Aslında listemizi Utkumm düzenliyor ve revize ediyor...
Hani hepimiz ona iletişim bilgilerimizi özelden göndersek de, böööle merakta kalmasak diyorum.. Gerçi üç beş kişi haricinde hepimiz birbirimizle telefonla iletişim kurabiliyoruz.. İlk defa Utkuma ulaşamadığımızda çok üzülmüştük ve ne yapacağımızı şaşırmıştık, Allahtan Utkummun eşi internete girip hastanede yattığını yazmıştı.. Sonra da nasıl oldular diye endişemiz devam etmişti..
Bu olaydan sonra da telefon numaralarımızı paylaşmıştık..
Şimdi Whitecat'in telefonu olsaydı, hem arayıp destek olsaydık, hem de aklımız onda kalmasaydı ne kaaa güzel olurdu..
Ayrıca telefon numarası olmasaydı gecenin bir yarısı puregon iğnemizin dozunun yetmediğini görüp, yeni iğne almak için Mystryye ve eczacı eşine nasıl ulaşabilecektim..
Ya da yine telefon numaralarımız olmasaydı, elimizde kalan fazla iğneleri, ilaçları birbirimize nasıl ulaştırabilecektik.. Ya da aynı gün olan randevuarımızda birbirimizi bekleyip nasıl tanışacaktık di miii :)))
Yaniiii gerekli olduğunu düşünüyorum kızlar..
Siz de bi düşünün sonra bu konuyu nasıl organize edebileceğimizi konuşalım..
Organizasyondan sorumlu bakanımız Utkumm hanımefendinin bilgilerine sunulur :)))))
Canım, ben kendimden pko yum diye üzülürken eşimin ilk sperm değerine bakırdığımızda şok olduk..eşimde morfoloji %2 sayı 15 milyon du....aşılama raporu çıkardık gonal f lerimi aldım tam beklerken adetimi ben doğal yoldan kimyasala gebelk yaşadım....1-2 ay düzene girsin adetim derken eşimin ürolgu üniversitede bir sperm testi ve dopler istedi...dopler de 2.derece varikosel çıktı, ancak asıl şok sperm sayısı 1 milyon 100 bin....ilk sperm testinden altı ay spnra şok olduk...şu an hangisi doğru bilmediğimizden biz bu hafta sonu asm de verdik testimizi...ilk bizim için önmeli gerçek değerimiz....eğer milyon doğruysa malum tüp hemde acilinden....asm ye gelmişkende aydın beyden kasım için ön görüşme aldık ama benim tek acabam acaba ımcı olan bir yermi tercih etmeliyiz...mesela memorial....ilaçlarım 1500 gonal f im ve çatlatma iğnem var elimde kullanmadım..adetimde bugün başladı....artık sonuca göe merkez belirleyip gelecek ay yada aralıkta başlamış olmak istitorum...allah bilir tabi
şahsen ben kesinlikle İMSİ olan bir hastahane öneririm.
görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +)Allah Güneş'e uzun ömür versin
sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) RÜZGAR ve POYRAZ HOŞGELDİNİZ(24.09.2010)
white_cat 1.IVF (+) 2 Prenseslerimiz HOŞGELDİNİZ (29.08.2010)
utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d) sigortasını yaptırdı bekleme sürecinde
ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 2. IVF (-), 3. IVF(+) 30 Ekim kese görme Transferi bekliyor
impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w), sigortasını yaptırdı bekleme sürecinde
nilsu41 1.IVF(+)1 prenses, 1 prens geliyor :CüvCüv:
mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) Prens geliyor :CüvCüv:
vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi,düşük,2.IVF (başka bir hastaneden yana kullandı tercihini, +)
g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-), 2.IVF (test gününü bekliyoruz)
grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-), 5.IVF(+) Bebişimiz geliyor:CüvCüv:
ayşegül 72 1.IVF (+) Kızı ve oğlu MELEK OLDU [COLOR]
margaar 1.IVF(-) ,2.IVF dondurulmuşlarla( +) Kızımız geliyor:CüvCüv:
geshenk 1.IVF(-) beklemede
umut2011 1.IVF(+) Tek yumurta ikizlerimiz geliyor:CüvCüv:
serged 1.Aşılama(-) 2. Aşılama (?)
panadol 1. IVF (+) gelişim göstermedi
gülo76 1.IVF(-)
maya1973 3.IVF(-)
melisssssss 1.IVF (+) Gelişim göstermedi kürtaj, sigortasını yaptırdı bekleme süresinde
izmitgamze 1 spontan hamilelik (oğluşuna Allahtan uzun ömür dileriz), 2 aşılama (-), 1 IVF(+) :CüvCüv:
Mariner 2 Aşılama(-),uzun protokolle 3.IVF(+) Oğlumuz geliyor :CüvCüv:
belizzz beklemede:)
delipery 1.IVF( +)
bade34
cristoball 1.IVF (+) 1 Prens
yeni katılanlar durumlarını özetlerse hemen eklerim herkesi takip edemiyorum olumunekankayizsmile
MAŞALLAH demeyi sakın unutmayın sayın misafir izleyiciler!
Canım, ben kendimden pko yum diye üzülürken eşimin ilk sperm değerine bakırdığımızda şok olduk..eşimde morfoloji %2 sayı 15 milyon du....aşılama raporu çıkardık gonal f lerimi aldım tam beklerken adetimi ben doğal yoldan kimyasala gebelk yaşadım....1-2 ay düzene girsin adetim derken eşimin ürolgu üniversitede bir sperm testi ve dopler istedi...dopler de 2.derece varikosel çıktı, ancak asıl şok sperm sayısı 1 milyon 100 bin....ilk sperm testinden altı ay spnra şok olduk...şu an hangisi doğru bilmediğimizden biz bu hafta sonu asm de verdik testimizi...ilk bizim için önmeli gerçek değerimiz....eğer milyon doğruysa malum tüp hemde acilinden....asm ye gelmişkende aydın beyden kasım için ön görüşme aldık ama benim tek acabam acaba ımcı olan bir yermi tercih etmeliyiz...mesela memorial....ilaçlarım 1500 gonal f im ve çatlatma iğnem var elimde kullanmadım..adetimde bugün başladı....artık sonuca göe merkez belirleyip gelecek ay yada aralıkta başlamış olmak istitorum...allah bilir tabi
Anladım canım, keşke sigortan olsaymış.. Neyseee çok önemli bir ayrıntı değil şu noktada.. Uzun zamandır görüşmedik acaba bir araya gelebilirmiyiz diye özellikle sordum randevu saatini.. Ancak hani bahsetmiştim ya taaa tedaviye başlamadan evvel, diyetisyene gidiyorum, sadece çarşamba günleri çalışıyor diye.. Hatta kızlar da gitmek istemişlerdi ama sadece çarşamba günleri çalıştığı için gidememişlerdi.. İşte çarşamba sabahı ondan randevu istedim, oraya gitmem gerekecek. Ama işimi erken bitirirsem ararım seni hala hastanedeysen bi öpücük almaya gelirim :)))canım randevum sabah 10:30 da çarşamba sabahı evet... özel sigortam maalesef yok ama imkanım el verirse elbette benim tercihimde Aydın bey olur mutlaka... tam gün izin alırım sanırım çünkü oraya gitmem görüşme muayene derken öğleni bulur.. ee geri dönüş felan erken de çıkacağız ya sabah onun da yorgunluğu olur..muhtemelen işe dönmem artık... sen hafta sonu epey takılmışsın buraya.. uyku tutmamış seni...:)) herkesi de düşünür.. tatlı diliyle anlatırmış... çok tatlısın sen yaaa... opuyorumnanaktan gelişmeleri haberdar ederim ben yine... telefonlaşma konusunda da sana tamamıyle katılıyorum.. ne kadar gerekli olduğunu hep beraber geçmişte gördük değilmi... yanlış kişiler yok aramızda Allaha şükür... olsa da kendini belli eder.. çekinceniz olmasın arkadaşlar bu konuda... tabiki tercih sizlerin yinede...
Malesef bu aralar biraz uyku problemi yaşıyorum, eğer ateşim varsa uyuyorum ama çok iyi ve zinde hissediyorsam kendimi bir iki gün uykusuz geçirip sonra bir kaç gün de erkenden uyuyorum.. Vücut saatim bozuldu herhaldeo da gececek inşallah :)))
kızlar listede sigorta yaptırdı demişsiniz ne demek o
İhiiii :)))))
Liste bizim anlayacağımız dilde olunca bööölee oluyor işte.. Sööööylemeyin kısslarrr diycem ama Melis söylemişş.. naniknanik
Edutcuğum;
Asm'nin sosyal güvenlik kurumu ile anlaşması yok, sadece özel sigorta geçiyor, zaten biliyosun hiçbir özel sigorta tüp bebek tedavisini karşılamıyor, ama sigorta indirimi yapılıyor çok faydasını görüyoruz. Ehh Aydın Beyden başkasına kendimizi emanet edemeyeceğimiz için bu durum sıkıntı yaratabiliyor, ne bileleyim tedavi aşamamızda bir bekleme süremiz varsa , sigortamız da eksikse bu arada onu da yaptırmış oluyoruz.
Aaaaaa kızcam vallahiii, hiçkimse bişiii yazmıyor..
herkesin telefonu herkesde olmasa bir kac kiside olsa bile hbr almamiz icin yeter... telefonu olmayan arkadaslarimiz sanada gonderebilir aysegul
edut sen daha once baska bi nickle mi giriyordun. sanki bu anlattigin olay tanidik geldi gibi... canim orda adet de onemli, morfoloji de ama birde ileri hizli ve ileri yavas yuzdesinin toplaminin %50 olmasina da bakiyoruz demisti aydin bey... simdi asmden de test ister kesin.... bu arada oncesinde rahmin toplarlanmasi icin falan genelde dk hapi kullandirtio, kendini ona gore ayarla cnm...
vanilya daha ii anlatir ancak bende bildigim kdri ile soyleyeyim. morfolojisi %2nin altinda olanlarda imsiyi uyguluyorlarmis. %2 ve ustunde olanlarda normal prosedur isliyormus... arastirmak ve bilincli hareket etmek onemli bence. ha su da olabilir bizim morfoloji %2 ama biz istiyoruz derseniz belki yapiolardir, onu da sormak lazim... ancak asmnin basarisi da gozler onunde. doktorla ii anlasmak da cok onemli. edut sen bir aydin bey ile gorus snrsinda karar ver bence cnm. ben baska bir hastahane icin bilmedigimden dolayi bir yorum yapamam, dogru olmaz.
evet ya neden kimse bişi yazmıyo ayşegül.
ladyy sonucun pozitif miiiiiiiiiiii?
aayyyy çatlıcam meraktan akannehir
Kizlarrr benim bilmedigim bir durumu mu var????grapes laydbird ve gece durumlarinizi paylasmiyorsunuz?nedennnnn(((((
Lady cooook sevindim tebriklerrrrr:)))))
ama sizlere kirildim demekki artik bu kulubun anlami kalmadi ozelden yada faceten gorusuluyor anladigim kadariyla(((ben buranin bizim ve bizim gibilerin bulusma ve paylasma yeri oldugunu dusunuyordum.boyle degilse bende bu kulupten istifa ediyoruuuuuuummmm (((((
Asm'nin sosyal güvenlik kurumu ile anlaşması yok, sadece özel sigorta geçiyor, zaten biliyosun hiçbir özel sigorta tüp bebek tedavisini karşılamıyor, ama sigorta indirimi yapılıyor çok faydasını görüyoruz. Ehh Aydın Beyden başkasına kendimizi emanet edemeyeceğimiz için bu durum sıkıntı yaratabiliyor, ne bileleyim tedavi aşamamızda bir bekleme süremiz varsa , sigortamız da eksikse bu arada onu da yaptırmış oluyoruz.
İki günden fazla süre yazmayanlara ceza verelimm ne dersin tatlımmm kaydirigubbakcemile
Mariner;
Bu kızlara da ceza verelimmklava:
Canım benim;
Kulübümüzün ve topiğimizin anlamı olmaz mı, aşkolsun.. Bazen yazmak isteyip de yazamayacağımız konular ortaya çıkıyor.. Facebook da bu durumun çözümü oldu :))))
İstifanı kabul etmiyorusss tatlım..
Ben de geçen haftadan bu yana facebooklu oldum.
Bebiş nasıl, sen nasılsın, iyi misinizz? Bu arada eşim de yanımda eşine selam söylüyor.. 29 Ekim haftası buluşma planları olursa, gelirsiniz di mi hihoyyyt
Ayşegülcüm bizimki güneş sigorta canım..Tüm tedavilerimi trabzonda yaptırdım...Ama maalesef zamanı gelmemiş bebişimizin olumlu sonuç alamadık..İnşallah dediğin gibi olur..Önce paramız gelir sonrada hayırlı bir evladımız...Ama önce sizin bebişlerin haberlerini alıcaz inş...
sekercim bizler coook iyiyiz masallah.ev tasima telasi var.esimde esine selam soyluyor.29 ekimde olabilir uyabiliriz.ama sekercim ben coook kizdim cunku burada herseyi paylastik ozel olan ne var ki simdi(((neyse daha sonra detaylica konusuruz tatlim cooook opuyorum seni esine ve sana iyi gecelerrrr:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?