Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

teşekkürler canım yazdıklarını yapmaya çalışıcam, inşallah benimledir,anneciğini bırakmamıştır ..

canım arkadaşım sağol.. valla bende özledim ama kendimce acık küstüm bebişe tutunmadı diye :))) ama sizi hep takip ettim.. ayşegüle oturdum bütün gün resmen ağladım... kendisiylede görştüm zaten.. kendi başıma gelmiş kadar oldum yaa.. sen ne alemdesin?? bakalım önümüzdeki hafta artık aydın beye randevu alabilirsem yarın yokmuş çünkü..

selam arkadaşlar
bakıyorum kimsecikler yok.Artık özelden yazışıyor sanırım .bugün ikili test sonucum çıktı ebru hanımla görüştüm çok iyi olduğunu söyledi.içim çok rahatladı .bundan sonra 21' de dörtlü test varmış hayırlısı bakalım.

canım kafanı hiç karıştırma rahat ol bu belirtilerin hepsi bizlerdede oldu.yorgunluk, terleme ,karındaki şişlik iğneden dolayı oluyor.kasık ağrısı benim transferden sonra başladı hamileliğimin 15 'ci haftasına giriyorum haen devam ediyor.inşallah hayırlı haberlerini alırız

sen aramızdaymışsın aslında:))bende hatırlıyormusun bilmiyorum ama 7 aylık erken doğum yapmıştım oğlum 1 gün yaşadı sadece sonra kaybettik malesef benim sezeryan olduğu için 6 ay bekledik daha sonra uzun bir süre normal yollarla denedik nisandada tüp bebek tedavisi gördüm şu an 25+5 günlük hamileyim başları sıkıntılıydı gene ama şu an çok şükür daha iyiyim heyecanla günlerin geçmesini ve inşallah vaktinde sağlıkla oğlumu kucağıma almayı bekliyorum.yaşadıklarını bende yaşayan olarak anlıyorum zor zamanlar ama görüyorsun malesef yanlız değilsin ve sende biraz zaman geçsin benim gibi inşallah hamile kalıcaksın ve sonuna kadar sağlıkla geçireceksin hamileliğini..bu süreçte sadece biraz sabır...

sorulara yanıt vermek güzel çünki benim gibi eminim sadece takip eden bilgi almak isteyen bir sürü anne aday var. ben inanın çok yararlandım bu siteden. sizlerin adına sevindim üzüldüm. bebeklerden birinin gelişim geriliği vardı. İstanbulda atıl yüksel hocaya yönlendirildim. yaşamasını engelleyici genetik problemi (holoproensefali) olduğunu söyledi. beyin gelişimi bozukmuş. Hoca hem genetik problemin adını koymak hem de yaşımın biraz ileri olmasını (36) göz önüne alarak amniosentes yaptı. bir bebeğe de ilaç verilerek kalbi durduruldu. 2 gün sonra enfeksiyon gelişti, acilen bebeklerin alınması gerektiği aksi halde benim yaşamımın tehlikede olduğu söylendi. çapa da yapılmıştı işlemlerim. sonuç hala gelmedi.[/QUOTE]

ah işte demekki malesef belli olmuyor atıl hocayı işinin ehli die bildim hep çevremde bir çok tanıdığım farklı problemler için ya da sadece onunda görüşünü almak için kendisine gitmiştir ama bu risk ne kadar işinin ehli de olsan var galiba...

haydaa ne ara büyüttün sen o küçücük bölgede tüm bunlarıı ee sonuç yani şimdi nolcakmış alıncaklarmı yoksa beraberce geçinip gidiceklermiymiş

bence hiç aydın bey diye bekleme .ebru hanımda aydın bey kadar başarılı. .zaten takipleri ikisi birden yapıyor biri olmadığında diyeri ilgileniyor.mesela benim doktorum ebru hanım ama transferime aydın beyle birlikte girdiler . randevu almadan git muhakkak görüştürürler .en azından tahlilleriniz yapılır ve ilaçlara başlarsın.zaman kaybın olmaz

ay atılsın nolur gerek kalmasın operasyona falan ama kalırsada kalsın sonuçta histereskopi basit bi operasyon sonuçta mühim olan her ne varsa anlaşılması ve çözümün yapılması.

canıım sakin ol nolur hepimizin transfer sonrası farklı garip tepkileri oldu bazılarımızsa belirti aradı durdu ama hiç bir belirtisi olması mesela bende senin gibi çok terleme olmuştu bi giyinip bi soyunuyodum devamlı yorgunluk ve şişkinlikte çok önemli ki bunda bence vurulduğumuz iğnelerin etkisi var rüyana gelince e bilinç altı başka bişey düşünmen mümkün değilki nolur olumsuz düşünme hepsini hayra yor ve bunlar artan gebelik hormonunun etkisi:))ayrıca regl belirtilerininde olması normal tamamen.

gözün aydın hadi inşallah 4lü de tertemiz çıkıcak:)

Hepinize Merhabaaa;
Dün bütün gün, bugün de bu saate kadar çookk yoğundummm giremedim...
Bakalımm son girdiğimden bu yana nelerr olmuss neler..

Hepinize Merhabaaa;
Dün bütün gün, bugün de bu saate kadar çookk yoğundummm giremedim...
Bakalımm son girdiğimden bu yana nelerr olmuss neler..

ayşegülcüğüm canım benim nasılsın? ben uzun zamandır ilk kez geldim uzaktan takip ediyordum... myom konusunda görüşmek için Aydın beyi aradım yüzyüze görüşmek istedi önümüzdeki hafta gideceğim daha arayamadım randevu için.. baklım alınması konusunda görüşeceğiz.. sen daha iyisin umarım..

Delipery;
Ne kadar şanslısın ki, anneciğin yanında ve sana gözü gibi bakıyor.. Senin popon acıyordur, onun da içi acıyordur.. Annelik işte, bizler de doğurduğumuzda tam olarak anlayacağızzz nasıl bir duygu olduğunu.. Kızlar yazmışlar gerçi bende bir kere daha tekrar edeyim alkollü pamuk çok iyi geliyor.. Ama ne üst baş kalıyor alkolü etkisiyle, ne nevresim yatak... Ayrıca ben siyah hamile pantolonuyla kolçalı deri koltuğuma yapıştım alkollü pamukla.. Neyseki sevgili eşim, koltuğun derisini çeşitli kimyasallarla kurtardı:))) Dikkatt !!!! Bi de benim annem ve babam çoookk uzaktalar.. Sen annem bakıyor diyince burnumun direği sızladı, anne kokusu geldi burnuma.. Hadi annene seslen, gelsin yanına benim için anneciğini kokla, bir de kocamaaann öppp :)))

dogadanin gece cayi var.. paketi mavi, ay dede falan var uzerinde. bana ii gelio o uyuyamadigimda, uykumu getirio hemen... evde bulundur istersen, tadi da guzel
:

Yok Belizcikk yok.. Keşke.. Ama bırak üstü aydedeli çayı, narkoz verilse bile uyumayacağımdan emin olabilirsin:))) Arada oluyor işte.. Olsun... Bir iki gece uyumazsam bişii olmaz.. Ben artık kocamaaannn kızımmm, uyuyup da büyüyeceğim dönemi geçeli çooook oldu sırnaşık şey

Edut Merhaba;
Hadi bakalım, ufak ufak siz de başlıyorsunuz..
Bende ilk görüşmeyi Aydın Bey ile yapmanızı isterim ama Ebru Hanım da son derece profesyonel ve şeker bir kadındır.. Aydın Bey ile birlikte çalışıyorlar, Aydın Bey yokluğunda bizleri Ebru Hanıma emanet ediyorsa sen de görüşmeni Ebru Hanımla da yapabilirsin canım.
Semen testi yani spermiyogram için bir kaç sey söyleyeceğim. Biz evlendikten sonra bir kaç ay spontane denemiştik. Sonra arkadaşlarımız eşimin semen testi yaptırmasını önerdiler.. Neyse eve yakın bir yerde yaptırdık. Akabinde Aydın Bey ile görüşmeye gittiğimizde elimizdeki testlerimiz vs tüm herşeyi bir dosya halinde götürmüştük.. Aydın Bey dosyamıza baktı ve benden bir kaç test, eşimden de spermiyogram istedi.. Çünkü bizim yaptırdığımız yerde detayın az olduğunu, ASMdeki test cihazının çok daha fazla detayı da ölçtüğünü, spermlerle ilgili daha fazla bilgiye ihtiyaç olduğunu söyledi..
Canım dokturumuz "testleri bu hastanede yaptırmak zorunda değilsiniz, daha ucuza dışarıda da yaptırabilirsiniz, sadece spermiyogramı burada yaptırmanızı istiyorum, diğerlerini dışarıda yaptırıp getirin bir daha görüşelim çocuklar" dedi..
Buradan doktorumuzun parayla pulla hiçççç işi olmayan biri olduğunu, çok mütevazi bir insan olduğunu anlamış ve çok sevmiştik kendisini..
Yaniii gereken tüm testleri nerede istersen yaptırabilirsin ama spermiyogramı kesinlikle ASM'de yaptırmalısın canım..
Sevgiler..

Hoşgeldin canımm..
Yazdıklarınla içimi titrettin, yüreğimdeki ateşi yine tutuşturdun, gözlerimde seller oldun... Ama iyi ki geldin..
Tekrar hoşgeldin..
Toparlandığına sevindim. Ben de tam olarak toparlanınca ikimiz de aynı gün anne olalım yine ne dersin?

bizim ilk testte morfolji %2 idi hız da düşüktü 2.sinde zaten değer düşük olunca bakmamışlar galiba...sadece ileri hızlı sperm 300 bin yazıyordu

canım zaten bizim şu an önceliğimiz eşimin sperm sayısı..o açıdan ben haftaya semen testine randevu aldım...gititğimde ebru hanım müsaitmiş ama bende sonucu alıp gitmeyi tercih ettim...çünkü öncelikle üroloğumuza gitmemiz lazım...değer yine düşükse ben ebru hanımla en kısa sürede görüşürüm zaten o zaman beklemem aydın beyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…