Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba Mavi Mercan;
Hoşgeldinn.. İyi dileklerin için teşekkür ederim.. Ben de her zaman Aydın Bey ne derse o.. diyorum :)))))

Umutcuğum;
Göbüşünü bizim yerimize sev canım, oğluşlarını çoook öptüğümüzü söylee...
TAşınma telaşı, yerleşme derken lütfen sende kendine çok dikkat et olur mu..
Çok öpüyorum.

Merhaba Zehraonder;
Sen de hoşgeldin.. Test günün yarın sanırım.. İnşallah pozitif sonuç alacaksın ve havalara uçacaksın canım... Şansın bol olsun..

Kızını da yerisss, seni de yerisss :))))))
Karnım ağıyor demişsin: bebişinin yerleşme, kendine daha geniş yer açma çalışmaları olabilir.. Ama yine de dikkate almak gerek canım.. Aydın Beyle görüşebilirsin..

Ben de aynı şekilde iğnelerden ve ilaçlarda bööö demiştim ve eleviti atmıştım.. Ama yeni bebeğimiz için vücudumuzu hazırlamamız gerek canım.. Ben bu hafta başladım elevite.. Bir de hafıza sorunu yaşıyorum bu aralar bunun için de GNC den Ginkgo Biloba aldık onu içiyorum. Normal yoldan deneyeceğimiz için eşime de geçen hafta keçiboynuzu kürüne başladık, ayrıca yine GNC'den takviye aldık..
Tedavi ve bebeklerim bana 15 kg civarında bir yük bıraktı.. Hala kocamanım.. Sen nasılsın? Ancak lohusalığım bittiğinde bedenimi küçültme çalışmasına başlayacağım diyet ve spor ile..
Aydın Beye gitmeme daha çoook var, şu durumda muhtemelen kasımın ikinci haftası gibi görünüyor..

Sekerlerrrr 1.beliz 2.geshenk yaniiii nasipse oglumuz olacak kizlarrrr maasallah saglikli olsun insallah

YAŞASIIIINN.. ERKEK YILI GERÇEKTENDEEEE... bir erkek yeğen daha.. sağlıkla gelsin inşallah.

maşallah sana daa... ne güzel sonuç bunlar.. bnede birgün görürmüyüm acaba şu değerleri o test sonucu denen kağıt üzerinde... boshayallersmile

yaa sacux sen doğum mu yaptın?? ben pek bir cahil kalmışım :kedi: gözün aydın... Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.. topicte ilk seninkiler sanırım doğrumu????

Günaydın Kızlarrrr

günaydın canım.. nasılsın ?? günler gezmeler nasıl geçiyor?? tadını çıkart en güzeli.

Canımm benim;
Peki 13 Ekimde ameliyat olacaksın gibi anlıyorum... Nerede olacaksın, kim yapacak?

Merhaba Bebek2010;
Aynen tahmin ettiğin gibi bizler direkt tüp bebek bölümüne devam eden hastalarız.. Eşlerimizin de ürolaga gitmesine pek gerek olmadı.. Ancak azospermi cok ciddi bir konu.. Umarım Aslan Bey ile sorununuzu çözersiniz.. Nasıl bir yöntem izlenecek, neler yapılacak biliyormusun?

Tabii ki devam edeceksin... alkisalkisalkis

Sekerlerrrr 1.beliz 2.geshenk yaniiii nasipse oglumuz olacak kizlarrrr maasallah saglikli olsun insallah

Marinerciğim;
Maşallahh bebeğine, bu sene erkek yılı cidden :))))) Amannn sağlıklı olsunlar da kız erkek ne olursa olsunn..
Çok öpüyorum yanaklarından.

Delipery;
Harika bir rakam, kesinlikle ikizzz şekerciğim...

Nilsucuğum,
Çok geçmiş olsun canım.. Daha çok minikler.. En az 4 hafta daha dayanmalısın canım.. Allah yardımcın olsun..
Aydın Beyin bilgisi var mı? Ne diyor bu ikinci kanamaya, ya da ne olacak böyle, serklaj vs yapılacak mı?
White Catden haber yok canım.. İnşallah herşey yolundadır.. İletişim bilgileri olmadığı için haber alamıyoruz..

Geshenkciğim;
Sancuxun oğluşları oldu, iki haftalık olacaklar yarın.. Biz de buradaki tüm kızlar önceki hafta ziyarete gitmiştik, oğluşlar çook yakışıklı.. :)))

Şimdilik öpüyorum kızlar sizi.. a.s.
Sonra görüşmek üzeree...
Belizz gözümüz yollarda kaldı :))))) Nerede kaldı bu kız diyip duruyoruz...klava:

Geshenkciğim;
Sancuxun oğluşları oldu, iki haftalık olacaklar yarın.. Biz de buradaki tüm kızlar önceki hafta ziyarete gitmiştik, oğluşlar çook yakışıklı.. :)))

maşallah.. yakışıklılar demekki :smiley-cool: :smiley-cool: iki yakışıklı oğluş.. yerim ben onları yaaa... ne güzel haber bu alkisalkisalkis :teytey: hihoyyyt çok çok sevindim..

ayşegülcüğüm aslında tam olarak öyle değil benim ameliyat meselesi .. ben burada doktora çıkmıştım zaten ameliyata yönlendirdi beni.. ben laparoskopi olsun dedim öyle başlarız ama sonra açık olarak devam etmemeiz gerekebilir de dedi.. ve benim kan tahlillerim yapıldı ciğer filmi EKG yapıldı tastamam hazırlanmış oldum yani anesteziciyle görüşüp karar verme aşamasında kaldım.. illa bir kez Aydın beyin de fikrini almak istedim ve aradığımda 13 ekime randevu verdiler.. benim bu işlemleri yaptırdığım ise 15 gün oldu aslında belkide geçti... Aydın beyi aradım yüzyüze görüşmemiz lazım bir göreyim konumunu ameliyat şeklini falan dedi.. yani onun söyleyeceklerine bağlı son kakarım.. Aydın bey de yapabilir belki ama ücretler vakit nasıldır bunu konuşmak lazım işte..

çok üzüldüm bundan sonra herşey çok çok yoluna devam etsin inşallah sakın eski inancını ve heyecanını yitirme bu sefer farklı olacak diyerek başla.

ay nedir bu oğlan bereketi aydın bey erkek seviyo sanırsam:))sanada iki yaramaz geliyoor hayırlı olsun canım sağlıkla zamanında gelsinler.

bak iste tutuyor bu test:):):):) ben kiz sevdigim icin gonlumden kiz gecmisti ama testte erkek cikmisti tebrik ederim cnm, saglikla kucagina alacaksin insallah:):)

oleeeeey kizim kesin ikiz

gecmis olsun nilsucum... bol bol dinlen, dikkat et kendine. sakin stres yapma!!!

canım karın ağrıların çok normal bence tedirgin olma sol tarafına fırsat buldukça yat rahatlatır benimde oluyordu karın ağrılarım hatta böle içerden geriliyo gibi hissediyordum genede kendimizde hissettiğimiz gariplikliklerde çekinmeden doktorumuzu aramalı ve sormalıyız sonuçta buna vakit ayırmaya ve yanıtlamaya mecburlar hem onların geç dönmesi tamamen kendi hataları ve sizde gerilmekte haklısınız

çok sevindim Allah sağlıkla kucaağına bebişlerini almayı nasib etsin uzuun yollar zorlu süreç ama deydi bundan sonrada habersiz bırakma bizleri:))

ebru hanım bir keresinde benide sinir etmişti telefonda yanlız başka sorunuz olmasın falan gibi gıcık olmuştum tabikii birsürü sorularımız var onlar bu süreci çook yaşıyorlar ama bizim ilk olduğunu bilerek yaklaşmaları lazım ve bu sabrı her seferinde özenle göstermeleri lazım sert mi oldu ama napıyım:)

okursa karismam ehehehehehehhehehehehe

hayırlı olsunnn bir oğlan dahaa kaç oğlan oldu kızlaar.kontrolde güzel geçmiş ki bu en en önemlisi detaylıyıda atlatcaksın güzel haberlerle yakında:)))

buz bebeğini yerim senin ben ahh ah bitmiyo zaman dimi canım

evet bitmiyo ama bi ay geçmiş ışte gün saymamak gerekiyo ama elde değil telefondan takvime baktıkça kaçıncı haftada olduğumuza bakiyorum 40. hafta diyorum 16 hafta var gün saymiyorum güya ama hafta sayıyorum:)))neyse geçecek zaman son bi senem zaten hep beklemekle geçti yumurtlama, regl hep bunları bekledik :)))sen de bebeğini bekliyosun az kaldı canım :)

kizlar y kromozomlu spermler daha mi saglikli oluo acaba.. genel olarak gercekten bi erkek bollugu mevcut... ben ilk gunlerde iliskiye girersen kiz olma ihtimali daha yuksek die duymustum. x kromozomlular daha uzun sure yasiyormusda... hatta annemde kendisine gipta ediyorum iki kere korunmamis ve ikisinde de tam isabet, genelde reglin hemen bitiminde gibi olmus ve sonuc iki kiz demisti... bu x kromozom uzun yasio ama atik mi davranamio acabaaaaP

valla canım ben de ASM de çalışan bi tanıdık genelde erkek çocuğu oluyo aydın beyin hastaları dedi. geçen gün de biri sperm seçerken onları yarıştırıyolarmış dedi ve erkek geni olan sperm ler daha hızlı oluyolar ondan bence.

Ben de aynı şekilde iğnelerden ve ilaçlarda bööö demiştim ve eleviti atmıştım.. Ama yeni bebeğimiz için vücudumuzu hazırlamamız gerek canım.. Ben bu hafta başladım elevite.. Bir de hafıza sorunu yaşıyorum bu aralar bunun için de GNC den Ginkgo Biloba aldık onu içiyorum. Normal yoldan deneyeceğimiz için eşime de geçen hafta keçiboynuzu kürüne başladık, ayrıca yine GNC'den takviye aldık..
Tedavi ve bebeklerim bana 15 kg civarında bir yük bıraktı.. Hala kocamanım.. Sen nasılsın? Ancak lohusalığım bittiğinde bedenimi küçültme çalışmasına başlayacağım diyet ve spor ile..
Aydın Beye gitmeme daha çoook var, şu durumda muhtemelen kasımın ikinci haftası gibi görünüyor..[/QUOTE]

tedavi başlangıcı zayıftım 4 kilo bende kaldı. ben rahatsız oldum çevremdekiler yeni kilomu sevdi, ben hoşlanmasamda. hafız sorunu olması bence gayet normal. hiç de normal şeyler yaşamadık. beynimiz sürekli meşgul. biz atlattık desek de bilinç altımız bence hiç de öyle demiyor. zaman geçtikçe hafız sorunu hiç bişey kalmaz inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…