iyiyim cnm sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ?
hayırlı olsun oğlanlar geliyormuş :)
Kizlar merhaba:))))))aydin amcasi kuzucugumuza bakti masallah saglikli gorunuyor dedi detayli ultrason icin hayri beyden randevu aldik.insallah ondan da saglikli olduguna dair guzel haberler alirsak daha da rahatlayacagiz.hayirlisi insallah.eveeeeet simdi herkesten tahminlerini yapmalarini bekliyorum.1saat sonra kazananlari aciklayacagim
canım arkadaşım sen olmasan kimse hatırlamayacak bizi :1hug: iyiyim canım ben okul beni çok yoruyorsınıfta terör estiriyorum :1ninca: öğrencilerim :bebişiniz sizi çok sinirli yapmış öğretmenim diyorlar.hiç sabrım kalmadı sese.40 öğrenci beni çıldırtıyor.18:30 da evdeyim.eve gelincede karnımı doyurup hemen uykuya
neyse bakıyorum sende geziyorsun.gez canımın içi valla bu tedaviler bizi eve kapadı.günlerede gidiyormuşsunn hııımm pastalar böreklerrr ooohhh cokacimcoook benim içinde ye , gez tamam mı
benden son haberleri vereyim hemen size:
2li test sonucumuz belli oldu cuma günü.ebru hanımı aradım öğrenmek için hemşire semra hanım tamam ebru hanımla görüştürcem falan dedi 40 dk sonra bana dönen olmayınca tekrar aradım ebru hanım suadiyeye geçmiş yarın öğrenirsiniz dediler tamam dedim
ertesi gün tekrar aradım semra hanımı izin günüm evdeyim dedi ben tahlil sonuçlarınızı masasına bıraktım dedi tamam dedim yine bi 30 dk bekledim ses yok.sekreteri aradım çok yoğun bugün size döncez dediler hadi tamam dedim eşim çıldırmak üzere bu arada 30 dk sonra dönen olmadı bu sefer eşim aradı tabi sert bi şekilde tekrar sordu ama sabrımız kalmadı sekreter çok meşgulüz demiş ve saat de 13:00 ebru hanım suadiyeyye geçti geçecek eşimin teli kapatmasından 5 dk sonra ebru hanım aradı sağolsun.hiçbişi yok test sonucu iyi dedi.ben bi kaç değeri sordum yanımda değil sonuçlarınız dedi.neyse kibarca konuştuk kapattık teli ama acayip sinirlendim bu duruma
12.haftamızda başka bi doktora gittim cinsiyeti öğrenmek için ebru hanım söylememişti gittiğim doktor kesin olmamakla birlikte kız olabilir dedi.bizde çok mutlu olduk tabii.şimdi gözüm pembelerde tabi kesinleşmeden bişi almıcam.benden bu kadar kızlar
grapes pıt pıtları duymuş olmalı ama bişi yazmamış.
lady transferin oldu mu? olmadı diye biliyorum ama
mariner ve umut2011 oğluşlar geliyormuş.valla kızıma göz dikmeyin haaaaa
delipery hayırlı olsun canım kısmet olunca yoollar bile önemli değil demek ki
belizz,meliss,impression,gece,öpüyorum hepinizi sizler nasılsınız?
ya kızlar unutmadan bişi sorcam size; son iki gündür kanım ağrıyor benim.ebru hanımıda aramaya çekiniyorum malüm son görüşmemiz biraz gergindi.13+4 olduk normal mi?çok ayakta kalınca bide sabahları neden acaba .
ooff ne çok yazdım öpüyorum hepiniziiiiiiiii[/QUOTE
ya kusura bakmayın ben uzun zamandır girmeyince isimleri ve olayları karıstırmısım :uhm: ladynin transferi olmamıs baskasıyla karıstırdım sanırım pardon
Geshenk tekrar hoşgeldin aramıza.......
Nerelerdeydin özletme bir daha kendini bu kadar.
hoşbulduk canım..inşallah normale dönüyorum ya artık... 13 ekime randevu aldım myom ameliyatı ile ilgili... sonra bu yolda çıktığım rüzgar beni hangi yöne savuracak bakalım.. eğer yolunda giderse her şey kaldığım yerden devam...
mariner bebişin cinsiyetini yazmadan gitti merakta bıraktı bizi bak
Kızlar 2. testimin sonucu 851 çıktı, çok şükür herşey yolunda gidiyor.
Mariner tebrik ediyorum seni, Allah bağışlasın oğlunu, sağsağlim kucağına almayı nasip etsin ve inşallah darısı benim başıma bir kaç ay sonra bebeğimin cinsiyetini bende sizlerle paylaşırım.
Bu arada herkese güzel dileklerinden dolayı çok teşşekkür ediyorum.Allahım olanların çocuklarını onlara bağışlasın,sağlık, sıhhat versin, bekleyenlerede müjdeli haberler nasip etsin...
aaaaa mariner solemeden cikmisvallahi bende kiz gibi dusunmustum ama impression fikrimi degistirdi
mariner hmm erkek galiba
Sekerlerrrr 1.beliz 2.geshenk yaniiii nasipse oglumuz olacak kizlarrrr maasallah saglikli olsun insallah
Kızlar 2. testimin sonucu 851 çıktı, çok şükür herşey yolunda gidiyor.
çok sevindimmmm alkisalkisalkis her günün böyle mutlu olsun inşallah bundan sonra da...
Sansucx çokk tebrik ederim.Allah bizede nasip eder işallah. Senin doğum yaptığın gece bende yan odada yatıyordum cuma taburcu oldum biraz kanammam vardı .Geçerken de sordum ikiz erkek dediler, sen olduğunu burdan öğrendim canım.. Tebrikler..
Arkadaşlar be bu sefer Kocaeli de iki gün yattım.Yine kanamam vardı.Allaha şükür yine durdu ve eve geldik.. Bebişler iyi sanırım hemşire ve bakım seviyorlar..Şimdi evde ve istirahatteyim... 30 haftalığız henüz içeride tutmaya çalışıyoruz bebeişleri..
White Cat den haber varmı ? Bebişlrini küvezden aldımı. Meraktayım...
Sekerlerrrr 1.beliz 2.geshenk yaniiii nasipse oglumuz olacak kizlarrrr maasallah saglikli olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?