Arkadaşlar selamlar;
Eskiler bilir tedavimin en başında yazmıştım sonrasında aktif yazamadım.
Ayşegül'cüm dün seni okudum, üzüldüm diyeceğim ama seni üzmekiçin demiyorum, herhalde birbirimizi en iyi anlayacak kişiler bu forumdakilerdir ondan. Tüp bebek ile hamile kalmak, beklemek, kaybemek farklı. Aydın Bey kendi adıma benim için şans. Çünkü ben ona çok güveniyorum. Kafamda soru işareti kalmadan ne derse kabul ediyorum.
.
Merhaba Mavi Mercan;
Hoşgeldinn.. İyi dileklerin için teşekkür ederim.. Ben de her zaman Aydın Bey ne derse o.. diyorum :)))))
canım merhaba,
arada bi girip goz atıp cıkıyorum ama yinede birsürü gelismeyi kacırıyorum(
geshenk donmus mesela:)) cok sevindim, ladycim bebislerine kavusmus:)) insallah hep onunla kalacaklar buna cok inanıyorum.. seninde iyi olman ayrıca mutlu ediyor beni opuyorumnanaktan
kısaca kendimden bahsedeyim cok sukur iyiyiz 14+1 olduk henüz ama cinsiyetlerimiz belli oldu :)) ikisi de erkek :))
nolur beni 15 gun daha idare edin kızlar gecenlerde grapese de anlattım tasınma telasımız henuz bitmedi bidahaki haftasonuna tasınacagız kısmetse isyerinde face yasak zaten degil nete girmeye tuvalate gitmeye vaktim olmuyor desem sanırım abartmam ama yine de arada girip bi goz atıyorum yazılanlara hepsini okuyamıyorum ama :))
Umutcuğum;
Göbüşünü bizim yerimize sev canım, oğluşlarını çoook öptüğümüzü söylee...
TAşınma telaşı, yerleşme derken lütfen sende kendine çok dikkat et olur mu..
Çok öpüyorum.
merhaba arkadaslar bende uzun zamandır sıtedekılerı okuyorum ama ılk kez yazıyorum
benımde transferımın 8.gunu vakıtte gecmıyor 10.gunu bellı olacak hersey hıcbır belırtımde yok umudumda fazla kalmadı aslında tutmus olsaydı herhalde azda olsa belırtısı olurdu dıye dusunuyorum sadece bıraz yuruyunce belım agrıyor ılk denemem bakalım hayırlısı
tutanlarda ne gıbı belırtıler oluyordu yada tutmayanlarda bır belırtı oluyor muydu?benı aydınlatırsanız cok sevınıırm
Merhaba Zehraonder;
Sen de hoşgeldin.. Test günün yarın sanırım.. İnşallah pozitif sonuç alacaksın ve havalara uçacaksın canım... Şansın bol olsun..
canım arkadaşım sen olmasan kimse hatırlamayacak bizi :1hug: iyiyim canım ben okul beni çok yoruyorsınıfta terör estiriyorum :1ninca: öğrencilerim :bebişiniz sizi çok sinirli yapmış öğretmenim diyorlar.hiç sabrım kalmadı sese.40 öğrenci beni çıldırtıyor.18:30 da evdeyim.eve gelincede karnımı doyurup hemen uykuya
neyse bakıyorum sende geziyorsun.gez canımın içi valla bu tedaviler bizi eve kapadı.günlerede gidiyormuşsunn hııımm pastalar böreklerrr ooohhh cokacimcoook benim içinde ye , gez tamam mı
benden son haberleri vereyim hemen size:
2li test sonucumuz belli oldu cuma günü.ebru hanımı aradım öğrenmek için hemşire semra hanım tamam ebru hanımla görüştürcem falan dedi 40 dk sonra bana dönen olmayınca tekrar aradım ebru hanım suadiyeye geçmiş yarın öğrenirsiniz dediler tamam dedim
ertesi gün tekrar aradım semra hanımı izin günüm evdeyim dedi ben tahlil sonuçlarınızı masasına bıraktım dedi tamam dedim yine bi 30 dk bekledim ses yok.sekreteri aradım çok yoğun bugün size döncez dediler hadi tamam dedim eşim çıldırmak üzere bu arada 30 dk sonra dönen olmadı bu sefer eşim aradı tabi sert bi şekilde tekrar sordu ama sabrımız kalmadı sekreter çok meşgulüz demiş ve saat de 13:00 ebru hanım suadiyeyye geçti geçecek eşimin teli kapatmasından 5 dk sonra ebru hanım aradı sağolsun.hiçbişi yok test sonucu iyi dedi.ben bi kaç değeri sordum yanımda değil sonuçlarınız dedi.neyse kibarca konuştuk kapattık teli ama acayip sinirlendim bu duruma
12.haftamızda başka bi doktora gittim cinsiyeti öğrenmek için ebru hanım söylememişti gittiğim doktor kesin olmamakla birlikte kız olabilir dedi.bizde çok mutlu olduk tabii.şimdi gözüm pembelerde tabi kesinleşmeden bişi almıcam.benden bu kadar kızlar
grapes pıt pıtları duymuş olmalı ama bişi yazmamış.
lady transferin oldu mu? olmadı diye biliyorum ama
mariner ve umut2011 oğluşlar geliyormuş.valla kızıma göz dikmeyin haaaaa
delipery hayırlı olsun canım kısmet olunca yoollar bile önemli değil demek ki
belizz,meliss,impression,gece,öpüyorum hepinizi sizler nasılsınız?
ya kızlar unutmadan bişi sorcam size; son iki gündür kanım ağrıyor benim.ebru hanımıda aramaya çekiniyorum malüm son görüşmemiz biraz gergindi.13+4 olduk normal mi?çok ayakta kalınca bide sabahları neden acaba .
ooff ne çok yazdım öpüyorum hepiniziiiiiiiii
Kızını da yerisss, seni de yerisss :))))))
Karnım ağıyor demişsin: bebişinin yerleşme, kendine daha geniş yer açma çalışmaları olabilir.. Ama yine de dikkate almak gerek canım.. Aydın Beyle görüşebilirsin..
ayşegül,
antibiotikler kan hapları derken ilaç içmekten o kadar sıkıldım ki. zaten bebekleri kaybedince o sinirle elevitleri kaldırıp atmıştım. eh ben de başlıyayım bari. Aydın hocaya gidince olanları yazmayı sakın unutma. gözüm yazılarında. seni öncümüz kabul ettik
Ben de aynı şekilde iğnelerden ve ilaçlarda bööö demiştim ve eleviti atmıştım.. Ama yeni bebeğimiz için vücudumuzu hazırlamamız gerek canım.. Ben bu hafta başladım elevite.. Bir de hafıza sorunu yaşıyorum bu aralar bunun için de GNC den Ginkgo Biloba aldık onu içiyorum. Normal yoldan deneyeceğimiz için eşime de geçen hafta keçiboynuzu kürüne başladık, ayrıca yine GNC'den takviye aldık..
Tedavi ve bebeklerim bana 15 kg civarında bir yük bıraktı.. Hala kocamanım.. Sen nasılsın? Ancak lohusalığım bittiğinde bedenimi küçültme çalışmasına başlayacağım diyet ve spor ile..
Aydın Beye gitmeme daha çoook var, şu durumda muhtemelen kasımın ikinci haftası gibi görünüyor..