesin asmden de ister test. Onu beklerken yaptirtabilirsiniz de
yaaa evt rahminde ne bombalar varmis hakkaten.. Hay allam ya bende bomba diince baska bisi sandim.. Neyse bunlar halledilmeyecek seyler diil. Polip alinanlar kervanina sen de katilacaksin demek. Umarim adetle atarsin da gerek kalmaz ama ole bile olsa kolay bi ameliyat. Biraz tuzlu sanirim, umarim sigortan karsilar.
bence hiç aydın bey diye bekleme .ebru hanımda aydın bey kadar başarılı. .zaten takipleri ikisi birden yapıyor biri olmadığında diyeri ilgileniyor.mesela benim doktorum ebru hanım ama transferime aydın beyle birlikte girdiler . Randevu almadan git muhakkak görüştürürler .en azından tahlilleriniz yapılır ve ilaçlara başlarsın.zaman kaybın olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?