delipery;
ne kadar şanslısın ki, anneciğin yanında ve sana gözü gibi bakıyor.. Senin popon acıyordur, onun da içi acıyordur.. Annelik işte, bizler de doğurduğumuzda tam olarak anlayacağızzz nasıl bir duygu olduğunu.. Kızlar yazmışlar gerçi bende bir kere daha tekrar edeyim alkollü pamuk çok iyi geliyor.. Ama ne üst baş kalıyor alkolü etkisiyle, ne nevresim yatak... Ayrıca ben siyah hamile pantolonuyla kolçalı deri koltuğuma yapıştım alkollü pamukla.. Neyseki sevgili eşim, koltuğun derisini çeşitli kimyasallarla kurtardı:))) dikkatt !!!! Bi de benim annem ve babam çoookk uzaktalar.. Sen annem bakıyor diyince burnumun direği sızladı, anne kokusu geldi burnuma.. Hadi annene seslen, gelsin yanına benim için anneciğini kokla, bir de kocamaaann öppp :)))
yok belizcikk yok.. Keşke.. Ama bırak üstü aydedeli çayı, narkoz verilse bile uyumayacağımdan emin olabilirsin:))) arada oluyor işte.. Olsun... Bir iki gece uyumazsam bişii olmaz.. Ben artık kocamaaannn kızımmm, uyuyup da büyüyeceğim dönemi geçeli çooook oldu sırnaşık şey
edut merhaba;
hadi bakalım, ufak ufak siz de başlıyorsunuz..
Bende ilk görüşmeyi aydın bey ile yapmanızı isterim ama ebru hanım da son derece profesyonel ve şeker bir kadındır.. Aydın bey ile birlikte çalışıyorlar, aydın bey yokluğunda bizleri ebru hanıma emanet ediyorsa sen de görüşmeni ebru hanımla da yapabilirsin canım.
Semen testi yani spermiyogram için bir kaç sey söyleyeceğim. Biz evlendikten sonra bir kaç ay spontane denemiştik. Sonra arkadaşlarımız eşimin semen testi yaptırmasını önerdiler.. Neyse eve yakın bir yerde yaptırdık. Akabinde aydın bey ile görüşmeye gittiğimizde elimizdeki testlerimiz vs tüm herşeyi bir dosya halinde götürmüştük.. Aydın bey dosyamıza baktı ve benden bir kaç test, eşimden de spermiyogram istedi.. çünkü bizim yaptırdığımız yerde detayın az olduğunu, asmdeki test cihazının çok daha fazla detayı da ölçtüğünü, spermlerle ilgili daha fazla bilgiye ihtiyaç olduğunu söyledi..
Canım dokturumuz "testleri bu hastanede yaptırmak zorunda değilsiniz, daha ucuza dışarıda da yaptırabilirsiniz, sadece spermiyogramı burada yaptırmanızı istiyorum, diğerlerini dışarıda yaptırıp getirin bir daha görüşelim çocuklar" dedi..
Buradan doktorumuzun parayla pulla hiçççç işi olmayan biri olduğunu, çok mütevazi bir insan olduğunu anlamış ve çok sevmiştik kendisini..
Yaniii gereken tüm testleri nerede istersen yaptırabilirsin ama spermiyogramı kesinlikle asm'de yaptırmalısın canım..
Sevgiler..
canım zaten bizim şu an önceliğimiz eşimin sperm sayısı..o açıdan ben haftaya semen testine randevu aldım...gititğimde ebru hanım müsaitmiş ama bende sonucu alıp gitmeyi tercih ettim...çünkü öncelikle üroloğumuza gitmemiz lazım...değer yine düşükse ben ebru hanımla en kısa sürede görüşürüm zaten o zaman beklemem aydın beyi[/QUOTE
mantıklı aslında test sonucuyla gidip görüşmeniz daha sonra zaten mutlaka aydın beylede görüşürsünüz.eğer tüp bebek tedavisine başlanıcaksa aslında üroloğa yönlendirmiyorlar ama bencede görmekte sakınca olmaz.
bomba haberlerle döndüm:)
nurtopu gibi
bir polip (8 mm)
bir kist(sol yumurtalıkta 3cm)
bir miyom(24mm)
varmışta haberim yokmuş(
ayrıca hastaneye gittim sırada beklerken bir de ne göreyim ortaokul sınıf arkadasım karsımda:)))
ayrıntılar facete:)öptüm sizi
arkadaslar günaydın
moralim bozuk degil hamdolsun miyom önemli değil dedi, ama eger bi tedavi söz konusu olacaksa polip histereskopiyle alınmalı dedi, kist içinde d.kontrol hapı kullanıyorum 1 ay sonra kisti ve polipi kontrole gidecegiz... belki adet dönemiyle birlikte polip atılabilirmiş ama eger atılmazsa tedaviden 1 ay önce histereskopi yapılacak
günaydın arkadaşlar
uzun zamandır yokum.. ama sizleri hep takip ediyorum.. ayşegülle de görüştük konuştuk.. ona moralim çok çok bozuldu.. umutcum çok iyi gidiyor maşallah bir fırsat bulup arayamadım mahcubum.. tebrik edemedim ... kızlar bana çok acil aydın beyin cebi lazım vardı ama bulamıyorum özelime atarsanız çok sevinirim.. bende malum kocaman bir myom vardı hatırlarsanız.. 5 cm olmuş ve alınması yönünde buradaki doktorlarla konuştum onlar beni direk ameliyata yönlendirdi.. donmuşlarım var ayrıca ileride bana zararı olurmu acaba yada bu ameliyatı olmam ne kadar doğru hala emin değilim.. myomlar oluşmuş gebeliklerde düşük nedeni.. yani gebeliğe engel değil benim sorunum ise hiç gebe kalamamak.. bu yüzden yanlışmı yaparım diyorum bide aydın bey bana transferim sırasında myomun rahimi deforme ettiğini söylemişti.. işte çok gel-gitlerdeyim... bir kere olsun görüşeyim bari öyle karar vereyim diyorum.. hepinizi öpüyorum...
arkadaşlar kafam çok karışık, kendimi iyi hissetmiyorum.Bugün transferimin 8.günü dünden beri karnım çok şiş ve hassas,rahmimi su dolu bi balon gibi hissediyorum hani adet olmadan önce bi hassasiyet olurya öyleyim.Üzerimde bi ağırlık, yorgunluk ve çok terliyorum, bi sıkıntı hali yani.Bi de rüyamda adet olduğumu gördüm, bu da tuz biber oldu üstüne.Geçmiş sayfaları okumaya çalışıyorum arkadaşlar transferden sonra neler yaşamış diye ama sizlerin hızına yetişmek mümkün değil, o kadar çok sayfa varki.Lütfen bana yardım edin....
imperission ve melissssss canlarım çok sağolun aradım.. yüzyüze görüşelim dedi.. myomun şeklini, ameliyatın şeklini bilmeliyim yani görmeliyim mutlaka tel le olmaz dedi.. yarın yokmuş.. pazartesi varmı artık randevu için arayacağım tekrar... hep de meşgul tüp bebek ünitesi.. öyle işte.. ben yazarım yine size. öpüldünüz kızlar..
selam arkadaşlar
bakıyorum kimsecikler yok.Artık özelden yazışıyor sanırım .bugün ikili test sonucum çıktı ebru hanımla görüştüm çok iyi olduğunu söyledi.içim çok rahatladı .bundan sonra 21' de dörtlü test varmış hayırlısı bakalım.
Yok canim carsamba gunu randevuda belli olur heralde:))))))
ayşegülcüğüm canım benim nasılsın? ben uzun zamandır ilk kez geldim uzaktan takip ediyordum... myom konusunda görüşmek için Aydın beyi aradım yüzyüze görüşmek istedi önümüzdeki hafta gideceğim daha arayamadım randevu için.. baklım alınması konusunda görüşeceğiz.. sen daha iyisin umarım..
canım zaten bizim şu an önceliğimiz eşimin sperm sayısı..o açıdan ben haftaya semen testine randevu aldım...gititğimde ebru hanım müsaitmiş ama bende sonucu alıp gitmeyi tercih ettim...çünkü öncelikle üroloğumuza gitmemiz lazım...değer yine düşükse ben ebru hanımla en kısa sürede görüşürüm zaten o zaman beklemem aydın beyi[/QUOTE
mantıklı aslında test sonucuyla gidip görüşmeniz daha sonra zaten mutlaka aydın beylede görüşürsünüz.eğer tüp bebek tedavisine başlanıcaksa aslında üroloğa yönlendirmiyorlar ama bencede görmekte sakınca olmaz.
Biz eşimin tahlillerini göstermek dopler ve sperm testlerini gösterip hemde belki nedeni araştırılırsa diye gidicez üroloğa....biz malun aşılama için beklerken kimyasal gebelik geçirdim hadi o geçsin aşılama için gideyim derken eşimin değeri düştü....ben doktora sonuçlarla gidicem açıkcası kararı onlar verecek
canım zaten bizim şu an önceliğimiz eşimin sperm sayısı..o açıdan ben haftaya semen testine randevu aldım...gititğimde ebru hanım müsaitmiş ama bende sonucu alıp gitmeyi tercih ettim...çünkü öncelikle üroloğumuza gitmemiz lazım...değer yine düşükse ben ebru hanımla en kısa sürede görüşürüm zaten o zaman beklemem aydın beyi
bende güveilir bir hastane olduğuna inanıyorum şu an elimizde 2 ayrı test var ve aralarında dağlar var...birini 20 tl de hastanede diğerini 40 tl ye özelde yaptırdık da ne oldu....içimizde kocaman bir eminsizlik....bence havaya atılmış 60 tl..... Dediğim gibi önceliğimiz semen testi....ve asm de....bende inanıyorum ki daha doğru bir karar bu
arkadaşlar sabah uyandığımda çok kötüydüm ama şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum, tabiki sizlerin sayesinde, bana moral verdiniz,çok teşekkür ederim.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Biz eşimin tahlillerini göstermek dopler ve sperm testlerini gösterip hemde belki nedeni araştırılırsa diye gidicez üroloğa....biz malun aşılama için beklerken kimyasal gebelik geçirdim hadi o geçsin aşılama için gideyim derken eşimin değeri düştü....ben doktora sonuçlarla gidicem açıkcası kararı onlar verecek
Elbette Edut, kararı onlar verecek, biz de uygulayacağız.. Ne diyorlarsa o alkisalkisalkis
Ayşegülcüm bende ailemle ayrı yerlerde oturuyoruz, birbirimizi senede 1 yada 2 görüyoruz, seni çok iyi anlıyorum gerçekten zor bi durum,bu süreçte bana bakmak için geldi sağolsun, napalım bizim kaderimizde böyleymiş.
Tekrar merhaba canım...
Ufak ufak toparlanıyorum.. Her güne bir program yapıyoruz da çabuk toparlanalım diye.. Zaman hiç geçmiyor gibi geliyor.. Bir an evvel geçer de yeniden deneyelim istiyoruz..
Sen de bir an evvel myomunu hallet canım.. Annelerin ve eşin nasıllar?
canım çok moral oldu bu yazdıkların, çok teşekkür ederim, sağol,sağol sağol:))))
ayşegülcüğüm canım benim nasılsın? ben uzun zamandır ilk kez geldim uzaktan takip ediyordum... myom konusunda görüşmek için Aydın beyi aradım yüzyüze görüşmek istedi önümüzdeki hafta gideceğim daha arayamadım randevu için.. baklım alınması konusunda görüşeceğiz.. sen daha iyisin umarım..
hosgeldin cnm tekrar aramiza... bir an once ara cnm... inanilmaz yogun bu aralar. cok ileriye gun veriyorlar. sen aydin beyle konustugunu goruselim dedigini de sole... ama bir an once ara, gun kaybetme... ben eylulde gorusecektim ekim 6sina gun verdiler. ama benimki kontroldu sen aciliyeti belirtirsen seni araya sikistirirlar herhalde
yaa aradım ama taaa 13 ekime verdiler günü.. acil demedim ama( ne için dedi sevil hanım bende negatif sonrası görüşmedik dedim myomla alakalı hem dedim tel de görüştük yarın yokmuş dedim o kadar.. o da tuttu taaa 13 ekime verdi off çok zaman ama bu yaaa... ne yapsam acaba çok canım sıkıldı şimdi... o zamana kadar zaten tahlillerimin üzerinden 15 gün çeçecek nerdeyse... çok geç ((
bu arada 13 ekiem ii gun almissin, bi arkadas yazmisti kasima gun aldim die. eski hastalara oncelik taninio demek ki... ama sen bir daha ara, sansini dene
öylemi diyorsun.. vereceğini sanmam artık araya alayım dedi ya.. bakalım deneyimmi acaba yine yüzsüz gibi :))
Sağ olsun, sağlıklı olsunlar da uzak olsunlar..
Benim Amerika'da yaşayan bir erkek kardeşim var, 16 aylık da kızları var Azra...
22 Ağustosta annem ve babam akılları bende kalarak, gözleri yaşlı, Azra'ya bakmaya gittiler.. Tabii çoook önceden planmıştı.. Ama doğumdan evvel geleceklerdi.. Onlar gitti 3 gün sonra amniyo sentez, sonrasını biliyorsunuz... Bir yandan çok ihtiyaç duydum yanımda olmalarına, diğer yandan da üzülmesinler diye en acılı oduğum zamanda bile kameranın karşısında gülümsedim onlara..
Anneme de babama da çok düşkünümdür zaten.. Burnumun direği sızlıyor anne - baba sözü duyunca.. Sen öpücüğümü aldın mı annenden?
Canım güçlü olmaya çalış, yaşadıkların çok zor biliyorum ama bunların hepsi geçicek ve bizler bu günlerimizi anımsayıp vay be ne günler atlatmışız diyicez, sadece sabretmemiz ve inancımızı kaybetmememiz gerekiyor..
canım iyiler.. sağlıkları sıhhateri yerinde.. annem seni hep soruyor her görüşte... gerçekten çok üzüldü sonuca.. ve geçmiş olsun dileklerini iletmemi istemişti zaten... bu vesileyle söylemiş oldum.. ben inanıyorum canım bu sefer kendiliğinden gelecek sana.. ki her şey normal ilk seferde hiç sorunsuz olmuştu her şey.. senin gibi dünya tatlısı bir insana mutlaka Allahım muradını verecektir buna yürekten inanıyor ve daima dualar ediyorum... çok öpüyorum seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?