Günaydın Kızlarrr;
Bugün haftanın son günü, hepinize güzel bir gün diliyorum..
Ayşegülcügüm nasılsın bebekler nasıl seni çok merak ettim arada topige girip okuyodum umarım daha iyisin zor günler geride kalmış olsun seni çok öpüyorum..
geshenk ne yaptin aradin mi hastahaneyi yeniden?? degisti mi gunun?
hakkaten misafir pek çokmuş :)) çay kahve ikram edelim :)
Nilsucuğum;
İki gündür sesin çıkmadı canım.. Merak ediyorum seni...
Whitecat;
Senin de sesin çıkmadı canım.. Kızlar iyi mi?
gözün aydın hadi inşallah 4lü de tertemiz çıkıcak:)
sen aramızdaymışsın aslında:))bende hatırlıyormusun bilmiyorum ama 7 aylık erken doğum yapmıştım oğlum 1 gün yaşadı sadece sonra kaybettik malesef benim sezeryan olduğu için 6 ay bekledik daha sonra uzun bir süre normal yollarla denedik nisandada tüp bebek tedavisi gördüm şu an 25+5 günlük hamileyim başları sıkıntılıydı gene ama şu an çok şükür daha iyiyim heyecanla günlerin geçmesini ve inşallah vaktinde sağlıkla oğlumu kucağıma almayı bekliyorum.yaşadıklarını bende yaşayan olarak anlıyorum zor zamanlar ama görüyorsun malesef yanlız değilsin ve sende biraz zaman geçsin benim gibi inşallah hamile kalıcaksın ve sonuna kadar sağlıkla geçireceksin hamileliğini..bu süreçte sadece biraz sabır...
Hoşgeldin canımm..
Yazdıklarınla içimi titrettin, yüreğimdeki ateşi yine tutuşturdun, gözlerimde seller oldun... Ama iyi ki geldin..
Tekrar hoşgeldin..
Toparlandığına sevindim. Ben de tam olarak toparlanınca ikimiz de aynı gün anne olalım yine ne dersin?
hakkaten misafir pek çokmuş :)) çay kahve ikram edelim :)
Günaydınnnn
Biz iyiyiz merak etme. Eve adapte oluyoruz.Bol dinleniyorumtabi gün sayıyorum.
Şimdi 30 haftaya girdim 29hafta 2 günlüğüz karnım bayağı sivrildi tekrar korkutucu birşey olmadı. Zor ya son haftaları tamamalayacaklarmı diye beklemek...
Sen nasılsın... Kendine dikkat et ve kendini şımart. Sevdiğin şeyleri yap bence. Ve ne zaman istersen doktotra o zaman git kendini hazır hissedince. Acele etme.Çok özlediğin insanlar varsa eski arkdaşlar onları ziyarte süperdir.Tavsiye ederim.. Çok çok öpüyoruz bebeişlerle beraber..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?