Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhabalar
O sabah panik içinde Adın Beyi aradık ama yola çıkmayı göze alamadık. Aydın Bey anladığım kadarı ile epey yoğun..Çünkü hemen dönerdi bu sefer bize dönüşü 10 du.O saatte benim tedavim başladığından eşimle konuşmuşlar.Kontrol altına alınıp kesilirse proplem yok demiş. Öylede oldu. Bugün öğleden sonra daha detalı konşacağım. Çünkü progestron hapı verildi. Onunda onayını almak lazım. Bir dişlerini sıksalar.Şimdi hep evdeyim. Annem öğlenleri geliyor.. İdare ediyoruz.Çok meşagatli ama sonu güzel olsun...

ben sorana kadar sen anlatmışsın dayanıcaklar inşallah ama sen stres yaparsan bu daha zor olucak yapıcak birşey yok geri kalan süreç yatarak geçicek aydın beye de en kısa zamanda muayene olursun artık peki neden oluyormu?ne dediler?

Haftaya çarşamba randevum.Yani burdaki doktor ilk önce sezeryan olabilir dedi. Sonra ultrasonla baktı ve plaantadan kanıyor dedi o yüzden kesilebilir dedi. Plasanta ayrılmamış. Gerçektende iki günde kesildi. Bu artık baskı yapıyorlar plasantaya sanırım bu benim taşıma kapasitemle ilgili.

White Cat yazmıştı karnım sivri diye.Benimde aynı.Sanırım o zman babişlere çok yer kalmıyor.İkiz taşımak biraz zor birde yaş faktörüde var. Bu gün 31. ghaftaya girdik sanırım seninle aramızda bir ay var.Sen korkma tekiz çok daha kolay taşınıyor..

benimde sipsivri bir karnım var:))bence sebep bu değildir.evet tek gebelik mutlaka ikize göre çok daha avantajlı bakalım görücez... sen bugünlere kadar geldin biraz daha dinlenerek bu süreyi geçireceğini düşünüyorum bende cumartesi 27. haftaya giricem tam 4 hafta var aramızda:)) bütün bebekler zamanında gelsinler seninde önünde 5 haftan olsun 36-37den itibaren hiç bir sorun olmaz öylede olucak zaten inşallah.

ay nedir bu oğlan bereketi aydın bey erkek seviyo sanırsam:))sanada iki yaramaz geliyoor hayırlı olsun canım sağlıkla zamanında gelsinler.
amin canım tesekkur ederiz
bu sene oğlan senesi kesin kız haberi neredeyse hic almadım henuz

tesekkur ederiz canım ogluslar da sizi cooookkkkk seviyor merak etmeyin ben bi is yapmıyorum sagolsunlar yardım ediyorlar :))

Sekerlerrrr 1.beliz 2.geshenk yaniiii nasipse oglumuz olacak kizlarrrr maasallah saglikli olsun insallah

masallah oglusa allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım cok sevindim :))

bi kaç aya sora senden alıcaz cinsiyet haberlerini allah tamamına erdirsin canım kendine cok dikkat et :))

gecmis olsun cok dikkat et kendine
insallah bunlar son nazları olacak :))

a.s.

aynen öyle y daha hızlı.... önden giden işini hallediyo tabiki :))

bu erkek konusuna gelince genelde bu böyle bence.. sadece Aydın bey le alakalı değil kızlar.. doğal yolla hamile kalanlar dahil bir erkek patlaması var bu yıl... yani yeni doğan yada cinsiyetini öğrenenelerin % 80 inden erkek haberi alıyoruz.. anladılar ki nesilleri tükeniyor atağa geçtiler :))))) kadın nüfusu erkeklere oranla çok daha fazla çünkü dünya genelinde... denge sağlayacaklar anlaşılan :)))))

okusuuuunnn hislerimizi anlar:)):1no2:

anlattiginizdan biraz sinir kupu goruyorum onu, hic karsilasmadim ama:):):)
aydin bey ole diil ama, dun hemsirelere bile kotu bisi demedi, kaldi ki yanlis dosya falan getirmisler. snr ben ciktim, hemsire hanim diye bagirdi, bunlardan ses yok, cok yavas calisiyorlar cok dedi cikti gitti benim bile duyamadigim bi sesle bisiler soledi geldi.. cok sakin adam, bayiliyorum... kocamda gidip geldikce ondan bisiler alsa aslinda ayyy duymasin beniPPPPPP

:roflol: :1rolleyes: :roflol:

?!?!?!?!?!?!

ay bu arada bu msja sadece yukardakini yazmistim.. yazdiginiz msj cok kisa die uyari cikti.. alla alla sadece evt gibi bir cvp yazamayacak miyiz, uzatacak miyiz illaki:):):):)

ne diyon beliizzzsırnaşık şey takma yaa harbiden dert etmee delikafadulden

ne diyon beliizzzsırnaşık şey takma yaa harbiden dert etmee delikafadulden

cnmcim bugun herseye takigim:):) hep bi seyler ters gitti bugun yaaaa... son iki saattir de ismi lazim diil bi bankadan internet sifresi almaya calisiyordum en sonunda akli basinda bi musteri temsilcisi cikti karsima da hallettim (tabe biraz cirtladim o ayri:):):):))))) klava:

ay ya bu arada seytan sekli koymustum az once; ismi kötü kedi hüso:):) die gecio. ay nerden bulup da koymuslar bu isimleri ya: ahahahahaha

belki de dile getirmek gerekli CADIARZU dediğin gibi devlet hastanesi değil sonuçta... çok yanlış tavırlar bunlar..

ya kızlar benim eşimde problem...asm bu konuda nasıl ? yani eşinden dolayı tedavi olup hamile kalan varmı aranızda?

Anladım canım,
13 Ekimde Aydın Bey ile görüşmeye gittiğinde ameliyatın şeklini de, ASM'deki ücreti de öğrenirsin canım.. Unuttum, senin özel sigortan varmıydı? Varsa ASM'de yaptırabilirsin. Yoksa malesef oldukça maraflı olabilir canım. Ben ameliyatını Aydın Beyin yapmasını çok isterim.
Bir de randevu saatin kaçta ve tam gün mü izin alacaksın?

Belizzcik,
Boşverr be güzelim düşündüğün şeye bak.. x ya da y hangisi hızlı koşarsa, yarışı kim kazanırsa :))))

Aydın Beye gitmeme daha çoook var, şu durumda muhtemelen kasımın ikinci haftası gibi görünüyor..
tedavi başlangıcı zayıftım 4 kilo bende kaldı. ben rahatsız oldum çevremdekiler yeni kilomu sevdi, ben hoşlanmasamda. hafız sorunu olması bence gayet normal. hiç de normal şeyler yaşamadık. beynimiz sürekli meşgul. biz atlattık desek de bilinç altımız bence hiç de öyle demiyor. zaman geçtikçe hafız sorunu hiç bişey kalmaz inan.[/QUOTE]

Tedavi başlangıcında normal kiloda idim ama tedaviye başladığımız hafta daha ilk puregon iğnesini olduğumda şişmeye başladığımı hissettim, önce gögüsler sonra beden :)))
7.haftanın sonunda yavaş yavaş bulantılar başladı ve sonraki haftalarda şiddetini arttırdı, doğru düzgün beslenememe rağmen yine de vücudumdak şişkinlik artarak devam etti ve sonuç on küsür kilo.. Bol su, sağlıklı beslenme ve eski hareketli halime döner dönmez gidiverecek.. Ben 3-4 lt su tüketirim gün içinde ve tedaviye başlamadan önce her gün 4km yürüyüş yapardım.. Şu lohusalık bitsinn :))))

(((
Amniyo sentez gecesi kanamamız başlar başlamaz eşim de Aydın Beyi aramıştı ama biz de ulaşamamıştık.. Oysa ki, daha evvel apandisitte çok geç vakit olmasına rağmen ulaşabilmiş ve konuşabilmiştik.. Öyle denk geldi demekki, operasyonda iken telefonunu yanına almıyor doğal olarak, ama biliyorum ki, her bulduğu fırsatta telefonunu eline alıp arayanlara geri dönüş yapıyor..
Bize ilk önlem olarak derhal depot denilen iğneden yaptırmıştı, hani haftada bir vuruluyor ya ondan.. Progeston hapı vs kullanmadık, derhal iğne yaptırmıştı..
Senin de dediğin gibi onayı olmadan herhangi bir tedaviyi başlatma canım..

Nilsucuğum inşallah 36.haftayı da göreceksiniz, inan hep dua ediyorum senin için..

İlk karşılaştığımızda kocişine seni ispiyonlamassammmmmm sırnaşık şey
Artık nasıl ceza verir sana bilmemm kaydirigubbakcemile

Kıyamam sana...
Biz hemşirelerin hepsini çok iyi tanıyoruz canım.. Artık gide gele çok yakınlaştık herbiri ile.. İnan hiçbirinin bu şekilde cevap verebileceğini düşünmem mümkün değil.. Hepsi o kadar tatlı, o kadar anlayışlı ve hata yapmaktan imtina ediyorlar ki, ne bileyimmm ((
Ama öyle diyorsan vardır bir nedeni.. Onlar da gün içerisinde hem çok yoğun çalışıyorlar, hem hatasız çalışmak zorundalar, her kim böyle cevap verdiyse mutemelen halet-i ruhiyesi cidden çok bozuk olmalı... Ayrıca devlet hastanesine de gidiyo olsak, kimsenin kimseyi azarlamak haddi değil.. Tabii ki onlar da insanlar, çalışma şartlarını biliyoruz, kötü şeyler yaşadığı bir gün olabilir ama azar tonunda konuşulması affedilemez..
Kimselere de söyleyememişsinn.. Hiç kimseye söylemesen de, ilk karşılaştığınızda telefonda bana böyle söylediniz ve ben çok üzüldüm, bu şekilde cevap vermemeniz gerektiğini düşünüyorum demeliydin.. Hatasını bilmeli..
Ama hangisi ise sen bana söööyleee hastanla nasıl bööle konuştun diyip saçını başını yolarımmm kaydirigubbakcemile sen yeterki üzülme canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…