Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

melisssssss fotolar içi çok teşekkürler ellerine sağlık hepsi çok güzel ama ben yerim bu rüzgarla poyraz efendiyi:))

Ladybird facebook'a şimdi gireceğim. Bugün eşim Nevşehir'e geliyor. Onu bekliyorum. Bir de tabii Güneş'in yaramazlıkları ile uğraşıyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir.

herkese ii pazarlar yağmurlu bi güne uyandık:)
fotolar için, bisiy değil kızlar...evet utkum çok şekerler masallah:)
bizde de bu şekerlerden olucak yakında:)

arkadaşlar ben de AMS de tüp bebek düşünenlerdenim ancak orda IMSI kullanılıp kullanılmadığını bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim...

arkadaşlar ben de AMS de tüp bebek düşünenlerdenim ancak orda IMSI kullanılıp kullanılmadığını bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim...

Kullanilmiyor, ben 1. tedavimi ASM de oldum. Tedavide doktordan ve ekipten memnun kaldigim halde IMSI kullanilmasini istedigim icin Memorial a gelmistim.
Bildigim kadariyla Istanbul' da sadece Bahceci ve Memorial'da var IMSI...

IMSI ne oluyor , tüp bebek tedavisi ile ilgili ne kadar cahilim yaa, balıklama dalmışım işin içine, hiçbişey bilmiyorumsırnaşık şey

İmsi bir çeşit mikroskop. Spermi binlerde kat büyüterek görebiliyorlar. Böylece digerlerinden daha ayrıntılı olarak tam düzgün görünen spermle yumurtayı dolluyorlar.

Ben hemşireye sorduğumda aylaaar evvel var demisti, belkide yanlış anladı beni neyse embriyologla görüştüğümde ise yok dedi özetle yok.

Memorial'in sayfasında detayları vardır.

alkisalkisalkis lady için geldi ben sistemle bogusurken o çoktan yanıtlamıs, kısacası bir çeşit sperm seçme metodu

Ben araştırdım bu demekmiş
İMSİ, İntrasitoplasmatik morfolojilerine göre seçilmiş spermlerin enjeksiyonu anlamına gelir. Bu da spermlerin 6.000 kat büyütülerek incelenmeleri ve sonunda sadece döllenmede başarıyı vaad eden en iyi spermin yumurta hücresine (=Oosit) enjekte edilmesi anlamına gelir.

Acaba bize bu uygulanır mı? ASM 'de var mı?

15483752]o kim? Asm demi?[/quote]

bilmiyorumkismilekısaltma kullandım anadolu sağlık merkezi

Son düzenleme:
IMSI ne oluyor , tüp bebek tedavisi ile ilgili ne kadar cahilim yaa, balıklama dalmışım işin içine, hiçbişey bilmiyorumsırnaşık şey

Spermde morphology sorunu olan durumlarda spermi cok cok yuksek buyuterek bakiyorlar ve en normal gorunen spermle dolleme yapiyorlar. Benim ilk tedavimde kafama en cok takilan sey bu olmustu. ASM de basta br hemsireye sordugumda var demislerdi, sanirim sorumu anlamamislardi, sonra hic merak etmeyin cok ileri secimlerden sonra seciyoruz dediler. Transferden sonra embriyologla konustugumda spermleri yaristirdik ona gore sectik demislerdi ve ben hic tatmin olmamistim.
Morphology olarak cok sahane olmadigimiz icin ben de 2. deneme icin IMSI pesine dustum. Bu sefer IMSI yaptilar, secilen spermi fotografla gosterdiler ki gercekten cok ama cok az duzgun sperm vardi. Yani yaristirsalar belki uzaktan normal gorunen sperm kazanacakti ama aslinda normal olmayacakti. Sonuc ne olacak bilmiyorum ama en azindan bu konuda icim rahat. Morphology problemi olmayanlarin kesinlikle dert edecegi birsey degil, neticede ASM deki secim metodu da yaygin olarak kullanilan bir method, ama olanlar bu islemin yapildigi yerleri arayip bu islemden faydalanabilir, ustelik bir fiyat farki da yok.

Bebek 2010, Dr aslan kim diye sordum.
Ayrıca diğer sorunun yanıtını da son 3 sayfada farklı kisiler yok diye yanıtladı birkaç sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…