Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

iyiyim cnm sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ?
hayırlı olsun oğlanlar geliyormuş :)

sagolasın canım hamilelik iyi gidiyor cok sukur senin ogluslarını kıskandık :)) hatta esime kuzeyle poyrazdan bahsedince kuzey ismini cok begendi birinin adını kuzey koymayı dusunuyoruz opuyorumnanaktan

insallah sonuna kadar boyle gececek canım cok sevindim
bu sene erkek senesi diye dusunuyorum ama senin icin oy hakkımı kızdan yana kullanmak istiyorum opuyorumnanaktan

marinercim inşallah hep böyle sağlıkla devam eder hamileliğin.
Biliyorsun başından beri bana hep kız gibi geliyordu

aaaaa mariner solemeden cikmis vallahi bende kiz gibi dusunmustum ama impression fikrimi degistirdi

Son düzenleme:

yok oldu cnm ladynin transferi... haftaya pztesi ogrenicez sonucunu... gecenin de haftasonu olacak sanirsam transferi... vanilyaninda transferi oldu lady ile ayni zmnda... hmm baska atladigin bisi var mi acaba CADIARZU

Geshenk tekrar hoşgeldin aramıza.......
Nerelerdeydin özletme bir daha kendini bu kadar.

hoşbulduk canım..inşallah normale dönüyorum ya artık... 13 ekime randevu aldım myom ameliyatı ile ilgili... sonra bu yolda çıktığım rüzgar beni hangi yöne savuracak bakalım.. eğer yolunda giderse her şey kaldığım yerden devam...

İnşallah canım herşey yolunda gider sende kavuşursun bebeğine........

Kızlar 2. testimin sonucu 851 çıktı, çok şükür herşey yolunda gidiyor.

Mariner tebrik ediyorum seni, Allah bağışlasın oğlunu, sağsağlim kucağına almayı nasip etsin ve inşallah darısı benim başıma bir kaç ay sonra bebeğimin cinsiyetini bende sizlerle paylaşırım.
Bu arada herkese güzel dileklerinden dolayı çok teşşekkür ediyorum.Allahım olanların çocuklarını onlara bağışlasın,sağlık, sıhhat versin, bekleyenlerede müjdeli haberler nasip etsin...

mariner bebişin cinsiyetini yazmadan gitti merakta bıraktı bizi bak

Sansucx çokk tebrik ederim.Allah bizede nasip eder işallah. Senin doğum yaptığın gece bende yan odada yatıyordum cuma taburcu oldum biraz kanammam vardı .Geçerken de sordum ikiz erkek dediler, sen olduğunu burdan öğrendim canım.. Tebrikler..

Arkadaşlar be bu sefer Kocaeli de iki gün yattım.Yine kanamam vardı.Allaha şükür yine durdu ve eve geldik.. Bebişler iyi sanırım hemşire ve bakım seviyorlar..Şimdi evde ve istirahatteyim... 30 haftalığız henüz içeride tutmaya çalışıyoruz bebeişleri..

White Cat den haber varmı ? Bebişlrini küvezden aldımı. Meraktayım...

Tebrikler... Güzel haberler hepimize moral oluyor..

aaaaa mariner solemeden cikmis vallahi bende kiz gibi dusunmustum ama impression fikrimi degistirdi

bak demek ki bu test iş doğru yahu :)))

mariner hmm erkek galiba

seni gidi seniii:))))

Sekerlerrrr 1.beliz 2.geshenk yaniiii nasipse oglumuz olacak kizlarrrr maasallah saglikli olsun insallah

hayırlı olsun canımm, yüzük testinde erkek çıkmıştı, face te paylaşmıştım :))))

Kızlar 2. testimin sonucu 851 çıktı, çok şükür herşey yolunda gidiyor.

çok sevindimmmm alkisalkisalkis her günün böyle mutlu olsun inşallah bundan sonra da...

Delipery tekrar tebrik ederim canım ikiz geliyo heralde:)
mariner canım ben zaten erkek diye düşünmüştüm tabi biraz geç oldu oylama için ama -))tebrik ediyorum canım :)

Çok teşekkür ederim canım darısı başına az kalmış seninde.
Bebişler biraz daha sabretsin annesi yorma kendini dinlen hep. Kanamaların da geçer inşallah bir daha olmaz.
White cat bir daha yazmadı galiba haber alamadık umarım herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…