Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Gunaydin kizlarrrrr:))))))))
yarin saat 10da gebzede kontrolumuz var.bugun 18+4 olduk masallah.yarin aydin amcamiz bakalim ne diyecek.artik kuzucugumda cinsiyetini gosterse de bilsek.coook merak etmeye basladim.kizlar detayli ultrason icin aydin bey hayri beyii mi oneriyor.ama o da cooook kisa bakiyormus.hepinizi cooook opuyorum.yarin anlatirim.bi arada ben mi atladim grapes ne oldu ilk bulusma da????

Arkadaşlar selamlar;
Eskiler bilir tedavimin en başında yazmıştım sonrasında aktif yazamadım.

Malum kanun nedeniyle ilk denemede tek taze embriyo koyuldu, maalesef tutmadı.
Hemen akabinde 2 ay sonra dondurulmuşla devam etttik yine tek embriyo koyuldu, bu sefer tuttu. Kesesini görene kadar heh tamam bu iş diyemedik, kesesini gördük dünyalar bizim oldu, ardından 8. hafta kotrolümüz bekledik ki kalp atışı duyalım , o da çok güzel geçti, 8. haftada ASM tüp bebekle ilişkimiz kesildi, gebelik takibi için doktorumuzle devam edecektik. 10. haftaya randevu aldık, güle oynaya gittik.

Ultrasonda aynı anda hepimiz gördük hepimiz anlşadık ama bu haberi vermek doktoruma düştü , bebeğimin maalesef kalbi durmuştu. Sonrası zaten çok hızlı ertesi gün aldılar bebeğimi hatta bugün iki hafta oldu, hamileyken geçmeyen haftala rşimdi çok da hızlı geçiyor.

2 tüp daha doldurulmuşumız var, Aydın Bey endişe etmememizi bu oranın %15-20 olduğunu söyledi. Üstelik yeniden başlamadan dondurulmuşlarla devam edebilceğiz, bu sefer 2 embriyo trasnferi olcak.
Ben ümitsiz değilim, ama eski heyecanımda yok :) Hani ilk seferde iki tane koysalardı uçardım havalara, şimdi ikisi de olabilir ikisi de gidebilir. Biz başımıza ne gelcekse onu yaşayacağız. Elbette daha zor durumda olan çok arkadaşım var. Ayşegül'cüm dün seni okudum, üzüldüm diyeceğim ama seni üzmekiçin demiyorum, herhalde birbirimizi en iyi anlayacak kişiler bu forumdakilerdir ondan. Tüp bebek ile hamile kalmak, beklemek, kaybemek farklı. Aydın Bey kendi adıma benim için şans. Çünkü ben ona çok güveniyorum. Kafamda soru işareti kalmadan ne derse kabul ediyorum.

Umarım hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alabiliriz. Allah hepimizi görüyor, tek dileğimiz evlat sahibi olmak.. Herşey gönlümüzce olsun, bebeklerimiz sağlıkla doğsun inşallah.

mavi mercan başına gelenlere çok üzüldüm, ne büyük umutlarla, heyecanlarla başlıyoruz, emekler veriyoruz... kalp atışlarını dinlediğimizde başım tavana vuracaktı sanki, ama insan bu acı tecrübeleri yaşayınca daha bir temkinli bakmaya başlıyor lakin geçen gün mystry nin bana dediği gibi her hamileleik başka , o başkaydı bu başka olacak, inşallah mutlu sona ulaşıp, bebeğimizi kucağımıza alacağımız günler gelecek, zamanını bilmiyoruz, sadece bekleyip, dua ediyoruz. tıptan, gelişmiş tekniklerden faydalanıyoruz bu amaca ulaşmak için ama kaderde ne varsa onları da yaşıyoruz işte. inşallah imtihanımız bunlarla sınırlıdır bu konuda, bir dahaki< sefer herşey güzel olur inşallah.

gunaydın kızlar, herkeze sevgiler...
delipery gozun aydın allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin insallah mariner masallah bebisine cinsiyetleri kesin ogrenirsiniz bugun gibime geldi bizim 14+1 bugun ama geçen hafta ogrendik cinsiyetleri :))

Marinerr,
Margaar,
Umutt
t

Nerelerdesiniz kızlarrr hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyorr.. Ask olsunn sizeee

canım merhaba,
arada bi girip goz atıp cıkıyorum ama yinede birsürü gelismeyi kacırıyorum (
geshenk donmus mesela:)) cok sevindim, ladycim bebislerine kavusmus:)) insallah hep onunla kalacaklar buna cok inanıyorum.. seninde iyi olman ayrıca mutlu ediyor beni opuyorumnanaktan
kısaca kendimden bahsedeyim cok sukur iyiyiz 14+1 olduk henüz ama cinsiyetlerimiz belli oldu :)) ikisi de erkek :))
nolur beni 15 gun daha idare edin kızlar gecenlerde grapese de anlattım tasınma telasımız henuz bitmedi bidahaki haftasonuna tasınacagız kısmetse isyerinde face yasak zaten degil nete girmeye tuvalate gitmeye vaktim olmuyor desem sanırım abartmam ama yine de arada girip bi goz atıyorum yazılanlara hepsini okuyamıyorum ama :))

başına gelenler çok üzücü ,ilk kalp atışını duyduktan sonra bunları yaşaman çok daha üzücü geliyor .ama herşey bizler için.zaman herşeyin ilacı.heyecanını hiç kaybetme.inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olur.

mariner
kızlar nazlı olur göstermezlermiş canım sanırım sanada bir prenses geliyor.
sen dörtlü testini kaçıncı haftanda yaptırmıştın.

merhaba arkadaslar bende uzun zamandır sıtedekılerı okuyorum ama ılk kez yazıyorum
benımde transferımın 8.gunu vakıtte gecmıyor 10.gunu bellı olacak hersey hıcbır belırtımde yok umudumda fazla kalmadı aslında tutmus olsaydı herhalde azda olsa belırtısı olurdu dıye dusunuyorum sadece bıraz yuruyunce belım agrıyor ılk denemem bakalım hayırlısı
tutanlarda ne gıbı belırtıler oluyordu yada tutmayanlarda bır belırtı oluyor muydu?benı aydınlatırsanız cok sevınıırm

teşekkür ediyorum BELİZZ, evet 2 embriyo transfer edilmişti.:teytey:

ikizzzzzz miiiiiiii:):):):) olabilir valla

ay canim ya... hadi bakalim hayirlisi... impression sen oncesinde marinere bi yuzuk testi yapsaydin baksaydik dogruluguna:):):)

hayirli olsun cnm sanada... sen nerde yaptirdin????

arkadaslarin anlattiklariyla bilgilendiriyorum seni, ben daha baslamadim tedaviye. kimisinde akinti olmustu, kimisinde hic bi farklilik yoktu. yani kisiden kisiye degisiyor. onun icin sen stres yapma. bekle iki gun daha... testi de erken mi demisler sana anlamadim. arkadaslar aydinlatsin ama sanki 1inde transferi olana 12sinde test gunun demislerdi gibi hatirliyorum...

canım benim ilk transferde karın kasık ağrım olmuştu, tüp bebek ile gebe kalan arkadaşım ağrıların iyi bir sinyal olduğunu söylemişti bebek yerleşiyor diye, onun öyle olmuş ama bende olmadı, tutmadı, negatif aldık

ikincide; dondurulmuştu ağrım olmadı, sadece 8. günüm karnım şişti; 9. gün kahverengi kanamam oldu, regl oldum diye ağlayarak aradım doktorumu tahlil istedi 9. günde 170 11 günde 470 çıktı. Öyle hamile kaldım. Herkesde farklı sanırım.

Bakalım üçüncü de neler göreceğiz :)

Mavi mercan geçmiş olsun canım. aynı şeyleri yaşamışiz benim ilk denememde 9.haftasında kalp atisi durdu :-( aydın bey aynı açıklamayi bana da yapmıştı ard arda böyle olmaz çok düşük bi ihtimal bi daha ki büyük ihtimalle sağlıklı olcak dedi. biz de ikinci denememizi şubatta dondurulmuşla düşünüyoruz bakalım kismet . inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavusuruz!

Arkadaşlar ASM de tedavide herhangi bir şekilde indirim alan var mı?

Ben sadece ÇİDER i duydum, başka bir sigorta, firma vs indirmi var mı?

canım ben o kadar beklemeyi düşünmüyorum aralık gibi olur inşallah. :)
Umarım güzel haberlerimizi de paylaşırız.

canım evet ben geri döndüm seni bir fırsat bulup arayıp tebrik edemedim burada da yazdım zaten sana mahcubum diye.. kusuruma bakma o aralar malum kendimce küsüverdim ya hani :)) bakmadım hiç buralara geç gördüm ha bugün ha yarın bir arayamadım seni.. çoook sevindim tebrik ederim geç olsada.. inşallah sağlıkla sürer ve daima mutlu güzel haberlerini okurum.. maşşallah 14+1 olmuşsun yaaa ne çabuk geçiyor zaman.. iki erkek kaydirigubbakcemile3 iki gelin gelecek demek sana da...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…