Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

herkesin telefonu herkesde olmasa bir kac kiside olsa bile hbr almamiz icin yeter... telefonu olmayan arkadaslarimiz sanada gonderebilir aysegul

edut sen daha once baska bi nickle mi giriyordun. sanki bu anlattigin olay tanidik geldi gibi... canim orda adet de onemli, morfoloji de ama birde ileri hizli ve ileri yavas yuzdesinin toplaminin %50 olmasina da bakiyoruz demisti aydin bey... simdi asmden de test ister kesin.... bu arada oncesinde rahmin toplarlanmasi icin falan genelde dk hapi kullandirtio, kendini ona gore ayarla cnm...

şahsen ben kesinlikle İMSİ olan bir hastahane öneririm.

vanilya daha ii anlatir ancak bende bildigim kdri ile soyleyeyim. morfolojisi %2nin altinda olanlarda imsiyi uyguluyorlarmis. %2 ve ustunde olanlarda normal prosedur isliyormus... arastirmak ve bilincli hareket etmek onemli bence. ha su da olabilir bizim morfoloji %2 ama biz istiyoruz derseniz belki yapiolardir, onu da sormak lazim... ancak asmnin basarisi da gozler onunde. doktorla ii anlasmak da cok onemli. edut sen bir aydin bey ile gorus snrsinda karar ver bence cnm. ben baska bir hastahane icin bilmedigimden dolayi bir yorum yapamam, dogru olmaz.

canım ellerine sağlık.... yalnız var ya gözlerimi aldı renkler :))) ben myom ameliyatı aşamasındayım sonrasında tekrar başlayacam inşallah...

kızlar listede yanlış görmüyorum dimi delikafadulden ; lady pozitif sonuç mu aldı. delikafadulden çok merak ettim.işallah öyledir. :Saruboceq: canıımmm çok mutlu olddduuuummmmmmm. olumunekankayizsmile

ladyy nasılsın?

Edut;
Tamam şimdi tam olarak hatırladım seni, kusura bakma durumunu tekrar yazdırmış oldum. Spermiyogram testi sonuçlarınız sizi ne kadar şaşırtmıs olsa da yine de şükretmek gerek canım, ne durumda olanlar var, diğer topiklerde okuyorum bazen ve çok üzülüyorum. Hiç endişeye kapılma olur mu.. Allah çözülmez dert vermesin.
Ayrıca sana tek bir şey söyleyeceğim. Aydın Bey çok farklı bir doktor ve çok ince düşünceli bir insan. Kasımda yapacağınız görüşmede ilk karşılaştığınız dakikadan itibaren sizde bunu hissedeceksiniz ve eşinde sende kendisini çok seveceksiniz ve son derece güveneceksiniz canım. Ne yapacağınız konusunda sizi yönlendirecektir. Artık ne derse ona göre hareket edersiniz ve durumunuza uygun merkezi seçebilirsiniz. Kasıma ne kaldı ki şurada:)))
Bak ben de kasımın ilk haftasından itibaren regli olmayı umuyorum, lohusalığım o zaman bitecek.. Akabinde de Aydın Beyden randevu alacağım. Belki aynı zamana denk gelir randevumuz ve tanışmış da oluruz:)))
Bu arada 10kg hedef koymussun kendine, nasıl besleniyorsun, neler yapıyorsun, uzman yardımı alıyormusun, boyun kaç? (Amanınn sorgu melekesi gibi sormuşum )

Allag allagg;
Bir sorun var sanırım, alıntı yaparak yazmama rağmen yazılarım birass karışık çıkmış..

Nilsuuuuu, Whitecat nerelerdesinizzzz
Deliperyy keseleri bu hafta mı göreceksin canım?
Aaaaaa kızcam vallahiii, hiçkimse bişiii yazmıyor..

margaar evet canım ladybird'ün test sonucu pozitif çok mutluyuz ama facebook sohbeti koyulaşınca burdaki paylasomlar azaldı:)

Asm'nin sosyal güvenlik kurumu ile anlaşması yok, sadece özel sigorta geçiyor, zaten biliyosun hiçbir özel sigorta tüp bebek tedavisini karşılamıyor, ama sigorta indirimi yapılıyor çok faydasını görüyoruz. Ehh Aydın Beyden başkasına kendimizi emanet edemeyeceğimiz için bu durum sıkıntı yaratabiliyor, ne bileleyim tedavi aşamamızda bir bekleme süremiz varsa , sigortamız da eksikse bu arada onu da yaptırmış oluyoruz.[/QUOTE]

Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki aydır sizleri okuyorum gün gün...Bende 1.5 yıl önce 2 aylık düşükle uzun zamandır gelmesini beklediğim bebeğimi kaybettim...Sizin yaşadıklarınızı okudukça kah ağladım kah sevindim...Ama hepsini yürekten hissettim...Neyse benimde 3 aşılamam ve bir tüp bebek denemem oldu ama hiç birinden pozitif sonuç bile göremedim...Şimdi ASM yi düşünüyorum ...Bunda sizin yazdıklarınızın çok ama çok payı var.. Tabi aralıkta gelecek olan paramız var onu beklemek durumundayız..
Ayşegülcüğüm özel sigortası olanlara indirim var diye yazdın..Bizin özel sağlık sigortamız var... Sormak istediğim tün özel sağlık sigortaları geçerlimi bu indirim için ve eğer biliyosan ne kadar bir indirim söz konusu....Cevaplayabilirsen çok sevinirim...

Kizlarrr benim bilmedigim bir durumu mu var????grapes laydbird ve gece durumlarinizi paylasmiyorsunuz?nedennnnn(((((

Lady cooook sevindim tebriklerrrrr:)))))
ama sizlere kirildim demekki artik bu kulubun anlami kalmadi ozelden yada faceten gorusuluyor anladigim kadariyla(((ben buranin bizim ve bizim gibilerin bulusma ve paylasma yeri oldugunu dusunuyordum.boyle degilse bende bu kulupten istifa ediyoruuuuuuummmm(((((

hep eduttum ama anlattım burda hikayemi daha öncede bu arada<eşim son testini asm de yaptırdı

evet ya neden kimse bişi yazmıyo ayşegül.

ladyy sonucun pozitif miiiiiiiiiiii?

aayyyy çatlıcam meraktan akannehir

İki günden fazla süre yazmayanlara ceza verelimm ne dersin tatlımmm kaydirigubbakcemile

Kizlarrr benim bilmedigim bir durumu mu var????grapes laydbird ve gece durumlarinizi paylasmiyorsunuz?nedennnnn(((((

Mariner;
Bu kızlara da ceza verelimm klava:

Canım benim;
Kulübümüzün ve topiğimizin anlamı olmaz mı, aşkolsun.. Bazen yazmak isteyip de yazamayacağımız konular ortaya çıkıyor.. Facebook da bu durumun çözümü oldu :))))
İstifanı kabul etmiyorusss tatlım..
Ben de geçen haftadan bu yana facebooklu oldum.
Bebiş nasıl, sen nasılsın, iyi misinizz? Bu arada eşim de yanımda eşine selam söylüyor.. 29 Ekim haftası buluşma planları olursa, gelirsiniz di mi hihoyyyt

Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki aydır sizleri okuyorum gün gün...Bende 1.5 yıl önce 2 aylık düşükle uzun zamandır gelmesini beklediğim bebeğimi kaybettim...Sizin yaşadıklarınızı okudukça kah ağladım kah sevindim...Ama hepsini yürekten hissettim...Neyse benimde 3 aşılamam ve bir tüp bebek denemem oldu ama hiç birinden pozitif sonuç bile göremedim...Şimdi ASM yi düşünüyorum ...Bunda sizin yazdıklarınızın çok ama çok payı var.. Tabi aralıkta gelecek olan paramız var onu beklemek durumundayız..
Ayşegülcüğüm özel sigortası olanlara indirim var diye yazdın..Bizin özel sağlık sigortamız var... Sormak istediğim tün özel sağlık sigortaları geçerlimi bu indirim için ve eğer biliyosan ne kadar bir indirim söz konusu....Cevaplayabilirsen çok sevinirim...[/QUOTE]

Emirim Merhaba;
Aramıza hoşgeldin.
Aşılamanı ve tüp bebek tedavini nerede yaptırdın? Trabzon'da mı yaşıyorsun?
Asm'de yaptıracağın tahlillerde, testlerde ve muayenelerde özel sigorta indirimi yapılıyor. Tabii her sigortanın farklı indirimi oluyor. Senin sigortan ne?
Hastanenin tüp bebek tedavi maliyeti 3600 lira ayrıca ilaçlarını da kendin temin ediyorsun, o da aşağı yukarı 1500-2500 civarında tutuyor. Herkesin kullandığı ilaçlar farklı olabiliyor. Bu da fiyata yansıyor.
Ancak Çider'e (Çocuk istiyorum dernegi) üye olduğunda hastane indirim yapıyor ve tüp bebek tedavi maliyeti 3000 liraya düşüyor .. Çider'e de 150 lira karşılığında üye oluyorsun. (Çider yazıp internet sitesinden inceleyebilirsin)
Aralıkta önce paranız gelir, sonra bebeğiniz gelir inşallah canım..
Sevgiler..

sekercim bizler coook iyiyiz masallah.ev tasima telasi var.esimde esine selam soyluyor.29 ekimde olabilir uyabiliriz.ama sekercim ben coook kizdim cunku burada herseyi paylastik ozel olan ne var ki simdi(((neyse daha sonra detaylica konusuruz tatlim cooook opuyorum seni esine ve sana iyi gecelerrrr:)))))

Ayşegülcüm bizimki güneş sigorta canım..Tüm tedavilerimi trabzonda yaptırdım...Ama maalesef zamanı gelmemiş bebişimizin olumlu sonuç alamadık..İnşallah dediğin gibi olur..Önce paramız gelir sonrada hayırlı bir evladımız...Ama önce sizin bebişlerin haberlerini alıcaz inş...

Günaydın Kızlarrr;
Yine erkenciyim yine erkenciyimm opuyorumnanaktan
Ben bu haftadan itibaren pazartesi ve salı günleri sabahtan akşama kadar bir kursa gidiyorum.. Kafamı dağıtacak bir meşgale :))))
Eşimi havaalanına bıraktım ve geldim şimdi kahvaltımı yapıyorum, sonra da hazırlanıp kursa gideceğim. Dışarıda bir yağmur bir soğuk sormayın gitsin..
Hepinize güzel bir gün diliyorum

:))))
Benim yapı kredi sigorta, kızların bir çoğunun allians, aramızda güneş sigortalı olan var mı hatırlayamadm şimdi.. Bu nedenle şu an net bişii söyleyemeyeceğim. Ancak fikrin olabilmesi için yarın bir ara hastaneyi arayıp bir kaç tahlilin fiyatını güneş sigortaya göre alıp sana bilgi verebilim.

Tabiii senin için bir başka şehire gidip orada tedavi olmak biraz zor olacak.. Ama çoook güzel örnekler var.. En son Deliperymiz tedavi için İstanbul'a geldi ve önceki hafta bize müjdeyi verdi biliyorsun.. Darısı başına :))

Ben insan kaynakları uzmanıyım ve Trabzon'a da zaman zaman eğitim vermeye gelirim. Ekip olarak şehrin içindeki Grand Zorlu'da kalırız.. Kuymağınızı, peynirinizi, köftenizi, balığınızı çook severim.. En son mart ayında gelmiştim, o zaman aldığım tereyağını hala kullanıyorum, bitmedi kaydirigubbakcemile3 Sonra tedavi ve bebişlerim nedeniyle işimi ekip arkadaşlarıma ve asistanlarıma yükledim sempatiksalakcinni

Bu arada bu işin sırası yok canım yaaa, Allah ne zaman isterse o zaman veriyor.. Bak 2 evlat nasip etti ama sıranın sonuna geçiverdim :))))

Kaç yıllık evli olduğunu ve yaşını yazmamıssınn.

Ayrıca henüz tedavi tarihin belli değil ama öncesinde yapılması gerekenleri yapıyorsundur umarım.. Ne bileyim elevite başlamalısın, kilon varsa vermelisin, sigara neyin içiliyorsa bırakılmalı, eşini çook güsell beslemelisin, ekstra kürler yapılabilir.. Ööööle sadece zaman geçsin diye beklemiyosun di mi yerimseniben

Marinerciğim;
İyi olduğunuza çok sevindim canım. Neden bilmiyorum herkesi bir taşınma telaşı aldı. İlk Ladyy ile başlamıştık :)))) Demek Umut da sen de taşınma telaşındasınız.. Dikkat et olur mu kendine, eğilme, uzanma sakın.. Gerçi eşin sana güsell güsell bakıp, gözünden sakınıyordur..
Umarım 29 ekim haftası randevu organize edilir ve bir araya gelebiliriz..
Ayrıcaaa kızılacak bişii yok canım benim. Burada yazarken de zaman zaman özelden birbirimize mesaj göndermemiz gerekiyor. Hatırlarsan senin test gününden evvel kahvaltı organize etmiştik ve kızlarla ilk defa bir araya gelmiştik. Sana iletişim bilgilerimi göndermiştim, karşılıklı yazışmıştık ve testini yaptırır yaptırmaz yanımıza gelmiştiniz ve kısa bir süre geçirmiştik, sevincinize ortak olmuştuk hepimiz.
E işte ne farkı var ki canım benim, buradayken de çeşitli konularda özelden mesaj göndermek durumunda kalıyoruz birbirimize. Zaman zaman deşifre olmamak için bazı şeyleri genelde yazamıyoruz. Bak sancux deşifre oldu.. Gerçi Allaha şükür alnımız ak, yüzümüz temiz, saklayacak bişeyimiz yok ama yine de tedbirli olmak gerek di mi.. Yoksa niye nicklerimizle hitap edelim ki, isimlerimizle de hitap edebiliriz buradan birbirimize.. (Gerçi benim farketmiyor ikisi de aynı sırnaşık şey) Ayrıca topiğe herkes girebiliyor, topik üyelerimizden ziyade, misafir olarak gelip yazdıklarımızı okuyanlar var.. Ayyy şekerimm herkes girip okuyunca ne eşimizi çekiştirebiliyoruz, neee kaynanamızı (Allah yaşayanlarınkine uzun ömür versin, ben hiç görmedim)... Allah muhafaza tam biz adamları çekiştirirken misafir olarak girip okurlarsa mazallahhh neler olur bilemem sırnaşık şey
Şaka bir yana, bizler çok uzun zamandır birbirimizle herşeyimizi paylaşıyoruz.. Artık aile olduk.. Hepimiz de aynı dili konuşan insanlarız ve birbirimizi çok seviyoruz. Birbirimizi tanıyoruz, dışarıda da bir araya geliyoruz, telefon numaralarımızı biliyoruz eeh doğal olarak her türlü iletişim yolumuz açık zaten.. Ha buradannn, ha msnde, ha facede, haa dışarıda buluşarakk... Her yerde birlikteyiz.. Birbirimize sevgiyle sarılıyoruz.. Heyyyttt beee kim tutar biziii...
Ayy saat kaç olmuşşş..
Çook öpüyorum sevgiler..

görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +) Allah Güneş'e uzun ömür versin

sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) RÜZGAR ve POYRAZ HOŞGELDİNİZ(24.09.2010)

white_cat 1.IVF (+) 2 Prenseslerimiz HOŞGELDİNİZ (29.08.2010)

utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d) sigortasını yaptırdı bekleme sürecinde

ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 2. IVF (-), 3. IVF(+) 30 Ekim kese görme Transferi bekliyor

impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w), sigortasını yaptırdı bekleme sürecinde

nilsu41 1.IVF(+)1 prenses, 1 prens geliyor :CüvCüv:

mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) Prens geliyor :CüvCüv:

vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi,düşük,2.IVF (başka bir hastaneden yana kullandı tercihini, +)

g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-), 2.IVF (test gününü bekliyoruz)

grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-), 5.IVF(+) Bebişimiz geliyor :CüvCüv:

ayşegül 72 1.IVF (+) Kızı ve oğlu MELEK OLDU

margaar 1.IVF(-) ,2.IVF dondurulmuşlarla( +) Kızımız geliyor :CüvCüv:

geshenk 1.IVF(-) beklemede

umut2011 1.IVF(+) Tek yumurta ikizlerimiz geliyor :CüvCüv:

serged 1.Aşılama(-) 2. Aşılama (?)

panadol 1. IVF (+) gelişim göstermedi

gülo76 1.IVF(-)

maya1973 3.IVF(-)

melisssssss 1.IVF (+) Gelişim göstermedi kürtaj, sigortasını yaptırdı bekleme süresinde

izmitgamze 1 spontan hamilelik (oğluşuna Allahtan uzun ömür dileriz), 2 aşılama (-), 1 IVF(+) :CüvCüv:

Mariner 2 Aşılama(-),uzun protokolle 3.IVF(+) Oğlumuz geliyor :CüvCüv:

belizzz beklemede:)

delipery 1.IVF( +)

bade34

cristoball 1.IVF (+) 1 Prens

yeni katılanlar durumlarını özetlerse hemen eklerim herkesi takip edemiyorum olumunekankayizsmile

MAŞALLAH demeyi sakın unutmayın sayın misafir izleyiciler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…