Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Günaydın Kızlarrr;
Bugün haftanın son günü, hepinize güzel bir gün diliyorum..

Ayşegülcügüm nasılsın bebekler nasıl seni çok merak ettim arada topige girip okuyodum umarım daha iyisin zor günler geride kalmış olsun seni çok öpüyorum..

Ayşegülcügüm nasılsın bebekler nasıl seni çok merak ettim arada topige girip okuyodum umarım daha iyisin zor günler geride kalmış olsun seni çok öpüyorum..

canım istersen geçmişi bir oku.. maalesef Ayşegülüm bebeklerinden ayrıldı.. ama şimdilik .. çünkü yakında biliyorum tekrar kardeşleri gelecek.. melekleri oldu iki tane... zaten nickinin altında da yazıyor canım... sen nasılsın??

ooooo misafirlerimiz cok bugun. tam 5 kisi goruyorum... sizde katilsaniza sohbetimize, bole uzaktan uzaktan olmuo ama(((((

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
GESHENK, Belizz, Utkumm

şimdi 1 olmuş misafir ama demin böle bende vardım bide 5 misafir vardı :)))))))))))))))))))))))9

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
GESHENK
:))))))))))))))))))))

Nilsucuğum;
İki gündür sesin çıkmadı canım.. Merak ediyorum seni...

Whitecat;
Senin de sesin çıkmadı canım.. Kızlar iyi mi?

Günaydınnnn
Biz iyiyiz merak etme. Eve adapte oluyoruz.Bol dinleniyorumtabi gün sayıyorum.
Şimdi 30 haftaya girdim 29hafta 2 günlüğüz karnım bayağı sivrildi tekrar korkutucu birşey olmadı. Zor ya son haftaları tamamalayacaklarmı diye beklemek...

Sen nasılsın... Kendine dikkat et ve kendini şımart. Sevdiğin şeyleri yap bence. Ve ne zaman istersen doktotra o zaman git kendini hazır hissedince. Acele etme.Çok özlediğin insanlar varsa eski arkdaşlar onları ziyarte süperdir.Tavsiye ederim.. Çok çok öpüyoruz bebeişlerle beraber..:)

Ayşegül,
inşallah bundan sonrakitestlerde iyi çıkar.ayrıntılı ultrason için sen daha önce 3 isim yazmıştın bana onları not almıştım zamanı gelince nasıl olacak diye sormak için.ayrıntılı ultrasonu abru hanım neden bakmıyor acaba.ayrı bir işlemmi oluyor.hiç bilgim yok bu konuda.dışarıda cerrah paşa yazmıştın ,ikide özel hastane.cerrah paşadan erkenmi randevu alınıyor. birde özelde yapılınca kaçlira tutuyor arkadaşlar. ona göre hazırlıklı olurum

iyi dileklerin için teşekkür ederim. ben ki yüzlerini görmedim bu kadar üzüldüm senin duygularını çok iyi anlıyorum. inşallah oğlunu sağ sağlıklı kucağına alacaksın. gönlünce büyüteceksin. amin amin amin.

seni gerçekten üzmek istememiştim. kusura bakma. benim başıma gelince bir süre sadece sanki benim başıma gelmiş gibi hissettim. çevremizdekiler haklı olarak pek anlamıyolar. 5 aylık nasılsa küçüktü gene olur ne olacak. o kadar iğneler çekilen acıları geçtim umutlar hepsi uçuveriyo kimse farkında değil. ben duygularını paylaşmak istedi. hala inanarak yazamıyorum ama inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak.

ayşegül cevap verebilirsen sevinirim, senin de normal doğum mu oldu.Aydın hocaya ertesi gün telefon açıp bilgi verdim bana 6 ay görüşmeyelim dedi sana ne dedi. bana süre çok uzun geldi gerçi eşime kalsa nerdeye hiç istemiyo bu kadar olaydan sonra ama tahmin edeceğin gibi bana kalsa ben bugün hocanın kapısına dayanacam.

nilsucum tamamlıycaksın canım hayırlısıyla sancuxada öyle derken derken çok şükür bebişler gayet vaktinde geldiler sen dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…