Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kullanılmıyor canım

Kullanilmiyor, ben 1. tedavimi ASM de oldum. Tedavide doktordan ve ekipten memnun kaldigim halde IMSI kullanilmasini istedigim icin Memorial a gelmistim.
Bildigim kadariyla Istanbul' da sadece Bahceci ve Memorial'da var IMSI...
canım bürüksel tüp bebek te de var imsi ben cumartesi günü yücel karaman a muayene oldum. ama asm de yokmuş cidden. bugün Aydın Arıcı ya bizzat muayene olarak öğrenmiş oldum...

ah vanilyacım bu konuda çok dertliyim benim eşimin sperm sayısı çok fazla ama morfolojisi %2. ve memorial buna normal diye İMSİ yapmamış inanamıyorum ya bugün öğrendim bunu da. ben İMSİ nin ne olduğunu cumartesi öğrendiğim için geç oldu tabi..nur hanım ı aradım halen %2 morfolojiye iyi bir değer o yüzden gerek görmedik diyor. ama yücel bey olsun aydın arıcı olsun morfolojinin çok ciddi değerde olamsa da bozuk olduğunu söylüyor peki o zaman neden uygulanmadı. illa hasta mı talep edecek ben ne anlarım imsi den. nur hanım diyor ki senin 10 hücreli 1. kalite oldu emrriyoların imsi de olsaydı bu olacaktı. bozuk sperm olsaydı hiç döllenemezdi diyor. ben de belki rahime yerleştirildikten sonra bozuk sperm olduğu için yoluna devam edemedi dedim. böyle bişi olmaz dedi. ben şimdi bunun peşindeyim. gerçekten de embriyonun oluşup 1. kalite olması zaten spermin çok kaliteli olduğu anlamına mı geliyor? ben yazılı evrak istiyorum dedim iki tane prof un morfoloji çok olmasa da bozuk dediği spermlere normal diye imsi kullanmamanın açıkmalasını yazılı istiyorum dedim gerekirse mahkemeye bile gidebilirim inan."spermde morfoloji bozukluğu olmadığı için imsi uygulanmadı" tek istediğim bu ancak dediğim gibi öncesinde embriyonun 10 hücreliye kadar bölünüp 1. kalite olması iyi sperm seçildiğini kanıtlar mı* bu önemli. haklılarsa o ayrı ama haklı değillerse ...
hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum....
vanilyacım sana özelden yazmıştım gene alamadın sanırım((
sorunu ciddiye alıp yanıt veren arkadaşlara da teşekkür ediyorum...
sevgiler...

Beyaz, merhaba.
Benim bildigim kadarıyla ilk 3 gün icersindeki embriyo kalitesinde yumurta on planadayken ilerleyen günlerdeki gelişim de spermin etkisi on plana çikiyor.
3.günde 10 hücre olması çok iyi. Peki ilerleyen günlerdeki gelişim nasıldı? İnceleme fırsatınız oldu mü? Yani transfer edilen dısında 4. 5. güne beklettiklerin belki fikir verirdi.

AAAA ben de ASM de kullanılıyo zannediyodum ... demek yarıştırıyolar... erkek bebek çoğunluğunun sebebi anlaşıldı:)))delikafadulden
kızlar B-HCG değerim 431.3 yani pozitif, çok mutluyum.Allahım tamamına erdirir inşallah :)))))
süpeeeerrrr canım allah tamamına erdirsin :))
bu konuyu da bi araştımam lazım valla bilmiyodum sperm analizini peki nasıl yapıyolar özel mikroskop kullanıyoruz demişti Aydın Bey

Merhaba Kızlarrr;
Güzel bir haftasonunun ardından bugün de yoğundum ve malesef akşam geç vakte kadar internete giremedim..
Şimdi ancak vakit bulabildim ve bakalımm ben yokken neler olmuss nelerrr :))))
Haaa bu arada şimdiden söyleyeyim, yarın da gün içinde evde olmayacağım.. Merak etmeyin e mi canlarım

Son düzenleme:
kızlar B-HCG değerim 431.3 yani pozitif, çok mutluyum.Allahım tamamına erdirir inşallah :)))))

Sevgili Delipery;
Çooook ama çokkkk sevindim canım.. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Allah tamamına erdirsin.. Şu an sen de eşin de ne kadar mutlusunuzdur , yüzünüzde güller açıyordur... Hiç eksilmesin mutluluğunuz.
Eminim ki çarşamba günü test rakamın ikiye katlanacaktır..
Bu arada 12.günde yaptırılan test sonucunun 431 olması benim aklıma tek bişey getiriyor canım.. İkizzzzzzz
Aklımdayken hemen sorayım, kese görmek için İstanbu'a mı geleceksin yoksa orada mı gebeliğini takip ettirmeyi planlıyorsun canım..?

delipery tebrikler canım... grubun en uzaktaki bebeği/bebekleri olacak seninkiler. ben de değerlere bakınca ikiz mi dedim, bekleyip göreceğiz tabi. dilerim herşey çoook güzel devam edeceek bundan sonra da...

Evet canım malesef uyumadım.. ama enerji fazlasından mütevellit uyku tutmama haliydi:)))))
Biz de çok mutlu olduk canım, umarım en kısa zamanda daha kalabalık olarak tekrarlarızz

Utkumm ne güzel yapmışsınız kıskandım walla bende sizlerle olmak isterdim. Bir dahaki sefere inşallah :))

Canım Ladyyciğim;
Bir daha ki sefere hep beraber olmak dileğiyleee :))))

Misafirim;
Herşeyde hayır vardırr diyoruz başkaca yapabileceğimiz bişii de yok malesef.. Yaşadık, bitti, çok acıtıyor hala ama toparlanmalıyız...
Bugün Aydın Beye bir kaç sey sormam gerekiyordu.. Ancak çok yoğun olduğu için kendisini aramak istemedim. Sevil Hanımı aradım ve sorularımı yazdırdım o da bana hemencek geri döndü sağolsun..
Rahmimin toparlanıp toparlanmadığını anlamak için muayeneye ne zaman gelmem gerektiğini sordum, Aydın Bey ilk reglimi görmem gerektiğini ve ilk regli biter bitmez muayeneye gitmem gerektiğini söylemiş..
Yeni bebeğe hazırlık için folik asit mi içeyim, yoksa elevit mi içeyim diye sordum, Aydın Bey elevite devam etmem gerektiğini söylemiş..
10 yıldır grip aşısı olduğumu, şu an zamanı geldiğini, lohusa olmam nedeniyle daha geç mi aşı olayım, yoksa olmayayım mı diye sordum, Aydın Bey aşı olmamda sakınca olmadığını söylemiş...
Senin de bilgin olsun canım.. Yani ilk reglini gördün mü bilmiyorum ama ilk reglin bitince hemen muayeneye gitmemiz gerekiyor.. Ayrıca lütfen sende elevite devam et..
Sevgiler.

merhabalar
gelişmeler varmı kızlar.. utkum bizim bir listemiz vardı nerelerde o son durumlar nedir görseydik :))

Canım benim;
Utkumm, revize ediyor listemizi devamlı.. Ancak çok rica etsem şu SEZON KAPANDI yazısını silsen artık.. YENİ SEZON BAŞLIYORR desen daha iyi olmass mı tatlım?

ee aysegul burda da yok.. nerde ki!!! bi gun boyunca neden bizi terk etti

Belizzciikkk;
Çokkk işim vardı bugün çookkkk.. Şeyyyy yarın da olcak merak etme tatlım e mi..

delipery tebrikler canım... grubun en uzaktaki bebeği/bebekleri olacak seninkiler. ben de değerlere bakınca ikiz mi dedim, bekleyip göreceğiz tabi. dilerim herşey çoook güzel devam edeceek bundan sonra da...

Sevgi'li Gececiğimm;
Canım benim... Saat 01.00 çoktan yatmalıydın.. Seni çokkk öpüyorum, şeyyy sabah seni aramak istiyorum, kaç gibi arayıp sesini duymalıyım bilmiyorum ((

Son düzenleme:
Bebek2010;
Henüz siteye yeni üye olmuşsun, ilk defa da bizim topiğimize mesaj yazmışsın..
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum.. Hepimiz aynı amaç için burada buluştuk, birbirimize yardımcı oluyoruz, ayrıca bizim topiğimizin üyeleri birbirini hem çok seviyor hem de artık gerçek hayatta da tanıyor ve görüşüyoruz..
Aramıza hoşgeldin..
Seni tanımak isteriz, kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin, ne zamandır çocuk sabihi olmak istiyorsun.. Lütfen bizimle paylaşırmısın..
Sevgiler

Merhaba Leones22;
Sen de siteye bir kaç gün evvel kayıt olmussun ve çok yenisin.. Hoşgeldin..
Bu topiğin üyeleri yani bizler Anadolu Sağlık Merkezine gidiyoruz ve canımız kadar çokk sevdiğimiz sevgili Prof. Dr. Aydın Arıcı'nın hastalarıyız.. Doktorumuzdan ve tüp bebek ekibinin tüm üyelerinden son derece memnunuz..
Şimdi tüp bebek tedavisi yaptıracağım ama korkularım var diyerek yumurta toplama ve transfer aşamasında acı olup olmadığını ve anestezi ya da sedasyon yapılıp yapılmadığının senin için çok önemli olduğunu yazmış ve buna göre karar vereceğini belirtmişsin..Sevgili Leones, hepimiz bebek sahibi olmak, anne olmak için aynı yoldayız.. Hastane ve doktor seçimi çook ama çok önemli.. Anestezi ya da sedasyon yapılıp yapılmadığından ziyade çok daha önemli kriterlerin olmalı canım.. Ayrıca anne olmak için de hepimizin katlanamayacağı hiçbirşey yoktur diye düşünüyorum.
1-Doktoru sevmek ve ona güvenmek bence en önemli kriter.. Prof.Dr. Aydın Arıcı ile birebir görüşmeli muayene olmalı ve bu kararı kendin vermelisin.. Öngörüşmeler ücretsiz yapılıyor..
2-Hastanenin sistemini, kullanılan teknolojileri, tedavi ücretinin ne kadar olduğu, hangi sigorta şirketleriyle anlaşmaları olduğunu bilmek de seçim yapmanı etkileyecek şeylerdir.
3-Hastane ve doktorun hastalarının tecrübelerinden faydalanmak , onlardan bilgi almak da önemlidir..
4-Hastanenin evine ya da işyerine yakın olup olmaması da çok önemli çünkü bir dönem neredeyse gün aşırı hastaneye gidip gelmen gerekecek.
Yaşadığın yer Bursa yazıyor.. Ehh taa oralardan buralara geleceksin ve doğru karar vermelisin.. Bu kriterlere göre seçim yapabilirsin..
Bizlere de istediğin herşeyi sorabilirsin..
Ay bi de çoook merak ettim.. bu Osman Bey kim??? kaydirigubbakcemile3
Bol şans ve sevgiler.. a.s.
Not: Bilgin olsun sadece Opu'da yani yumurta toplama aşamasında uyku halinde oluyorsun, kısacıııkk bir süre... Hiçbir acı ya da ağrı hissetmiyorsun.. Haaa koluna damar yolu açarken minicik acıyabilir ama güzel ve işinin ehli hemşilelerimiz hiçççç acıtmadan damar yolu açıyorlar.. Transferde hiçbir ağrı duymuyorsun, sadece transfer öncesinde bol su içmen gerektiği için çok sıkışıyorsun o kadarrr sırnaşık şey

Son düzenleme:
Marinerr,
Margaar,
Umutt
t

Nerelerdesiniz kızlarrr hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyorr.. Ask olsunn sizeee

Son düzenleme:
Günaydın kizlaarr,
güzel bir gün diliyorum herkese, özellikle geceye )

Aysegul çok merak ettik dün iyi haberini okuyunca rahatladim. Gece yazmasaydin bugün telefonların susmazdi )

gece acaip bir rüya gördüm, ofise gidince face'den yazacağım.
Öptüm sizleri, görüşürüz.

Maalesef butun merkezlerde bu durum var, eger bastan hersey detayla konusulmazsa kendi prosedurlerini uyguluyorlar. Yani bize dusen gorev kendi sorunumuzu bir doktor gibi cok yi tanimlayip talep etmek gibi geliyor bana. Cunku butun tup bebek merkezleri cok mesgul ve hastaya standard sistemleri neyse bunu uygulamak tabii ki islemleri daha hizli yapiyor. Bu soylediklerimi kabul etmek istemiyorum ama maalesef gercek bu. Mesajini almis ve cevap yazmistim Beyaz'cim, bakarim simdi tekrar atladigim mesaj mi var diye.
Yeni tedavin icin icine sinen yeri biran once bulup baslamani umuyorum, Bruksel Tup bebek ve Yucel beyi cok duydum, bu arada Bahceci'yle de gorusebilirsin oradan da basarili olmus bir suru tanidigim var. Neticede biran once icine sinen baska yeri bulup ogrenilen tecrubelerle devam etmek en guzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…