okursa karismamehehehehehehhehehehehe
Canımm benim;
Peki 13 Ekimde ameliyat olacaksın gibi anlıyorum... Nerede olacaksın, kim yapacak?
Merhaba Bebek2010;
Aynen tahmin ettiğin gibi bizler direkt tüp bebek bölümüne devam eden hastalarız.. Eşlerimizin de ürolaga gitmesine pek gerek olmadı.. Ancak azospermi cok ciddi bir konu.. Umarım Aslan Bey ile sorununuzu çözersiniz.. Nasıl bir yöntem izlenecek, neler yapılacak biliyormusun?
Tabii ki devam edeceksin... alkisalkisalkis
Marinerciğim;
Maşallahh bebeğine, bu sene erkek yılı cidden :))))) Amannn sağlıklı olsunlar da kız erkek ne olursa olsunn..
Çok öpüyorum yanaklarından.
Delipery;
Harika bir rakam, kesinlikle ikizzz şekerciğim...
Nilsucuğum,
Çok geçmiş olsun canım.. Daha çok minikler.. En az 4 hafta daha dayanmalısın canım.. Allah yardımcın olsun..
Aydın Beyin bilgisi var mı? Ne diyor bu ikinci kanamaya, ya da ne olacak böyle, serklaj vs yapılacak mı?
White Catden haber yok canım.. İnşallah herşey yolundadır.. İletişim bilgileri olmadığı için haber alamıyoruz..
Merhabalar
O sabah panik içinde Adın Beyi aradık ama yola çıkmayı göze alamadık. Aydın Bey anladığım kadarı ile epey yoğun..Çünkü hemen dönerdi bu sefer bize dönüşü 10 du.O saatte benim tedavim başladığından eşimle konuşmuşlar.Kontrol altına alınıp kesilirse proplem yok demiş. Öylede oldu. Bugün öğleden sonra daha detalı konşacağım. Çünkü progestron hapı verildi. Onunda onayını almak lazım. Bir dişlerini sıksalar.Şimdi hep evdeyim. Annem öğlenleri geliyor.. İdare ediyoruz.Çok meşagatli ama sonu güzel olsun...
ben sorana kadar sen anlatmışsın dayanıcaklar inşallah ama sen stres yaparsan bu daha zor olucak yapıcak birşey yok geri kalan süreç yatarak geçicek aydın beye de en kısa zamanda muayene olursun artık peki neden oluyormu?ne dediler?
Haftaya çarşamba randevum.Yani burdaki doktor ilk önce sezeryan olabilir dedi. Sonra ultrasonla baktı ve plaantadan kanıyor dedi o yüzden kesilebilir dedi. Plasanta ayrılmamış. Gerçektende iki günde kesildi. Bu artık baskı yapıyorlar plasantaya sanırım bu benim taşıma kapasitemle ilgili.
White Cat yazmıştı karnım sivri diye.Benimde aynı.Sanırım o zman babişlere çok yer kalmıyor.İkiz taşımak biraz zor birde yaş faktörüde var. Bu gün 31. ghaftaya girdik sanırım seninle aramızda bir ay var.Sen korkma tekiz çok daha kolay taşınıyor..
amin canım tesekkur ederizay nedir bu oğlan bereketi aydın bey erkek seviyo sanırsam:))sanada iki yaramaz geliyoor hayırlı olsun canım sağlıkla zamanında gelsinler.
Merhaba Mavi Mercan;
Hoşgeldinn.. İyi dileklerin için teşekkür ederim.. Ben de her zaman Aydın Bey ne derse o.. diyorum :)))))
Umutcuğum;
Göbüşünü bizim yerimize sev canım, oğluşlarını çoook öptüğümüzü söylee...
TAşınma telaşı, yerleşme derken lütfen sende kendine çok dikkat et olur mu..
Çok öpüyorum.
Merhaba Zehraonder;
Sen de hoşgeldin.. Test günün yarın sanırım.. İnşallah pozitif sonuç alacaksın ve havalara uçacaksın canım... Şansın bol olsun..
Kızını da yerisss, seni de yerisss :))))))
Karnım ağıyor demişsin: bebişinin yerleşme, kendine daha geniş yer açma çalışmaları olabilir.. Ama yine de dikkate almak gerek canım.. Aydın Beyle görüşebilirsin..
Ben de aynı şekilde iğnelerden ve ilaçlarda bööö demiştim ve eleviti atmıştım.. Ama yeni bebeğimiz için vücudumuzu hazırlamamız gerek canım.. Ben bu hafta başladım elevite.. Bir de hafıza sorunu yaşıyorum bu aralar bunun için de GNC den Ginkgo Biloba aldık onu içiyorum. Normal yoldan deneyeceğimiz için eşime de geçen hafta keçiboynuzu kürüne başladık, ayrıca yine GNC'den takviye aldık..
Tedavi ve bebeklerim bana 15 kg civarında bir yük bıraktı.. Hala kocamanım.. Sen nasılsın? Ancak lohusalığım bittiğinde bedenimi küçültme çalışmasına başlayacağım diyet ve spor ile..
Aydın Beye gitmeme daha çoook var, şu durumda muhtemelen kasımın ikinci haftası gibi görünüyor..
Sekerlerrrr 1.beliz 2.geshenk yaniiii nasipse oglumuz olacak kizlarrrr maasallah saglikli olsun insallah
Kızlar 2. testimin sonucu 851 çıktı, çok şükür herşey yolunda gidiyor.
Mariner tebrik ediyorum seni, Allah bağışlasın oğlunu, sağsağlim kucağına almayı nasip etsin ve inşallah darısı benim başıma bir kaç ay sonra bebeğimin cinsiyetini bende sizlerle paylaşırım.
Bu arada herkese güzel dileklerinden dolayı çok teşşekkür ediyorum.Allahım olanların çocuklarını onlara bağışlasın,sağlık, sıhhat versin, bekleyenlerede müjdeli haberler nasip etsin...
Sansucx çokk tebrik ederim.Allah bizede nasip eder işallah. Senin doğum yaptığın gece bende yan odada yatıyordum cuma taburcu oldum biraz kanammam vardı .Geçerken de sordum ikiz erkek dediler, sen olduğunu burdan öğrendim canım.. Tebrikler..
Arkadaşlar be bu sefer Kocaeli de iki gün yattım.Yine kanamam vardı.Allaha şükür yine durdu ve eve geldik.. Bebişler iyi sanırım hemşire ve bakım seviyorlar..Şimdi evde ve istirahatteyim... 30 haftalığız henüz içeride tutmaya çalışıyoruz bebeişleri..
White Cat den haber varmı ? Bebişlrini küvezden aldımı. Meraktayım...
kizlar y kromozomlu spermler daha mi saglikli oluo acaba.. genel olarak gercekten bi erkek bollugu mevcut... ben ilk gunlerde iliskiye girersen kiz olma ihtimali daha yuksek die duymustum. x kromozomlular daha uzun sure yasiyormusda... hatta annemde kendisine gipta ediyorum iki kere korunmamis ve ikisinde de tam isabet, genelde reglin hemen bitiminde gibi olmus ve sonuc iki kiz demisti... bu x kromozom uzun yasio ama atik mi davranamio acabaaaaP
okusuuuunnn hislerimizi anlar:)):1no2:
anlattiginizdan biraz sinir kupu goruyorum onu, hic karsilasmadim ama:):):)
aydin bey ole diil ama, dun hemsirelere bile kotu bisi demedi, kaldi ki yanlis dosya falan getirmisler. snr ben ciktim, hemsire hanim diye bagirdi, bunlardan ses yok, cok yavas calisiyorlar cok dedi cikti gitti benim bile duyamadigim bi sesle bisiler soledi geldi.. cok sakin adam, bayiliyorum... kocamda gidip geldikce ondan bisiler alsa aslindaayyy duymasin beni PPPPPP
benimde sipsivri bir karnım var:))bence sebep bu değildir.evet tek gebelik mutlaka ikize göre çok daha avantajlı bakalım görücez... sen bugünlere kadar geldin biraz daha dinlenerek bu süreyi geçireceğini düşünüyorum bende cumartesi 27. haftaya giricem tam 4 hafta var aramızda:)) bütün bebekler zamanında gelsinler seninde önünde 5 haftan olsun 36-37den itibaren hiç bir sorun olmaz öylede olucak zaten inşallah.[/QUOTE
bencede karnin sekli kisi ile ilgili bisi... kardesime hamileyken annemin karni da sivri imis... herkes erkek demis... ama snr kiz cikmis babam bozulmus hatta(kafama takildi 23 sene once ultrason yokmuymus nie kimse bunlara cinsiyetini solememis acaba))) annemin karni da bende tam tersiymis... yani ayni kiside ayni cinsiyet hamileliginde bile farkli oluo... bebegin durusu falan etkilidir belki de ne bileyim
ben zehraonderi merak ettiimmbilmiyorumkismile
?!?!?!?!?!?!
ay bu arada bu msja sadece yukardakini yazmistim.. yazdiginiz msj cok kisa die uyari cikti.. alla alla sadece evt gibi bir cvp yazamayacak miyiz, uzatacak miyiz illaki:):):):)
ne diyon beliizzzsırnaşık şey takma yaa harbiden dert etmee delikafadulden
mystryy kullanıcısından alıntı ebru hanım bir keresinde benide sinir etmişti telefonda yanlız başka sorunuz olmasın falan gibi gıcık olmuştum tabikii birsürü sorularımız var onlar bu süreci çook yaşıyorlar ama bizim ilk olduğunu bilerek yaklaşmaları lazım ve bu sabrı her seferinde özenle göstermeleri lazım sert mi oldu ama napıyım:) [/QUOTE .!.:bana doktorlar değilde;
ilk transferimde 3. gün sancım olmuştu batma şeklinde karın ağrım; hemşireyi aramıştım ama akşam 4 e kadar bekledim geçer mi diye ve ilk günler hiç sancım olmmaıştı, hemşire minoset içtin mi dedi; hayır dedim;" minoset içmedin ve bizi mi arıyorsun" dedi. O kadar kötü oldum ki ağlayarak rahatsız ettim sanırım, teşekkürler dedim kapadım. 1 saat sonra aradı yok işte içmezseniz ilaçla kesilen bir ağrı mı değilmi anlayamayız ki filan dedi ama o psikoloji farklı birşey çok üzülmüştüm; devlet hastanesine gitmiyoruz ki azarlanalım. Ama yine de Aydın Bey' e yada başka birine söyleyip şikayet etmedim.
bana doktorlar değilde;
ilk transferimde 3. gün sancım olmuştu batma şeklinde karın ağrım; hemşireyi aramıştım ama akşam 4 e kadar bekledim geçer mi diye ve ilk günler hiç sancım olmmaıştı, hemşire minoset içtin mi dedi; hayır dedim;" minoset içmedin ve bizi mi arıyorsun" dedi. O kadar kötü oldum ki ağlayarak rahatsız ettim sanırım, teşekkürler dedim kapadım. 1 saat sonra aradı yok işte içmezseniz ilaçla kesilen bir ağrı mı değilmi anlayamayız ki filan dedi ama o psikoloji farklı birşey çok üzülmüştüm; devlet hastanesine gitmiyoruz ki azarlanalım. Ama yine de Aydın Bey' e yada başka birine söyleyip şikayet etmedim.
ayşegülcüğüm aslında tam olarak öyle değil benim ameliyat meselesi .. ben burada doktora çıkmıştım zaten ameliyata yönlendirdi beni.. ben laparoskopi olsun dedim öyle başlarız ama sonra açık olarak devam etmemeiz gerekebilir de dedi.. ve benim kan tahlillerim yapıldı ciğer filmi EKG yapıldı tastamam hazırlanmış oldum yani anesteziciyle görüşüp karar verme aşamasında kaldım.. illa bir kez Aydın beyin de fikrini almak istedim ve aradığımda 13 ekime randevu verdiler.. benim bu işlemleri yaptırdığım ise 15 gün oldu aslında belkide geçti... Aydın beyi aradım yüzyüze görüşmemiz lazım bir göreyim konumunu ameliyat şeklini falan dedi.. yani onun söyleyeceklerine bağlı son kakarım.. Aydın bey de yapabilir belki ama ücretler vakit nasıldır bunu konuşmak lazım işte..
kizlar y kromozomlu spermler daha mi saglikli oluo acaba.. genel olarak gercekten bi erkek bollugu mevcut... ben ilk gunlerde iliskiye girersen kiz olma ihtimali daha yuksek die duymustum. x kromozomlular daha uzun sure yasiyormusda... hatta annemde kendisine gipta ediyorum iki kere korunmamis ve ikisinde de tam isabet, genelde reglin hemen bitiminde gibi olmus ve sonuc iki kiz demisti... bu x kromozom uzun yasio ama atik mi davranamio acabaaaaP
tedavi başlangıcı zayıftım 4 kilo bende kaldı. ben rahatsız oldum çevremdekiler yeni kilomu sevdi, ben hoşlanmasamda. hafız sorunu olması bence gayet normal. hiç de normal şeyler yaşamadık. beynimiz sürekli meşgul. biz atlattık desek de bilinç altımız bence hiç de öyle demiyor. zaman geçtikçe hafız sorunu hiç bişey kalmaz inan.[/QUOTE]Aydın Beye gitmeme daha çoook var, şu durumda muhtemelen kasımın ikinci haftası gibi görünüyor..
Merhabalar
O sabah panik içinde Adın Beyi aradık ama yola çıkmayı göze alamadık. Aydın Bey anladığım kadarı ile epey yoğun..Çünkü hemen dönerdi bu sefer bize dönüşü 10 du.O saatte benim tedavim başladığından eşimle konuşmuşlar.Kontrol altına alınıp kesilirse proplem yok demiş. Öylede oldu. Bugün öğleden sonra daha detalı konşacağım. Çünkü progestron hapı verildi. Onunda onayını almak lazım. Bir dişlerini sıksalar.Şimdi hep evdeyim. Annem öğlenleri geliyor.. İdare ediyoruz.Çok meşagatli ama sonu güzel olsun...
Haftaya çarşamba randevum.Yani burdaki doktor ilk önce sezeryan olabilir dedi. Sonra ultrasonla baktı ve plaantadan kanıyor dedi o yüzden kesilebilir dedi. Plasanta ayrılmamış. Gerçektende iki günde kesildi. Bu artık baskı yapıyorlar plasant-ya sanırım bu benim taşıma kapasitemle ilgili.
White Cat yazmıştı karnım sivri diye.Benimde aynı.Sanırım o zman babişlere çok yer kalmıyor.İkiz taşımak biraz zor birde yaş faktörüde var. Bu gün 31. ghaftaya girdik sanırım seninle aramızda bir ay var.Sen korkma tekiz çok daha kolay taşınıyor..
anlattiginizdan biraz sinir kupu goruyorum onu, hic karsilasmadim ama:):):)
aydin bey ole diil ama, dun hemsirelere bile kotu bisi demedi, kaldi ki yanlis dosya falan getirmisler. snr ben ciktim, hemsire hanim diye bagirdi, bunlardan ses yok, cok yavas calisiyorlar cok dedi cikti gitti benim bile duyamadigim bi sesle bisiler soledi geldi.. cok sakin adam, bayiliyorum... kocamda gidip geldikce ondan bisiler alsa aslindaayyy duymasin beni PPPPPP
bana doktorlar değilde;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?