Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kızlar,
İki gündür kimse girmemiş siteye.. Hava soğuk hepiniz sıcak evinizde battaniyenizin altında, kocişinizin dizinin dibinde mayıştınız di miii... Sizi siziiiiii kaydirigubbakcemile3

ya kızlar benim eşimde problem...asm bu konuda nasıl ? yani eşinden dolayı tedavi olup hamile kalan varmı aranızda?

Edut Merhaba;
Biliyorsun bizler Aydın Arıcı'nın tüp bebek tedavisini üstlendiği hastalarız.. Her birimizin ufak tefek sorunları var.. Yanlış bir cümle kullanmak istemem ama : Tüp bebek tedavisinde asıl olan kadının sağlığı, yaşı, yumurta rezervi.. Tedavinin tüm yükü bizim üzerimizde. (Ama Allah başımızdan eksik etmesin elimizden tutan, yanımızdan ayrlmayan kocişlere sahibiz) Erkeklerin milyonlarca spermi var, eşinde yumurtanı dölleyecek bir iki tane sperm olması bile yeterli canım.. Önemli olan senin döllenecek yumurtanın olması.. Haaaa diyeceksen ki tüp bebek değil, spontane hamile kalmak istiyorum o zaman eşinin sorunu elbette çok önemli olacaktır..
Biz Aydın Bey ile tanıştığımızda, ilk görüşmemizde elimizde bulunan daha evvel yaptırdığımız testleri vb. kendisine gösterdik.. Sıradan bir hastanede yaptırdığımız spermiyogram vardı.. Aydın Bey o testi ASM'de yeniden yaptırmamızı rica etti.. Çünkü spermiyogram testi için kullandıkları cihaz çok ayrıntılı sonuç veren bir cihazmış.. Onun dışında tüm tahlillerimizi istediğimiz yerde yaptırabileceğimizi ama spermiyogramı ASM'de yaptırmamızı söyledi..
Eşinin sorunu tam olarak nedir bilmiyorum ama aramızda eşinde ufak tefek sorun olan ancak buna rağmen tüp bebek tedavisi pozitif olan arkadaşlarımız var.. Dediğim gibi milyonların içinden bir kaç tane spermin olması yetiyor canım.
Bildiğim kadarıyla hiçbirimizin eşi ürolog ile diyaloga girmedi, gerek kalmadı çünkü :)))
Senin durumun ve sorunun tam olarak nedir, paylaşırmısın bizimle?
Sevgiler

Amanınnn saat 05.00 olmuş şekerlerrrr.. Eeeee gecenin üçbuçuğunda evin yolunu bulunca bööle oluyorr..
Hepinizin keyifli bir pazar geçirmesini diliyorum..

Kızlarrr yaaa,
Whitecat iki haftadır sessiz..
Offff offff bu sessizlik değilmidir ki, yüreğimde gümbürtülü sesler çıkaran..
Evim Kurtköyde olmasa ve arabamı satmamış olsam vallahi Medical Parka gidip bebeklerin isimlerinden soruvereceğim durumlarını.. Pazar öğle sonrasında Çekmeköy tarafına gideceğiz ama eşime rica etsem, direksiyonu çevirse de bi o taraflara doğru gitsek ve öğrensem ne kaaa güzel olurrr..
Yok vallahiii ben doğumdan sonra çok endişeli olmaya başladım... Her birinize bişii olacak diye nasıl korkuyorum, nasıl aklım hep sizlerde anlatamamm.. Ayy bi bitmedi lohusalığım, normale dönemedim ((((

Son düzenleme:
Aslında listemizi Utkumm düzenliyor ve revize ediyor...
Hani hepimiz ona iletişim bilgilerimizi özelden göndersek de, böööle merakta kalmasak diyorum.. Gerçi üç beş kişi haricinde hepimiz birbirimizle telefonla iletişim kurabiliyoruz.. İlk defa Utkuma ulaşamadığımızda çok üzülmüştük ve ne yapacağımızı şaşırmıştık, Allahtan Utkummun eşi internete girip hastanede yattığını yazmıştı.. Sonra da nasıl oldular diye endişemiz devam etmişti..
Bu olaydan sonra da telefon numaralarımızı paylaşmıştık..
Şimdi Whitecat'in telefonu olsaydı, hem arayıp destek olsaydık, hem de aklımız onda kalmasaydı ne kaaa güzel olurdu..
Ayrıca telefon numarası olmasaydı gecenin bir yarısı puregon iğnemizin dozunun yetmediğini görüp, yeni iğne almak için Mystryye ve eczacı eşine nasıl ulaşabilecektim..
Ya da yine telefon numaralarımız olmasaydı, elimizde kalan fazla iğneleri, ilaçları birbirimize nasıl ulaştırabilecektik.. Ya da aynı gün olan randevuarımızda birbirimizi bekleyip nasıl tanışacaktık di miii :)))
Yaniiii gerekli olduğunu düşünüyorum kızlar..
Siz de bi düşünün sonra bu konuyu nasıl organize edebileceğimizi konuşalım..
Organizasyondan sorumlu bakanımız Utkumm hanımefendinin bilgilerine sunulur :)))))

Son düzenleme:
Tamamm tamamm saat beşş, yatıyorummmmm..
Öpüyorummmmmm
(Eşim de kedim de öyle güselll uyuyorlar kiii, yerim ben onlarıı)

ya kızlar benim eşimde problem...asm bu konuda nasıl ? yani eşinden dolayı tedavi olup hamile kalan varmı aranızda?

merhaba edut,
benim 2 arkadaşımın da sorunu eşlerinde idi. farklı merkezlerde biri 6 diğeri 8 defa tüp bebk denemiş. Tüp bebek yapan arkadaşlardan ASMnin başarısını izlemiştim. Tavsiye ettim birinin 1diğerinin 2 kızı var şimdi. Ayrıntıları bilmesem de sonuç başarılı. İnşallah size de başarı getirir.

Tedavi başlangıcında normal kiloda idim ama tedaviye başladığımız hafta daha ilk puregon iğnesini olduğumda şişmeye başladığımı hissettim, önce gögüsler sonra beden :)))
7.haftanın sonunda yavaş yavaş bulantılar başladı ve sonraki haftalarda şiddetini arttırdı, doğru düzgün beslenememe rağmen yine de vücudumdak şişkinlik artarak devam etti ve sonuç on küsür kilo.. Bol su, sağlıklı beslenme ve eski hareketli halime döner dönmez gidiverecek.. Ben 3-4 lt su tüketirim gün içinde ve tedaviye başlamadan önce her gün 4km yürüyüş yapardım.. Şu lohusalık bitsinn :))))

aslında kilo falan sorun değilmiş. dün akşam resimlere baktım karnım bayağı belli yanaklar toplu. çok kilo almıyayım diye tartılıp duruyodum. gerçi eşim sürekli yedirdiği için kiloyu engellemek mümkün değildi. şimdi diyom keşke kilolar kalsaydı. şimdi amacımız önce ideal kilo sonra gelsin kilolarcokacimcoook

Canım, ben kendimden pko yum diye üzülürken eşimin ilk sperm değerine bakırdığımızda şok olduk..eşimde morfoloji %2 sayı 15 milyon du....aşılama raporu çıkardık gonal f lerimi aldım tam beklerken adetimi ben doğal yoldan kimyasala gebelk yaşadım....1-2 ay düzene girsin adetim derken eşimin ürolgu üniversitede bir sperm testi ve dopler istedi...dopler de 2.derece varikosel çıktı, ancak asıl şok sperm sayısı 1 milyon 100 bin....ilk sperm testinden altı ay spnra şok olduk...şu an hangisi doğru bilmediğimizden biz bu hafta sonu asm de verdik testimizi...ilk bizim için önmeli gerçek değerimiz....eğer milyon doğruysa malum tüp hemde acilinden....asm ye gelmişkende aydın beyden kasım için ön görüşme aldık ama benim tek acabam acaba ımcı olan bir yermi tercih etmeliyiz...mesela memorial....ilaçlarım 1500 gonal f im ve çatlatma iğnem var elimde kullanmadım..adetimde bugün başladı....artık sonuca göe merkez belirleyip gelecek ay yada aralıkta başlamış olmak istitorum...allah bilir tabi

inşallah canım...bende aydın beyle kasımda ancak ön görüşme randevusu aldık...baya yoğun ve kalabalıktı dün asm ...sende orda denedin değilmi?

inşallah canım...bende aydın beyle kasımda ancak ön görüşme randevusu aldık...baya yoğun ve kalabalıktı dün asm ...sende orda denedin değilmi?

eh arkadaşlarımıza o kadar önerip kendimiz başka yere olmazdı tabi. İlk görüşmede de devamında da Aydın hoca bize çok güven verdi sende göreceksin. Kasım dediğinde zaten 15- 20 gün sonra; gerçi demesi kolay beklerken ne kadar zaman zor geçiyo biliyom ama öyle böyle derken zaman geçiyo sonra bir bakmışsın tedaviye başlıyosun. inşallah iyi haberleri de burdan okuyacağız hep beraber.

şahsen ben kesinlikle İMSİ olan bir hastahane öneririm.

görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +) Allah Güneş'e uzun ömür versin

sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) RÜZGAR ve POYRAZ HOŞGELDİNİZ(24.09.2010)

white_cat 1.IVF (+) 2 Prenseslerimiz HOŞGELDİNİZ (29.08.2010)

utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d) sigortasını yaptırdı bekleme sürecinde

ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 2. IVF (-), 3. IVF(+) 30 Ekim kese görme Transferi bekliyor

impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w), sigortasını yaptırdı bekleme sürecinde

nilsu41 1.IVF(+)1 prenses, 1 prens geliyor :CüvCüv:

mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) Prens geliyor :CüvCüv:

vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi,düşük,2.IVF (başka bir hastaneden yana kullandı tercihini, +)
g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-), 2.IVF (test gününü bekliyoruz)

grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-), 5.IVF(+) Bebişimiz geliyor :CüvCüv:

ayşegül 72 1.IVF (+) Kızı ve oğlu MELEK OLDU [COLOR]

margaar 1.IVF(-) ,2.IVF dondurulmuşlarla( +) Kızımız geliyor :CüvCüv:

geshenk 1.IVF(-) beklemede

umut2011 1.IVF(+) Tek yumurta ikizlerimiz geliyor :CüvCüv:

serged 1.Aşılama(-) 2. Aşılama (?)

panadol 1. IVF (+) gelişim göstermedi

gülo76 1.IVF(-)

maya1973 3.IVF(-)

melisssssss 1.IVF (+) Gelişim göstermedi kürtaj, sigortasını yaptırdı bekleme süresinde

izmitgamze 1 spontan hamilelik (oğluşuna Allahtan uzun ömür dileriz), 2 aşılama (-), 1 IVF(+) :CüvCüv:

Mariner 2 Aşılama(-),uzun protokolle 3.IVF(+) Oğlumuz geliyor :CüvCüv:

belizzz beklemede:)

delipery 1.IVF( +)

bade34

cristoball 1.IVF (+) 1 Prens

yeni katılanlar durumlarını özetlerse hemen eklerim herkesi takip edemiyorum olumunekankayizsmile

MAŞALLAH demeyi sakın unutmayın sayın misafir izleyiciler!

Son düzenleme:
kızlar listede sigorta yaptırdı demişsiniz ne demek o

Kıyamam sana...
Biz hemşirelerin hepsini çok iyi tanıyoruz canım.. Artık gide gele çok yakınlaştık herbiri ile.. İnan hiçbirinin bu şekilde cevap verebileceğini düşünmem mümkün değil.. Hepsi o kadar tatlı, o kadar anlayışlı ve hata yapmaktan imtina ediyorlar ki, ne bileyimmm ((
Ama öyle diyorsan vardır bir nedeni.. Onlar da gün içerisinde hem çok yoğun çalışıyorlar, hem hatasız çalışmak zorundalar, her kim böyle cevap verdiyse mutemelen halet-i ruhiyesi cidden çok bozuk olmalı... Ayrıca devlet hastanesine de gidiyo olsak, kimsenin kimseyi azarlamak haddi değil.. Tabii ki onlar da insanlar, çalışma şartlarını biliyoruz, kötü şeyler yaşadığı bir gün olabilir ama azar tonunda konuşulması affedilemez..
Kimselere de söyleyememişsinn.. Hiç kimseye söylemesen de, ilk karşılaştığınızda telefonda bana böyle söylediniz ve ben çok üzüldüm, bu şekilde cevap vermemeniz gerektiğini düşünüyorum demeliydin.. Hatasını bilmeli..
Ama hangisi ise sen bana söööyleee hastanla nasıl bööle konuştun diyip saçını başını yolarımmm kaydirigubbakcemile sen yeterki üzülme canım..[/QUOTE]

Canım ilk transferimdi ve negatif olmuştu sonuç, o dönem bir daha hastaneye gitmedik
2. transferim için gidince de o hemşire ayrılmıştı hastaneden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…