Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

bebek 2010, dr aslan kim diye sordum.
Ayrıca diğer sorunun yanıtını da son 3 sayfada farklı kisiler yok diye yanıtladı birkaç sefer.

nasıl yani aslan demir benim sorunum eşimden kaynaklanıyor o yüzden öncelikle ondan randevu aldım yanlış birşey mi var

Son düzenleme:

prof. Atıl Yüksel çapada. ben nişantaşında özeline gittim. Muayene ücreti 650tl. bir bebek 30 dakika sürüyo ultrasonu.

ayşegül yanıtın için teşekkür ederim, kanamaların vs büyük şansızlık. Allah bir daha göstermesin diyorum başka ne diyeceğimi artık bilemiyorum. Aslında aramızda pek fark yok benim polip tek engelmiş o alındı. aslında doğal yolla gebe kalabilirm. ama yaşım için tüp bebek yapalım demişti hoca. telefonda uzun uzun konuşulmuyo umarım hoca sezeryan anlamıştır. Sana vereceği süreye klitlendim valla sana ne derse kendime o süreyi kabul edecem ya da hocanın kapısına dayanacam. Olayın tek iyi tarafı Allaha şükür eşim doğum dahil yanımdaydı. Sürekli moral vermeye çalıştı. Sürekli iyi ki var diye şükr ediyorum.

nasıl yani aslan demir benim sorunum eşimden kaynaklanıyor o yüzden öncelikle ondan randevu aldım yanlış birşey mi var

ürolog oldugu için ben tanıyorum eşimle görüşme yapmıstı ama tüp bebek uygulamasını Aydın Arıcı ve ekibi yapıyor, yani ordan sonra aydın beyle görüşmeniz gerekecek ayrıca size tüp bebek uygulama kararı alınırsa forum başlığı altındaki 1000 sayfanın özellikle ilk 100-200 sayfasını okumanı tavsiye ederim bizim ilk denemelerimizde yasananları oradan bulabilirsin

senin kaçıncı denemen

merhabalar
gelişmeler varmı kızlar.. utkum bizim bir listemiz vardı nerelerde o son durumlar nedir görseydik :))

arkadaslar 3 aydır osman bey' gıdıorum.3 kez asılama denedık olmadı.simdi tup bebek yoluna gıdıcez ama benım bu konuda korkularım var.yumurta toplama donemınde ve mikroenjeksiyon doneminde acı hissediyormusunuz.anestezimi uygulanıyor yada sedasyon (uyku hali) bilen arkadas varsa lutfen benıde bılgılendırsın...ona gore karar werıcem.tecrubelerınızı beklıyorum.

Coookkk güzel maşallah maşallah. Allah sonuna kadar güzel eylesin.
Bak km.lerce yol yapmana değdi cookk sevindim. :)))

vanilya ne sizin morfoloji??? yeditepede yaptirdigimizda %1 cikmisti ve sperm sayisi baya fazlaydi. asm de %6 cikti ama sperm sayisi biraz daha azdi. ama aydin bey o zmn asilamada yapilabilinir demisti bu sonuca gore. sizde neydi durum???

kızlar B-HCG değerim 431.3 yani pozitif, çok mutluyum.Allahım tamamına erdirir inşallah :)))))

heyoooooooooooooo ay ne guzel bir haber bu... sana 2 tane mi transfer edilmisti???

teşekkür ediyorum BELİZZ, evet 2 embriyo transfer edilmişti.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…