Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ayşegülcüğüm inşallah değiştirecem yakında sezonu açacağım 13 ekimden sonra.. bakalım bir sonuçlansın şu myom meselesi :)) öpüyorum seni..

arkadaşlar iyisiniz değilmi sizlerde?? utkum liste nerelerde canım ?? kim hangi aşamada bir görseydik fisfisfis

merhaba canım, mahcuplukta neymis lmaz:
bidaha sakın kusme oyle insallah hepimiz bi gun saglıkla bebislerimize kavusacagız kimimizin once kimimizin biraz daha zamanı var kuskun oldugumuz zaman surec uzayacak hepsi bu
iki gelin :)) insallah olsunlarda kaynana olmaya razıyım
guzel dileklerin icin tesekkurler opuyorumnanaktan
myom sorununu en kısa surede cozersin insallah 13 ekimde guzel haberlerini bekliyor olacagım

Marinerr,
Margaar,
Umutt
t

Nerelerdesiniz kızlarrr hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyorr.. Ask olsunn sizeee
canım arkadaşım sen olmasan kimse hatırlamayacak bizi :1hug: iyiyim canım ben okul beni çok yoruyorsınıfta terör estiriyorum :1ninca: öğrencilerim :bebişiniz sizi çok sinirli yapmış öğretmenim diyorlar.hiç sabrım kalmadı sese.40 öğrenci beni çıldırtıyor.18:30 da evdeyim.eve gelincede karnımı doyurup hemen uykuya
neyse bakıyorum sende geziyorsun.gez canımın içi valla bu tedaviler bizi eve kapadı.günlerede gidiyormuşsunn hııımm pastalar böreklerrr ooohhh cokacimcoook benim içinde ye , gez tamam mı
benden son haberleri vereyim hemen size:
2li test sonucumuz belli oldu cuma günü.ebru hanımı aradım öğrenmek için hemşire semra hanım tamam ebru hanımla görüştürcem falan dedi 40 dk sonra bana dönen olmayınca tekrar aradım ebru hanım suadiyeye geçmiş yarın öğrenirsiniz dediler tamam dedim
ertesi gün tekrar aradım semra hanımı izin günüm evdeyim dedi ben tahlil sonuçlarınızı masasına bıraktım dedi tamam dedim yine bi 30 dk bekledim ses yok.sekreteri aradım çok yoğun bugün size döncez dediler hadi tamam dedim eşim çıldırmak üzere bu arada 30 dk sonra dönen olmadı bu sefer eşim aradı tabi sert bi şekilde tekrar sordu ama sabrımız kalmadı sekreter çok meşgulüz demiş ve saat de 13:00 ebru hanım suadiyeyye geçti geçecek eşimin teli kapatmasından 5 dk sonra ebru hanım aradı sağolsun.hiçbişi yok test sonucu iyi dedi.ben bi kaç değeri sordum yanımda değil sonuçlarınız dedi.neyse kibarca konuştuk kapattık teli ama acayip sinirlendim bu duruma
12.haftamızda başka bi doktora gittim cinsiyeti öğrenmek için ebru hanım söylememişti gittiğim doktor kesin olmamakla birlikte kız olabilir dedi.bizde çok mutlu olduk tabii.şimdi gözüm pembelerde tabi kesinleşmeden bişi almıcam.benden bu kadar kızlar

grapes pıt pıtları duymuş olmalı ama bişi yazmamış.

lady transferin oldu mu? olmadı diye biliyorum ama

mariner ve umut2011 oğluşlar geliyormuş.valla kızıma göz dikmeyin haaaaa

delipery hayırlı olsun canım kısmet olunca yoollar bile önemli değil demek ki

belizz,meliss,impression,gece,öpüyorum hepinizi sizler nasılsınız?

ya kızlar unutmadan bişi sorcam size; son iki gündür kanım ağrıyor benim.ebru hanımıda aramaya çekiniyorum malüm son görüşmemiz biraz gergindi.13+4 olduk normal mi?çok ayakta kalınca bide sabahları neden acaba .
ooff ne çok yazdım öpüyorum hepiniziiiiiiiii

margar ben iyiyim canım senin ve kızının iyi olmasina da çok sevindim masallah:)benim son 4 ayim kaldı bekliyorum sabırsızlıkla buz bebeğimi :)))

ayşegül,
antibiotikler kan hapları derken ilaç içmekten o kadar sıkıldım ki. zaten bebekleri kaybedince o sinirle elevitleri kaldırıp atmıştım. eh ben de başlıyayım bari. Aydın hocaya gidince olanları yazmayı sakın unutma. gözüm yazılarında. seni öncümüz kabul ettik

sakın umudunu kaybetme herşey güzel olacak inşallah. iki denemde de o zamanki psikolojik halimle adet belirtilerinin hepsini hissettim. 1. sonucum negatif 2. pozitifti. pozitif çıktıktan sonra hiç bir belirti kalmadı 3-4 kere kan testi yaptırdım . hepsi yükselerek çıkıyodu baktım kollarım delik deşik vazgeçiyim bari dedim. yani pek bir belirti olmuyo galiba ya da kişiden kişiye değişiyo. inşallah senin ki pozitif çıkar pozitif devam eder.

Canım inan hala şoktayım, inanamıyorum.İkiz bebeklerimin olmasını çok isterim ama beni ürkütmüyor değil, hayırlısı inşallah.Umarım herşey yolunda gider ve bir daha yollara düşmek zorunda kalmam ve burda takibimi sağlıklı bir şekilde yaptırırım.Bu arada tavsiyeleriniz varsa bekliyorum, sizler benden daha deneyimlisiniz, teşekkür ediyorum güzel dileklerin için.

ikizzzzzz miiiiiiii:):):):) olabilir valla

ay canim ya... hadi bakalim hayirlisi... impression sen oncesinde marinere bi yuzuk testi yapsaydin baksaydik dogruluguna:):):)

beliz :))))

zehra bende de hiç bir belirti yoktu ve pozitif sonucu almıştım, herkeste farklı olabiliyor, belirtiyle filan hiç alakası yok, boşuna kendini üzme, inşallah sen de belirtiler olmaksızın test günüde pozitif sonucunu alırsın.

umut2011 demek cinsiyetler belli oldu, hadi bakalım oğluşlarımız çoğalıyor :) hayırlı olsun tekrar :)

alla alla normalde bole hemen donuyorlar, ilgileniyorlar diye cok begeniyordum ben asm'yi. randevu alacagim zmn falan da telefonlari mesgul olsa biz arayalim diolar ve hemen de donuyorlar, ben ilk dediklerinde ya ya ararsiniz die icimden gecirmistim aradiklarinda sasirmistim. enteresan olmus gercekten...
ama bosver, sonucta sen hakli bir tepki vermissin. ne olursa olsun ebru hnmi aramaktan cekinme... sen ara sor, icin rahat etsin. bence o da unutmus gitmistir bu olayi. belki senin kdr uzerinde bile durmamistir. agrin dvm ediyorsa zmn kaybetmeden ara icin rahat etsin cnm

günaydınnnn...

haberler güzel maşallah... umutlaaarrr... beklentileerr.... heyecanlaaarrr.. hepsi var..

28 yaşındayım 5 yıllık evliyim eşim azoospermi bundan dolayı tüp bebek tedavisi yapılacak ASM yakın diye orayı tercih ettim ama anlayamadım burada daha ürolog doktoru bile tanınmıyor acaba ASM erkek faktör pek yok galiba :uhm:

cnm biz urologa gitmeye gerek gormeyen ya da sole diim gitmeyenlerdeniz. dolayisiyla gitmedigimiz bir doktoru tanimiyoruz. genel olarak semen analizi, rahim filmi vs yaptirdik onlarin da urologla bir ilgisi yok. aydin bey ilgileniyor hepsiyle. bundan dolayi asm'nin urologu ile ilgili bir kaniya biz tanimiyoruz diye varman dogru olmaz. iyi de diyemeyiz, kotu de diyemeyiz biz, bir fikrimiz yok. ancak aydin beyden ve ekibinden cok memnunuz. kendi adima hastahaneden de cok memnunum ben. ilgi alaka cok memnun ediyor beni. gunubirlik ameliyat olmustum, o zmn cok memnun kalmistim canim..

tesekkurler canım erkek senesi galiba :))

Kizlar merhaba:))))))aydin amcasi kuzucugumuza bakti masallah saglikli gorunuyor dedi detayli ultrason icin hayri beyden randevu aldik.insallah ondan da saglikli olduguna dair guzel haberler alirsak daha da rahatlayacagiz.hayirlisi insallah.eveeeeet simdi herkesten tahminlerini yapmalarini bekliyorum.1saat sonra kazananlari aciklayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…